Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu
Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈
@opica_skorica 😯😯😯 toto je vrchol.
@zzuunnaa my sme tiež kupovali krstňaťu náušnice. Pamätám si, že sme za ne dali dosť peňazí, kupovala som také pre maličké dieťa. Kmotre sa aj páčili, ale nakoniec ich dala roztavit a vyrobiť väčšie (takmer totožné), ale nám to vysvetlila tak, že malej nastrelili uška tak, že tie laloky sa do tých malých náušníc nezmestili, tak musela dat vyrobiť väčšie. 😄 Samozrejme ze sme sa neurazili. Len som ti chcela podsunúť nápad, ako švagrinu neurazit a zároveň sa vyhnúť noseniu náušníc, čo sa ti nepáčia... 😊
šak tú hruzu nevie ani google nájsť, boli u vás kolotočiari? lebo inak si to neviem vysvetliť
@zzuunnaa tie srdiečka sú krásne, ale to čo kúpila, no už plne chápem, že to malej nechceš dať😀
Sú OHAVNÉ!!! Navlec ich malej na uši. Urob foto. Posli jej. O týždeň jej posli urevany smajl ze mala nausnicku stratila🤷♀️🤷♀️🤷♀️ alebo by som jej povedala ze sa zachytávajú o oblečenie.... ci by nebola taká láskavá a nevymenila ich... ak je to muzova sestra tak nech jej preboha on normálne povie ze je to hnus a čau.
@opica_skorica no ty si to teraz rozluskla!-jasne,diablovo oko...a toto treba povedat aj krstnej,ze predsa dieta zasvatene bohu nebude nosit nausnice s diablovym znakom....autorka ti podakuje😘....
@opica_skorica to ani nepoznam čo to je 😯 ale kupovala ich v zlatníctve lebo mi posielala fotky takých tých tabúľ s nausnicami…
😀Myslela som ze prehanas ale po vzhliadnuti foto som sa musela zasmiat. Naozaj katastrofa, ako za trest. Pochybujem ze su zlate, take prevedenie, vyliata zivica v strede ci co to je. Neviem si predstavit, ze by niekto tato spravil zo zlatom. Maju punc? Vratila by som ich aj kebyze nedostanem druhe. Nechcela by som mat doma taketo strasidelne oci 😀
@zzuunnaa podľa mňa takúto katastrofu (nie len motív ale aj samotné vypracovanie...), žiadne seriózne klenotníctvo nepredáva. Podľa mňa to kúpila cez Aliexpress. Vôbec by som to dieťatku nedala do ušiek.
a čo tak si od švagrinej vypýtať bloček, že sa "pokazili", že ich treba vymeniť? A potom už len povedať, že také nemali, alebo že iné sa ti páčili viac... teda za predpokladu, že ich kupovala v zlatníctve resp kvalitnom obchode a netrvala by na tom, že ich vymení sama.
@clarae neviem, ešte ich nemáme doma len foto poslala.. Inak pradedko poslal malej ku krstu retiazku, mám blok zo zlatokovu ale žiaden certifikát o punce a pod ako som naučená pre iných zlatnictvach 🤷🏽♀️ tiež som sa čudovala že čo to, obyčajná krabička a tam blok z pokladne. A lacná pritom nebola, stala cez 300€.
@jankalukasova ona nie.. dodávateľ netuším 😀 posielala mi fotky potom zo zlatníctva takze niekde to kúpiť fyzicky bola ale neviem čo za zlatníctvo..
@zzuunnaa netráp sa. Tie tri eurá by si nevyužila velmi. Ver mi.
@kandelabra neviem kde ich kupila ale mne už od pohladu prídu take zvláštne.. a neprídu mi ani rovnaké 😀 možno blbá foto… žije vo Viedni tak určite kupovala tam
@opica_skorica 🤣🤣
😅ježkove oči, to kde zohnala😅
No sú naozaj škaredé. Ja som sa presne tomuto chcela pri mojej vyhnúť, povedala som, ze v našej rodine nemáme taký zvyk,ze u nás vyberá mama náušnice dcere😀. Či uverili to neviem, ale bolo po mojom.
Ty už ich, ale žiaľ máš... Tak buď nech ich manžel vráti, že JEMU sa absolútne nepáčia a nech ich ide vymenit aj so sestrou Alebo ako ti radili, bud alergia či náhodná strata.
normálne jej povedz, že tieto náušničky tvoja dcérka určite nosiť nebude, nech ich vráti a hotovo, taký gýč otrasný som naozaj ešte nevidela
@zzuunnaa Úprimne? Povedala som si, že určite preháňaš a také desné nebudú. Hups, mýlila som sa 😱 Naozaj strašné a plne ti rozumiem, že ich dcérke dať nechceš a to si myslím, že niečo ako náušnice sú totálna prkotina. Ale toto je fakt "cez". Ja nepochopím ako môže niečo takéto niekto kúpiť bez poradenia sa s tebou ako mamou dieťaťa. Normálne jej slušne povedz, že podľa teba je v jednoduchosti krása a preto ich dcérka nosiť nebude a ze je škoda, že sa s tebou vopred neporadila.
PS: kde to vyhrabala? Co si pamätám, tak keď to bolo aktuálne u mojej dcéry, tak som si prešla veľa stránok a teda takéto ohavy (prepáč za výraz) som nikde nevidela.
@akiana Ale veď ja sa nesťažujem že som chcela srdiečko a mám kvietok. Pýtam sa na rady ako taktne oznámiť švagrinej že sa mi nepáčia alebo ako to vyriešiť aby som ju neurazila. Mrzí má, že mala bude mat dať darček čo jej bude ležať v skrini.. A ona to síce riešiť nebude ale ja ako mama áno, keďže bude mat na uskach čosi čo sa mi nepáči.. Nechápem tvoj komentár. Ak nemáš radu, nechaj tak ;)

@opica_skorica Na zajtra na Rammstein do Trenčína ako stvorené. 🤣😁