icon

Syn sa vracia zo zahraničia s priateľkou, chcú bývať s nami v byte

28. júl 2025

Ahojte, potrebujem sa trochu vyrozprávať a možno aj počuť názor zvonku. Som rozvedená, ale pred dvomi rokmi som sa znovu vydala. Teraz žijem s manželom sama v 3‑izbovom byte v meste. Moj 20 ročný syn bol so svojou priateľkou pracovať takmer dva roky v zahraničí, ale rozhodli sa vrátiť domov. Istý čas budú poberať finančnú podporu z úradu práce a chceli by u nás bývať, kým si ujasnia, či pôjdu znovu von za prácou alebo si nájdu niečo tu a potom si budú riešiť aj vlastné bývanie. Máme jednu izbu úplne voľnú, takže s priestorom by problém nebol.

Môj manžel však z toho nie je nadšený, dal mi medzi rečou najavo, že s tým nesúhlasí. Tvrdí, že sa to môže natiahnuť na dlhšie a že je to zo strany syna zneužívanie. A že nám to aj naruší súkromie... Ja to ale tak necítim – je to moje dieťa a po dvoch rokoch, keď bol preč, sa teším, že by sme spolu trávili viac času. Samozrejme, syn s priateľkou by prispievali na domácnosť rovným dielom, nechcú nás vyciciavať.
Viem, že rozhodnutie je na mne, ale trápi ma to a chcela by som poznať pohľad iných – ako by ste to riešili vy na mojom mieste? Ďakujem za názory.

autor
28. júl 2025
@gelifil

@anonym_autor reagujes celkom vecne , triezvo a na urovni, preto mi celkom nepasuje, ze to fakt by si si bez problemov nastahovala cloveka, ktoreho poznas z videa??
Mladi su ako dlho spolu, ked su tam dva roky?...ci to bola laska an prvy pohlad a hned sa dali dokopy? myssim, ze ani oni seba este nepoznaju...nie ze ty ju poznas z telefonatov...Ked maju 20 a su tam 2 roky, to nemali ani maturitu?...a celkom ma zaujima povod toho bytu, bol manzelov, tvoj, ci pre oboch novy akupovali ste ho spolocne?

@gelifil A to tieto úplne všetky aspekty by mali rozhodnúť o tom, či teda prijať syna s priateľkou ku nám? Pánečku, tak, ak by som v živote mala robiť takéto detailné analýzy, tak možno by som mala problém vybrať si v drogérii aj toaleťák. Čiže, ak opíšem celý svoj život vzťahy, štúdim mladých , pôvod bytu a bude to OK, tak potom by to malo nejako zmeniť situáciu a byť dostatočne relevantné na dôvod za alebo proti? Ci pana...

nyusika
28. júl 2025
@heidi4

Prepacte, necitala som este komentare, len par prvych, mozno to tu uz odznelo.
- Nedokazala by som vlastnemu dietatu NEpomoct, neubytovat ho, najma po takom dlhom case odlucenia a ak mame dobre vztahy. Tesila by som sa z jeho navratu.
Ale (asi budem divna, ale nevadi):
- Neznesiem cudziu osobu v mojom byte, myslim byvajucu, nie navstevu, narusi to totalne sukromie, bola by som v strese, neuvolnena, s pokazenou naladou atd.
Rozmyslam, no asi by som pomohla synovi, nech byva sam v tej jednej izbe a jeho frajerka moze ist spat k jej rodicom predsa. Mozu sa stretavat, kde a kolko len chcu, ale nech nebyva u mna ona nonstop.
Takisto si mozu ist do podnajmu a mat si sukromie, kolko len chcu, ak sa im nebude pacit.
Toto nikdy nerobilo dobre, 2 zenske v jednej domacnosti. 👎🏻
Drz vam palce.
Takto by som to riesila ale ja osobne, rozumiem, ze 99% ludi su inych, tolerantnejsich, ja ale musim trocha brat ohlad aj na seba, ked chcem pomoct. Pomozem, ale nie na ukor seba, aby som trpela, svojej psychickej pohody a sukromia. Ved domov je to najchulostivejsie a najbezpecnejsie utocisko.

@heidi4 presne to jej tu piseme...dokonca aj to, aby na dopredu dohodnutu dobu pomohla obom...ale pani zlata furt pridava nejake nove fakty a uz sa v tom celom straca.

nyusika
28. júl 2025
@kuko55

@nyusika prečo inak by podľa teba túto tému zakladala?

