To len ja mám doma exota?
caute zienky, som tu nova 🙂
mam pocit, ze kazdy len hovori akeho uzasneho muza maju doma, len ja mam truhlika. manzelstvo mame dobre, deti su uzasne..
len mam pocit ze on nic nevie a vZdy vsetko spravi naopak. ked ide kupit plienky, vola mi aspon 5x ze ktore ma kupit hoci mu to doma vzdy podrobne ukazem a vysvetlim. ked pozera tv a ja sa ho nieco spytam tak mi neodpovie lebo sa sustredi na tv.
ked treba deti nakrmit aj tak im to da opacne alebo noeco zabudne.
su fakt vsetci chlapi rovnaki, ci to len moj ?
niekedy mi fakt lezie na nervy.
@maxica11 nečítala som všetko ale máš doma úplne normálneho chlapa 🙂 . Pre môjho je maximálne nepodstatná vec poskladať si veci do skrine alebo si myslí že topánky do botníka naskáču samé a keď ide na nákup doma mu poviem 5 krát čo mi treba a keď príde do obchodu volá mi že čo som to chcela 😀 . A aj tak ho ľúbim a som rada že nie je dokonalý 🙂
tyyyyy, veď ty píše o mojom mužovi.
môj napr. raz sme šli na oslavu jeho sestre a potrebovali sme si niečo vybaviť pred tým. tak on šiel do orangeu aj s darčekom a ja som išla do bankomatu. o chvílu sme sa stretli, išli sme k švagrinej a on vo výťahu že či mám darček...ja že nie, veď ho mal on, samozrejme že ho nechal v orangei.
alebo ked sme ešte nemali auto, išiel z práce, posledným busom, hral sa na mobile nejakú pošahanú hru a autobus ho previezol až na konečnú. keby jednu zastávku, ok, aj to by som si myslela že nie je normálne. ale nejakých 5-6 zastávok???? 😠 a z tade mu nič už ani nešlo, lebo to bol posledný spoj a ten šiel už potom do garáže, takže musel ísť domov pešo a na miesto o 23-tej prišiel o 1-nej ráno 😀 a ešte veľa mnohého iného 😀
@hamca kraaaasne, som sa schuti nasmiala 😀
Baby ja mám doma to isté a mám pocit, že niekedy aj horšie. 🙂 Je niekedy až neuveriteľné, čo všetko dokáže. Minule odchádzal do práce a klasika pri dverách: "Máš kľúče, doklady, mobil, peniaze?" Jasné že mám. Odišiel a o pár minút počujem kľúče v zámke, otvára dvere, že zabudol mobil. Hovorím, veď som sa ťa pýtala, či ho máš. A povedal mi, vieš ja ti už zo zvyku na všetko hovorím áno. Pre istotu. Čo k tomu dodať. Zobral mobil a odišiel. O pár minút klopanie na dvere. Otváram so slovami, čo si zase zabudol? A vo dverách sused a hovorí mi: Susedka máte kľúče vo dverách zvonku. Takže môj milovaný odišiel s mobilom ale bez kľúčov. Tie zostali vo dverách a pre istotu zvonku.
Jaaaj som sa tak dobre pobavila...to ja by som o mojom mohla napísať aj knihu :D..minule hľadal jeden zošit, kde tam mal nákresy a samozrejme obvinil mňa,že ja som ho určite niekde odložila, ked som upratovala a hádali sme sa dva dni a ešte som mu vravela, že ja som mu ten zošit videla naposledy v jeho rukách, ale nie, ja som bola na vine, až kým po 2 dňoch nenašiel zošit v jeho stolíku pri posteli :D..potom: vždy ked ideme po meste a stretne sa s niekým známym, tak sa rozprávajú pol hodiny, smejú a ked už ideme domov, tak sa ma vždy opýta, že kto to bol :D...má tiež jedného dobrého kamarát ktorý sa volá Rasťo a vždy ked sa stretnú, tak sa objímajú, bavia sa ako bratia proste všetko...a niečo som minule vravela niečo o tom Rasťovi a on sa ma opýta: aký Rasťo? ja žiadneho Rasťa nepoznám, no skoro ma porazilo :DD...a nákup? to je katastrofa vždy kúpi tie najdrahšie veci a niektoré veci nepodstatné...a niektoré potraviny, ktoré veľmi nejeme a potom to vyhadzujem....a jeho zábudlivosť? raz som mu povedala, že idem s kamrátkou v piatok von a ked som sa v piatok chystala, tak mi vraví, že kde idem..a ja že, však som ti vravela, že idem von a on že nie, že nič som mu nepovedala, že kedy som mu to chcela oznámiť a potom hral urazeného, že on o ničom nevie :D..no a nezamilujte sa do takéhoto chlapa :DD
