icon

Švagriná mi vynadala, lebo sme jej opitého muža nedoniesli domov

17. nov 2022

Ahojte, pisem sem pretoze potrebujem zistit nestranny nazor na urcitu situaciu, je mozne ze sa to uz aj niekomu z vas niekedy stalo..po poriadku..minuly vikend v sobotu bola v manzelovej rodine oslava svokrovej sesdesiatky..moj svagor (manzelovej sestry muz- ktory je v rodine navyse znamy ze si rad vypije a ked si vypije tak mu je vzdy strasne zle navyse robi hluposti, my to vsetci vieme samozrejme ..svokrova oslava prebiehala v poriadku vsetci sa bavili, svagor sa samozrejme hned rozbehol v piti..hadzal do seba jeden za druhym..svagrina sa pobrala cca o desiatej spat domov lebo nedokazala sa uz nanho pozerat ako sa zas rozbieha ..vyspevuje tam zacal sa vyzliekat a podobne excesy co zvykne stvarat ked ma svoju hladinu..ked odchadzala poprosila mna a muza aby sme ho odpratali domov ked pojdeme aj my..my sme sa teda okolo pol noci tiez zdvihli ze ideme domov ( oslava bola v meste v restauracii a my vsetci byvame v dedine cca 4 km odtial)..sli sme za svagrom ze ideme domov autom( moj muz nepil lebo rano isiel do prace) ze ho berieme s nami..a hodime ho domov..nakolko bol uz v nalade samozrejme odmietol s nami ist..ze on sa dovezie taxikom..oslava uz koncila ale vedla restauracie bol samozrejme otvoreny bar..ze chce ist ešte tam s bratrancom..kedze som slubila svagrinej ze ho vezmeme domov aby nieco nevyparatil tak som mu povedala ze nie ze treba ist domov proste ze je vela hodin a podobne, na to na mna a na muza nahucal ze on nieje male decko a pojde domov kedy on chce..ze ma cislo na taxik a vypije ešte s bratrancom a pride..nemali sme silu sa s nim natahovat tak sme sli z muzom domov a pisala som sms svagrinej ako to dopadlo s nim, neodpisala na druhy den prisla podvecer k nam a spustila nenormalny krik na mna a na muza ze preco sme ho nedopratali domov ze prisiel az o siestej rano totalne na mol bez penazenky bez telefonu, bud stratil alebo ho okradli, v penazenke mal velku hotovost, taxikar ho nemohol pol hodinu dostat z auta v takom bol stave, pred domom ešte vykrikoval na celu ulicu a ovracal celu zahradu..podla svagrinej je to nasa vina lebo sme ho mali dopratat mi domov..ze vieme akí je ..povedala som svagrinej ze som jej napisala aj do sms ze odmietal s nami ist a co sme ho mali nasilim odvliect do auta alebo dacim ovalit?..ze smsku si vsimla az rano ked uz dosiel domov aj on..a ze si nemyslela ze sa neda na nas spolahnut a teraz ma hanbu pred susedmi vdaka nam..

spadnutaslivka
17. nov 2022

a výhovorka roka - nechcela som jej zobudiť dieťa... kokos, on ožratý sa niekde mohol zraniť... to ti ale nenapadlo, že? Radšej zobudené dieťa ako napr. doživotný mrzák. Och, je mi ľúto všetkých zúčastnených, ale teda niekedy mám pocit, že niektorí ľudia vidia tak na špičku svojho nosa a tam to končí...

zooeynka
17. nov 2022

@spadnutaslivka uz ta vidim ako by si ty prosila nadrbaneho svagra aby laskavo isiel s tebou domov lebo si to "slubila" jeho zene. Poslal by ta do prdele a isiel by pit do vedlajsieho baru a ty by si co urobila? Bezkala za nim a zacala ho tahat do auta? Sa zobud. S nadrbanym nie je reci a ak "by sa mohol niekde zranit" tak je to chyba jeho sprostej prepitej hlavy a nikoho ineho.