@kuko55 aby mal konik viac klikov, to zakladaju ucelovo. cim putavejsia diskusia, tym vacsia sanca, ze niekto omylom klikne na niektoru z reklam.

tundra
28. júl 2025
@heidi4

Prepacte, necitala som este komentare, len par prvych, mozno to tu uz odznelo.
- Nedokazala by som vlastnemu dietatu NEpomoct, neubytovat ho, najma po takom dlhom case odlucenia a ak mame dobre vztahy. Tesila by som sa z jeho navratu.
Ale (asi budem divna, ale nevadi):
- Neznesiem cudziu osobu v mojom byte, myslim byvajucu, nie navstevu, narusi to totalne sukromie, bola by som v strese, neuvolnena, s pokazenou naladou atd.
Rozmyslam, no asi by som pomohla synovi, nech byva sam v tej jednej izbe a jeho frajerka moze ist spat k jej rodicom predsa. Mozu sa stretavat, kde a kolko len chcu, ale nech nebyva u mna ona nonstop.
Takisto si mozu ist do podnajmu a mat si sukromie, kolko len chcu, ak sa im nebude pacit.
Toto nikdy nerobilo dobre, 2 zenske v jednej domacnosti. 👎🏻
Drz vam palce.
Takto by som to riesila ale ja osobne, rozumiem, ze 99% ludi su inych, tolerantnejsich, ja ale musim trocha brat ohlad aj na seba, ked chcem pomoct. Pomozem, ale nie na ukor seba, aby som trpela, svojej psychickej pohody a sukromia. Ved domov je to najchulostivejsie a najbezpecnejsie utocisko.

@heidi4 nie len dve zenske,ale aj dva kohuti,stary a mlady😂😂😂

gelifil
28. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor adekvatne hodnotenie za pracu na Slovensku dostanu potom, ako zamestnavatelovi ponuknu iste skills, skusenosti a budu pre neho uzitocni. ja uz fakt nicomu nerozumiem a zacinam (teda - uz dlhsie mam ) mat pocit, ze toto je dalsia fejkova diskusia.
kks, za co chcu adekvatny plat ? za to, ze skoncili SS s maturitou a doteraz velke H dokazali ? dva roky boli v zahranici, teaz chcu pol roka odpocivat...

@nyusika podla mna tu maturitu nemaju, maturuje sa v 19

nyusika
28. júl 2025
@gelifil

@nyusika podla mna tu maturitu nemaju, maturuje sa v 19

@gelifil preto pisem, ze sa "autor" uz zamotava v tom pribehu. pise, ze maju skoncenu SS s maturitou...ale zabudla, vziat do uvahy, v akom veku sa u nas maturuje.

heidi4
28. júl 2025
@nyusika

@heidi4 presne to jej tu piseme...dokonca aj to, aby na dopredu dohodnutu dobu pomohla obom...ale pani zlata furt pridava nejake nove fakty a uz sa v tom celom straca.

@nyusika ouuu boze to fakt??? Tak pardon, ja som akurat len zacala citat, presla som len cca po tvoj prvy komentar a aj to som necitala vsetko, zatial sa niesli v duchu len jasne, pomozeme na max. 6 mesiacov a podobne. Preto som sa aj ospravedlnila, ak to tu uz odznelo :D no nazor som mala jasny uz skor nez precitanych 14 stran, tak som ho supla sem :D idem citat, kava uz caka :D
vdaka za info, aspon viem, co cakat :D

mimixxxx
28. júl 2025

Problém diskusie je ze zeny sú tu staré alebo ešte relatívne mladé so zastaralý nazormi a mlada gen Z je o niečom inom. Véd nech oddychujú, sú mladí a vážia si svoj čas. Práca už nie je priorita číslo 1 v živote ako to bolo u strane generácie. Nech s tým firmy niečo na SR robia a zatraktivnia platy a podmienky.

autor
28. júl 2025
@nyusika

@nyusika Ja tu fakty nepridávam, sú odo mňa žiadané. Veď čítaj...pomaly ma neprekvapí, ak sa tu niekto opýta na konfekčnú veľkosť, farbu očí a dlžku vlasov a podľa toho posúdi, či teda syn môže ísť ku nám...

