Syn so mnou nekomunikuje
Mám problém... Alebo skôr sa chcem vyžalovať. Môj syn so mnou nekomunikuje. Ja viem ublížila som mu a hrozne mojim správaním k nemu a jeho vyvolenej ale nemyslím si že to bolo také vážne aby so mnou prestal zo dňa na deň komunikovať odsťahovať sa a nedať o sebe vedieť prípadne sa ani neozvať. Nereaguje na správy a ak áno tak sporadicky na hovory tiež nie nestavi sa ani domov a neviem čo je s ním. Myslíte že to prejde? Urobila som hrozné veci ale toto som si nezaslúžila nikomu neprajem takto trpieť
bože moj bože moj, potencionalne svokry a svokry by si mali zalozit stranku mojasvokra.sk alebo nenavistnasvokra.sk alebo svokracervenazavistou.sk lebo tato stranka je o inom aspon mam taky pocit
Ty si ho vychovala? 🙂 No to je pekne. Lenze ty si ho vychovavala 20 rokov, a teraz ho bude mat na krku 60 rokov ina zena 😅 A este bude vychovavat aj jeho deti. Je pekne, ze si povazujes, ze si mama, ale tvoj syn uz nie je male dieta, je to dospely muz. Nepotrebuje uz mamu, potrebuje zenu. Co si neuvedomujes je, ze tvoj syn sa dokaze rozhodnut sam za seba. To, ze ta vytesnil zo svojho zivota nie je koli jeho partnerke, ale koli tebe a tvojmu nevhodnemu spravaniu. Citam, ze si tvrdohlava, a ides si svoje. Predstava, ze syn k tebe bude chodit na kavu a nosit sa ta rukach, pricom necha doma svoju partnerku je scesna. Je asi aj dobre, ze je prec. Pretoze ty si sice uvedomues, ze robis zle, ale niesi ochotna prijat zmenu. Na ich navrat niesi pripravena.
Sama si za to mozes a tak ti treba,kazdy ma.pikat za svoje hriechy. Je to krute,ale co si cakala? Cas vsetko vyriesi. Byt tebou,ospravedlnim sa aj jeho kamaratke a necham otvorene dvere. Spravila si vsetko na napravu a tym,ze ich budes neustale bombardovat spravami a hovormi,to len zhorsis. Drzim palce,nech sa to casom urovna. Rodina ma drzat spolu a nech ti je to poucenim do buducna.
A ty sa teraz nesprávas ako malé decko ktoré zoberú hračku?
Pre kraj si svoje príspevky. Ona je .... ona.....ona....hento, tamto
Stále sa do nej navážaš. Ja neviem, ale toto na udobrenie nevyzerá ani trochu
Keby boli všetci synovia takýto, tak by zlé svokry ani neexistovali, nemali by šancu.. Dobrého syna si vychovala. A ty by si sa mala radovať z toho, že ked sú spolu šťastní a nie závidieť. Zamysli sa nad sebou lebo syna stratíš. Mala by si hladať cestu k nim a ju úprimne prijať lebo sympatie na oko, predstierané, sú velmi priehladné. Hladaj na nej dobré stránky a raduj sa, že tvoj syn je šťastný, to sa tiež každému nepodarí.
Neuveriteľné,čisto ako moja závistliva svokra, jej vadilo aj to že sme sa dokázali osamostatniť , že mám skvelý vzťah s mojou rodinou, akože budeš rada,že ak sa stane tvojou nevestou,že ťa bude akceptovať ako matku svojho muža a babku svojich detí. Lebo veľmi rýchlo sa môže stať že úplne prerušia s tebou vzťahy. A ty ju začni akceptovať ako partnerku tvojho syna lebo ňou momentálne je
No vole teba by som za svokru nechcela. Sú jedna z tých co neprestrihli pupocnu šnúru so svojim synom. No a čo že chodia na večere? Je to hádam ich problém. Aj mňa muž pozýval keď sme spolu chodili. Dokonca ti poviem takú pikosku že 3 mesiace mi platil ubytko v ba a živil ma kým som si našla prácu. To keby je tvoj syn tak už má ovalis lopatou a zakopes na záhrade. A nikdy som nemala problém spraviť takú vec pre neho. A on to dobre vie. Ak chceš ests syna niekedy vidieť tak sa na to povznes, uvedom si ze tvoj syn je dospelý muž a ma svoj život a, prestaň kydat na jeho priateľku.
