To len ja mám doma exota?
caute zienky, som tu nova 🙂
mam pocit, ze kazdy len hovori akeho uzasneho muza maju doma, len ja mam truhlika. manzelstvo mame dobre, deti su uzasne..
len mam pocit ze on nic nevie a vZdy vsetko spravi naopak. ked ide kupit plienky, vola mi aspon 5x ze ktore ma kupit hoci mu to doma vzdy podrobne ukazem a vysvetlim. ked pozera tv a ja sa ho nieco spytam tak mi neodpovie lebo sa sustredi na tv.
ked treba deti nakrmit aj tak im to da opacne alebo noeco zabudne.
su fakt vsetci chlapi rovnaki, ci to len moj ?
niekedy mi fakt lezie na nervy.
@anavila jeziiiis, ako by ste pisali o mojom, ked ma este gate a volaju, povie ze je uz na ceste, alebo povie zachvilu. Raz som mu volala lebo meskal , neprisiel vcas z robota a on ze je zachvili doma a to prisiel po 4 hodinach. akoby ste omojom pisala. aj moj brat je uz na jeho tieti ,,hmaty,, alergicky, no on sa uz nezmeni. a nazoj, teraz vidim, mame dcerku, je presne taka ista a to nezacnem rozoberat temu, AKO VELMI ZABUDAJU? vsetko zabudnu a co mozu dokomolia.
obliekol si nove nohavice a postavil sa pred sporak. robil detom chlieb vo vajicku. tzn. ze ma nove gate s olejovymi flakmi. hlavne, ze dal detom jest.....
No ja som mojho poslala kupit odlicovacie tampony, a reku nech mi kupi tri balenia lebo je akcia...samozrejme doniesol mi tri krabice O.B. tamponov s tym ze mi kupil tri rozne druhy lebo nevedel kolko kvapkove pouzivam 😅
jo a este ma napadlo, raz som ho poprosila nech mi kupi caj pre dojciace zeny, kupil mi caj pre tehotne a dojciace lebo vraj len pre dojciace nemali tak ak nechcem nech ho nepijem 😀
@sandri aj u Vás býva náš tatino...presne takto robí aj on, pol skrine na stoličke, tričko si prosí zásadne to zo stredu a najlepšie je keď tie nad a pod vyberie s tým či by som ich nemohla tak zložiť ako boli lebo sa mu to nepodarilo dobre vybrať 🙄 a čert nám bol dlžný tie dnešné telefóny ! iné nerobím len ho okrikujem "dávaj pozor na malú a nečum do telefónu" a to jeho "dávam" ma ide rozhodiť.. ale keď malá naňho zakričí "tato" tak to beží, si ide nohy dolámať...takže svitá nádej, že ho určite jedna žena dá do laty 😀 tak ale iného tatka by sme ani za nič nechceli, ten náš je najlepší 😉 😀
Iba jedna rada: neporovnavaj! A budes stastna s tym co mas 😉
ja vam pridam jednu dnesnu story..Len tak sme spolu volali (robi von, chodi tak raz za 3tyz) a vravim, ze z troch poziciek asi niektora neodisla, lebo nebolo dost penazi a ze na ucete pred odchodom bolo tolko a tolko penazi..Ze ok, ze zajtra pridu peniaze tak to odide...Isla som spat s maly, zobudime sa 11neprijatych hovorov..VOlam co sa stalo...A on: Pusa neda sa platit kartou, vies o tom? (hlasom ako z hororu) a ja ze viem, ved som ti vravela, ze nie su na ucte peniaze..Je to tiez hodne viac...len to by som musela knihu pisat
aj ja sa s vami podelím a moju skusenosť. minule sme isli všetci traja na nákup a dcéru obliekal aj obúval muž. Ja sa čudujem, čo tej našej paulínke preboha je, ved voláko čapce na nožičky čo sa jej stalo? pozrem sa na nohy a on jej obul lavú topánku na pravú nožičku a naopak. :D ako sa mu toto mohlo stať nechápem 😀
ŽENY TAK TO JE ONO
1. Mala k nám prísť návšteva, v chladničke vymetené a tak som poslala svojho muža do hypermarketu nakúpiť. Vravím mu: "Drahý, v kuchyni máš lístoček, čo kúpiť", - a išla som upratovať.