nikolka1986
17. nov 2022

Ty nemáš na švagra materskú snáď, nie si za neho nijak zodpovedná. Ona mala ostať , keď vie aký je. Je trápna.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
kukuk29
17. nov 2022

@spadnutaslivka to nemyslis vazne hadzat vinu na svagrinu - ved ma zenu a ked vie aky je tak ho nenecham chlastat a robit ostaru celej rodine ... ale ked si taka chapava daj im tvoje cislo ze pri dalsich oslavach sa im o neho postaras a dovezies bezpecne domov 🙈

elenita
17. nov 2022

@dominika1988 tiez mi to napadlo 🙊🙈

veronika3110
17. nov 2022

Super.. ona už nevládze na neho pozerať, herečka tak ide prec a vy sa máte starat? A čo ste pestúnky?? Rovno by som jej povedala, že sa s ním nebudem naťahovať.. najmä keď viem aký je.. a keď to vie, tak ho nemala nechávať samého.. pripadne nebrať.. známa ma tiež takého muža a ona napr aj teraz v sobotu na svadbu sama a jeho neberie, lebo tiež nevie kedy ma dosť…
Neriešila by som to a môže vrieskat koľko chce, neni to vás problém

helen_167
17. nov 2022

Hamba je vďaka jej mužovi , keď išla domov mala si ho zobrať, ona si s ním tiež nevedela dat rady, on nevie kedy ma dosť a vy ste na vine? 😃

autor
17. nov 2022

pre doplnenie cca dvadsat minut sme ho presviedcali nech ide s nami domov..to nebolo tak ze nejdes? ok cau!..ale nedal si povedat..a ku koncu uz po nas zhucal ze ho mame nechat napokoji ze ci je od soplave decko aby mu kto diktoval kedy pojde domov..ze si mame ist my ked chceme a on pojde taxikom..ze nieje nesvojpravny a podobne keci..

veronika65
17. nov 2022

@spadnutaslivka nemali sa tam s nim aj pobiť obaja a násilím ho odvliecť do auta? Neviem či si to niekedy zažila, ale taký alkoholik keď chytí slinu býva často agresívny a je mu jedno či má oproti sebe švagra, ženu, rodinu, proste chce chlastať a iné ho nezaujíma.... Keby sa mu niečo stalo môže si za to jedine on, nikto mu do krku nasilu nelial.... A keď vie čo mám doma za vola buď nech si ho ustriehne sama alebo nech sedí doma

luciab28
17. nov 2022

Mala si ho ona zobrať domov keď šla,, je to jej muž... By som ju poslala kade ľahšie

autor
17. nov 2022

@spadnutaslivka ja nie som jeho pestún a on nieje dvojrocne decko..nie som nijak zanho zodpovedna ani nic,,ani moj muz ..svagor nieje zbaveny svojpravnosti ani nema prideleneho opatrovnika

veronicka88
17. nov 2022

@bilberryday 🙈🙈🙈🙈

@autor švagor mal pravdu,je dospelý,cislo na taxi mal dovi dopo. Nechce ísť,nie je malé decko,čo ste ho mali ozrateho násilím vziať pod pazuchu🙈a prepáč ale švagriná je trúba na dve nte....to sa snáď k tomu ani nedá nič napisat

aurora33
17. nov 2022

Jednoducho si ma vás vybila zlosť, to je všetko. Byť švagrinou, radšej by som oželela podobne akcie.

autor
17. nov 2022

@aurora33 no ona chodi uz minimalne ale samozrejme svagor musi byt na kazdej akcii

vevapeto
17. nov 2022

Ako tak ona sa pobrala preč, lebo sa na neho nemohla pozerať a vy ste sa jej mali o neho postarať? Navyše keď vie, aký je?
Že stratil peňaženku a mobil tak mu treba, ja strašne neznasam opilcov . Toto by som ja nedokázala tolerovať u manžela, neskutočne by ma to ako jeho manželku ponížilo a urazilo keby sa takto chová ako ožrate prasa.