porazí ma, mala som napísaný taký dlhý príspevok, dnešnu story, a vymazalo sa mi toooooooooooooo!!!! 😠 😠 😠 😠 takže odznova. chodim vypomahat do pekarne vecer, na tri hodinky, manzel zobral deti, ze sa idu ku mne prejst, aj nakupit, ale kedze byvame odtial asi 2km, tak zobral auto a odparkoval ho u nasich,tí bývaju blizko pri pekárni, asi 200m. vytiahol detom bicykle, ze sa teda prejdu potom domov,aspon ich unaví a že mi necha auto u nasich aby som vecer po robote nesla domov po tme peši. tak prisli do pekarne, dala som mu nakup, on mi dal kluce od auta a vybrali sa domov, ta moja rodinka. Asi po pol hodine sa vratil, ja pozeram, a on, ze mu mam dat kluce od auta,lebo v aute su kluce od domu a že sa vratili z polovice cesty. Kedze sa uz stmievalo a deti nevladali absolvovat opäť cestu domov tak že už vezme on auto...tak som isla peso domov, este mi napisal sms, ze kluc od domu mi nechava pod kvetinacom, co mam vonku.Som sa potesila, ze super, ide davat deti spat, budeme mat pekny vecer vo dvojici. Ja pridem, kluc som nasla podla avíza, strkám do dveri a nic. On zabudol, chudak, vytiahnut zvnuttra kluc, takze sa dnu nedostanem. Pozrela som cez okno, v kuchyni sa svietilo male svetlo pod linkou, tak som mu zavolala, ale mobil v nabijacke v kuchyni, vypnute zvonenia. Mna oblial studeny pot, lebo viem, ze on skoro vzdy zaspi pri detoch este skor ako oni...už som sa videla ako sa trepem niekde k nasim na noc...ale našťastie máme bungalov, neviem co by som robila, keby to bolo na poschodi, zvoncek nemame, a hlavne som nechcela deti pobudit. Ale neostavalo mi nic ine, len ist zaklopat na okno v deckej, samozrejme, deti hned hore...takze tak sme dopadliii....ale lubim ho, exota...muzi su fakt čudesnííí.....a to nehorimm o tom, kolko chlapv dnes prislo do tej pekarne a pri uchu telefon co ich žena navigovala co maju kupit, obchod 2x2 metre, samoobsluha, šikovne vymyslené, ale aj tak sa niektorí nevedia zorientovat sami...hruuuza
@darzneba tak toto mam aj ja doma, ale este som si nezvykla, mna to vie vytočiť do nepríčetnosti...on večer naslubuje piatim ludom, ze ich berie do roboty, že na siedmu, ale ja ho od pol siedmej budim, on o siedmej este len vychadza z postele...češe sa 15 minut aby nedajbože nebol jeden vlas nakrivo, niekto mu zavola, povie, už som vyšiel z domu, este je len v gatiach...a vsade stale chodime poslední....hroza....a co urobil vcera, brutal...bral mojho brata, ktory sa dost ponahlal domov,býva tu kde my, praxuje v ich firme, koncili o druhej a mal doma nejaku robotu, skratka sa ponahlal....moj muz mu prisiel v priebehu dna povedat, nech ho počka, že on skonci o pol tretej a ze ho vezme autom domov, lebo na stanicu je to dost daleko. Tak ho, chudak, cakal, samozrejme, vypadli o 15.15, pre upresnenie, my byvame od mesta 30km, svokra 15km, čiže na polceste medzi nasou dedinou a mestom....ked prechadzali tou dedinou, kde byva svokra, zrazu si moj muž spomenul, ze ma isť tam niečo robiť, nejaku robotu na dve hodiny, a že to mojmu bratovi zabudol povedať....chudak brat vystupil, cakal na zastavke dalsiu hodinu, stopoval, cakal ci nepojde nejaky bus, nakoniec ho niekto zobral a prisiel domov o 17.30 !!!!!!!!!!!!!!!!! no uznajte, ja by som ho zabila....veru....a to je jeden z miliona pripadov....raz zabudol jedneho uja, mal ho rano brať do mesta (spominanych 30km) a zabudol na neho...ked už bol skoro v robote, zrazu telefon a ujo sa ho pyta, ze kde je? a on: zaspal som, o 20 minut pridem pre vas...otocil sa a davaj domov pre uja....dodnes o tom nevie, ten jeho ujo, ze sa po neho vrátil...asi by infarkt dostal, chudak.... 😀 😀 😀 na zaplakanie,alebo na zasmiatie? co myslite?
a este pridam jednu vec...isiel k lekarke po potvrdenie pre maleho do skolky...ssestrička sa ho pýta : rok narodenia? a on: HMMMMMMMMMMM:::: 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 Sestrička si vzdychla a hovorí : typický otecko 😀 😀 😀
poslala som ho na vikendovy nakup a napisala som do zoznamu "pecivo". Kupil tri rozky.
