Tají ma?
Vo vzťahu ma trápi jedna vec. Môj priateľ, sme spolu 5 mesiacov, so mnou telefonicky komunikuje len keď je sám. Málokedy mu môžem zavolať len tak spontánne, väčšinou to robím,len keď mám istotu,že je sám doma,alebo niekde, kde nie je s rodičmi, kolegami, rodinou, priateľmi. Keď niekde ide vždy povie, ozvem sa, keď budem môcť, čo v preklade znamená, keď budem sám. Ani na správy neodpise, keď je pri niekom známom. Napr.si píšeme cez messenger a akonáhle sa pri ňom zjaví niekto koho ho pozná prestane odpisovať... uráža ma to. Volá mi napr.,ja mám iný hovor, tak mu zavolám cca o 10 min.neskor, no on už si vypne mobil, že už bol u rodičov, ani necaka, že sa mu spatne ozvem. Príde mi to ponizujuce.
Podľa mňa má rodinu , pred rodičmi by netajil 🤷
Má rodinu a ten byt, v ktorom sa občas stretávate má na takéto bokovky.
TAK TO JE JEDNOZNACNE, ZE TA TAJI ALE PRECO? SKUSALA SI TO VYZISTIT? SPYTALA SI SA HO NA TO?
Hmmm mala by si dat od neho ruky prec, ked ta takto zatajuje. Isto ma aj iny zivot do ktoreho tak povediac nepatris a nechce aby o tebe niekto vedel. Takze nema to podla man zmysel do buducna
No mne by to prišlo cudne.... Bud niečo tají... Alebo sa za mňa hanbi
Jedna vec je byť opatrný po rozvode, to by znacilo, že ok, tak nie hneď hrr, spolu bývať, alebo svadba alebo tak dajako. Ale úplne a totálne tajiť a vlastne sa pred blízkym okolím tváriť, že "ja nič, ja muzikant, nikoho nemám" je už cez čiaru. A to on robí, veď úprimne na to pozri, nikto z jeho okolia ta nepozná, ba nemajú ani šajnu, že ma vzťah, nikdy nikoho nestretnete, koho on pozná, vola ti len on, keď je sám, aby nikto nevedel, nepočul, zruší, keď mu voláš, a hrozilo by, že je pri nom niekto, kto o tebe nesmie vedieť. Rovno na neho"udri "že o čo mu ide, lebo toto nie je s kostolnym poriadkom. Ten byt, kde k nemu chodíš, môže byt úplne kľudne požičany, alebo prenajatý, a v realite môže bývať úplne inde s rodinou.Si chlapi, čo dokážu viesť roky dvojitý život.
1. že nepíše s hocikým (vrátane teba) keď je s niekým osobne tak to by som brala ako VEĽKÉ PLUS 👍
2. že nezavolá resp. ani neodpovie "teraz nemôžem" keď je s niekým, tak by mi blikala kontrolka ☹
@henrietkatr ty si ešte furt neprišla na to ako sa vypína capslock? už ťa tu na to upozorňovali (a tuším je to aj v pravidlách, ale nie som si istá a nechce sa mi to hľadať)
@zuzanka.zuzu uz som jej aj ja dnes pisala, viem asi o 3 babach, co jej to pisali za posledny tyzden... a ona furt nic
Rozhodne niečo taji. Teba pred inou, inu pred tebou a možno vás ma viac. Alebo je to nejaky tajny agend😄 ja byt tebou uz je moj ex. To aky štart do vztahu??? Nenapadlo ťa, ze kef s nim oatanes tak cely zivot to bude o tajnostiach?
Nikto si nevypne mobil u rodičoch ... vypnutý mobil je zly signál
možno sa za teba hanbí.... niečo podobné som zažila - tiež som sa hanbila za dotyčného....😉
zlatinko ale ved ty si jeho milenka, on ma zenu a dve krasne deti, 7 mesacnu Janku a 3 rocneho Palka 🙂 je normalne ze teba ako milenku bude schovavat pred zenou nie? ved to da rozum 🙂
@pravdivy_chlap a ty si ten dotyčný, ked vies taketo detaily...
@kakawah srdiecko len jej otvaram očká 🙂
zenaty
Niečo tu smrdí, podľa mňa bude mať rodinu. A to že je na byte sám ešte neznamená, že tam býva, keď tam ideš raz za ním cez týždeň alebo ako. Veď mu občas zavolaj v sobotu večer a uvidíš. Ach ženy ženy, či ste len sprosté. No na druhý stranu je toto dobrá škola ako si nenabaliť debila.
My si s priateľom nevolávame vôbec 🤣 len píšeme nie súvislé ale stále niečo. Ja mám deti on chodí do práce nedá sa stále. On nebýva sám ani ja tak logicky nebudeme si volať keď nemáme súkromie na rozhovor
@zuzanka.zuzu Ona rada KRIČÍ.
@zuzanka.zuzu preco s tym mate problem, ze pise veľkými písmenami ?
@seraa uz som jej to tiez hovorila, ale ona rada vynika. ocividne jej to robi dobre. tak ju treba nechat.
kazdy mame svoje tajne uchylky. 🙂
mozno ta taji pred byvalou. mozno mu ide ziarlivo po krku za kazdu zenu, ktoru po rozvode ma.
(mozno bol aj ten rozvod kvoli nevere, alebo ziarlivosti).
mozno ak maju deti, tak ked vynucha, ze nejaku ma, zacne robit prieky so stretavanim.
su aj take zeny.
alebo je naozaj mozne, ze rozvedeny nie je, a preto robi take prisne tajnosti.
(alebo rozvedeny je, ale ma aj oficialnu partnerku, ktoru nechce vymenit. ale zaroven si sebecky nechce od ust odtrhnut vasnive vzruso s tebou. tak si to uziva, kym to ma svoje caro, a potom sa jednoducho viac neozve a teba si v telefone zablokuje.)
ved zacni okolo neho zistovat veci. nadhod rec, pytaj sa tych, co ho poznaju, ak sa s nimi nejak zoznamis, stretnes. cez niekoho, cez spolocneho priatela, alebo tak.
ludia vedia. aj povedia, ked sa spravne opytas, zavedies rec.
nesed doma, nespoliehaj sa iba na info od neho a necakaj iba kym on kyvne, ze mozes prist, zavolat, napisat.
bud opatrna, ale aktivna. mozno zistis veci, ktore ta nepotesia, alebo veci, v ktorych mu mozes pomoct.

@mirola aj vieš, ako tento don chuan skončil?