Tají ma?
Vo vzťahu ma trápi jedna vec. Môj priateľ, sme spolu 5 mesiacov, so mnou telefonicky komunikuje len keď je sám. Málokedy mu môžem zavolať len tak spontánne, väčšinou to robím,len keď mám istotu,že je sám doma,alebo niekde, kde nie je s rodičmi, kolegami, rodinou, priateľmi. Keď niekde ide vždy povie, ozvem sa, keď budem môcť, čo v preklade znamená, keď budem sám. Ani na správy neodpise, keď je pri niekom známom. Napr.si píšeme cez messenger a akonáhle sa pri ňom zjaví niekto koho ho pozná prestane odpisovať... uráža ma to. Volá mi napr.,ja mám iný hovor, tak mu zavolám cca o 10 min.neskor, no on už si vypne mobil, že už bol u rodičov, ani necaka, že sa mu spatne ozvem. Príde mi to ponizujuce.
@panelacikova predstavit a nezdvihnut ani hovor je nieco ine 🤦♀️. Nemusi ma predstavit rodine, zato aby ani nezdvihol mobil? Ved urcite rodicia vedia, ze nie je panic a stretava sa so zenami 🤦♀️
Nie, nie je to normalne.
Tuto nie je nieco v pohode. Ja by som v takomto vztahu nebola, o com to je??
Poslala by som ho prec a povedala adios !!!
Isto nieco taji a teba klame...keby bol rozvedeny tak nema problem sa s tebou ukazovat, volat ti a odpovedat na spravy.
Toto nie je uprimna laska z jeho strany...
To ze chodis k nemu domov obcas este neznamena ze je rozvedeny... moze byt zenaty a mat tajne hniezdocko lasky (alebo skor neresti).
5 mesiacov je dost dlho na to aby ta predstavil rodine a priatelom. Ved on nielenze ta nepredstavi, on ta doslova taji kedze ta berie len tam kde nikdy nikoho znameho nestretnete alebo ze prestane s tebou pisat ked je s niekym.
Na rovinu ziadaj predstavenie hned teraz... aby si s nim nestracala zbytocne viac casu.
Dobre, ak sa vseobecne nevenuje telefonu v pritomnosti inych, to by sa este dalo pochopit. Ak sa tak sprava ovsem len k tebe, je to divne.
@liaka no to asi máš pravdu, to som prehliadla v tom príspevku, až potom v komentároch som to čítala... je to divné, to je fakt. lebo dvihnúť telefón a povedať aspoň: prepáč, teraz nemôžem hovoriť, potom ti zavolám a vysvetlím ti prečo..... to by mohol, že? táto vec mi ušla, preto som písala príspevok, aký som písala.
Podľa mňa je ženatý tak na 99,9%
autorke: a čo tak si ho preklepnúť? odsledovať? 😀 ja by som to normálne surovo urobila. odsledovala si ten jeho "byt"... či tam chodí stále iba sám, alebo s inými, alebo s inou a stále tou istou.... vieš aspoň jeho priezvisko? dátum narodenia? bydlisko? trvalé myslím. ak áno, pozri sa, aké nehnuteľnosti vlastní, či len tento jeden byt... ale to nie je veľmi smerodajné, lebo iný môže mať v prenájme. ale možno natrafíš na info, že prenajíma si tento byt, o ktorom ty vieš, ale vlastní ešte iný a tam.... no ktohovie. ja by som ho sledovala. normálne sprosto sledovala 😀
@panelacikova to aj mňa napadlo. Ja by som to urobila 😂
A nebude on náhodou ženatý? 🤷♀️
@panelacikova som podobny pripad ako ty. Na zaciatku sme to tiez moc nezverejnovali. A ani mi to nevadilo. Tiez je rozvedeny.
Jeden zaľúbený chlap sa takto nespráva. A pokial cítiš nepohodlie vo vzťahu, tak nemá význam sa takto dusiť. Neviem čo je to za hru, ale nepáči sa mi to. Keď sa ho spýtaš na vec narovinu, tak bude kľučkovať.
Možno si skús nejaký čas robiť take iste srandy ako on z teba, zábav sa na tím a potom ho pošli do rici
@panelacikova Presne. Sak napisem meno priezvisko do katasterportal.sk a hned mi vyletia nehnutelnosti. A hned baba zisti, kde naozaj byva 🤣
Kolegina tiež si myslela ze chodí s rozvedeným. Bola u neho a obliala sa a tak šla so kúpeľne a omylom otvorila skriňu a viete čo tam bolo nahadzane dámske veci s kúpeľne... Šla do WC tam za WC papiermi dámske vložky, využila chvíľu keď šiel na WC a pozrela do skríň a vtedy skoro skolabovala. Mlady pánko všetko krásne schovával a v ten večer koniec. Dala ho sledovať a jeho manželka chodila na týždňovky robiť a on si vtedy užíval...