A k tým tvojím fejkom - pretože sa toto tebe nestalo, tak to nemôže automaticky nikto prežívať, lebo ako inak, všetko čo sa dá prežiť, si prežila len ty. Naozaj teba len ignorovať, si taká nadradená a priečna...teda aspoň v takejto komunikácii, možno naživo si fajn baba. 🙂

autor
28. júl 2025
@mimixxxx

Problém diskusie je ze zeny sú tu staré alebo ešte relatívne mladé so zastaralý nazormi a mlada gen Z je o niečom inom. Véd nech oddychujú, sú mladí a vážia si svoj čas. Práca už nie je priorita číslo 1 v živote ako to bolo u strane generácie. Nech s tým firmy niečo na SR robia a zatraktivnia platy a podmienky.

@mimixxxx 👍

nyusika
28. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika Ja tu fakty nepridávam, sú odo mňa žiadané. Veď čítaj...pomaly ma neprekvapí, ak sa tu niekto opýta na konfekčnú veľkosť, farbu očí a dlžku vlasov a podľa toho posúdi, či teda syn môže ísť ku nám...

A k tým tvojím fejkom - pretože sa toto tebe nestalo, tak to nemôže automaticky nikto prežívať, lebo ako inak, všetko čo sa dá prežiť, si prežila len ty. Naozaj teba len ignorovať, si taká nadradená a priečna...teda aspoň v takejto komunikácii, možno naživo si fajn baba. 🙂

@anonym_autor pozri, ja na rozdiel od teba reagujem pod svojim nickom...ked uz toto nic, tak ja neviem.

lienka.7
28. júl 2025
@anonym_autor

@mysicka36 Vďaka, aj tak si myslím, že to ženy , ktoré tak vehementne protestujú to neymslia zle, len možno to čítanie s porozumením, tá klišé fráza, že to trošku absentuje pri niektorých.... viem, že je tu aj kopec názorov, že syna áno, samozrejme, lebo syn...ale babu nie, tú pošli 270 km k rodičom. Také kruté trochu...oni sú už nejaký ten piatok spolu, nie 5 rokov, ale tak ked si budujú vzťah, žili tam spolu a teraz akože prídu domov a ja mám byť s mužom tá, že ahoj synku, vitaj, ale Zuzku posielame do niekde zatiaľ. Sakriš, nemyslím si, že by som to videla nejako pokrivene zidealizovane, veď mi asi záležín na šťastí dieťaťa a nebudem mu dopredu robiť protiopatrenia, lebo je možné, že to takto fungovať nebude...síce sme to nsekúsili, ale preventívne ide Zuza preč, ty tu bývaj. Pfúúú...

@anonym_autor keď si už teda taka úprimná, tak ruku na srdce. Ako sa teda zachovas v tejto situácii...Syn príde domov, aj s priateľkou. Vy si s nou ale nesednete. Obaja. Syn ju alé bude brániť, lebo ju bude mať rád. A teraz co? Bude Zuza, ako si ju ty nazvala dalej bývať u vás? Ci potom ju už pošleš preč? Celá rodina rozhadana, ale ty si ok, lebo máš doma konečne doma syna.
Ale ja viem, ty si taká dobrá mamička, ze by si nepovedala ani slovo, ze? Ako si už predtým písala, muža "posluchnut", to predsa nie, ale syna už áno. Hm, zaujímavo to mas vo svojom živote nastavene.

heidi4
28. júl 2025
@tundra

@heidi4 nie len dve zenske,ale aj dva kohuti,stary a mlady😂😂😂

@tundra 🤣🤣 vidis 🙂 to mi nenapadlo. Moze byt tak tiez. Ja len zo skusenosti (ja+mater, babka+nasackovana nevesta a pod., pripadne spolubyvajuce v dospelosti) a info od "milion" zien ako cez kopirak som vydedukovala.
Uz nikdy viac, max. neodporucam, je to peklo.
Byt 2 "gazdine" v 1 domacnosti je ciste psycho a kazdy, kto do toho ide, je masochista (cest vynimkam).
O chlapoch som to este nezachytila, ze ani to nerobi dobrotu. :D Vacsinou oni neriesia, maju na haku :D tak vdaka za info 🙂
Radsej sama v garsonke a spat na matraci a varit si obed na varici, ale mat kua svoj vlastnt svaty pokoj a priestor.👌🏻👌🏻👌🏻

kuko55
28. júl 2025
@nyusika

@kuko55 aby mal konik viac klikov, to zakladaju ucelovo. cim putavejsia diskusia, tym vacsia sanca, ze niekto omylom klikne na niektoru z reklam.

