Tolerovali by ste manželovi chodenie von s kamarátkami?
Mame s manzelom krizu a pri hadkach sa zmienil tiez o tom ze chce chodit von s kamaratmi,kamaratkami ktore som v zivote nevidela.
@dankajuskova pochopila som dobre, že ty si ho prosila, sľubovala že sa zmeníš?? a prosím ťa v čom sa chceš pri takom nezrelom chlapovi zmeniť? staráš sa o jeho komfort, o jeho dieťa, chodíš do práce... ja som bola kedysi pri mojom ex taká istá, vždy som hľadala vinu iba v sebe, ale to je chyba, kým žena sedí doma pri dieťati a premýšľa čím zajtra nakrmi rodinu, a on si iba užíva so "slečnami" či na nete alebo vonku, to určite tvoja chyba nie je...z tvojich príspevkov cítiť že si v nefungujúcom vzťahu, čosi sa deje, buď má ozaj inú, alebo lieta v niečom inom, písala si že bol gembler...najhoršia je tá neistota keď nevieš čo sa deje naozaj, skús to zistiť, a hlavne sa netráp, on ti za to myslím že vôbec nestojí...
dakujem vam vsetkym velmi pekne za nazory a za rady,mne by samej z toho premyslania co robit dalej asi uz hrablo ☹
ale je zase pravda ze to kebyze ma milenku tak to nemoze byt dlho lebo robime v spolocnej praci a striedame sa pri malej.ja som trebars v praci do 10:00 pridem domov a on ide na 14:00 do prace,takze ja vidim kedy odchadza z prace a kedy pride domov,takze by nato nemal ani cas niekam s nou chodit.
a na tu pracu som sa uz vybodla predtym ako som odisla som dala ziadost o vratenie sa na rodicak
@dankajuskova a dobre si urobila.predsa nemoze ocakavat, ze ty budes plnit full servis jemu, dietatu a este aj chodit do prace a on sa bude zabavat a uzivat si ....si ja myslim
@dankajuskova
Tezke radit...kazdeho z nas obcas potka"krize"..zalezi na jejim stupni a opakovanosti...
Kazdopadne bych si pri tve(sve) reakci obcas zopakovala: "Zakazane ovoce nejlip chutna..." urcite nezakazovat a nehlidat...
p.s. pises o casovych rozmezich....pokud je chut a sila...staci par minut na "toalete".... 😉 ☹
no ja som robila chybu v tom ze som ho furt za daco zdrbala,lebo on je dost lenivy a tak bol aj vychovavany ze nemusel nic robit a v tom ze odkedy sa norodila dcera som mu az tak nedavala najavo moju naklonnost,a to bola asi ta chyba ze nam to prestalo klapat a dostali sme sa len do kolotoca dcera,praca,
@dankajuskova ak ti na ňom ešte záleží,tak žiadne odchody,musíš mu ukázať,že máš oň stále záujem,aj o vaše manželstvo,že máš záujem o šťastný rodinný život a nielen prežívanie,treba mu to povedať polopate a tiež to,že ťa bolí jeho správanie...maj navarené,upratané,príjemné prostredie,ale zapájaj ho do všetkého,požiadaj,aby nakúpil,postrážil dieťa,zabehol na poštu....a nezabudni na postelné radovánky,aj ked máš pocit,že by si ho najradšej prizabila....každý psycholog ti povie,že ak ešte dvaja spolu spávajú,tak vzťah má šancu....nesprávaj sa tak,že ho poženieš do náručia inej,nemyslím hned do inej postele,myslím ,že aj tou kamarátkou na rozprávanie máš byť ty a nik iný...čo bude mať doma,nebud ehľadať inde..držím prsty
@dankajuskova ale niektorí chlapi vedia dobre zatlkať 😖 vraj sa potrebuje vyrozprávať...ale zabudol spomenúť akú formu rozhovoru zvolili 😠
inak - veľmi dobre to zvládaš, tuna hľadáš iba morálnu podporu, ale sama konáš a nesedíš so založenými rukami, to je dobre, ja som taká silná nebola... :(
nesmie ťa to položiť, už len kvôli svojej dcérke nie...on ti nestojí za to aby si sa trápila, viem že mne sa to dnes už píše inak, už tieto veci vnímam s nadhľadom, ale mne ex robil to isté, chodil sa do baru "vyrozprávať" vždy keď odchádzal som ho skoro na kolenách prosila, plakala aby nešiel, a keď videl že som neoblomná,dobil ma a predsa šiel...a ja doma s troma deťmi, zapaleným prsníkom... 😔 niektorí chlapi sú svine, lenže my sme hrozne mäkkunké na to aby sme ich surovo nakopali do zadku alebo ešte lepšie do toho čím niektorí rozmýšľajú...