Dobre tu zas trepete, už vás vidim ako všetky idete s bukretou 20 ročnej babe sa pchať do zadku
Ked su manželia a maju deti, tak to pochopim, ale v 20ke su ešte puberťaci a moji rodičia považovali vtedy chalanov za šracov a určite sa im nechodili klaňať. Určite som sa aj ja pohadala kvoli nim s rodičmi a nie jeden raz, mama mi vždy na oči niečo vyhadzovala, ale neodkopla som matku kvoli nejakemu puberťakovi
Syn má za ušami tiež
Ked sa vezmu, potom treba v ucte jedny s druhymi si určit nejake pravidla
Tak syn dal prednosť partnerke pred tebou.Je to normálna reakcia, keď píšeš, že si nebola k nej "milá". Chodiť pre priateľku do prace je celkom normálne, takisto ísť sami na turistiku, a podobne. Keď vravíš, ze si jej kadeco vyčítala, tak jednoducho sa postavil ako správny chlap za ňu. Práveže v tejto dobe to kvitujem, lebo skôr sa ženy sťažujú, že ich partner je mamickin cecik a súhlasí len s nou. Zrejme si tak trochu žiarlila, že už nie si "top žena" v jeho živote a už sa venuje aj priateľke. Normálne mu napíš smsz, že ťa to mrzí, ako si sa správala a budeš rada, keď si nájdete k sebe cestu. A ze sú mladí? Tak 15 asi nemajú, keď už syn v pohode odišiel, čože kľudne môžeš byť o chvíľu aj babička, možno aj už si, ktovie 🙂.Tvoj syn si vybral partnerku, zrejme ju ľúbi a chce byť s ňou. Je celkom v poriadku, že začne žiť svoj život, kde už, aj keď sa ti to nemusí páčiť, nebudeš mať prvé miesto. Nemusí sa ani ona tebe páčiť, ale nič iné ako rešpektovať jeho voľbu nemôžeš. Teda nemusiš, ale zrejme potme podľa toho neuvidíš ani syna.
No ty si mi pekne kvietko, tzv. svokra za trest 🙄 Este mi prezrad komu sa ma syn s partnerkou pochvalit, ze sa im dari a ze kde vsade boli ak nie doma rodine ??? U nas v rodine si prajeme navzajom vsetci! Ked prisla svokra, ze dostali viac peniaskov ako dedicstvo, tak sme sa tesili s nou, ze mozu zrenovovat garaz (a ani nas nenapadlo, ze sa vytahuju alebo nebodaj, ze to maju dat cast aj nam). Ked dostal muz super odmeny, tak sa oni a moja rodina tesila s nami, ze ako sa nam prilepsilo, ze mozme kupit novu obr telku. Tak je to normalne a tak to v rodine chodi, ze sa tesis z uspechu deti/surodencov/rodicov atd... A ty miesto toho, aby si bola stastna, ze ako sa maju mladi dobre a ze vsetko im klape a syn je stastny, tak kydas na jeho partnerku pred zvyskom rodiny. Sa mozes hanbit. Syn je chlap na spravnom mieste.
@kittykat22 ja si myslím že on by aj chcel so mnou komunikovať veď on sa nikdy nedokázal hnevať na mňa a zrazu ostal urazený na mňa a na celú rodinu ďalej ja som mu raz v nervoch povedala či je už sprostý bol na mňa urazený týždeň a ona môže byť na neho zla ako chce, vrčať po ňom nech sa už konečne boha napije tej vody lebo mu bude zle a na ňu sa neurazí tak potom neviem čo si to už dovoľuje naozaj.
@karpina neviem či je taký šťastný ako sa tvári niekedy tak nevyzerá keď sa ho niečo pýta
@lucia147852 on jej už kúpil toľko veci na ktoré by si sama nikdy nezarobila a dokonca veci ktoré som kedysi chcela aj ja ako moje hobby
@jaskolka no možno išli aj k jej rodičom ale ak si myslia že si pomôžu tak kľudne
Autorka,len som to prečítala,ale tu nepochodíš,tu sú tie mladé nevesty s takými nemožnými svokrami,tie svokry tu ani nechodia,nič v zlom,tie čo ti odpisújú majú malé deti a ich nevesty sa možno ešte ani nenarodili...to ale neznamená,že robíš všetko super,to nie.Ja zaťa mám,druhého skoro zaťa a vždy som sa snažila s nimi vychádzať,podporiť ich a svoje výhrady si nechať pre seba,lebo nie sú vôbec závažné,len maličkosti.Je to o tom,že ži a nechaj žiť.Zasiahni,až keby sa rútili do priepasti,napríklad čo ja viem mladá pani by chcela ísť na potrat alebo by nechcela pracovať roky a byť mužovi na krku,či niečo podobné vážne.Či pre nu ide autom alebo si kúpia koláč podla svojej chuti,to by som nekomentovala ani náhodou.Skús ich pozvať na nedelný obed a a správať sa ukážkovo,ak odmietnu,tak nekomentuj,zopakuj pozvanie o dáky čas.Aký postoj má syn k otcovi-tvojmu manželovi?k svojim súrodencom?ako sa stretávate ako rodina? však dáku grilovačku zorganizuj,dáky sviatok nemá niekto,narodeniny,aby bol dôvod?
