Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@vlcik1 Ale to sa stazujes na zlej adrese. Ja tvoj nazor respektujem, tak ako nazor vsetkych spoludiskuterok. Ved na webovej debate predsa o nic nejde.
Autorka, citas to tu, tak nam prosim nacrtni postoj tvojho manzela. To je velmi dolezite. Je ok s tym, aky ma postoj jeho segra? Alebo s nou konzultuje co -to? Je stotozneny s tym, ze by ste sli prec?
@vlcik1 To si mohla rovno napisat, ze napriklad nebyvas u svokrovov. S cim by to suviselo? To si ma kde kto domysliet, ze narazas, ze niesi autorka? Autorka niekolkokrat pisala, ze dakuje, ze chapes jej postoje. Lebo nazory mate rovnake. A neries moju svagrinu, tam je vsetko ako ma byt. A ked sa to tebe nepaci, nic s tym nespravis. Mozes zastavat autorku do aleluja, ale s tym si uz zjavne prestala. To by si inu ruinu zo seba spravila.
@drahomirrra Obaja s muzom chceme byt v dome. Svagrina nam to nechce dat. A ked svagrina pred vsetkymi riesi , ze nikto nebol doma , ked objednala firmu , muz radsej nepovedal nic. Jej sa neda vysvetlit , ze nebudem skakat ako ona piska. Chceme ist prec , az nas vyplatia. Muz s tym suhlasi. Alebo nech svagrina pristane prikazovat , co vsetko mam robit. Polovicu domu ma ona , tak nech sa postara aj ona. A nikto ma nepresveci o opaku. Co je to za toxicky surodenec , ktory nechce vyplatit ani byt vyplateny?
Co vam nechce svagrina dat? Jej polovicu domu? A preco by mala? Toxicka si jedine Ty a mozno aj Tvoj muz.
Anonym ty chces vyplatit z celej polovice domu ? Alebo len sumu co ste investovali do prerabky ?
A este podotazka ak by bol dom pisany uz na teba s muzom ponechas svokrovcom na celom poschodi ? Ak bude treba robit opravy a pod na dome budes to hradit ty s muzom ak bude treba opatrovat varit umyvat prebalovat lekarov budes to robit ? Umoznis potom na stevy dcery tj svagrinej za rodicmi?
@loginexistuje Z celej. Nechce byt vyplatena ona , tak nech ona vyplati nas. Svokrovci budu zit nadalej v dome. S nami a ked to nepojde , nech to riesi svagrina.
A keby si to proste nechala tak? Viac pomahala svokrovcom z vdaky za vasu polku domu a neriesila jeho sestru a vyplaty a delby domu? Proste bola vdacna svokre a svokrovi za ich pomoc vasej rodine a kaslala na svagrinu? Alebo aspon robila veci tak, aby muzova segra mala pocit, ze o jej rodicov stojis, ako nevesta? Ved jedno jej nemozes upriet. Stara sa o rodicov, nakupuje, snazi sa. Uz len z ucty k manzelovi, ktory je ich syn by som bola viac pristupnejsia a ochotnejsia. A mozno potom svagrina zmakne a pristupi na dohodu. Nikdy nevies. Nie?
Autorka a to ti bolo zaťažko byť doma a otvoriť robotníkom?Tu nejde o to podľa mňa že si zabudla ale len aby si napriek spravila.Ved neprisli prerábať švagrinej ale svokrovcom.Byt svokrovcami nedám vám ani cent za prerábku nieto ešte vyplácať polovicu vlastného domu čo darovali tvojmu mužovi.Keby toto dám príklad žiada môj muž od svojich rodičov svokor by mu dal takú cez hubu že by videl.Aj vám treba dať!Dar by som pýtala naspäť a vás vykopal ty si jedna nevďačná, za peniazmi zabažana ženská že toto svet nevidel!
Ale preco by ona mala vas vyplacat? Rodicia ziju, ona sa tam byvat nechysta, tak ja stale nechapem, co si tam dupkas nozkou.
A vy ste jej kolko ponukli na vyplatenie ? Predpokladam ze rovnaku su u ziadate aj vy od nej
A prečo by mala byť vyplatená veď oni ešte žijú! Ako by sa to tebe páčilo, kebyže tvoje deti vyrastú a kvôli niekoho žene čiže tvojej neveste sa takto rozhada celá rodina? Veď to je choré čo ty robíš s čo vlastne ziadas.
@vlcik1 Dakujem. Ano , ona je jediny problem. Ona slusny clovek neni. Ziadne majetky nechce. Keby chcela , ake by to bolo pekne. Najust nechce vyplatit. Najust nechcela ani prvu polovicu. Nechce , aby svokrovci zili v cudzom. Kazdy tak zije , len ona to nechape. A este buzeruje , preco nerobim to a toto , ze zijem zadarmo.
@vlcik1 vyssie pise autorka ze chce vyplatit z celej polovice domu ako ja chapem ze sa k nej pribodobnujes ale skus citat co pise