icon

Tichý konflikt so svokrou

31. aug 2020

Ahojte, pisem anonymne, clovek nikdy nevie.. Potrebovala by som nazor, mozno radu, neviem. So svokrou sme nikdy nemali konflikt, v podstate ju mam rada, nemozem povedat na nu, ze je zly clovek, ale... Byvaju dalej, takze sem tam vikendy travime u nich, ona pracuje v meste kde byvame, takze viac menej pravidelne nas navstivi. Posledne 3 razy, co sme boli u nich, tak urobila tak, ze si vzala masho syna 3 rocneho a isla s nim prec po dedine na cca 2 hodky. Vzdy to bolo tak nestastne - v 30tkach horucavach na ihrisko, tesne pred nasim odchodom domov, uz zbaleni sme cakalo, tak manzel isiel ich hladat. Nevzala si mobil. Potom zasa bolo uz dost hodin, syn.mal ist vecerat, zas ich bol hladat, zasa nemala mobil. No a naposledy rano, ze ide na cintorin, ze vezme ho a boli prec 2 hodiny, maly bez vody a siltovky, vonku horuco, zasa nemala mobil. To som uz bola dost nahnevana, vadilo mi to proste. No a teda k tomu sa pridalo este v ten den - dcerka bude mat rok a ona ked sa zobudi, tak este je tak rada na mne. Sedeli sme, dcerka na mne a uz mi ju sklbala, ze daj, vezmem si ju. Manzel spal so synom, svagor prec.. Ona si vzala malu na hojdacku, tam jej spievala a strasne ju chcela uspat este a ja som sama sedela vnutri a citila som sa ako blb. S manzelom sme sa pohadali, lebo on na tom nevidi noc zle.. Tak ja neviem.. Som prilis citliva ci ako? Ale povedala som si, ze ja tam uz nepojdem, toto nie je moja vysnivana predstava ako travit vikendy s rodinou.. Dakujem za kazdy nazor 🙂

jankalukasova
31. aug 2020

Tvoj problem nie su tie vychadzky. Na zaklade tej predposlednej vety sudim, ze Ti to tam ide na nervy cele a chcela by si weekendy travit uplne inak (chapem.. neviem si predstavit weekednovanie u svokrovcov). A uz je to tak, ze Ti ide na nervy vsetko. Treba to prehodnotit. Ved tam nemusite byt hadam kazdy weekend nie? Tiez ona Vas nemusi navstevovat niekolko krat v tyzdni. Efekt je potom ten, ze si idete na nervy. Ak je svokra schopna dochadzat do Vaseho mesta do prace, tak to hadam nebude tak daleko. Chodte tam v nedelu na kavu a hotovo.
Odpociniete si od seba, situacia sa ukludni a bude to zas fajn.

viestta
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
31. aug 2020

@janinah esteze mam dceru🙂

kvetinka75
31. aug 2020

@viestta tiez mi to tak pripada. Nie je problem vyrobim si ho. Uz len z principu lebo so svokrou mhsi byt vzdy problem a trebana ne kydat

kvetinka75
31. aug 2020

@viestta ale figu, zase budu nadavat ze s nicim nepomozu. Dovody sa predsa vzdy najdu. Preco? Lebo svokra

0silvia0
31. aug 2020

@viestta no a hlavne ked nevesta porodi, len vtedy zacne zatmenie rodinnych vztahov🤭

viestta
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
31. aug 2020

@evamarek77 na vsetko treba suhlas matky dietata. Bez toho si ani prdnut.

kvetinka75
31. aug 2020

@viestta to ma tak netrapi. Nech si zanadava. Jeho mama bude na tom horsie 😄

kvetinka75
31. aug 2020

@0silvia0 mozno dostanes manual. 😆 no mame sa skratka na co tesit ked si nase deti zalozia rodiny.

deti95060810
31. aug 2020

@viestta niekedy sú zážitky u babky na nezaplatenie.... moja mama vždy spomínala ako keď prišla po deti k babe na východ tak deti našla s repou na nohách - repa je zažratá špína.... Baba nemali čas, bolo u nej viac vnúčat na prázdninách a okrem toho v maštali kravy, prasce....
Samozrejme špina sa umyla, ale moji súrodenci mali zážitky na dlho....

