Trápi ma tichom a ignoráciou
Manžel nevie. Prijať ospravedlnenie.. nikdy. Po hocijakej hádke, ked si priznám chybu a ospravedlnim sa, ľutujem úprimne ..tak on Zostane ticho,zavre.sa do seba a ignoruje ma.
Nekomunikuje, nerieši. Doma je dusno a mna to neskutočne ubija,levo chcem to vyriešiť, porozprávať sa. On je ticho..
Mame deti a o to viac ma to serie.dokaze byt týždeň takto... Mna to vytáča, v noci revem lebo mam chuť sa zbaliť a odísť od neho,leboma naschvál takto trápi... Ničí,chce ma vytratiť, nechápem to.
Prečo to robí? Vidi na mne ze ma to trápi ,ze si uznám chybu a ľutujem a ďalej stým pokračuje.. potom som aj ja ticho a ignorujeme sa navzájom. V tých chvíľach ho nenávidím.
A potom zrazu príde den a on príde domov ako vymenený .. objíme ma a cgce sa urobiť.
Baby ako mam reagovať na toto? Čo môžem urobiť oreto aby pochopil ze ma stým ničí?
Ale ty mas z neho aj strach? Neda sa nejako prestavit u teba, ze ta proste nebude zaujimat. Ked sa ti zhnusil a ine moznosti nie su. Tym by si si mozno ulahcila psychicky. A ked utoci na deti, aby ta nasral, povedz detom pred nim, ze tatinko nema naladu/je urazeny na mna a nevie sa ovladat a nanestastie si to vybija na vas.
Ale teda ani pre deti to nie je vhodny vzor partnerskeho spoluzitia😔
Tak ticho nie sme dlho, to ticho treba potom prelomiť.
@tenerifka prečo by som bola mimo, každý človek je individuálny, má individuálne problémy, to, čo trápi mňa, netrápi teba...ja som len písala, že vtedy netrestám druhého, ale rozmýšľam.o tom, či mám ísť von z toho vzťahu, alebo nie. Nem9žeš vedieť, aký je môj partner, či vôbec stojí o konštruktívne riešenie problémov, či nie je egoista, alebo direktatívny...😃
@mrkvicka060 u mňa o labilitu nejde, a ja tichom nikoho netrestám mesiace, to ticho potrebujem ja, aby som si rozmyslela, ako ďalej, čo je dobré pre mňa a moje deti, či nejaký egoistický tupec, alebo, či si zaslúžime kľud, spoluprácu, spoločné rozhodovanie o veviach spoločných...atď
tak ked sa ta zacne pytat, co ti je, strucne mu povedz, ze nic, ze si sa to naucila od neho. A ze mozete takto kludne prezit spolocny zivot, lebo ty budes mat este aj ten svoj pomimo. Boze, s tupcom len tupo....
lenze on teraz hra hru kto z koho... a vie ze nevydrzis a prides za nim. ak chces, urob to, ale neospravedlnovala by som sa za nic. porozpravat - ok, ale ospravedlnovat sa nemas preco. a ak sa bude s tebou chciet porozpravat "az sa ospravedlnis" tak je to cisty narcis a manipulator. neospravedlnuj sa, iba ak by to urobil on ako prvy.
A keby teraz došiel za mnou, tak mu poviem, aby sme si sadli a s kľudom a nadhľadom mu poviem, že rozmýšľam nad tým, aký je náš vzťah a nech sa vyjadrí, ako to vidí on, čo by chcel, aké má plány s rodinou....a hlavne s kľudom, viem, že to je ťažké, ale skús to vtedy nejako v sebe pomaly predýchavať.
Tak som včera chcela rozhovor ale prebehol ma on.. sam od seba sa mi ospravedlnil a uznal situácie kedy sa správal ako debil. Ze zbytočne natiahol ten čas ignorácie, uvedomil si ze ja som sa Chcela hned na druhý deň udobriť a on reagoval zle a zbytočne to vtedy pokazil. A ze nevedel dalej ako, ze ked ja som tiež bola ticho ,nevedel ako na mna. A ego silné ho zlomcovalo. .. Takže som ostala prekvapená a vyzerá to že sviatky budú pokojné.
super to znie ako ospravedlnenie, mozno sa nad sebou zamyslel a naozaj sa to zlepsi drzim palce a pekne sviatky 🙂
@monuska112 mozno cital tuto diskusiu😎
@tenerifka aj manipulacne techniky su mozne...ale chcela by som verit, ze jedno manzelstvo bude predsa opravene 🙂
A on sa akože neospravedlni, mňa toto už neprekvapuje môj priateľ tiež ani zanic sa neospravedlni to ja musím prvá a ešte barón neprijme to. Nepochopím tých mužov..miluju nás ale načo nás trápia..paci sa im taka dusna atmosféra..nie je lepšie žiť v harmonii
Prosím vás ako ste na tom s mužom?mam to.istw
Mňa by zaujímalo, ako váš vzťah funguje po 2 rokoch od tejto diskusie. Či sa tieto manželove chvíle opakovali, alebo sa vám to podarilo nejako poriešiť. Ďakujem za odpoveď a prajem pekné sviatky. Myslím, že v podobnej situácii sa videla nejedna z nás.
vies cim zacni?zacni mat rada samu seba...ci vo vztahu alebo v manzelstve je to velmi dolezite..a mat uctu voci sebe..a komunikacia...ak sa prestava komunikovat zabija to vztah alebo manzelstvo..vela stastia❤️

pozri sa na dalsie moznosti, vzdy nejaka je, len treba hladat intenzivne....nemusi to byt hned, staci mat plan co ta bude drzat nad vodou.