@mirola poznam asi 10takych pribehov ako mas ty kde muzi zili/ziju dvojity zivot a zena (castokrat ani milenka) o tom netusia.
To je podla mna na sto pro aj pripad autorky- to, ze chodis do jeho bytu kde je sam neznamena, ze nema iny byt so zenou a detmi. Ak chces s nim ostat tak by som si ho poriadne preklepla ale nie z faktov co hovori on.
Mozno si nato musis zvyknut.... ani moj manzel mi nezavola ked je niekde s kolegami alebo rodinou ci kamosmi.... jednoducho sa vraj venuje im.... hoci ma to rozculi a nahneva,asi si musim zvyknut 🤷♀️🤷♀️🤦♀️ tak aj ty, casom som sa naucila, ze ked je z domu orec spravim si program aj ja a potom na to tak nemyslim.... a ked tak o tom mojom pisem, neni to nahodou ten isty chlap? 🤦♀️😂😂😂😂
Podla mna si naivna.Nevies o nom vlastne nic iba co ti sam povedal.Je nad slnko jasnejsie ze ma bud priatelku,alebo vlastnu rodinu.
Je to čudné a je to dôvod na rozchod, stracas s ním čas. Existujú kategórie mužov, kedy platí byť radšej bez chlapa ako s takým a Tvoj partner patrí do tejto skupiny.Drzim palce, aby ťa osvietilo a spamätala sa.
Tak možno ťa má len skrátenie doby, kým si nájde niekoho kto mu bude viac vyhovovať, do koho sa viac zaľúbi, zamiluje.
Nechce ťa zoznamovať s rodinou, aby sa to nedozvedela jeho ex, alebo deti. Ex vedia potom chlapa vydierať, alebo to proste on nechce lebo necháva si otvorené zadné vrátka.
Ďalšia možnosť je, že je ženatý, alebo má aj iný paralelný vzťah, takže ťa musí utajovať.
Alebo čo tak sa ho to priamo opýtať?
prec od neho. stacilo mi precitat par riadkov od teba a vobec ziadne ine komenty. PREC OD NEHO UTEKAJ! na co sa trapis????????????????????????????????????????
Daj si pozor na takého chlapa lebo mala som podobnú skúsenosť,že je rozvedený a blá bla a potom mi jedného krásneho dňa zavolala jeho ešte stále manželka a že to nebolo prvý krát.Radsej sa naňho vykašli,niesi isto na prvom mieste
Mne to propomina mojho muza.. a ten ma vyslovene tajil, z tvojho textu mi to ani ako tajenie nepripada. My ked sme isli po ulici pocas rande a na druhej strane ulice uvidel kolegu, hned ma pustil a spravil krok dalej odo mna.. velmi ma to urazalo vtedy a hnevala som sa za to. A po 6mesiacoch takehoto vztahu ma poziadal o ruku. Je to taky clovek, nechce, aby ini o jeho sukromi vedeli.. a ten tvoj, ked som citala co pises, mne to pripada aj vcelku mile, ze sa venuje osobne v pritomnom okamihu ludom.. a mozno nema take puto k vypisovaniu si nadialku. Ale moze byt za tym cokolvek...
Chodievate spolu von? Na drink, na veceru? Je inac pozorny? Prinesie Ti cokoladu alebo kvet? Teda okrem toho zatajovania je to partner, ktory stoji za to, aby si skusila pockat, kym sa Ti viac neotvori a nezacleni Ta do svojho zivota?
@banyka ale zas u nás to bolo tak, že on mi dal kľúče od svojho bytu a vedel, že tam môžem kedykoľvek prísť (čo som nikdy neurobila, ak to nebolo nevyhnutné). akože ja som vedela, že mu môžem dôverovať, to boli iné okolnosti. len sa proste nevláčil za ručičky po meste so mnou zhruba prvý polrok-rok. ale tam to bolo celkovo obojstranne odôvodnené, prečo sme to takto nerobili. ale telefón dvíhal, s kamošmi keď bol, tak mňa do nebies vynášal slovami 🙂 potom neskôr sme boli u jedného človeka, s ktorým muž (už sme boli svoji) robil a býval v AT. a ten chalan mi hovorí: no...ten tvoj miláčik len teba stále spomína. len zuzanka to, zuzanka hento... 😀 no bolo to príjemné počuť, že muž o mne takto pekne hovorí aj v zahraničí 🙂
@sivana09 ano mozno je to taky clovek co taji sukromie. potom je to len o rozhovore ich 2 ze jej to vadi a nech sa on vyjadri. zbytcne budeme mutit vodu.

To je smiešne veď je dospelý chlap čo mu trhajú mobil z ruky, keď si píše na messenger?.A ešte horšie, že si vypína mobil a chce byť s tebou čo to nie je nejaká finta na ukončenie vzťahu?Je to ponizujuce ako malé deti.Pytala si sa prečo to robí?