Doteraz mi nevysvetlil ako matematicky rozdelit tri rozky pre dvoch ludi na cely vikend :D
baby,úžasná téma.Aj som sa zasmiala aj som vo veľa veciach našla svojho muža.A verte,bolo by čo písať.Proste,máme doma samé klony alebo ako ja vravím ,ja mám deti niekedy 3.
jeej, a predsa ma nieco napadlo, nieco nanho bonznem Bola som s malym v nemocke a mal prist pre nas autom a samozrejme s autosedackou. Kedze rano siel na svojom aute do prace a potom mi mal priviezt moje aj s tou sedackou a vratit sa do prace, tak to bolo komplikovanejsie, ale mal to presne vyratane ktore auto kam a ako a kedy. Samozrejme ze zabudol tu sedacku v druhom aute a potom jedny kluce neviem uz ci od auta ci id domu a cele dokonale vymyslene sa skomplikovalo a predlzilo asi o hodinu a pol 😅
Alebo ma rad malo veci v penazenke, dokladoch, vreckach...dokonca zo zvazku klucov vybera tie ktore nebude potrebovat 😝 Tak ide do garaze ktoru ma 15min od bytu a vrati sa odtial lebo kluce mal vylozene ze naco bude nosit ten jeden klucik na zvazku. A kolko krat tak duma ze co by mohol vylozit z auta aby zbytocne nevozil ale uz sa mu to viac krat vypomstilo tak radsej vozi zbytocne 😀
baby moj ma ma tak rad, ze ked ho poslem do obchodu kupit mi kukuricu, lebo som dostala chut, on pride domov hoc aj so splesnenymi sulkami (lebo ine uz nemali) a povie:" nechcel som ta sklamat, tak som ti zobral aspon dve". i napriek tomu, ze hned putovali do kosa, nechala som ho v radosti, ze som si pochutnala..🙂
náhodne som dnes objavila túto kúzelnú tému 🙂 ... pobavila som sa ... a aj ja mám doma takého maličkého exotíka 😵 ...
baby, nikomu by sa nechcelo citat tri hodiny, co by som popisala, napisem vam len ako som ho poslala kupit JEDEN CHLIEB. prisiel do obchodu a vola mi ze aky, ci zemiakovy alebo rascovy. tak mu vravim ze zemiakovy, ved taky aky stale kupujeme 🙂 zlozi za 30 sekund vola znova ze či krájaný alebo nekrájaný. a ja že krájaný, taky ako vzdy 🙂 zlozí a za 30 sekund zasa: a balený ci nebalený? .... To už clovek nevie, ci sa ma smiat, alebo plakat...
tak dievcata, moj sa sice na vase pribehy nechyta, ale tiez prispejem jednou jeho perlickou... bola som chora, snazila som sa vylezat chripku, MM dosiel z prace, pekne mi spravil cajik a vravim mu, ze som hladna, ci mi donesie chlieb so sunkou. Tak MM nelenil, chlieb mi hojne natrel natierkovym maslom, na to sunka, proste vzorovy manzel. Pred tym ako som do toho zahryzla som sa podozrievavo pozrela na tu natierku a pytam sa ho: co je to za natierku? a on na to: no ved ta z chladnicky! a ja: a co je tam to zelene na vrchu? a MM suverenne: no predsa pazitka! a to mi uz nedalo a pytam sa ho: odkedy kupujeme natierkove maslo s pazitkou? Baby, to natierkove maslo bolo totalne plesnive, zelene a MM si vazne myslel, ze to je pazitka!!! 😀 😀 😀 odvtedy, vzdy ked mi robi chlebik, tak si ho doberam, ze si prosim natierkove maslo bez pazitky 😀 😀 😀
pridavam aj ja....v podstate prebiehaju navstevy psa u veterinara nudne. Urobi sa potrebne ockovanie a predpisu sa tabletky na odcervenie. Tak som si myslela, az do dneska, ked pes predo mnou vysral kopec skvrkaviek alebo co to bolo. Zistila som, ze nas veterinar mu chcel dat recept na tie tabletky, manzel mu povedal, ze mame doma este pastu...no mame, ale len probioticku pastu! Celu sobotu mam tym pokazenu a v pondelok kluseme cela rodina na odber krvi ku svojim lekarom. Toll 😠 😖 😢 😔
