Svokra sa mi do všetkého stará
Bývam u svokry s bábätkom, do všetkého sa mi stará, prečo umelé mliečko, prečo večer nejdem posedieť k nej pritom mala mi nespava, ledva žijem, mám kopu roboty u nich navariť, každý deň upratať, malú mám na rukách, pride domov do malej sa mi stara, ze preco stale place, ze ju mam prebalit ze place z toho ze jej davam chemické mlieko, Stará sa do mňa prečo s autom som troska prešla po trávniku ze nato je chodník... nemám slov.. cítim sa tu velmi zle..
manžel chodi na 3 týždne do práce a inú možnosť na bývanie nemám, peniaze na rozhadzovanie tiez nie😪😪😪
autorka - moje dieťa - nie decko má 21 rokov a má kde bývať ak by zostala tehotná. A nemusela by byť ani u rodičov ani u svokrovcov.
TAkže situácia aká je tvoja, mojej dcére nehrozí.
@kvetinka75 aby tvoje dieta neprišlo niekedy s takým problémom 😊 lebo takéto reci sa radi vyplácajú. Pre tvoju info otehotnela som po zavedenom iub 😊
@kvetinka75 Nemusíš do nej rýpať, už aj bez toho to má náročné. Načo je to dobré? Tebe to ( aspoň dúfam ) nepomôže a ani jej..
Akí suudia? Napísali ti pravdu. Mate dieťa ale nemáte vlastne bývanie. Tam sa všetko začína a končí. Bud sa s tým (svokrou a jej radami) naučíš žiť, alebo si hľadajte vlastne bývanie kde budeš paňou ty a podka tvojich pravidiel sa bude žiť. Nie je to nič zlozite
autorka - mňa nemusíš informovať ako si otehotnela. Asi potom zlyhala sex.výchova. Pretože žiadna antikoncepcia nie je 100%ná. Aj svojej dcére som vysvetlila, ž aj keď použije akúkoľvek ochranu, každý styk môže skončiť tehotenstvom. Nech potom nie je zaskočená že ako to je možné.
@kvetinka75 v poriadku 😊
Pozri, svokra vam poskytla byvanie. Nic take zle nerobi, len vsetko komentuje. Skus ju brat taku aka je. Ak to nedokazes, zober dieta a zariad sa sama, ked chlap neriesi. Ma vas tam pod nosom, v jej dome, tak komunikuje ako vie. Nechodi svokra do prace?
Ak mi odpises, chlap tvoj čo nato?
@annamalaga neriesi moc. Povie jej keď príde ale on to vníma inak je na ňu zvyknutý
On sa vôbec nechce odsťahovať ?
@martina1985ba to je rada, ozaj inteligentna🤦♀️
Tak slecinka sa pristahuje, svokra ju tam musi trpiet a este jej aj necha mokru podlahu nech sa zdrbe.. boze ochranuj ma pred takymito "nevestami".. dufam ze moj syn bude mat rozum
@martina1985ba alebo by mohla dat svokru humánne utratiť deň po sobáši🤔
@amiaja keď tu toto všetko čítam, tak som rada že mám dcéru a nie syna. 😅. To človek aby sa aj bál dýchať vo vlastnom
Prečo si neostala i vašich? Veď muž aj tak príde len na týždeň domov. 🤷 Samozrejme závisí všetko od povahy svokry, ale aj z milunkej svokry sa vie stat furia, ak nemá kľud konečne od detí, ktoré vychovala. A musi tolerovať nevestu s dieťaťom čo stále plače kvôli kolikam.
Ty vlastne žiješ so svokrou, a nie s mužom s ktorým máš dieťa. To radšej u vlastnej mamy. Svokre ťažko budeš hovoriť niečo ak je tam ona pani.
“ Ty si u nej, nie ona u teba. Buď budeš všetko trpieť alebo keď sa ti nepáči tak sa odsťahuj.”
No, existuje niečo take ako empatia. V každej domácnosti veci fungujú inak a treba sa prispôsobiť. Ale chodiť niekomu cely deň za zadkom a iba ho buzerovat (poznám, mne stačili len pár dňové návštevy) už nie je o tom prispôsobiť sa pravidlám domácnosti, v ktorej žijem, ale je to už o tom, že niekto mi potrebuje vedome ubližovať a vyvršovať sa na mne. Potom, keď sa vzťahy vyextremizuju, lebo buzeracia sa dá zniesť tiež do určitého bodu zas svokričky vyplakavaju, ze nevesty nechodia už vôbec ani na návštevy. Mne by bolo trápne napríklad chodiť za dospelým človekom ako za 5-ročným deckom a na všetko prstom ukazovať ako to je zle. Tiež to vypovedá o povahe.
Autorka, pošli svojmu manželovi, keď sa nechce odsťahovať.
A tu si to nevšímaj, mamičkovské fórum, ale v každej téme tá trápna otázka, z ktorej sa mi dvíha žalúdok - “A NAČO SI ROBILA DIEŤA?” Otázka, ktorá autorkam tém nijak nepomôže, ale dotyčná rypalka si zdvihne ego. Toto je v kazduckej téme. Lebo úplne všetko sa dá v živote nalinkovat podľa prianí. Keby to tak bolo, nebolo by iba tu na fóre toľko uštipačných žien.
Jaaaj .. utekaj ty kade ľahšie, kým sa to, že sa svokra do vás stará nestane horšie a medzi vami dvomi budú len hádky, potom príde nevera z jeho strany a utekať budeš musieť tak či tak... vezmi dieťa a choď a ten mamičkin cicík nech sa rozhodne s kým chce žiť.

Tu je to tak.. ak nedáš nejaký neutrálny príspevok, ale skôr kontroverznejší, lebo svokra, nevesta, bývanie je re mnohé niečo kontroverzné tak polovica ludi bude súcitit, no druha polovica ti napíše aj to o čom nevieš a bude ta mať za neviem koho.
Ber to s nadhľadom.