Syn so mnou nekomunikuje
Mám problém... Alebo skôr sa chcem vyžalovať. Môj syn so mnou nekomunikuje. Ja viem ublížila som mu a hrozne mojim správaním k nemu a jeho vyvolenej ale nemyslím si že to bolo také vážne aby so mnou prestal zo dňa na deň komunikovať odsťahovať sa a nedať o sebe vedieť prípadne sa ani neozvať. Nereaguje na správy a ak áno tak sporadicky na hovory tiež nie nestavi sa ani domov a neviem čo je s ním. Myslíte že to prejde? Urobila som hrozné veci ale toto som si nezaslúžila nikomu neprajem takto trpieť
@janinah Keby chcela ist na potrat ? Tam by mala napr.zasiahnut? To urcite , ju moze byt tak 💩 po tom ci pojde na potrat alebo nie... je to ich zivot , nie jej ..nech sa oni zariadia ako uznaju za vhodne a ona nech sa s tym jednoducho zmieri a ak bude dalej mutit vodu , tak aj dopadne 😉 a potom nech tu nevyplakava
Pretoze ta ani nepotrebuju. Co im chces svietit. Co chces aby plakali ako sa maju zle a ty ich zachranis kolacom a dobrymi radami ako sa chovat k frajerovi a ako viest domacnost. Ci si ty za matku. Kazda matka sa snazi vychovat samostatne dieta ktore si raz zariadi svoj zivot. A normalna matka sa z toho tesi a tesi sa ked je jej dieta stastne. Si zla zavistliva egocentricka osoba. To je neskutocne aka zla energia ide len toho co pises. Uz sa uvedom. Syn ma pravo na svoj zivot, na lasku priatelky. Ma pravo byt s nou stastny a uzivat si s nou mladost. S tebou ako s mamou si uzil detstvo a tak to ma byt ale tomu uz je koniec. Mat taku matku ci svokru tiez sa s nou nebavim ani keby som sa velmi mala pretvarovat po par dnoch by mi z teba hrablo..
Tu aj do nekonečna môžeme vysvetľovať, autorka to neakceptuje. Ona by asi bola radšej, keby syn plakal, aká je tá jeho priateľka hrozna príšerná, zle všetko robí, a on chce byť pri mamičke. Alebo druhá alternatíva, že prídu, ako ju potrebujú, že chcú byť s ňou, a budú všetko robiť podľa nej, syn bude matku voziť autom, ale odmietne to urobiť partnerke, budú ju brat na výlety, a pripadne aj otehotnenie budú riešiť s nou. No zbohom, to by bol život 🙈🙈ak je to len vymyslená téma, tak klobúk dolu pred fantáziou autora. Ak reálny príbeh, tak skutočne lepšie ako telenovela 😃😃😃
@laila22 z príspevku to vyzerá, že zrejme bývali u autorky, teda, spolu trávili čas, aj intimnosti. A teda myslím, že je normálne, ak pri tom sa aj bláznili, sú mladí,tak proste "pistala a vesala sa"Kde to mali robiť, v záhrade.? Alebo stále len sa ovládať? Určite nepistala 24 hodín v kuse. Brat so ženou tiez asi rok boli u rodičov, kde mali svoju izbu, a áno, bolo počuť aj chichot a vyskanie, keď blbli ako novomanželia. Ale mama sa, vždy len usmiala nad tým, veď nech si užijú sami seba. A napeceny koláč, tak bohužiaľ, nie každý má rovnake chute, alebo nie každý vie dobre piecť....
@laila22 ale slušnosť by mala byť na oboch stranách. Autorka sama spomína, že nikdy nepočula, že by nejako na ňu partnerka nadávala, naopak to ale priateľka si vypočula. To, že si ona myslí, že nadáva priateľka pred synom,hucka ho proti matke, je len a len jej myšlienka,alebo aj vztahovacnost.
No ja neviem, ja keby pocuvam syna s partnerkou co vsetko zazili, videli, a vidim ich spokojnych, tak sa tesim s nimi. Aj keby mi to len ta partnerka hovorila. Keny pocujem, ako sa spolu smeju a vedia sa zabaviť, tak tiež sa z toho tesim. Je to normalne. Je aj normalne, ze chcu svoje sukromie. Niekedy moze byt tazke pre mamu, ked uz nie je stredobodom vesmíru svojho syna, ale tak to uz byva a tiez je to normálne. Ja mam ešte male deti. Ale verim, ze raz ked budú dospelí, bude pre mna dolezite,ze su ti moji chalani šťastní vo svojich novych rodinach, a z toho co si ty opisala, citit tvoju žiarlivosť, nie to ze je partnerka tvojho syna zla.