Hm,dievcence moje,ale aj tak sme stastne,ze ich mame..ja mojho muza poslala do zahrady otrhnut kopor,lebo som zavarala uhorky,viete co mi doniesol?nie tu vnat kopru ale kyticku tych vrchnych kvetov kopru😉a raz mi umyl kuchynu kde mame dlazbu aj schody s prostriedkom PRONTOM na drevene podlahy,skoro sme si nohy ruky polamali,ale napriek vsetkemu ho milujem nadovsetko😉su to jednoducho muzi a maju ine zmyslanie ako my zeny😉
@janka7177 to iste mam doma aj ja. Prave dnes som zo stolicky odkladala patoro nohavic - a on sa este durdil, ze naco ich odkladam, ved on ich predsa nosi a stale obmiena... 😀 mam podozrenie, ze keby som zrusila skrine a dala vedla seba 10 stoliciek s operadlami, bol by uplne spokojny a skrine by mu vobec nechybali.... aha, a este ked si vybera zo skrine ozehlene tricko, tak zasadne to, co je niekde cca uprostred no a samozrejme ze tu kopu nenadvihne, len schyti kraj tricka a potiahne, vdaka comu su vsetky tricka nad aj pod tym co on chcel dokrcmane a v jednej kope... a mna ide porazit, ze naco som to zehlila 😠
@zanettta6 ja ked poslem mojho do zahrady, tak mu nehvorim, ze co ma doniest, ale v ktorom sektore sa to nachadza to, co chcem aby doniesol 😀 nasa zahrada je rozdelena na sektory, bo tie si zapamata 😀
teda baby, celkom zaujímavé príspevky, presne takto sa profiluje môj 12-ročný syn, aspoň si viem predstaviť aký z neho bude chlap, noooo čudné... vravíte že takto sa správa typický chlap? Pretože môj manžel aj môj otec sú práveže veľmi spoľahliví, zodpovední, nikdy nič takéto nepovyvádzali... ale môj syn sa veru na nich nepodal, nevie kde mu hlava stojí, všetko mu treba 100x zopakovať a aj tak nevie čo od neho chcem, nič neurobí sám od seba...
tak toto mam aj ja doma dobra tema na pobavenie.dam jeden aj ja.kupila som malemu asi 7ks body blede farby to pri rozbalovani hovorim drahemu:ked bude mat maly oblecene tieto body a bude papat tak mu zaloz podbradnik.a otazka mojho draheho:a to tam je napisane ze mame pouzivat podbradnik to uz aj take veci tam pisu no skoro som odpadla.ked pozera telku ci cumi do pocitaca tak nevie odpovedat na moje otazky az na 3tikrat ked zhuknem sa ozve ze co si hovorila to ospadavam vtedy.kde mam tricko mikinu vzdy nieco hlada hlavne mobil kluce a penazenku.este sa divim ze maleho nikde nazabudol.ale inak skvelee varii
Môj ma vytáča do nepríčetnosti,keď ma nechá hodinu rozprávať a nakoniec sa ma priblblo opýta:,,čo si hovorila?vôbec som ti nerozumel,, Do obchodu nechodí a keď mu bol chlapík robiť servis na PC,ponúkol ho ženským čajom,ktorý som nestihla vypiť pred odchodom do práce.

@maxica11 Moj muz nevie zatlct ani klinec do dreva- domace prace 0 bodov, ani vajco na tvrdo uvarit - varenie 0 bodov, a ani nas novy televizor zapnut- technicke veci 0 bodov!............Myslim, ze ja som skutocny vitaz v tejto diskusii...
Zato upratuje vsetko okolo kuchyne, umyva riady, naplna/vybera umyvacku, cisti detailne drez, mikrovlnku, chladnicku, zachody, sprchy a zbiera spinky a omrvkinky po dome, vynasa neustale smeti, nakupuje potraviny.......To ho bavi (mna vobec)....
V piatok som bola vonku a vravim, aby dal detom jest, urobili ulohy, osprchovali sa a aby ich ulozil do postele....
Ten sa tak snazil.......pridem domov- vsetko ciste, upratane, skolske tasky pripravene, deti vo svojich izbach.....uz som si myslela, ze je vsetko idealne....Ked tu zrazu obe deti vyletia z izieb a zacnu: " Mama, konecne si doma, my sme museli tolko uloh urobit a tak vela upratovat, ze tato nam zabudol dat jest! My sme hladni."
Ako prepac.....sam sa nazere, ale na decka zabudne??????????? 😝
A ked boli deti male, tak plienky zasadne vymienal on s poznamkou: " Ja som majster v prebalovani, nikto nevycisti detsku rit lepsie, ako ja!" 😅