0silvia0
31. aug 2020

@kvetinka75 no moje deti su zatial v leveli "fuj uvrieskane otravne decka", takze asi tak skoro to nebude.

deti95060810
31. aug 2020

@0silvia0 tiež mám ten pocit že asi nám bude treba manuál....😉

terezka1947
31. aug 2020

Byt babkou a dedkom v tejto dobe je ako za trest.
Musis,daj,nesmies,pomoz.
Akosi sa zabuda,ze prave kvoli tym babkam dedkom,ich pomoci zladate vela veci. A mozete si kadeco urobit.
A oni nemusia....oni chcu.
Trosku sa treba zamysliet....

kvetinka75
31. aug 2020

@deti95060810 len aby sme ho spravne pochopili.

luccija
31. aug 2020

@kvetinka75 ale tá dcéra bude mať svokru😉

deti95060810
31. aug 2020

@kvetinka75 tak poviem neveste nech si berie decko domov a ja pôjdem na výlet....😉

kvetinka75
31. aug 2020

@0silvia0 no ja uz mam vyspkoskolacku ale dufam ze sa ponahlat nebude. Ale svokra to bude mat tazke lebi vsetko musi mat podla seba. Ale obcas uzna ze som mala pravdu😆

deti95060810
31. aug 2020

@kvetinka75 vysokoškolčku? môj už končí aj tretí stupeň.... už len čakám kedy donesie nejakú večne nespokojnú....😉

kvetinka75
31. aug 2020

@luccija uz teraz dufam ze to bude flegmaticka a bude mat trpezlivost

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
31. aug 2020

Ono,mnanajviac irituju zeny,co si s pomocou svokry porobia na materskej skoly,dokoncia domy,buduju karieru,lebo svokra deti vybera za skolky,uci sa s nimi,caka,kym sa mamka vrati.
Ale...vlastne,pardon. To je inak,ony su vlastne silne zeny,kt.to dokazali same.
Lebo....vedeli si to zariadit😁

kvetinka75
31. aug 2020

@deti95060810 moja je celkom spokojna /ked je podla nej/ 😆. Ale dufam ze nebude patrit k tym co budu len nadavat. My sme zvyknuti diskutovat a riesit problemy. Zase ked budem vidiet ze niekoho obvinuje nepravom podrzim druhu stranu

deti95060810
31. aug 2020

@terezka1947 👍👍👍

deti95060810
31. aug 2020

@kvetinka75 no ten môj je typický chlap.... vidí peknú ženskú a ....KONIEC.

terezka1947
31. aug 2020

@deti95060810 tak..pisem osobnu skusenost,resp.co som na vlsstne usi pocula,ale nechcela verit:.....musis si to vediet zariadit. A vysvetlit svokre,kde je jej miesto a.dat ju a poriadok. Inak?inak jej pohrozim,ze jej dieta nedam.

kvetinka75
31. aug 2020

@deti95060810 no tak to ma chlapec smolualebo tyy? 🙂 ale treba verit ze bude dobre

maciatkolulu
31. aug 2020

Ja len toľko k tomu, čo ja by som dala za to, kebyže mi malého niekto vezme von a ešte k tomu aj rad. Oni predpokladám neodchazdali tajným východom a rýchlo, tak si mu mala dat šiltovku a vodu.... A mala, teda pokiaľ nerevala a hojdala sa s babkou a počúvala ako spieva, to tiež nevidím ako problém, nerozumiem prečo si sa cítila ako blb. Jedno decko spi s mužom, druhému spieva babka, no vidím to na upnu tragédiu a dôvod k zakázaná sa stretávania s babkou, pripadne rozvod.... Akože nechápem. Keď sa mi niečo nezdá tak snáď máš ústa a Nór. Al e vieš povedať a keď nie tak problém hľadaj

kvetinka75
31. aug 2020

@terezka1947 az mi je z toho na 🤮

terezka1947
31. aug 2020

@kvetinka75 mam dvoch chlapcov...este ani nie v puberte,ver,ze mi tiez vselijako bolo.
Je to silna kava.