Ukážete môjmu manželovi ako sa cíti tehotná žena, keď ju opustí?
Ahojte všetci, 10. Apríla som Vám sem napísala príspevok o tom ako ma manžel opustil keď som bola tehotná. Mám na Vás veľkú prosbu! Môj manžel mi stále hovorí a od začiatku aj hovoril aby som bola kľudná a riešila situáciu s kľudom. Tak Vás moc prosím Vy ženy, matky čo ste to zažili, ale aj nezažili, len si to skúste predstaviť moju situáciu a napíšte mi čo a ako by ste sa zachovali v prvom momente, prípadne v prvých mesiacoch /nech to tomu svojmu baranovi môžem ukázať/ Teraz moja situácia: Poznáme sa 11 rokov, z toho 8 rokov manželia, máme dcéru Dominku 8 a chlapčeka 3. Krásne, šťastné manželstvo. Manžel mi pár dní pred rozchodom a vlastne celý čas písal ako moc ma miluje a ako moc miluje celú našu rodinu. Pohoda, kliiiidek. Vo Februári išiel do kúpeľov na 3 týždňe kde ich premiloval so svojou kolegynou z práce, potom sa ešte pár krát stretli. Až kým som na to neprišla ja. To bolo 28.03 / bola som v 8 mesiaci tehotná s 3 dietatom/ sedeli sme v kuchyni večer a som sa ho opýtala že či s ňou skončí a napravíme to. Bol ticho. Na druhý deň som sa opýtala to isté a vtedy mi povedal že ju miluje a chce byť s ňou. Tak som ho okamzite v ten den vyhodila preč. Ako by ste sa zachovali ak by Vám Váš manžel v ôsmom mesiaci povedal že miluje druhú a chce byť s ňou???? A v izbách spia ďalšie 2 deti! Tak ja som sa zachovala tak, že som začala hučať, plakať, kricať .... hysterčila som ako bláznivá z toho, čo bude teraz ďalej??? Podľa môjho manžela som mala byť kľudná! Veď aj také veci sa stávajú ! Prosím Vás moc napíšte mi ako by ste reagovali Vy!
Kludná?!ja by som mu ten klud ukázala ale aj jej - nechty mam dlhé,pevné,zistila by som adresu predajne parochní a keď už by som bola vo švungu asi by to bolo aj na plastiku.
Urobila by som mu peklo zo zivota. Lutoval by to do konca zivota tu jeho "zamilovanost do kolegyne" a samozrejme nevynechala by som jej rodinu a pekne ich poinformovala co za ludru doma maju.
No ja by som mu asi tiez v tichosti a v klude taku pleska po papuli, ze by mu stena dala druhu 😠 ale kazda sme ina. Niekto to musi vypustit krikom, niektorej staci tlcik do ruky 😅
Pobalit mu zvysene veci zaviest kolegyni do prace nech sa postara a so vztycenou hlavou odist a ten hajzel si zaslusi vykastrovat a deti raz vyrastu mu to zrataju neboj nic
na toto človek namá ani slov. čo takemu chlapovi vysvetliš, ked to doteraz nepochopil. sebecky debilny kreten, jasne, čo si ine mala robiť. normalne si sa zachovala. on sa sprava ako totalny chrapun a ty maš byť kludná?
Ako by som reagovala? No v prvom rade ak by som vedela ze moj muz mal akykolvek vztah s inou zenou tak by potisku s kludom anglicana dostal jednu spakruky rovno vo dverach! V osmom mesiaci tehotenstva po tolkych rokoch spolu a navyse uz s dvoma detmi? No zrejme by ho uz nikdy nikto nevidell, moja verzia by bola ze mal milenku opytajte sa ci niekam neusiel s nou.... ale popravde by som hned ziadala o rozvod a nech mi necha dom alebo byt aby som kde mala s jeho detmi byvat, a pozadovala najvyssie vyzivne aby mu neostavalo na milenku.. no rovnako by mal v ten den ked by mi povedal ze miluje inu, vyhadzane vsetky svoje haraburdy na ulici a bez klucov by stal za dverami.. nech sa pakuje kade lahsie... my zeny sme prilis silne stvorenia preto musime znasat aj taketo situcie... urcite sa rychlo postavis na nohy, drzim palce
neuraz sa ale to s akym idiotom si doteraz zila ked ta dokaze podjebavat ked si tehotna a potom ked ti povie ze ju miluje ze mas byt kludna ako prepac ja by som ho tak nakopala do tych jeho guli ze tie vase 3spolocne deti by bolo jeho posledne deti a viac by uz na sex ani nepomyslel.... cisty hajzel pre mna..... je mi uprimne luto ze sa ti nieco taketo stalo pretoze si viem velmi dobre predstavit co musis prave citit....... ☹
asi zrejme rovnako + by som mu najbližšou panvicou tresla o hlavu .......... a to som veľmi asertívna osoba v takýchto situáciách .....