nedá mi nereagovať na témy ktorých príbehy sú podobné tomu môjmu 😅 , ja som bola hlúpa lebo som toto trpela dlhé roky...ale ty nemusíš, si kočka ktorá by si hockedy mohla nájisť oveľa lepšieho, ktorý by si ťa aj vážil...
to viem,ze o vztah sa treba starat ako o kytku,a ze to co muz nema doma hlada inde.
a nechcel Ta len v ramci hadky ranit tak to treskol? Vies, to su take pokusy, ked nevies kam z konopi v konflikte tak sa Ti velmi ziada tomu druhemu aspon verbalne ublizit. Nejakym nelogickym sposobom to pomaha uvolnit vlastnu frustraciu a hnev. Clovek proste vtedy triafa bez rozmyslu prave tam, kde ma ten druhy citlive miesto. Je to hlupe ale v hadke clovek velmi na to neprihliada a trepe dve na tri. Potom sa spamata a uvedomi si to. Myslim teda, ze skor toto bol dovod preco to povedal, ostatne, uvidis ako sa bude spravat najbizsie dni. Ale skuste nechat vychladnut hlavy a porozpravat sa o smerovani vasho vztahu, co sa deje, co komu prekaza, co mu chyba a pod. Krizy sa stavaju, ale to neznamena nic fatalne, iste to ustojite. Neboj. Len netreba konat v navale jedu a zufalstva, to je najhorsie. Drzim palce nech to prehrmi a nech ste opat Ti dvaja stastni a lubiaci sa ludia. 🙂
@dankajuskova áno o vzťah sa treba starať, ale to musia obaja, ak to tak nie je, vždy jeden trpí...
dakujem 😀
@dankajuskova
s tou kytkou to neni tak jednoznacne.... 😉
- nekdo ma oblibenych vice "druhu", nekdo vice "barev" ..."obycejne zalevani" nestaci...kdyz bude chtit zmenu pujde i tak za zmenou a nemusi byt viditelne "lepsi"...
Myslim si, ze "mlada manzelstvi" jsou ochuzena o trpelivost a obcas se venuji zbytecnostem, ktere jsou lepsi "preslechnout"...casto se pak dostavaji do retezce vycitek a vubec nevedi, proc se az tam dostali....ja to resim tak, ze se snazim "neslyset"..radeji odkracim na neutralni pole a nebo k detem...
@dankajuskova ale v takom kolotoci dieta a praca je vacsina domacnosti, hadam iba celebrity maju pomocnice. Ostatní si pomahaju sami ako vedia. To ze si ho stale zavolaco zvozila no a co? ja to robim tiez, ked ho to mamicka nenaucila 🙂. Treba si uvedomit, ze nie sme sluzky, ponozky sa same do kosa na pradlo neodnesu a takisto ani riad sa sam nevlozi do umyvacky...a ked treba, tak aj zvysim hlas 😀 . Ja mam jedno manzelstvo za sebou a hlasky ktore som tu citala co ti povedal muz, som pocuvala presne take iste aj ja..lenze v skutocnosti neslo o oddych ale o jeho milenku. A chlapi su velmi vynaliezaví. Casto im stacia na zaciatku telefonaty s dotycnou (pozri ci nema velke ucty, pripadne ak mu chodia podrobne vypisy...), potom chatova komunikacia a potom osobne stretnutia pocas prestavok v praci, obednych prestavok (staci aj ta hodinka s milovanou..), neskor aj vecere..