Sadol do auta, odišiel a za 15 min. telefón: "Prosím ťa, ako mám kúpiť 250 gramov hladkej múky?"
Miesto lístka (veľkého ako krava) s nákupom, mi zobral recept na koláč, ktorý som mala položený pri počítači a šiel podľa toho nakupovať.
2. Pobavil ma, keď mi zobral v sprche peelingový sprchový gél a vraví: "Prosím ťa, ako to tu máš dlho? Veď je v tom nejaký piesok či čo, je to pokazené, nie?"
3. Môj syn bol na jeseň so svojim otcom cez víkend na horách. Prišli a ja sa pýtam, že čo to má syn na sebe? Otecko odpovedá, že vraj som mu asi kúpila nové tepláky, nie? Syn tak behal celý víkend vonku v pyžamových nohaviciach. V čom spal, netuším...
4. Je to už dávno, dcéra bola v jasličkách. Otecko ju šiel konečne po prvý krát vyzdvihnúť. Hovorím mu: "Malá má kýbliček". Pre nás ženy je samozrejmé, že sa jedná o značku na skrinke s oblečením.
Čo myslíte, že hľadal? Áno, samozrejme hľadal kýblik, v ktorom ma dcéra oblečenie.
5. On je detailista, presný matematik, ale je potrebné úplne presne pomenovať položku, ktorú chcete kúpiť, pretože inak neprinesie nič.
Tak napríklad: "Šľahačku nemali".
"Nemali? A pozeral si sa tam vedľa jogurtov?"
"Áno, pozeral, ale nemali! Mali tam len 12% a 18% smotanu na šľahanie, ale šľahačku nie!
A nerob zo mňa blbca!"
6. Môj muž len tak mimochodom vraví:"Ja som ani nevedel, že máme práčku so sušičkou!"
Ja na to: "No, to teda nemáme."
On: "No, to je čudné, ja som vypral prádlo a keď som ho vybral, tak bolo suché! No, ale aj tak som ho zavesil na balkón, aby preschlo!"
Áno, prádlo bolo suché, pretože nepovolil vodu! Práčka prala naprázdno, on vybral tie svoje smradľavé a špinavé ponožky a ešte ich zavesil na balkón!
Muži to jednoducho vedia🙂
7. Ja som nedávno môjho drahého nachytala, ako utiera prach na televízore svojimi ponožkami. Na môj zdesený výkrik reagoval slovami: "No čo, aj tak sa budú prať..."
8. Môj muž išiel raz na služobku a miesto sprchovacieho gélu si vzal môj kondicionér na vlasy. Keď som sa opýtala, čo s ním robil - vraj umýval sa, len mu bolo divné, že to nepení, ale asi vraj nejaká novinka...
9. Môj muž miluje tie sladké čokoládové tyčinky.
Pri nákupe ukladáme všetko do tašiek piate cez deviate a doma to ukladáme čo kam patrí. Manžel bol iniciatívny a sám začal vybaľovať nákup a svoje milované tyčinky si odniesol do svojej zásuvky. Lenže sa mu k tým dobrotám primiešala aj jedna malá náhradná kocka do WC, čo sa dáva do záchodovej misy.
Večer pri telke počujem ako vždy typické rozbaľovanie a šušťanie, chrupnutie, cucanie a zrazu vyskočil z pohovky, rozsvietil a reval: "Fuj, čo to robia za hnoj, zase nejaká novinka..." No skrátka, mlsný ako pes a už nevie čo by zožral.
10. Bola som v pôrodnici a chcela som od manžela nech mi kúpi balenie neperlivej vody, prsné vložky a toaletný papier. Dostala som balenie minerálky, odličovacie tampóny a papierové kuchynské utierky.
11. Uvarila som hrachovú polievku, dojedli sme ju a ja som napustila vodu do hrnca, aby sa odmočil. Druhý deň som prišla z práce neskôr ako manžel a pýtala som sa či má hlad. Odpovedal, že dojedol tú polievku...
12. Manžel šiel na služobku do Francúzska. Pýtal sa ma, čo by som chcela ako darček. A pretože si radšej oblečenie, parfémy a šminky kupujem sama, tak vravím: "Napríklad nejakú pleťovú masku na tvár."
