Tolerovali by ste manželovi chodenie von s kamarátkami?
Mame s manzelom krizu a pri hadkach sa zmienil tiez o tom ze chce chodit von s kamaratmi,kamaratkami ktore som v zivote nevidela.
ja si nemozem pomoct, ale vsetko co tu Danka opisuje su jasne znaky nevery. Nechcem vynasat sudy nad nikym, len to su moje dlhorocne pozorovania bud vlastneho vztahu, alebo mojich kamosiek. Vzdy to takto zacinalo, len v bledoruzovom, alebo bledomodrom...Obrucka, mobil, vyvolavanie hadok a pouzivanie hadky ako dovod odchodu z domu..a nakoniec ta zena bola na chybe, lebo nebola dostatocne tolerantna k jeho konickom, praci, sluzobkam (dosadte si podla toho co najcastejsie pouziva ako dovod odchodu z domu..)
Danka, nech sa to bude vyvijat akokolvek, ty si ziadnu chybu vo vztahu neurobila...aj keby ti to vykrikoval..na to nezabudni
@sisaha súhlasím a navyše treba si začať pekne oddelovať financie, a pripraviť sa na najhoršie (alebo možno najlepšie?), pozisťovať ako to je s pobytom, prípadnom výživnom atď atď v prípade rozvodu. Zabezpečiť aby pri rozvode neboli žiadne nemilé majetkové prekvapenia. Nechápem, ako muž môže mať lepšiu kamarátku než je jeho žena. Keby že kamarát, OK, kecajú o športe a pod. Ale kamarátka? nech ide do psej matere taký chlap. Bola by som nemilosrdná
@maggie2 ja takisto. nikdy by som neveru netolerovala, ale my jej tazko budeme radit, ked ona najlepsie vie aka je situacia a ako sa k celej veci jej muz postaví. My jej potom mozeme poradit ako najlepsie z takeho vztahu odist s minimalnymi stratami, ak by sa to blizilo k nezvratnemu rozchodu. A tiez si musi sama zodpovedat otazku ci by bola jeho pripadnu neveru schopna odpustit. lebo je sice pekne, ze vieme v niektorych pripadoch odpustit, ale nikdy nezabudneme a narusena dovera je zaciatok konca vztahu..
@maggie2 tak tato info mi usla....v kazdom pripade jej to nezavidim, ale netreba vesat hlavu, nie je ani prva ani posledna ktorej sa to stalo a vsetko ma svoje riesenie. len ono sa to vzdy na zaciatku zda, ze je to neriesitelne. ak jedna strana nechce, tak druha sa moze aj na usi postavit a nezmeni to. Niekedy je lepsie vratit sa z kratsej cesty ako z dlhsej..Ako som uz pisala, ja mam jedno manzelstvo za sebou. Zo zaciatku som mala pocit, ze kazdy na mne vidi, ze som rozvedena a neschopna ked som sa rozviedla. Teraz sa na sebe smejem a mozem povedat, ze nikdy som sa financne nemala lepsie ako ked si teraz hospodarim sama s vlastnymi peniazmi Takze nikdy to nie je uplne cierne aj ked to tak zo zaciatku vyzera 😉
no idem aj ja do hajan..., nejak som sa zakecala... 😕
prajem tiez dobru noc 🙂
dobrú nocku aj vám...Danka tebe hlavne pokojnú 🙂
@sisaha suhlasim s tebou pravdivo hovoris 😉
@dankajuskova no mozno by bolo lepsie mu nechat slobody ktoru si ziada aby mal dost casu popremyslat a ze si ho zdrbala ze je lenivy? 😀 jasne ze hej ked ho doma nenaucili 🙂 vela chlapov si mysli ze ked doma nic nerobili lebo mamicky robili za nich skoro vsetko takze si to mozu dovolit aj k manzelke,moj si to myslel tiez az kym mu nezacala hadzat veci do kosa ktore za sebou neodlozil alebo neumyl 😀 no a teraz vie ze ak to chce mat odlozi a uprace...inak vobec sa neobvinuj to robime skoro vsetky ak chceme nieco zachranit snazime sa hladat chybu v nas ale tvoja chyba je ze sa staras o rodinu?no a ked ma zalubu v automatoch hold nieje to dobre lebo asi mu je jedno ci s vami bude alebo nie 😒
tak tie automaty hral pred tromi rokmi a momentalne nemam ziadne podozrenie nato aby sa to opakovalo.