Neskutočne jej tu nakladáte.To radšej mohla pobúchať po úli so včelami ako písať na m.koník
Ja 20 považujem za puberťakov.Nájde sa pár výnimiek, čo sa vezmu, ostatni prestupná stanica na sex. Pre mňa su to deti Si neviem predstaviť, že svokra by mala milenku chlebom a soĺou vítať..
Uvidíme za pár mesiacov, či budu ešte spolu
@karolinakr 20 a pubertiaci? Sú to dospelí ľudia. Zarábajú, mnohí sa aj sami o seba starajú. A povahou môže byť niekto pubertiak aj do smrti. Alebo lepšie. Dokedy sú už není pubertiaci?
@karolinakr aj ked nebudú tak čo? Osamostatnili sa, nezivi ich... A nemyslim si,ze su to deti. Su mladi, ale to je ok. Za to,ze ma to dievca 20 rokov musi byt zla, hlupa? Ja som sa s mojim manželom tiez dala dokopy v 20. Moje sestry este pred 20 a su spolu dodnes.
Reagujem na tvoj príspevok dnes o 8:26
Nie je vytknúť,ako vytknúť. Keď si soomeniem,ako svokra zareagovala dva týždne po svadbe na zastlane postele,tak ešte aj teraz krutin hlavou: kto to robil?(doma som bola iba ja) a začala ich prehadzovať podľa seba 😂 odvtedy som sa perin nedotkla,iba nasich v našej izbe, no ale potom sa zasa čudovala , že nie sú uložené.
Čo si jej vytkla a najmä ako?
Zaujímalo by ma, či autorka tohto príspevku aj čítaš čo ti tu píšeme a či sa nad tým aspoň trochu zamýšľaš...
@bodka13 že by nemusela robiť niektoré veci nerobila ich tak ako si predstavujem a nech to nechá tak napríklad mi vadilo že prala málo utierok a uterákov a vždy na vysokú teplotu potom aj oblečenie tak a syn ostal tiež nahnevaný že čo mi vadí lebo som mu hovorila že nikto nepomôže a keď sa snaží tak ju zbuzerujem a podobne aj varenie nerobila tak aby chutilo všetkým ale podľa seba že oni doma robili tak a inak nevie .
@karolinakr to neviem ani ja sú spolu asi tri roky tuším no taká lepšia kamarátka
@laila22 no to teda rozhodne nie je veľa vecí urobila naschvál aby mi urobila napriek a správa sa ako dieťa syn musí robiť podľa nej lebo sa nahnevá , v izbe som im veľakrát našla fľašu vína určite to bol jej nápad otvoriť si veď on nikdy nepil
@jaskolka áno bývali u nás istý čas tak sme teda mali spoločnú domácnosť a niekedy to pišťanie až preháňala kto je na to zvedavý a ešte naschvál syn do nej pichal
stále si o sebe nemyslíš že na nu ziarlis a krivdis im? tvoj syn uz nema 10 rokov ze bude stale pri mamicke,prečo ti to je take tazke pochopit?
🤦 úprimne toto sa už ani čítať nedá. Mne to príde ako by si niekto robil srandu. Veď keby si to prečítala po sebe tak by nemohla tvrdiť že je to v poriadku
Mne to pripomína pubertiakov. Keď mame niečo vadí, tak naschvál to budeme robiť, aby bola sranda. Netráp sa, syn dospeje, keď bude mať svoje deti, možno s niekym úplne iným ako je ona, tak potom možno pochopí, aké to je, keď doma nie je kľud a on je unavení. Potom si možno spomenie.
Su spolu 3 roky, ziju spolu, ale je to taka lepsia kamaratka a nazyvas ju milenka? Tlieskam synovi, ze otvoril oci a postavil sa na stranu svojej milovanej a zastal si ju.
A samozrejme, ze na vino ho nahovorila ona, to bol jej napad. Aj to, ze sa odstahovali bol jej napad, aj ked budu mat babatko tak to bude jej napad, vsetko je jej naad, fuj fuj, zla...
