icon

Tolerovali by ste manželovi chodenie von s kamarátkami?

dankajuskova
13. sep 2011

Mame s manzelom krizu a pri hadkach sa zmienil tiez o tom ze chce chodit von s kamaratmi,kamaratkami ktore som v zivote nevidela.

darca30
13. sep 2011

@irriss Svätá pravda! Plne súhlasím!

michelleuk
13. sep 2011

@irriss tak len teraz som docitala temu o co ide reagovala som len na prvy pripevok....tam sa az rozpisalo o co ide to vrchne berem spet tu urcite nejde o skusku ziarlivosti ale o to ze si pyta povolenie na strtavanie sa s frajerkou 😔

lenka_da
13. sep 2011

a k odpovedi na otazku: nie, ja ziadne tajne kamaratky netolerujem. Ak su to naozaj len kamaratky, tak sa chcem s nimi tiez kamaratit a mozu chodit k nam domov a my k nim 😉 Ja svojich priatelov tiez nedrzim v tajnosti, vzdy ho zoznamim a snazim sa, aby sa s nimi tiez spriatelil.

irriss
13. sep 2011

@michelleuk
zadny chlap si o povoleni se stretavat s kamaradkou rikat nebude..
to je neco jako by si sam rikal dostat pres pusu....
Proste to udela a bude tise vyckavat, zda se na to prijde a kdyz prijde, i tak bude zatloukat....Vazne v tom vidim "blbou radu kamarada"...proste se sveril i on, ze je doma krize a kamarad ho navedl...kazda strana ted bude zkoumat, zda je ten druhy zarlivy a kdo vic a kdo min....podle meho je lepsi se soustredit na spolecne chvile s malou...
Myslim si, ze atraktivni zena muze mit i obycejny culik a kuchynskou zasteru...
Neni nic krasnejsiho, kdyz se citime u vareni "spocene, unavene, ..." a presto nas nas manzel chytne a prituli k sobe...

vefi89
13. sep 2011

ženy, ja nechápem, odkiaľ beriete tú neveru? a slečinky? nie každý chlap je rovnaký..existujú aj výnimky.

dankajuskova
autor
13. sep 2011

po vsetkych vasich prispevkoch si to musim zrovnat v hlave ako to vlastne citim,mnoho veci co tu bolo napisanych mi otvorili oci,ale je pravda ze sa bojim toho ostat s dcerou sama,ako to vsetko zvladnem,ci ma podpori rodina alebo sa na mna vyseru

vefi89
13. sep 2011

@dankajuskova v prvom rade, rodina ťa podporí, nech sa deje čokoľvek, len pokiaľ o tom len rozprávaš, nedajú ti to najavo už len preto, aby si si to dvakrát premyslela...
ja si myslím, že by si sa mala na to dobre vyspať a zas ísť do toho s chladnou hlavou..
a nezabudni, že to, čo tu ženy písali, nemuseli byť jeho prípad

irriss
13. sep 2011

@dankajuskova
delas unahlene zavery...tim sama sobe ublizujes...
Vytvorila sis "film" nasedlas do vlaku a myslis si, ze vlak nikde nestavi...
Chyba...bud jsi precitlivela a nebo je to horsi nez jsi napsala, protoze podle tvych prispevku mi neprijde ze o nejakou rodinnou krizi jde...podle meho jste prepracovani, unaveni a kazdy z vas trpi tim, ze tomu druhemu nestaci...
Zkus byt volnejsi a pritulit se jen tak, nic necekej, zadnou odezvu, zadnou opetovnou reakci, zadny sex...proste jen tak usni v jeho objeti...

emyly
13. sep 2011

@vefi89 sú tu dva druhy žien. Jedny čo už niečo prežili, možno veľa podobného čo sa tu práve rieši, a kvôli tomu sú už opatrnejšie, podozrievavejšie a nie sú tak naivné. A druhý typ žien je, čo sú vo vzťahu spokojné, nikdy nemuseli riešiť niečo podobné, a píšu len " čo by asi oni robili" 😎 ale ten prvý typ žien bol kedysi taký istý ako ten druhý. 🙂 takže to vedia porovnať. Ale to je proste diskusia. 🙂
dankajuskova to je pochopiteľné, obavy a strach sú prirodzené. Všetko to chce čas, ono sa to vykryštalizuje aj samo. Uvidíš aký bude mať názor rodina, uvidíš čo sa nakoniec vykľuje z tvojho muža....hlavne sa neuzatváraj, píš tuna nám, vypíš všetko čo ťa trápi, od toho sme tu 😉

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova neber to co tu bolo popisane ako bernu mincu. My ho nepozname. Ja som opisala iba svoje skusenosti a skusenosti aj ostatnych kamaratok, ktore mali do cinenia s neverou partnerov. zas netreba pre nicim ani zatvarat oci, ale naopak, treba ich mat ako na stopkach. Mne osobne by sa nepacilo, keby mal partner vlastne kamaratky ktorym sa bude spovedat, ako mu je so mnou zle a akou krizou si prechadzame. Na to su rodinní terapeuti, alebo vlastny partner.. a to ze sa ti priznal ze bol s nejakou slecnou do piatej rana...to uz smrdi neverou @vefi89, alebo minimalne schylovanim sa k nevere..