Ráno pred odjazdom ma budí:"Prosím ťa, aké máš číslo tváre?"
13. Včera som kúpila chlebové placky. Dala som ich do zásobníka na chleba a keď môj muž dostal hlad, prišiel za mnou s tými plackami a pýta sa: "Je toto na jedenie?"
Ja, práve v dobrej nálade mu vravím:"Nie, to je nový toaletný papier." A on odpovedal:"Tak prečo to je medzi chlebom?"
NO NIE SÚ TÍ CHLAPI NA ZJEDENIE 🙂...???!!!!
Podla toho, čo o manželovi píšeš by som povedala, že má vysoké IQ a nejakú miernu formu aspergera 🙂 proste isté veci nie je schopný pochopiť ani vyriešiť 🙂 inak mne môj muž povie kopec vecí a ja sa na druhý deň čudujem, že prečo mi to nepovedal 🙂
ach no zase hned z kazdeho urobte pacienta. Pretoze vy vsetko a zakazdym pochopite presne tak, ako to ten druhy mysli...
Teeeeda..
4. ... "Malá má kýbliček".
Z tohto by som ani ja nepochopila, ze sa jedna o obrazok na skrinke. Asi nie som spravna zena :S
som sa dobre pobavila, aj ten moj je niekedy pomotany. napr. minule strazil malého ked spal, ked som sa vratila domov po dlhsom case pozeram maly uz zobudeny ale stale mal na sebe spaci vak- vraj som nepovedala ze ho ma dat dolu ked sa zobudi.
@yarnie to je len skopírované z netu 🙂 pobavilo ma to, tak som sa šla podeliť 😉
@maslenka47 ja som viacmenej srandovala 🙂 ale tak mierna forma aspergera v kombinacii s nadanim sa bude v praxi prejavovat napr. ako puntickarstvo, cudactvo a neprakticnost, roztrzitost, naivita, neschopnost pochopit ironiu...
A to neznamena, ze by bol pacient... Ale ked clovek vie o co ide, pomoze mu to pochopit toho druheho.
A ja som asi ta posledna co by kritizovala... Ved pisem ze som mimo, kolkokrat sa uprimne cudujem ake nove info sa dozvedam a potom zistim ze mi to muz davno povedal. Nehovoriac o neschopnosti robit viac veci naraz, vzdy to dopadne neslavne 🙂
Aj môj patrí do skupiny s názvom "exot obyčajný" 😀 keď som bola v pôrodnici s malým,manžel mal dcéru odviesť k našim takmer 100 kilometrov,samozrejme jej trebalo pobaliť veci cca na týždeň. Dcéra prišla k babke oblečená takto : (podotýkam bolo chladno,sem tam ešte sneh) - legínky 3/4ťové,papuče,tričko s krátkym rukávom,vetrovka a v kufríku mala zbalený župan,jedny gaťky a dve tričká - na týždeň 🙂 balila sa samozrejme sama,lebo tatko si musel pozerať na google mapách,ktorá je najlepšia skratka k našim,aj ked tými skratkami,každou jednou už išiel milionkrát .... kufor bol plný (vyzeral tak vďaka tomu županu),tak si myslel,že všetko je ok,tak vyrazili....
@cinnamon111 🙂 tak toto poznam 🙂
@danielllka taaaak som sa nasmiala ze mi slzy tiekli 😀 ty nasi chlapi.su vsetci rovnak y!!!!
a moj muz ked je tak z bytu ktory ma 60 m stvorcovych je spinavych 45m.toto ja nechapem,ci ma poruchu nejaku alebo je truhlik len,ze nedokaze sa najest a nezdemolovat cely byt.
@danielllka skoro som sa posťala hned rano 😀
moj isiel minule vyzdvihnut dceru zo skoly z vecierku a kedze tam bola
cela skola ucitelky nevedeli ktore dieta ku ktoremu rodicovi. tak moj povedal meno dcery a ktora trieda a ucitelka stresovala ze take dieta tam neni. nakoniec vysvitlo ze si pytal dceru ale triedu v tej co bola minuly rok 😕

@sandri 😀