@nyusika môže byť, avšak akokoľvek je to ak je to fejkova téma vybrali ju sakra dobre, čakala by som ,, že práve táto téma nebude taká kontroverzná...

autor
28. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor pozri, ja na rozdiel od teba reagujem pod svojim nickom...ked uz toto nic, tak ja neviem.

@nyusika Založila som diskusiu anonymne a už neviem reagovať inak. Ok, v pohode. Skutočne nikoho nepotrebujem presviedčať, v každom jednom názore čo tu sú, je, verím aj nejaká skúsenosť človeka, ktorú myslí možno vo svojej podstate v dobrom, len to podanie je také... nie priam vľúdne, ale to je fenomén doby. Okej, mám nepresnosti v dátach, nejako, keď riešiš v hlave hlavný problém...tak tie detaily, ktorých sa dá chytiť - ako vek, maturita a časové rozpätia....na to s dôrazom nehľadím, keďže trochu má človek obavy, že ak bude písať úplné detaily, tak sa v tom môže niekto konkrétny nájsť...po čom veľmi netúžim - to je snáď aspoň trošku pochopiteľné. Nehľadaj za tým nič... Využila som možnosť založiť diskusiu anonymne, pointu som vysvetlila a hľadanie chýb mi nepomôže, ale teda ešte raz - pardon za nepresnosti.

nyusika
28. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika Založila som diskusiu anonymne a už neviem reagovať inak. Ok, v pohode. Skutočne nikoho nepotrebujem presviedčať, v každom jednom názore čo tu sú, je, verím aj nejaká skúsenosť človeka, ktorú myslí možno vo svojej podstate v dobrom, len to podanie je také... nie priam vľúdne, ale to je fenomén doby. Okej, mám nepresnosti v dátach, nejako, keď riešiš v hlave hlavný problém...tak tie detaily, ktorých sa dá chytiť - ako vek, maturita a časové rozpätia....na to s dôrazom nehľadím, keďže trochu má človek obavy, že ak bude písať úplné detaily, tak sa v tom môže niekto konkrétny nájsť...po čom veľmi netúžim - to je snáď aspoň trošku pochopiteľné. Nehľadaj za tým nič... Využila som možnosť založiť diskusiu anonymne, pointu som vysvetlila a hľadanie chýb mi nepomôže, ale teda ešte raz - pardon za nepresnosti.

@anonym_autor som si ista, ze milujuca matka v tak dolezitych veciach, ako je vek syna, nema zmatok

lienka.7
28. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor logicka otazka - preco sa teda vracaju oddychovat na Slovensko, ked je tu tak nahovno ?

@nyusika lebo zistili, že v zahraničí sa na tých 2500€ namakaju ako kone.
Ze ani tam nepadaju pečene holuby rovno do huby. To nehovorím este o nákladoch na bývanie. Keď tak pekne zarábali, co tam žili v 1 izbe? Co si rovno nekúpili byt tam?

nyusika
28. júl 2025
@lienka.7

@nyusika lebo zistili, že v zahraničí sa na tých 2500€ namakaju ako kone.
Ze ani tam nepadaju pečene holuby rovno do huby. To nehovorím este o nákladoch na bývanie. Keď tak pekne zarábali, co tam žili v 1 izbe? Co si rovno nekúpili byt tam?

@lienka.7 asi tak

heidi4
28. júl 2025
@suzikaa

@anonym_autor v prvom rade. koho je to byt? Ak váš a syn tam aj vyrastal, tak by mal byt partner zhovievavejší. Nikto nehovori, ze to ma byt nastalo. Po navrate hoci mesiac dva nie je ziadna tragedia. Skusite to a uvidite, ak tam bude nejake nevyhovujuce zosuladenie tak to vyriesite. Ano narusi sa sukromie, Ale cim? Tym že budete chvilu s rodinou a synom nez zas mozno odijde? Mne to mama nedovolila ist k nej , kriticky som sa zrdzat asi tyzden ako navsteva pre zdravotny problem. Ten pocit, ked ta matka doma nechce. Minca sa obratila. Matka starne a chcela by sa prestahovat ku mne. Je mi luto ale nie, nechcem ju tu inak ako kratku navstevu.

