icon

Telefonujete si s partnerom počas dňa?

ullala
20. okt 2011

Zvyknu vam vasi partneri volat ked su v praci, resp. obaja ste v praci? Ten moj tvrdi, ze je to divne, ze ani jeho kolegovia to nerobia. Ale co mam kamosky, tak kazdej zvykne priatel/manzel len tak, dajme tomu na chvilku zavolat. Tak by ma zaujimalo, ze ako to maju ostatni, lebo uz fakt neviem ci mam "vadny kus" alebo co (urcite nie len kvoli tomuto, je v tom viacej veci).

adula3334
20. okt 2011

my si tiez volame niekolkokrat denne...ja mu zavolam hned po nasom prebudeni,on potom cez obed,obcas este nieco pomimo,a vola aj po ceste domov...a ked je na sluzobke,tak volame snad kazde dve hodiny... neviem si predstavit,ze by to malo byt inak,a pocut sa az vecer,ved je tolko veci,co si mame povedat za cely den,

sisaka
20. okt 2011

tak mi si nikdy nevolame len tak - muz je v kuse na telefone s klientami a som rada, ked sa mu dovolam, ked fakt nieco potrebujem, alebo robi a a vtedy by ho asi nastvalo, keby musel vsetko nechat tak, utekat k telefonu a nakoniec by som len chcela vediet, co robi a ako sa ma, ja sa v praci tiez nenudim a zvacsa ani nemam cas na nejake sukromne telefonaty.
Mne sa to zda celkom mile a romanticke, ked si partneri v priebehu dna len-tak zavolaju, viem si to ale predstavit, tak raz za cas, nejake denno denne telefonaty, ci dokonca niekolko krat za den by mi asi liezli na nervy, zvlast ked by sa nic zaujimave nedialo ...
inak v mojej praci nie je nikto, kto by si s partnerom kazdy den vyvolaval (nase oddelenie je v suterene - z bezpecnostnych dovodov) a nemame mobilny signal, takze ked sa chce niekto dovolat musi na pevne linky, telefonaty od clenov rodiny su ale zriedkave a skor volaju deti ako partneri.

zuzikkaa
21. okt 2011

ja tiez netelefonujem len tak...naco,mam dost povinnosti a manzel v praci nema velmi cas dvihat telefon...v horsom pripade mu prezvonim a ak ma cas tak zavola spat...popripade cez obed len tak narychlo...ale ze by sme sa vykecavali...celkovo nerada telefonujem 🙂

lillika
21. okt 2011

@ullala My si volame tiez niekolko krat denne.Len tak,aby sme sa poculi 🙂

zuzin78
21. okt 2011

nam mm zavola rano okolo 8ej a potom mu dcerka zavola a rozpravaju sa par minutiek co robi, a s cim sa hra. poobede okolo 13ej ci nieco z obchodu nepotrebujeme a ci sme ok .
proste sa o nas boji 🙂 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

maminuska
21. okt 2011

@ullala ak ti môžem poradit na romantiku sa nespoliehaj , nie všetci romantický partneri su aj dobrý manželia a otcovia detí .
Dievčatá dnes zrovna mám 37 rokov a takpovediac som z romantiky vyrástla, resp. som bola vyliečená 😀 .Môj manžel je všetko možné len nie romantik a skutočne su chvíle kedy lopatu a rýl na neho a ešte volné miesto na záhrade, ale napriek tomu je to partner ktorého milujem , ktorý síce mi po sexe ešte hodinu nešepká do ucha ako ma miluje ale po pár slovach sa otočí a zaspí spánkom spravodlivým , ale viem že keby bolo zle ( a to akože aj bolo ) sa postaví tam kde treba. A to pred nás aby nás chránil, aby si nás zastal.
No a čím som staršia , tým si na mužoch všímam iné veci ako krásu a romantickosť .
Ullala ak si nespokojná aj s inými vecami ako tými že ti nezavolá , tak sa s ním o tom porozprávaj .

oskvarkaa
21. okt 2011

ja nerada telefonujem zbytocne... volame ked je nieco surne alebo dakedy pred svadbou sme volavali ked som bola prec cez vykendy... take nezmyselne... alebo skorej zmyselne..:D.. dnhe telefonaty ale to asi vseci tak robia 😉 ... ale tak ja neznasam zbytocne vyhadzovanie penazi.... zato sme ale cely den na skype a ked nieco tak si napiseme... a niekedy aj len tak... tak 1-2 krat za den... ako kedy... raz napise on raz ja

bodka70
21. okt 2011

@ullala , odporúčam pozrieť si toto video, poprípade aj ostatní 😉. Už tú síce na MK bolo spomenuté v inej diskusii, ale je dosť poučné 😉 😀 😀 😀

http://www.mojevideo.sk/video/b71f/muzsky_vs_ze...

lenka3007
21. okt 2011

@bodka70 ☹ ☹ ☹ a mne to nejde, zevraj len na slovensku a čechach sa to video zobrazuje....

