Telefonát s kamarátkou
Ahojte, potrebujem pocut aj iny nazor na dnesnu situaciu. Telefonovala som s kamaratkou, bol to fakt hodinovy telefonat. Manzel bol s detmi v jednej izbe a kedze sa blaznili, isla som telefonovat do druhej izby. Po case prisiel, ci budem este dlho volat - opytal sa to tak arogantne. A ked sme skoncili (kamaratka ma problem, ktory sme my riesili minuly rok, tak som jej davala rady, ako postupovat), tak manzel riadne na mna vyletel, ci je to podla mna normalne takto dlho volat. Ked som sa opytala, s cim ma problem, tak odpoved bola, s tym, ze som s nou volala hodinu. A na tomto sme sa pochytili, keďže ja v tom problem nevidim. Alebo ma pravdu on a hodinovy telefonat by vadil aj vasim muzom?
Podla mna je to vpohode,hadam mas pravo pokecat s kamoskou,ak to nie su kazdodenne seansy na ukor rodiny
Ja pravidelne dlho telefonujem, hodina nie je nič neobvyklé. Mám dve skvelé kamarátky, s ktorými nemáme až tak často možnosť osobného stretnutia, tak debatujeme cez telefón. Neviem si ani predstaviť, že by to môjmu manželovi vadilo. Vôbec to nerieši, normálne sa postará o deti, kamarátku nechá pozdravovať a po telefonáte sa zaujíma, ako sa oni majú.
Chudacik manzel. Dones mu ibuprofen a cajicek na tu fyzicku psychicku ujmu. Hodinu si telefonovala - aby z toho chudaaatko nedostal infarkt na srdiecko. Dufam, ze vam barak nespadne na hlavu a deti nezomru od hladu. O riade a vysavani ani nehovorim 😩
AKO SI MOHLA HODINU TELEFONOVAT?? VIES AKE TO MOZE MAT NASLEDKY?? DOZIVOTNE MOJA. DOZIVOTNE!!
Kedze ja repektujem jeho 2x 45 min. futbalu v telke , jemu nevadi hodinovy telefonat s mojou sestrou. No este aby mal pripomienky 😯
Netuším, či by hodinový telefonát vadil môjmu mužovi, lebo som nikdy v živote s nikým toľko nevolala. Mne vadí aj 10 minútový telefonát, strašne neznášam dlho volať.
Mne osobne by to vadilo. Je skôr smutné,že namiesto konfrontácie s ním to píšeš na MK a utvrdzujes sa v tom,aké si vlastné chudatko.
@amelie2017 hahahaha ja rovnako, neznasam telefonovanie, ale umyvanie vlasov je robota na pol dna a tiez ma chodi syn priebezne informovat, co nove zazil za ten cas, co som vo vani :D a ked vyleziem fanfary 🙂
Muz bol nervozny lebo sa musel hodinu venovat detom, nic si z toho nerob
Ja teda cumim, preco vam to vsetkym vadi, ked manzel/ka telefonuje hodinu s kamaratom/kou. Co je na tom zle, mrzia vas peniaze za hovor alebo preco? Ja si absolutne neviem predstavit, ze by ktokolvek riesil to, ako dlho ja telefonujem, som snad nesvojpravna?
@syslik81 to si ako myslela? Veď ked kamarátka mala problém a potrebovala pomoc alebo sa vyrozpravat, tak pomohla. Aj manzel ma ruky, vies, kvoli takymto reciam vznikaju taketo problemy. Autorka pise, ze nevolava takto dlho, raz sa snad moze i manzel postarat o domacnost! Ona bola doma,nie vo fabrike, kde ma zadane ulohy.
Smutne je, že sa to pýtaš. Ved ty vieš, že je to tvoja kamaratka, ktorá potrebovala tvoju pomoc. Bodka.
Aale nehadajte sa pre hluposti. Kamoske si pomohla jemu sa ospravedln. Je velky tyzden treba zit v mieri a duchovne sa pripravit na sviatky ♥️
Akože žasnem, to akože keby bol doma bordel, tak žena nemôže volať s kamarátkou hodinu a riešiť vážny problem, lebo chudáčik muž sa blázni s deťmi vedľa.. to čo už je..
Ja som človek čo nerád, priam neznáša telefonovať.. napriek tomu občas so sestrou hodinu volám.. nevídame sa často a keď si konečne obe nájdeme čas tak spolu voláme aj hodinu.. má vážne starosti v živote, nie, to nevyriešime za 10minut keď sa chceme porozprávať.. a dokonca sa rozprávame aj keď mám bordel v kuchyni predstavte si.. muž mi to nikdy nevyčítal, lebo ma moju sestru rad a vie, že to čo spolu rozoberáme nie je tliachanie o topánkach či ruží..
Môj muž má telefonovanie v náplni práce, volá s kolegami často.aj celé dni, je na HO.. a má to tak aj mimo prác času keď potrebuje niečo riešiť.. nikdy ma nenapadlo na neho za to arogantne vyskočiť len preto že cojaviem nevymenil žiarovku a ja neznášam telefonovanie.. niekedy mám pocit že v ľuďoch je silno zakorenený patriarchát..