Osobne by to bol pre mňa veľký šok, ale teda ja by som nebola schopná takému človeku dať šancu na zlepšenie a záchranu vzťahu , kričať by som asi nekričala , ale plač by som asi neovládla a tiež by som trvala na tom aby odišiel.............
Trápila by som sa určite tiež strašne, lebo som silne rodinný typ , ale nestál by mi taký muž za námahu niečo opravovať.
Ako by som reagovala? Nechala by som sa do porodu hospitalizovat v nemocnici. A za ten cas by sa ukazalo ci to mysli vazne, bud by nakopol vrtulu a pri staroslivosti o deti, domacnost a priprave vsetkeho co mimino a cerstva mamicka potrebuje by ani nepomyslel na nejaku cuzu co opakovane roztiahne nohy otcovi 3 malych deti alebo by nezafungoval a o takeho chlapa niet co stat a s radostou by som ho prenechala kupelnej rozhodnozke. A potom by som ho zdrala z koze, 3 deti a zena na materskej potrebuju dooooost prachov, tak by panacik platil az by sa z neho kurilo.
Nepatrí sa nadávať ani hrešiť, toto je kľudné fórum, ale po prečítaní tvojho príspevku ma nenapadlo nič iné...
Takéto činy by podľa mňa mali byť trestné. Ako vážne. Uplne nasurovo, trestné.
A na tvoju otázku? Kľudná? Ako vážne to povedal? V momente keby mi chlap v tehotenstve povedal ,,buď kľudná" tak mu utrhnem jeho pýchu a potom by som povedala: buď kľudný.
Na samotny prispevok nebudem reagovat, obaja musia riesit veci s odstupom a chladnou hlavou a nikto sa len tak nezoberie od 3 deti, nieco tam este bude. A riesit veci s odstupom, s ohladom na deti, ktore enmozu za to, ze sa dospeli uz nemusia.
Ale kazdy chlap by mal povinne precitat tieto prispevky predtym, kym ho napadne napad ako svadba. Ako sa rychlo z "milujucej" zeny, ktorej nikdy nezalezalo na peniazoch (rozumej, zlatko, ved peniaze nie su vsetko, chcem zostat doma, Ty sa o mna postaras), nikdy neslo o peniaze, menia na furie, ktorym ide o peniaze az v prvom rade. Celkom osklbat, tucne vyzivne, necham si deti... A klesajuci pocet svadieb este klesne a zufalych bezdetnych bab po 35tke pribudne. 😎
Čo som čítala, tak vačšina z vás by sa v takomto prípade zachovala ako hysterická fúria, ktorej sa zatmie pred očami a nevidí, nepočuje, len by sa bila, kričala a hádala. Akurát tak jemu na smiech.
Ja by som ho nechala ísť. Nech si ide. S chladnou hlavou by som začala uvažovať, čo budem robiť sama s troma deťmi a ako tu písala jedna, nechala by som sa hospitalizovať až do porodu a o deti by sa staral sám.
Nekričať, nhádať sa, nehysterčiť a nevyhrážať sa, že mu odtrhnem gule a podobne... akurát sa tým pred ním iba ponížim a o to bude si bude utvrdzovať domnienku, že manželka je fúria a že odchod od nej bude vlastne pre neho požehnaním...