Skúsim to prehodiť, predstav si, že by si bola na jej mieste. Bývaš u možno budúcej svokry, si mladá, zaľúbená do priateľa, blaznite sa. On do teba schválne pichá(teda ani syn asi nie je až taký "svätý" 😃😃), potom chceš si s ním dat pohárik vínka. Odrazu počuješ, ako "svokra" hovorí, že ta mladá, je hrozna, pisti, vyska a pijú víno. Teda ty si hnusná, zla, prehovaras chudáka priateľa na pitie, a upratujes po svojom, nie podľa predstav "svokry"... Požiadas ho o odvoz večer z prace, ale na to si vypočujes, aká si rozmaznana... Paci sa ti taka predstava?
Želala by si si takú svokru?
A syn nebol zly ked do nej schvalne pichal aby pistala? On je neviniatko, chudacik, ktory bol dokonaly kym slepo posluchal len teba a akonahle ma na nieco svoj nazor alebo urobi nieco co sa tebe nepaci, tak zarucene ho nahovorila ona.
@karolinakr v 20tich som uz doma nebyvala - isla som dobrovolne do podnajmu a to tiez preto, ze mamina mala nazor ako ty, ze moj priatel ku nam nemoze pomaly ani vkrocit, lebo som "decko" 😉 to, ze si mlady dospely neznamena, ze si pubertak ...
Vieš ono je to tak, mňa učila domáce práce a variť moja mama, a aj tak som si to prispôsobila na svoj obraz,robim to podľa seba, takže by sa jej isto nepáčilo ako to robím. A ešte sa čestne priznávam, že ma neskutočne vytáča ako ukladajú veci do umývačky synovia a manžel , ale som ticho, poďakujem za pomoc a keď nie su v kuchyni,tak to v nej preorganizujem, aby sa do nej zmestil ďalší riad,aby bola naozaj plná.
Spolužitie je o tolerancii a kompromisoch,o snahe prijať spôsoby a zvyky nového člena rodiny. Nemusíte si padať do náručia,ale je potrebné rešpektovať sa a slušne spolu vychádzať.
Tiež mám 20ročneho syna,mal priateľku,iba spolu chodili, občas boli u nás.Moje predstavy úplne nespĺňala,ale on ju miloval. Nie že pre ňu chodil do práce,ale jej ešte aj obed/večeru išiel zaniesť,vratil sa domov a po práci pre ňu, išli niekam von alebo k nám a odviezol ju domov. Brigáduje,auto si tankuje sám,tak že som sa iba spýtala či jazdí na vodu 😁, ale ani ma nenapadlo obmedzovať ho a vytykať mu niečo.
@karolinakr teraz je len taky štýl, že 20 ročný, teda hlúpy a neschopný, len dieťa. Pred pár rokmi už tali ľudia mali bežne aj dieťa už vlastne. Brat sa zenil 19 ročný, švagriná mala 18.ako 22 roční mali už dve deti, bývali sami. Ja mam plno susedov, ktorí sa brali v takom veku, 20,22 a podobne. A sú to normálne rodiny, teraz sa vydáva mužova sesternica, má 21,jej budúci 22.A sú to zreli, vyspeli ľudia. Niekedy aj 40 naopak je úplne "decko" to nie je od veku
Toto urcite nie je realna osoba,ale troll.a ten isty,co riesil, ze dcera si dovolila kupit chatu namiesto bytu a ze ma vela volna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ lebo sebareflexia v minusovych hodnotach, empatia tiez,vsetci maju jej citat myslienky a zit ako ona chce... to musi byt provokacia. Toto realne nie je mozne byt tak mimo. Dufam.
Dobre že vás odstrihli, toto sú najhoršie toxické matky a super že existujú synovia čo sa vedia odstrihnúť. Matka môjho bratranca mu takým správaním zničila život. Odohnala mu štyri vážne známosti. Teraz ma 50 a je starý mládenec😭 Pokiaľ nie je priateľka vášho syna závislá, alebo nemá iné závažné negatíva, nemáte právo ju osočovať.

Och nezvyknem sa miešať do takýchto debát ale nedá mi...syn opustí otca a matku a priľne k svojej žene....je dospelý, žije život aký vyhovuje jemu ...a áno, je ťažké zistiť, ze košeľa od mamy nieje dobrá ale tá od partnerky sedí viac....nechaj ich na pokoji aspoň dovtedy kým sa nevyrovnáš s tým, že ťa už nepotrebuje....ona je budúca matka tvojích vnúčat, tiež si zaslúži rešpekt a úctu...