exupery
21. okt 2011

Jasne,ze si volame...vacsinou vola mm,pretoze maju v praci hluk,a ked volam ja,nepocuje mobil...je zvedavy,co robime bez neho a tak... 😉

lucka1987
21. okt 2011

ano volam si s nim aj pocas dna, nakolko beha na kamione po eu , a doma je priemerne 6 dni za mesiac

pimpulienka
21. okt 2011

Ano vzdy to tak u nas bolo, aj keď sme ešte nemali malinku mi cez deň volaval a aj volá

betina1984
21. okt 2011

Mne manžel volával do práce aj 5x, pýtal sa na malú, alebo či mám moc roboty a tak. A voláva mi doteraz, aj keď som bola na RD, aj teraz.

pia22
21. okt 2011

Voláme denne 🙂 a keď mu náhodou nezavolám, tak mi MM vždy napíše krásnu sms 🙂 Občas si voláme, aj keď je už tatino takmer za dverami 😉

terrs
21. okt 2011

Ja keď som v práci, moc nestíham telefonovať. A drahý zas keď je na tréningu alebo hrá zápas (alebo je s chalanmi z tímu vonku, alebo sú na zápase vonku) tak mi tiež moc nemôže volať, ale väčšinou príde pozrieť, keď netrénujú doobeda a deti s ním majú zábavu 😀

palinkovamaminka
21. okt 2011

@ullala ahoj. ani moj nezavola. raz za cas napise mail, ze ako sa mi mate 🙂 zo zaciatku mi to aj chybalo ked bolo s malym viac roboty, ale teraz uz ani nie, tak my obaja asi nie sme bohvieaki romantici 😅
ak ta ma inak rad, travi s tebou cas, zaujima sa, tak nevidim problem. nie kazdy sa rad vykecava v telefone, mailuje.. Ja ked som studovala isty cas v zahranici mi ten moj posielal 10stranove maily a mna z toho slak triafal 😅
inak ked som este pracovala, tak sme si volavali kazdy den, ale to som mala telefon zadara v praci 😝 🙂 aj casu na klabosenie bolo nejak viac 😕

meza
21. okt 2011

tak mne manzel vola ja 3-4 krat ale aj ja jemu 🙂)))

manila421
21. okt 2011

sme na skype cele dni, preklebetime pol dna : D

katkapapacova
21. okt 2011

ano a niekedy dost casto, je to u nas normalne, aj ked je v praci a ma cas prezvoni a ja mu brnknem, niekedy mam pocit ze cez telefon si povieme viac ako doma

dena
21. okt 2011

niekedy si volame a niekedy si piseme sms 🙂

luciferkax
21. okt 2011

Aspon raz si zavoláme, aby osm nebola smutná🙂 stačí na minútku, ako sa máme a tak, ked maú pomenej roboty v práci, tak aj častejšie 🙂

mirka00
21. okt 2011

moj priateľ chodí do práce na 10dní,a počas dna mi volá skoro každú hodinku,alebo dve.vždy ako sa mu dá tak mi volá.má na mna zadarmo🙂ráno ked sa zobudím,ho prezvoním a potom mi volá on.takto fungujeme 5rokov🙂a počas tých telefonátov keď si už nemáme čo povedať tak si robíme zo seba srandu,teda on zo mňa 😀 proste mi sa máme vždy o čom rozprávat a už mi aj hovoril,že chlapi v práci sa mu smejú.no a čo?🙂milujeme sa🙂a keď nemože byt pri mne,tak aspoň takto.veď sme od seba skoro 300km ☹

ullala
autor
21. okt 2011

@bodka70 dik 😀 😀 😀 no, mne sa ta zenska logika zda logicka :D

Inak teda vraj nevolava lebo ma v praci sustavne vela prace ☹ ale tak ja si viem predstavit, ze aj pocas toho sa da zavolat, ale tak asi treba zazit... a okrem toho som sa dozvedela, ze je vraj aj romantik, len nevedel uvies konkretny priklad, ked som sa spytala 😀

radlinka
21. okt 2011

iba v surnom pripade 😀

poleva
21. okt 2011

voláme 🙂),máme malé deti,,,tak aj to je dôvod

lenka112
21. okt 2011

Väčšinou áno, hlavne kvôli malému, niekedy je chudáčik mm bezradný. 🙂

lienika
21. okt 2011

ja volám mm aj 3 krát za deň, le tak, že čo robí a čo robíme my doma. Niekedy aj hundre, že čo tolko volám, ale keď zase nezavolám celý deň, tak mi volá on, že či sa niečo nestalo keď sa neozývam... 😀. No a vyhovej mu potom xixi

jahodka11
21. okt 2011

jasne, ze ano, niekolkokrat 😉

julianka777
21. okt 2011

my tiez stale 🙂 este aj ked ma nocnu,tak mi cez prestavku napise nejaku krasnu sms-ku 🙂

vodnarky
25. okt 2011

ano..stale..🙂 ked ide nieco len vybavovat,tak mi zavola,ze uz dorazil na miesto a ked sa vracia domov,tak zavola,ze uz je na ceste domov..a s pracou to je tak isto..to nam zavola aj cez prestavku a referuje ako to vsetko prebieha😉..vzdy si mame co povedat..😀