Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@zuzanockamt Ja suhlasim. Ale nema to tak kazdy. Niekto sa moze nechat zivit. Napriklad vyciciavat svokrovcov. Kazdy to ma inak.
@vlcik1 A co ked je svokor slepy a chory? Boooze, dva darmozraci, zijuci zdarma a este bude svokor umyvacku zapajat. Vsak je stary! Vsetko tak, len aby autorka nic nemusela a pekne sedkala a nic nerobila. Ani nejaky altanok nechce autorka riesit. Na co, ze? Ved nech vyriesi svokor, ze?
@vlcik1 Jaaj, tak najprv autorka troll, teraz ja troll 🙂 Nevies si vybrat? Joj moja. Na takom ceskom modrom konovi som ja tak dlho, ze ty si este ani nevedela na kom sa prizivit. Teda skvela tema je dobre propagovana aj tam. 🙂 A co by som ja neregistrovala a neprispela aj na slovensky 🙂 Ma to tak nadzvihlo, ze nedalo, musela som 🙂 Ja toto povazujem sa najvacsi hnus.
@ha_space ináč , len tak zo zvedavosti, je ta dedina blízko Námestova? Ja som tiež z Oravy.
@lienka.7 @annamalaga Ja kludne dam. Ja mam na Orave uz len rodicov a svagrinu, ktora ma nenavidi :D rada tam niekoho poznam.
@autorka, ze preco by si iba ty mala riesit svokrovcov a odviest ich napriklad k lekarovi. Mas pravdu nie iba ty, mas sa dohodnut s muzom a po dalsie, ono s predpoklada, ze ten, co byva so svokrovcami/rodicmi im pomaha, ked byva o poschodie vyssie/nizsie. Preto sa to vola dochovat rodicov/svokrovcov.
Samozrejme aj surodenec, co byva daleko sa stara v medziach moznosti.
Ovsem, mozem sa aj mylit a mat pokriveny pohlad na vec.
@ha_space veru Horná a Dolná Orava je diametrálne odlišná...ale chvalabohu už aj na Hornej to ožíva
@sasa1310 alebo by jablonka poslala svokrovcov do zahranicia, k dcere. Mna by to vobec neprekvapilo.
@dskjhfdlkdjhl To je jasne, ze o svokru sa napokon postara svagrina. O tom som nepochybovala ani na sekundu
Preboha zeny, co tu s tou jablonicou a jej partackami este diskutujete? Ked to nepochopili po 30 tak to nepochopia nikdy. Inak niekto sa dobre trafil, ze je to byt jej muza 😂😂 A tiez, ze nesla svokra na brigadu, lebo sa nudi doma.

@zuzanockamt Moze byt, ja netvrdim, ze nie. Ja som pocula, ze robit kucharku, predavacku, robotnicku sa na Orave financne nevyplati. Ale v inej casti Oravy to moze byt ine. S tym suhlasim.