spadnutaslivka
17. nov 2022

kľudne to vytrhnite z kontextu, ja som písala tých komentárov viac. A práveže viem, čo je to ožratý chlap (našťastie nie môj). Preto sa čudujem, že ho vôbec chceli brať. A nikde som nepísala, že autorka mala s ním bojovať. Písala som, že by som čakala, že keď už, tak chlap sa k tomu postaví. Ale ako som písala, švagriná potrebuje na niekoho hodiť vinu, tak jej autorka s manželom prišli vyslovene vhod.

lamonita
17. nov 2022

No pozri sa... možno švagor pije, aby vobec zniesol takú harpyu vedľa seba🤣🤣

0silvia0
17. nov 2022

Ber to ako ponaucenie do buducna. Teraz kasli na to, ale v buducnosti treba razne dat svagrinej najavo, ze nemate na zodpovednosti ziadneho ozrana. A ozratych ludi nevozite domov. Bodka. Nech sa hneva na seba, ze si zavesila notorika na krk.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
17. nov 2022

No mala piť s ním ..akože jej chlap je akože malé 2 ročné decko 🙈 mala ho brať so sebou ona a je .. nerieš 🐄

nikdenikto
17. nov 2022

Keby na mňa švagriná hučala za toto, navyše u mňa doma, tak by som jej veľmi rýchlo naložila čo jej patrí (samozrejme slovne) a okamžite by sa pratala z môjho domu. Ja osobne by som po tomto ukončila kontakt dokým sa neospravedlní. Ale to som ja....krista, s ožratým mužom si nevie narobiť poriadky a mne by došla vykrikovať, to kde sme 🙈

vevapeto
17. nov 2022

Inak švagriná ak sa chce do určitej miery vyvarovať takýmto situáciám, tak nech na oslavy nechodí s mužom.

beata_k
17. nov 2022

Ja sa skor cudujem, ze brat brata necha nech sa spije do nemoty.

loginexistuje
17. nov 2022

@beata_k to je pre brata svagor , svagrina je sestra jej muza

beata_k
17. nov 2022

@loginexistuje Aha, tak to je ine. To som prehliadla.

filipka250
17. nov 2022

Nehnevaj sa, to je ťapa. Tak ona ho nechá tak, lebo sa nemôže naňho pozerať a vy ste tí zlí? A on je čo? Nesvojprávny? Mne keby takto spravila cirkus, tak nahučím ja na ňu. To je drzosť.
Doma si asi nevie spraviť poriadok, tak príde hučať na vás. To je nonsens. 🤦

filipka250
17. nov 2022

@nikdenikto presne moj nazor!!!

autor
17. nov 2022

@beata_k to nieje manželov brat ..

miadi
17. nov 2022

Tvoji svagrovci su teda .. aky isiel taku nasiel . Urobil Hanbu urobil on pred vsetkymi a potom ona sama pred vami sa strapnila. By som jej povedala ze o svojho alkaca sa mà starat ona nie jej brat. A ty uz vobec nie. Ona odisla sama lebo ju poslal hnet do pcka tak elegantne navliekla “ zodpovednost “ za jeho ozratu rit na vas. Ze sa nehanbila vas vobec o to žiadat. Ked vie aky je a ze robi cirkus.ze to nie je ziadny tutko putko co s vami ako ovecka krotka no potacajuca sa ochotne pojde do auta. Podla mna uplne ok ze si poslala sms Ved to bolo o pol noci Keby si jej zavolala zobudila ju tak urcite by s malym dietatom neletela zhanat muza po krcmach a zachranovat ho. Urobili ste co sa dalo , jedina chyba je ( a to vam nevycitam Ved za dobrotu na zobrotu) ste jej mali hnet povedat ze sorry ozratych do auta neberieme nie sme taxi. Doma urcite nepipla a na vas sa dosla vyventilovat lebo muz ju mà v paži.