Suhlasim so sjuzockou, je to presne tak. Ukáž mu, že na ňom nie si závislá, že nie si žiadna chudera ktorej on robí milosť tým, že s ňou je. Že ty nie si jeho "servis" vo Vašej rodine a on má okrem zarábania peňazí ako manžel a otec tiež aj nejaké povinnosti. Zrovna by som mu dieťa nechala - nech si to skúsi. Odchod je dvojsečná zbraň - síce mu ukážeš, aký by bol jeho život bez Vás, ale ak je momentálne zaľúbený do tej druhej (ktorá ho chápe a nič od neho nevyžaduje), tak sa ti ľahko môže stať, že ti na tvoju prechodnú adresu príde len žiadosť o rozvod. Niekedy je možno lepšie vyčkať. V maili ani v mobile by som sa mu nehrabala - veď je to úplne jedno. Nemusí mať milenku, mnohým chlapom chýba viac vzťah, ktorý by ich napĺňal, záujem, než samotný sex. Možno sa tak naplno venuješ dieťaťu a práci, že "vy dvaja" už vlastne neexistujete. Možno ho už nepriťahuješ, "nebavíš". Chlap je "lovec", možno mu ten pocit chýba....Zmeň účes, sem-tam s ním zaflirtuj, aby Váš vzťah mal znovu náboj. Skús, aby sa znovu zaľúbil do Teba... Držím ti palce!
@dankajuskova povec mu ok a spomen len tak medzi recov ze sa ides stretnut s kamaratom najlepsie s takym akeho nikdy nevidel....mozno ta len podpichuje ze ci ho stale lubis ci budes ziarlit 😉
..ja bych radeji "neprovokovala" casto se rozchazeji krasne pary z duvodu malichernosti a nebo malickosti....z blbosti se muze stat "velky" problem a jen tezko vysvetlis, ze to, co jsi rikala, vlastne pravda nebyla..jen tim zpochybnis sve jednani - jak minulost, pritomnost tak i budoucnost...
Zacarovany kruh je horsi nez domaci kolotoc...
Nesazela bych na "zarlivost a provokace"..sazela bych na sebe....na Lasku 😉 🙂 ..sblizeni, emoci, vzruseni...= KLID
sú tu rôznorodé názory, a rady, ale ty sama vieš, aký je tvoj mm a kam až je schopný zájsť..
@dankajuskova no neviem ale co ti poradit. ak ho stale lubis a si mu schopna odpustit aj pripadnu neveru, ak nejaka bola, zatial bud teda u rodicov a pockaj ako sa zachova.Ci mu zacnes chybat. Ak ani po 2 tyzdnoch ho nenapadne ta kontaktovat, tak chod domov a skuste celu situaciu rozobrat. Ak to k nicomu nepovediet tak ja by som sa trochu hrala na tajomnu, ale asi by som mu prestala varit a prat, pokial si fesak neuvedomi ze az taku slobodu nechce.
@irriss vies su rozny chlapi niektory proste musia stale skusat podpichovat necitala som celu konverzaciu len idem ale myslim si ze to chlap nemienil tak ze fakt chce ist sa stretavat s kamoskami len skusal ze ci uvidi nejaku reakciu u nej ze ci jej na nom zalezi preto spomenul kamosky ktore ona nepozna
baby, ale ak je chlap zamilovany do inej, tak ona moze mat na sebe aj podväzkove pasy a stat v neglize pred postelou a ani si ju nevsimne. ked sa chlap rozhodne, ze svoju zenu nechce, jemu pomoze spamatat sa az facka od zivota a hlavne ked sa bude musiet zacat starat sam o seba (varenie, zehlenie, pranie, upratovanie, strata dcery). Niektorym to trkne az vtedy, ked zistia, ze milenka nie je az taka uzasna za aku ju povazoval..
@michelleuk
proc ne???