napisal mi sms ze nas caka é 3 tyzdne doma,ze to co urobil ze urobil kvoli tomu aby som dostala ,,velku facku,,aby som si uvedomila ako som sa spravala,a ze tu sancu nasmu vztahu da kvoli nasej dcere,ze keby nebolo jej tak je koniec.mne len stale vrta hlavou to ze bol s tou zenskou,a nato sa ho proste spytat musis aby som ja vlastne vedela nacom som a co mam robit dalej.lebo teraz cez vikend ja som bola v praci a on bol s dcerou od 9-14:30.vraj na vaclavaku,staromaku a tak co prejde clovek za 1-2 hodky max.a ked som sa dcery potom pytala kde boli cely den tak mi povedala ze u tety,tak mi nato povedal ze nevie odkial to ma a ked som sa ho dalej pytala kde boli ze mala cele nohavice popisane od cerveneho pera tak ze u kamaratky,ze ich bola fotit aby mal nejake spolocne foto s dcerou keby ze sa rozideme a ze potom boli u nej,tak fakt neviem ale by to bol vrchol vsetkeho kebyze si nasu dceru priviedol k milenke,a preto potrebujem vediet pravdive odpovede na tieto otazky,a jednou z nich bude aj to ked mi ziadne fotky neukaze lebo to boli len vyhovorky.
@dankajuskova neponizuj sa. Nemas dva roky aby ti niekto daval "facky" a "vychovaval" ta. POdla toho co popisujes nemas u manzela ani kusok ucty a uz zrejme ani lasky a robi ti kvoli dcere "milost". Zdvihni hlavu a zacni cuvat. Pre mna sa osobne da prezit nevera, daju sa prezit krizy. Ale v momente ako si ma manzel prestane vazit tak je nacase ukoncit trapenie jemu aj mne.
@dankajuskova podla mna je v tomto pripade uplne vedlajsie ci sa jedna o neveru abebo nie.
tvoj partner chce s vasim vztahom skoncit.
a to je aj tvoje stastie, lebo zivot s takym chlapom je utrpenie.
pozbieraj silu, vrat sa k rodine a pomaly si zacni budovat novy zivot.
chapem, ze je to pre teba tazke, citim, ze ho mas stale rada, ale tento vztah nema sancu, zial.
@dankajuskova tiez si myslim, ze deti neklamu a tvoja dcerka ho pekne potopila a povedala pravdu. Moj nazor je ten, ze ty ziadnu facku od zivota nepotrebujes, on ti ju dal sam, tym ako si ta nevazi. Suhlasim s @filipal, bez neho ti bude lepsie. Je to nezrely kreten a tu facku od zivota potrebuje on. Ak nemate spolocne majetky, lahsie sa ti bude odchadzat. Nikde totiz nemas zaruku, ze on to s tamtou ukoncil..
Zalezi z akymi kamaratkami?ci z nasimi ale len jeho kamaratkami?a tyk isto zalezi na tom aky je dotycny chlap napr mne by to nevadilo lebo aj ja mam kamaratov a dokonca som mala nie najlepsiu kamaratku ale najlepsieho kamarata!tak ze je to diskutabilne;)
No keby mi povedal, že len pre dcéru a to čo píšeš to by som jednoducho asi nepredýchala, ty musíš vedieť o čo ide, ako sa správa, ale ak je to tak ako píšeš, tak myslím, že tam fakt nie je čo riešiť... Skúsiť to možno ešte treba, lebo ho evidentne ľúbiš, ale stanovila by som si pravidlá, ktoré by jednoducho musel akceptovať aj on, napr. žiadne kamarátky, výlety do 5 ráno a ťahanie dcérky k "tete".. Už len to, že sa ťa pokúsil oklamať hovorí o tom dosť veľa...
Podla toho co pises, On je uz davno rozhodnuty a vztahu je koniec. Pretoze ak by mu zalezalo nielen na dcere, ale aj na TEBE tak by robil preto nieco. Nepremyslal by nad nejakym fotenim 😠 . A ty sa urcite kvoly nemu nemen!!! Doposial si sa starala dost a takto ti to je odplatene. 😒 . Drzim palce,nech je co najmenej slz.
@dankajuskova chodit von v noci s kamoskami normalne nie je!! keby siel s kamaratmi na pivo, OK, ale ak sa flaka po veceroch do noci a este povie, ze s babou, je to uz na ceste k nevere a mozno k nej uz aj doslo... u nas k tomu doslo ked dcerka nemala ani 2 roky... drzim palce, ale musi sa rozhodnut...inak ho kopni do zadku a daj milenke... nech si znasa jeho problemy, automaty a vsetko ONa.... lebo jej place isto na pleci,aky jed on nestastny....
@dankajuskova nie. mam sa rada. uz beztak malo spim pri dietati, dalsie dovody k nevyspatiu nepotrebujem. takto sa krizy neriesia. skor mi to pride ako skok po hlave do emocii z ktorych sa uz bude tazko hrabat von. drzim palce!!
@dankajuskova je nieco u vas nove? podarilo sa ti nieco zistit o co mu vlastne ide?
nie, nemam nic nove,ide v pondelok naspat do prahy ho prekvapit,on si mysli ze prideme az v stredu.fakt neviem co bude,ci si to vysvetlime a sa to nejak casom urovna alebo sa odstahujem,dam dcerku do skolky a pojdem do prace.potom napisem az budem vediet,ako sa to vyvija a tak.