@jana_eyre_2 jj, o tolerancii to je
Ak to nie je na dennej baze - tak Ta ma muz respektovat a nemal sa vyjadrovat k tomu. Ja mam niekedy pocit z tych chlapov, ze my mame len povinnosti, ale prava ziadne. Dufam, ze si ho dobre upratala, nech si to nabuduce nedovoluje. Este by som ho vysmiala, ci je nesvojpravny sa raz za uhorsky rok postarat o vlastne deti pocas tvojho telefonovania. Ako si ho upraces, tak budes mat aj nabuduce, co si k tebe dovoli.
@adrianka2606 Vyborne 👌👍
To že je to tvoj manžel neznamená, že je tvoj šéf… To vážne sa my ženy budeme takto ponižovať a hovoriť že “ MOJEMU MUŽOVI BY TO VADILO” …noa? to je jeho problém že mu to vadi. Si svojprávna! neobmedzuj sa mužmi preboha… KOKOS kam tento svet speje…
To fakt niekomu vadi hodinovy telefonat?
Naozaj maju vasi muzi problem, sa hodinu starat o VLASTNE deti a VLASTNU domacnost?
WTF
To nie je ani na smiech alebo zlost, ale plac.
Tak ja si skôr myslím, že tvoj muž má rád veci pod kontrolou. Ak si mu pred telefonátom nepovedala, že potrebuješ teraz čas na kamošku, mohol sa cítiť “mimo program”. Možno stačilo, keby ste si dali vedieť, že ten telefonát bude dlhší. Keď som mala s kamoškami videohovor, povedal mi muž: nalej si pohár vína a pokecajte, s deťmi budem vedľa v izbe. Ale ak by som sa znenazdajky zatvorila v izbe a nevychádzala hodinu, asi by ho to tiež naštvalo. Aj on mi počas jeho telefonátov dáva vedieť, že ešte chvíľu to potrvá a ci náhodou niečo netreba, aby ten telefonát zrušil.
Takže vo výsledku ide o komunikáciu…ako vo väčšine manželských problémov.
No ešte aby mi niekto diktoval, ako dlho môžem telefonovať. Zvlášť, ak má niekto depku alebo čo a je rád, že ho niekto počúva. Mužovi je dlho deti postrážiť, či ako?
Udivuju ma tu zas tie komentare, ze ako by to kazdemu prekazalo 🙈 akoze to fakt? To si niekto nemoze pokecat raz za cas a este k tomu aj ked ma o vsetko postarane? Cim je to ine ked si zena vybehne na kavu alebo doma si zavola s kamaratkou? To uz nema pravo zit...a musi vsetko robit iba pre deti a muza..a vlastne co sa takeho zleho stalo? Cim si sa previnila? Ak ste nemali nieco v danej situacii v plane alebo ste nemali ist nieco robit a bol normalne bezny den, tak neviem preco by mi to malo prekazat. Prekazalo by mi vtedy to keby to je na denno dennom poriadku a doma neporobene a okolo deti nepostarane a pod, to ano...ale ak to bolo len takto, ze nevolavas, tak dost blby vyskok na teba, ze ako si dlho volala..
Ja som zas tá, čo nepochopí, čo ľudia kvakaju toľko do.mobilov miesto toho, aby sa stretli.
Tak mňa by tiež vytočilo keby manžel hodinu telefonuje s nejakým kamarátom. Podstatné a dôležité sa dá určite povedať aj za kratší čas. Za mňa zbytočne zabitý čas.
@vilma7 tak k tomu stretnutiu asi tolko..nie kazdemu sa to da, nie kazdy ma nato vyhradeny cas...plus ak nebyvaju blizko seba, tak k tomu hodinovemu pokecu, treba zaratat aj cestu, coz je dlhsie ako telefonat..a ked jej muz nevedel prezit hodku s detmi, co by robil keby mal byt dlhsie 🤷 a nie kazda kamoska zije na Sr a ked vola s nejakym problemom tak ten sa riesi vacsinou hned a nedava sa stretko neviem kedy ,ked uz nebude treba..to iba tolko k tomu..a ano ja patrim tiez k typom, co nerada vola a radsej sa stretne..ale stane sa a niekedy si aj zavolam na dlhsie aj ked neplanujem..aj mojmu muzovi sa tak stalo a neriesim...
A keby nema porobené okolo bytu tak co? Môže jej aj jednu streliť nie?
Ešte aj ospravedlniť sa mu na ísť. 🤦♀️🤦♀️ Lebo chudáčik musel byť hodinu s deťmi a ona si len tak telefonovala.
Ženy ja vážne nechápem kde ste dali svoju hrdost, mne toto fakt hlava neberie
@vilma7 no lebo napríklad je niekto na opačnom konci republiky, alebo niekde v inom štáte? Alebo možno v nemocnici po operácii, alebo jednoducho ľudia nemajú čas, lebo svoj čas venujú práci a rodine - a tak na tých čo už osobný kontakt nevyjde - tak tým zavolajú.. a to som človek čo nemá rád telefonovanie, ale aby ma iritovalo čo robia iní so svojím voľným casom - tak tam som asi ešte nedospela..

manzel by maximalne prisiel a spytal sa, ci je to este na dlho, aby vedel, ci ma maleho zobrat von alebo co
ja ale uz odchadzam so slovami, idem volat so Zuzou, bude to na dlho ;)