@suzikaa ach ty vole :( zazila som podobne :( az mi srdce stislo, ked som to citala. dufam, ze sa mas dobre a matka si uvedomila, ako sa zachovala k tebe.

vilma7
28. júl 2025
@patka06

@anonym_autor
Prosím ťa, z čoho im vypočítajú podporu, ktorá nie je ako almužna a vyrovná sa platu

@patka06 oni dostanú podporu zo zahraničia, to je predsa logické, keďže pracovali vonku. To sa dá takto poberať a samozrejme len preto 6 mesiacov, lebo len toľko majú nárok...využívajú systém, ale nie slovenský , ale danej krajiny kde pracovali. Smutné ale realita...mladý ľudia sú v dnešnej dobe ozaj nepoužiteľný.

autor
28. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor som si ista, ze milujuca matka v tak dolezitych veciach, ako je vek syna, nema zmatok

@nyusika Napísala som to v predchádzajúcej odpovedi tak, aby to pochopil každý. Nie je to môj zmätok. Len, ako tebe môže byť jedno, aké bude moje rozhodnutie, tak mne môže byť rovnako, čo si myslíš. Ja nie som na Mdrom koníku tak dlho, aby som vedela posúdiť či sa tu zakladajú nejaké fejkové diskusie, čo ako si ich nazvala..ale vynaložila som dosť energie, aby som svoju situáciu vysvetlila tak, ako so uznala za vhodné. Pointou pre mňa je úplne niečo iné..a už stačí 🙂 Ty si brutálny vysávač energie...brrrr..

nyusika
28. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika Napísala som to v predchádzajúcej odpovedi tak, aby to pochopil každý. Nie je to môj zmätok. Len, ako tebe môže byť jedno, aké bude moje rozhodnutie, tak mne môže byť rovnako, čo si myslíš. Ja nie som na Mdrom koníku tak dlho, aby som vedela posúdiť či sa tu zakladajú nejaké fejkové diskusie, čo ako si ich nazvala..ale vynaložila som dosť energie, aby som svoju situáciu vysvetlila tak, ako so uznala za vhodné. Pointou pre mňa je úplne niečo iné..a už stačí 🙂 Ty si brutálny vysávač energie...brrrr..

@anonym_autor odporucam dychove cvicena, vyhnes sa zmatku a budes si pamatat vek milovaneho syna..
a budes sa aj dkhsie ovladat, aby diskusia co najdlhsie posobila vierohodne.

a nemas za co, ze hned v uvide diskusie si mi velmi pekne podakovala za radu, ktoru so ti napisala.

vilma7
28. júl 2025
@colsami

Mame nadstandardne vztahy s rodicmi a teda neviem si predstavit, ze toto by mi preslo. A nedovolila by som to ani svojmu synovi, nech ho akokolvek milujem a mam volnu izbu.
Akoze ludia, to vy si nastahujete 20 rocnu cudziu "frajerku" vasho decka k sebe domov? Ze ju poznate len z rozpravania, a z nejakych videohovorov? Toto vobec nie je o tom, ze povies "nie" svojmu dietatu.

Navyse, predpokladam ze s dalsim/novym/aktualnym manzelom chces dozit a nie ze ti krachne vztah kvoli docasnemu ubytovaniu dvoch mladych ludi, ktori az dva roky pracovali a teraz potrebuju oddychovat na podpore aby sa rozhodli co dalej? Wtf? Vobec sa mu z jeho strany necudujem, ze mu to prekaza.

Nerozumiem ale naozaj, to boli 20h denne v praci, ze nedokazali sa dozhodnut, co chcu dalej ako daju vypoved/skoncia v praci v zahranici?

Vsetky milujeme svoje deti, ale toto mi pride ako hlupost a nie "krok lasky". A akoze chapem ze syn bol prec a mozno zas pride, ale aby takymto stylom sa vase vztahy nezhorsili, nevyostrili, a skoncite pri tom, ze sa budu vsetci tesit, ked "vypadnu prec"...