Vzdyt to same jsi radila @dankajuskova
Nevidim rozdil mezi pocinanim zeny a muze..
ty vlastne "navadis" @dankajuskova k necemu, cim ji "vyhrozuje" jeji manzel sam...neco jako "oko za oko" zub za zub...(je mozne, ze jeho reakce je zrovna tak podnet ze strany jeho kamarada...)
Co se vyresi tim, kdyz das manzelovi na vedomi, ze neni on na prvnim miste, kdyz prave to misto postrada??'Lepsi cesta je ta, dat mu najevo, ze se o 1.misto deli se svouji malou dcerkou nez s potencialnim "milencem"..Podle meho takove jednani zeny je sebevrazda Lasky
Hmm,takze cakat,zahodit telefon aby ma neprovokoval
súhlasím so sisahou...toto píšem podľa seba: keď môj ex sa mal potrebu vyrozprávať do rána do piatej, na druhý deň odprosoval, sľuboval že už nikdy...o dva dni na to sa to zopakovalo, na druhý deň ten istý scénar, ako už nikdy viac...potom z neho vyšlo že tancoval s jednou ženskou a aj sa bozkávali...ale že k ničomu nedošlo...čomu neverím dodnes až na to že dnes mi to je už úplne jedno...ale vtedy nebolo, prestala som mu veriť a zakaždým ked šiel von som ho podozrievala..a revala do rána ako ťapa... 😖 .takže nie je ľahké na to zabudnúť, že niekde bol, že sa niekde "rozprával"... ani odpustiť nie je ľahké ak jej ubližuje denne, čo len maličkosťou....ona sa bude snažiť to urovnať, a on? bude sa na nej rehliť so svojou "kamarátkou"... 😠
@dankajuskova moja zlata, tak ty si ho, chudatko drbala, ze je lenivy??? 😕 Ja to tiez robim, denno-denne a tiez sme si presli nejakou tou krizou... a poucila som sa - drbem ho dalej 😉 lebo ja som tiez taka blba, ze mam prilis silny pocit zodpovednosti, starat sa o deti, o domacnost, o partnera, aby bol spokojny, aj nechat po sebe dupat v robote, lebo vsak splacame hypoteku, atd. Moje poucenie z podobnej vaznej krizy znie: do certa aj s chlapom, ktory nevie byt partnerke oporou! Dve deti uz mam a od chlapa ocakavam, ze sa zoci-voci postavi povinnostiam, ktore z toho vyplyvaju, tretie dospele decko nepotrebujem 😠 Viem, ze keby doslo na lamanie chleba, tak si koli tomu mojmu oci vyplacem a tiez by som si sypala piesok na hlavu, ze je to vsetko moja vina... Lenze na druhej strane, ak dotycny nema aspon priblizne rovnaky pocit zodpovednosti ako ty, kde mas istotu, ze si nejaku slecnu nenajde, ked bude mat 45, on bude "usanovany" pritazlivy pan v strednom veku a ty zodrata zenska, ktora najlepsie roky venovala rodine? Ak mate rozdielne priority v zivote, myslis, ze ma zmysel o neho bojovat? 😕
Presne tak, on časom vytriezvie. Pár mesiacov zaľúbenia a chalan vychladne.... Vyčkaj, neprovokuj ho zbytočne výčitkami a podpichovaním. Ak ti na ňom záleží, rozprávaj sa s ním skôr pozitívne. Zapoj ho do starostlivosti o dcéru, ale nie tak, aby to vyzeralo ako trest. Zmeň účes, oblečenie, ukáž mu, že si stále krásna a príťažlivá.
A uvidíš, ako sa to vyvinie....
@dankajuskova
Zahod telefon, podpatky,sexy pradlo ....myslenky....
..nahod usmev, udelej si culik a nazuj si tenisky a vyrazte do prirody a lehnete si s malou do travy a koukejte jen tak do nebe...
@dankajuskova ak je taky lenivy, tak sa ti ozve najneskor vtedy, ked mu dojdu vsetky ciste spodare, kosele, ponozky, taniere.... pochopi, ze to sam nezvladne a pripadne slecny ho obskakovat nebudu 😉

@dankajuskova A prečo chceš druhú šancu Ty? To si spravila niečo tak hrozné?