to je len ja ja ja ja ja...na vracanie mi je..ak by mi moja mama takto závidela kriste to mi nejde si ani len predstaviť. ženská vyhladaj psychiatra alebo sa odstrihni úplne nech aspoň neškodíš mladým
@janinah s otcom mám podozrenie že sa stretáva my spolu už nie sme odmieta všetko do konca koláče a všetko jeho mal rád veľmi k súrodencom nijako nemá vraj potrebu sa s nimi baviť lebo jeho brat bol rovnaký ako ja že ju nemá rád aj dcéra vyhýba sa im takže by neprišiel
Uprimne lutujem tvoju buducu nevestu. Neskutocna zavist z teba ide.
Ak svoj pistoj nezmenis, syna si uz v zivote neuvidis. S to ti hovorim seriozne. A chod k psychiatrovi. 100 percent mas nejaku diagnozu a nechces si to priznat. Ja takych ludi co nechcu so sebou nic robit, nebudem lutovat, prave naopak, lebo terorizuju svoje okolie a ziju si vo svojej bubline.
@0kristina0 ja lutujem vsetkych ckenov jej rodiny lebo si myslim ze autorka je totalne mimo, oni to vedia, ale len jej prikyvuju, lebo chcu mat s nou pokoj,nechcu aby bola agresivna aj na nich. Lebo mentalne vysinuta osoba (co autorka urcite je) dokaze tu istu vec aj 3 hodiny v kuse omielat a rozoberat, ze to nema ani hlavu, ani patu, a umelo vytvarat problemy ktore nie su a ako jej strasne niekto ublizil. . .
Tak keď by si mala nejaký padny argument, prečo ju nemáš rada, povedzme pije, fetuje, podvádza syna, je nedbanliva gazdinka, atď... Tak pochopim ešte, ale také "blbosti" že nechce tvoj koláč, alebo že ti vadí, že večer syn po ňu ide, či nechcú s tebou ísť na prechádzku, alebo sa spolu jasia a ona pisti... Tak zrejme u jej rodičov toto synovi nevytykaju. Držím palce, nech to synovi vydrzi, aby vždy mal ženu a deti, ktoré prídu, na prvom mieste. Tak to ma byt
zorganizuj stretnutie všekých svojich detí aj ich partnerov,už dopredu píšeš,že neprídu,to nidky nevieš,ale ty ani len skúsiť nechceš..tak potom čo ti máme radiť
A kolko maju rokov syn a priatelka ? Prosim ta, zobud sa a zacni so sebou nieco robit, nakup si vela motivacnych knih, knihy o manipulujucich rodicoch, ako zmenit svoj zivot atd Mas to stastie, ze sa este mozes uvedomit a zmenit to, co nefunguje. Nechat ich byt a dopriat im. Kazdy sa uci z vlastnych chyb a dokym za tebou nepridu, ze potrebuju radu, nenut to. Dotiahlo sa to daleko a tvoj syn musi nadobudnut doveru, ale ak nieco nezmenis, bude sa to opakovat a vztahy nebudu dobre.
Autorka, nic v zlom ale mas problem ktoremu sa vravi egoizmus. Mladeho nechaj, on je tvoj syn ano ale uz ma pracu, je na vlastnych nohach. To si urobila super ze si z neo vychovala samostatneho cloveka. Musis sa naucit pustit a nechat ho zit vlastny zivot. Co tu melies prosim ta o kolacoch a ze sa slecna prizivuje atd. To je predsa jeho vec. Nechaj ho zbierat vlastne skusenosti. Ked padne na hubu tak u teba budu dvere otvorene, bez blbych komentarov. Moja mama je podobna, docielila len to ze s nou hovorim minimalne a vie len nutne veci. Je to preto lebo by to neskor voci mne zneuzivala. Je to sice smutne ale rodicov si nevyberies ale aby mi komandovala zivot? No urcite... Zelam vsetko dobre a snad sa uvedomis. Ked nie tak nie. Davam tomu malu sancu lebo si velmi egocentricka a bez profesionalnej pomoci to nepojde
@oktoberbaby2020 to si pekne napisala 🙂
A ja tvojmu synovi tlieskam. Konečne chlap, ktorý sa dokáže zastať svojej partnerky a dať svojej ctenej mamičke jasne najavo, že prekročila hranice.

ty máš asi vážny problém...nerozumieš sarkazmu?