A ano pride mi to, ze si to strasne idealizujes. Ak je 20 rocny syn s frajerkou tak samostatny, ze si zije svoj zivot uz dva roky v zahranici, urcite je tak samostatny, aby sa nevracal do detskej izby mame k chlapovi co nie je jeho otec a s frajerkou, ktoru vobec nepoznate (!). Mne to fakt hlava neberie, a na jeho mieste by ma hanba fackovala, prepac. A to hovorim pri vsetkej ucte a laske k nasim detom a rodicom, ale pride mi to ako iny vesmir... Ked uz tak velmi by som sa potrebovala vratit na urad prace s nasetrenymi peniazmi domov k mame, tak sa vraciam sama, a nie s priveskom. Frajerka moze bytvart vo svojej izbe doma, a aspon ich to bude motivovat pri tom "oddychovani", sa realne rozhodovat, co ako dalej.

@colsami jemu ide len o využitie systému v danej krajine...A čerpanie podpory pol roka. Keby boli trochu rozumnejší, ten syn a frajerka, mohli ísť radšej cestovať po svete 🙂

tiezjedna
28. júl 2025
@biba_18

@tiezjedna neviem. my sme synovi prispievali prvé 3 mesiace čo sa odsťahoval - práve preto aby mal takú tú barličku a nemusel sa stresovať že je hodený do vody ... aj keď si kúpil prvé auto sme mu prispievali prvé mesiace na benzín - aj keď sa odsťahoval sme mu pomáhali prvé mesiace ... možno by to bola aj pre autorku schodnejšia cesta... proste my sme to tak robili ...

@biba_18 a tvoj syn sa v čase vašej podpory tiež vrátil s dvojročnými zárobkami zo zahraničia? Pretože ak nie, tak porovnávaš neporovnateľné...

luliu
28. júl 2025
@anonym_83443f

Ja by som svojmu dieťaťu pomohla. Môže u mňa bývať, ale bude študovať alebo pracovať. Určite by som nenechala dospelého človeka len tak hniť dlhodobo v detskej izbe a ešte aj s frajerkou. Minie všetko a bude zas na nule, nikdy sa nepostaví na vlastné nohy. Toto, čo chce urobiť, nemá žiadny význam a to si mu mala vysvetliť.
A ty nie si dobrá matka
Síce tvrdíš ako ho miluješ a skáčeš ako on píska, ale nedala do mu ani poriadne vzdelanie ani vzor do života. Vychovala si lenivého vychcanca a samozrejme, že nikdy nič v živote nebude mať. Maximálne mladá rýchlo otehotnie a budete mať problém všetci.

@anonym_83443f ty si čo za prepnutu osobu a všetky matky, ktoré označili "páči sa mi to" detto! Z čoho usudzujes čo píšeš? Takýto text napíše len sprostý anonym a isto nie dobrá matka

anonym_bedf84
28. júl 2025

A priateľka je odkiaľ?Prečo ona nejde ku svojim rodičom?

lienka.7
28. júl 2025
@anonym_bedf84

@anonym_bedf84 písala to tu už. Byva 300 ci koľko km v paži preč od nich.
A jej rodičovský byt je už obsadený inými členmi a neclenmi rodiny, ktorí sa tam taktiež nasťahovali. Preto sa ani nedivím, ze nemá problém sa nasťahovať ako cudzia osoba hocikde inde. Ma vzor z domu predsa.

mysicka36
28. júl 2025
@anonym_bedf84

@anonym_bedf84 jej rodičia bývajú 300km ďalek, majú menší byt a ešte má mladšieho súrodenca. Písala to už.

lienka.7
28. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor odporucam dychove cvicena, vyhnes sa zmatku a budes si pamatat vek milovaneho syna..
a budes sa aj dkhsie ovladat, aby diskusia co najdlhsie posobila vierohodne.

a nemas za co, ze hned v uvide diskusie si mi velmi pekne podakovala za radu, ktoru so ti napisala.

@nyusika ty bruuutalny vysávač energie 🤣🤣🤣

simca06022011
28. júl 2025
@sidicek

@simca06022011 no ja som teda prišla tiež zo zahraničia a už som mala dohodnuté miesto .Ani by ma nenapadlo byt pol roka na podpore.Ale robím kvalifikovanú pracu a nehľadám sa

@sidicek ale on viditelne kvalifikovanu pracu ako 18r v zahranici nezacal robit...