irriss
13. sep 2011

@emyly
je i dalsi typ zen:

zena poznamenana minulosti,zbita udalostmi a zbita dlanemi, ktere ji drive hladily....zena,- ktera si dokaze vazit malickosti a spolecneho probuzeni, prave proto, protoze si Peklem prosla...
Projit si Peklem neznamena byt podezrivavejsi, opatrnejsi...projit Peklem znamena konecne si vazit SAMA SEBE

sisaha
13. sep 2011

a mna by napriklad zaujimalo kde presne boli do piatej rana? podniky su vacsinou zatvorene, to boli na ulici? to sa mi nechce verit.. Danka uvidis ako sa to bude vyvijat, netlac na pilu, ale zas stoj si za svojim co od neho ocakavas a co on od teba a od manzelstva. Ak to k nicomu nepovedie, tak sa obrat na rodinu. Urcite ti pomozu aspon zo zaciatku. Po case sa otrkas a budes v pohode, vela veci sa vrati do normalnych kolaji. Treba byt hlavne v psychickej pohode.

emyly
13. sep 2011

@irriss to si opísala pekne, vidím sa v tvojom príspevku.... 😎 ale práve vďaka tomu čím sme si prešli nám nestačí vysvetenie, že bol s nejakou slečnou sa porozprávať.... človek ktorý miluje svoju ženu také slečny nepotrebuje

dankajuskova
autor
13. sep 2011

no zabudla som dodat ze prestal nosit aj obrucku

dankajuskova
autor
13. sep 2011

a ako to mam riesit dalej aby ked to smeruje k nevere sa to odvratilo?

irriss
13. sep 2011

@emyly
...aleeeeeeeeeeeeeeeeee....porad mi tu nehraje jedna vec... 😉 😎

Proc by se sam sveroval sve zene a matce jeho ditete se svym cinem, kdyby slo o neveru???

Zkus mne odradit od meho presvedceni: (pouha)Provokace z jeho strany...
Nezapominej, ze chlap je od prirody posera...pokud se nejedna o manzelsky rozpad, ktery je v konecne fazi...

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova asi kvoli milenke...zrejme nevie ze je zenaty... 😠

sisaha
13. sep 2011

@irriss pretoze podla mna chce, aby sa na to prislo. Sameho ho toto tajomstvo tazi a potrebuje aby sa to prevalilo nejakym setrnym sposobom...

aduskatt
13. sep 2011

@irriss ABY HO NEPODOZRIEVALA.....mysli si, ze ked jej to povie, tak to bude menej napadne, ako keby isiel tajne von a ona sa to dozvedela....a ked v nej skrsne podozrenie, ze ma milenku, tak jej povie, ze to by asi neoznamoval dopredu, ze ide von....podla mna je to z jeho strany velmi chaba a prehliadnutelna poistka

vefi89
13. sep 2011

@emyly mne je to jasné, a ja nechcem nikoho uraziť...ale nie všetko tak ako prebiehalo pri prvom type žien musí byť stejné ako prežíva dankajuskova
len toľko som toho chcela povedať, že sa mi nezdá fér, takto jednať, pokiaľ vlastne nevieme o čo ide.. toc vsio 🙂

irriss
13. sep 2011

@dankajuskova
porad to povazuju jako Provokaci...vis, nekdo (at uz zena ci muz) se domniva, ze je to jedina cesta ke smireni...Nejakym parum takove pretahovani doslova vyhovuje...zalozili na nem zpusob a chod manzelstvi...vzajemne provokace a nasledne smirovani..
Mam i kamaradku, ktera sveho manzela doslova obhajuje, kdyz ji zbije...Rika, ze je potom na ni strasne hodny, nosi ji kvetiny, ze po kazdem zbiti nastane Lasky cas jako "na zacatku" jejich poznavani a Lasky...Nekdy mi prijde, ze se nemuze dockat, az ji zbije, protoze se strasne tesi na usmirovani, ktere navazuje...ach jo..

monika15
13. sep 2011

@dankajuskova muzi su svine zial.... :((((

irriss
13. sep 2011

@sisaha
prima informace mi neprijde jako setrny zpusob 😉

vefi89
13. sep 2011

@irriss s týmto súhlasím 🙂

dankajuskova
autor
13. sep 2011

@irriss to mysli ze bol s niekym?

emyly
13. sep 2011

@irriss sňal si obrúčku, mobil nosí všade so sebou, ponocuje mimo domu...krízu vo vzťahu používa ako dôvod ísť vonku, nemá potrebu to riešiť, rozoberať doma...áno môže provokovať, ale ako napísala sisaha, chce aby sa na to prišlo, ale aby nebol on ten zlý, veď predsa majú krízu, a konečne ho niekto chápe...ona sa snaží, ale pre neho zrejme dosť málo, a potom vykričí - vidíš, máš čo si chcela, nesnažila si sa dostatočne.... 😠

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova to si musis zodpovedat sama ako to odvratit, lebo ho najlepsie poznas. Vies co by na neho mohlo zabrat. Ale tiez by som to neodvracala za kazdu cenu, ak on nebude chciet, aby si z toho nevysla ako najvacsia chudera, ktora sa mu vnucuje. Sadni si s nim, rozoberte co chcete, co nie. Ak nebude chciet manzelstvo udrzat, rovno mu vypocitaj kolko ho mesacne bude stat dcerka. Niekedy to moze chlapov odradit, ked si spocitaju, ze im na milenky uz tolko nezostane

irriss
13. sep 2011

@monika15
a zeny take.....pokud tedy nemas na mysli muze, kteri jdou s muzi a tudiz s tim zeny nemaji nic spolecneho 😉

monika15
13. sep 2011

@irriss
to je jedno, to je moj nazor........ su svine.... 😲 😎 😎 😎

irriss
13. sep 2011

@emyly

hmmmm....pokud je to tak - pak nezbyva nez konstatovat...ze je lepsi o takoveho muze prijit a co mozna nejrychleji a neplytvat slzama...