@dankajuskova nikam nechod do žiadnej Prahy , nechod ani v stredu . Začni si zariadovat život po svojom , podaj si návrh na zverenie dietata do opatery , požiadaj o výživné na malu a aj na seba. Myslím že si urobila toho viac než dost, nebud taká ťapa ako ja že som stále a dokolečka ospravedlnovala chyby svojich partnerov.
Treba urobit niečo čo nečaká , čo ho vyvedie z postavenia jediného spravodlivého , určit jasné pravidlá lebo takto sa nikam nedostaneš.
Prísť domov o piatej ráno s tým že sa bol vyrozprávat so slečnou je choré a to v tom zmysle že je to citové vydieranie, to je ako : " Pozri aká si ty kakaná , musím od teba utekat sa rozprávat s inou ženou " To je jednanie nezrelého jedinca ( bohužial som doma takého mala ) .Aby mohol s kludným vedomím na vás hodit bobek, tak začína vyvolávat hádky, vyvolávat pocit viny že za všetko samozrejme môžeš ty, lebo keby si ho nechala na pokoji, nič po nom nechcela, len mu poskytla sex, teplé jedlo a čisté veci tak by mohol pri tebe volne dýchať.
A keby si tam prišla v pondelok o dva dni skôr a našla ho tam s niekým , myslíš že to niečo vyrieši ? Len teba to rozhodí a nič sa tým nespraví .
Nevravím že hneď sa máš rozviest, len si skus uporiadat vztahy vo svoj prospech a mysliet na seba. Nedat sa vtiahnut do nejakej provokačnej sms, radšej na nu vôbec neodpovedať.
Chce to všetko čas .
Jáááj aká som len mudra, hlavne ked ja som už po funuse 😀
@dankajuskova no myslim, ze to, co sa teraz udeje alebo udialo pri navrate do Prahy vela napovie...co a ako dalej. Je tazke byt silnou, ked k muzovi este prechovavas city a mate spolu dieta. Ale prajem ti, aby si to cele hrdo prekonala.
Ja si osobne myslim, ze ty sa nemas za co hanbit a to jeho davanie sance tebe, but malo byt skor tvoje davanie sance jemu. Cize on sa stavia do pozicie, ktora mu ani z daleka nepatri.
Neda sa predvidat ako to cele dopadne, lebo jeho reakcie mozu byt rozne...niektori muzi sa casom spamataju a niektori su nezreli az do smrti. On je podla mna skutocne este nezrely a tak aj riesi celu situaciu...nezrelo.
Je ako chlapec, ktoreho by bolo treba vychovat...otazka je, ci sa to este da.
Snazim sa vcitit do tvojej situacie a preto by som ti poradila, dat mu este sancu vo forme rozhovoru, diskusie. No tvoj postoj v celej tejto "hre" by sa mal zmenit. Nie on ma davat podmienky tebe, ale prave naopak ty jemu.
Ak pojdes do boja ako baranok, tak je to vopred prehrate, lebo je to prave on, kto potrebuje uviest do reality.
Ukaz mu svoju hodnotu. Ten zivot, ktory mu akoze vyhovuje je nezlucitelny s rodinou...stretanie kamosiek do 5 rana je nezlucitelne s rodinou. Ak to nechape, tak bude svoju rodinu iba zabijat.
Obavam sa, ze uz zrejme rozvinul niejaky vztah pomimo a vela veci tomu nasvedcuje...a preto ma pocit, ye moze s tebou zametat...lebo tebou si je isty a s tebou jedna podla toho, ako mu to vychadza v tom inom vztahu.
Cize pod zamienkou, ze ti da On este sancu sa chce zrejme vratit do pohodlneho zivota s tebou, lebo mu to tak vyhovuje.
Su muzi, ktori sa zapletu, ale akymsi zazrakom sa spamataju a ja ti prajem aby to bol jeho pripad.
Jedna vec mi je jasna, ze by si sa nemala obvinovat, ani z toho ze si ho buzerovala...lebo ak sa on spraval ako nezodpovedny maly chlapec, tak je tazko dat mu inu reakciu. Akcia rovna sa reakcia.
Ano muz, ma mat pohodlie doma a pocit domova...ale POZOR...muz nema zostat malym rozmaznanym deckom, ktore ponechava celu zodpovednost na zene a ocakavat, ze ona si ho bude hickat, aby sa nahodou on nerozhodol ist za inou.
Ja ti drzim palce a chcem verit, ze nakoniec to dopadne dobre.

@vefi89 ale to ja netvrdím že to tak naozaj aj bolo, ja len - prečo sa tu tak líšia názory. Preto som napísala tie typy žien. 🙂