Fuuuu...pri mojej povahe facka za fackov a este by som ho oplula chrapaka😬😠😠😠
mna by brala policia asi lebo by z bytu uz po svojich neodisiel!!! to len somar dokaze take nieco zapotit..
alladdin, ja grcaaaaam...a povodny prispevok dame ako povinne citanie pre vsetky zeny, ktore sa z velkej lasky rozhodnu vydat, zalozit rodinu, vzdaju sa prace, financnej slobody, 8 hodin nepretrziteho spanku, zatial co "milujuci" manzel bude v case, ked ho zena uplne najviac potrebuje, klatit kolegyne, lebo on si to vlastne cele rozmyslel???
zachovala si sa uplne prirodzene v danej situacii. Prezila si v podstate sok, pretoze si zrejma mala inak nastavenu buducnost a zrazu sa vsetko zmenilo. Chcela by som len vediet, ci naozaj tv. muz ti pisal do posledneho dychu, ako ta miluje, ako miluje celu svoju rodinu...neviem, pokial je muz zamilovany, nechce sa mi verit, ze by bol schopny takychto prejavov voci zene, kt. v podstate nahradil, ci?
No ahojte, som tu nový, ale zažil som niečo podobné. Podvádzala ma, ale najviac ma dojalo, že poza chrbát a nikde nerobila, finančne ma využívala. Keď som ju opustil, chcela sa vrátiť - až po čase, ale vôbec som s tým nesúhlasil. Dcéru však poštvala proti mne a keďže pracujem v Česku, bolo by aj problematické riešiť stretávanie prostredníctvom psychologov, socialky, čo sú vždy na strane ženy.
Je to uplne jedno ako si to riesila to je tvoj prezivanie a nikto ti nema pravo vraviet ze to bolo take alebo onake...
Ty ho zasiahni tam kde ho to naozaj zaboli .... pytaj riadne vyzivne nielen na deti ale aj na seba a pekne mu deti schystaj na vikendy nech sa stara .... a ver ze nic ho tak nenasere ak tvoj usmev a slova ze si v pohode a mas sa dobre ...
s takym tupcom neries nic nezasluzi si to .. najdes si lepsieho ... a taky odpad ako je on nech si necha ta druha...
kľudnááááá??? kokoooos ja by som ho zabila s mojou povahou !!!!!
tehotná -netehotná,drbla by som hrncom po gebuli nech sa preberie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠
Prepáč, nepoteším ťa, ale keď to urobil raz, urobí to znovu a znovu ☹ Viem, že mať tri deti a zostať sama nie je žiadna výhra, ale ak máš možnosť, tak s ním preruš celkom kontakt a ani náznakom sa nesnaž obnoviť vaše manželstvo... Predstav si, že by sa chcel vrátiť domov (čo sa onedlho stane, keďže si uvedomí, kde mu bolo dobre), ako to bude potom u vás vyzerať? Budeš spokojná? Nebudeš ho podozrievať? Budeš mu znovu dôverovať? Takto si predstav aké by to bolo a odpovedz si na rôzne otázky... Buď rada, že si sa zbavila ch..a, aj keď viem, že to s tromi deťmi nebude ľahké... Ber to tak, že všetko zlé je na niečo dobré a aj na teba čaká pravá láska, len sa potrebuješ zbaviť tej nepravej... Možno to nebude hneď teraz, ale raz to príde... Držím palce, prvé roky sú najhoršie... Ži teraz pre svoje deti, ony ťa potrebujú, no nie ako zdeptanú kôpku nešťastia, ale ako veselú a energickú maminu...
Samozrejme od neho vysúď poriadne výživné na svoje deti a tiež na seba!!! Nech sa hajzel uvedomí...
ja som uspávala našu 2 mesačnú dcéru keď som môjmu už ex prišla na to že ma fľandru....kričala a bila som ho...vyhádzala som mu veci zo skrine a to ani nehovorím o nadávkach ktoré som použila...ešte mesiac a pol tu otravoval vzduch a ja som sa s ním denno denne naťahovala a hádala...potom som ho jedného krásneho dňa poprosila aby sa zbalil a vypadol...ešte aj teraz po roku a pol mu neviem prísť na meno...zničil detstvo mojím deťom a preto ho neznášam....10 stratených rokov.....
V takejto situácii je najhoršie, že pre neho je teraz milenka prioritou číslo jedna a preto všetky výdavky spojené s ňou bude považovať za prvoradé. Preto je dôležité, aby si hneď začala ošetrovať situáciu z finančného hľadiska - s bábätkom budú vybavovačky náramne ťažké, skús to stihnúť, kým si tehotná. Nehovoriac o tom, že to ty budeš v najbližších troch rokoch bez príjmu a s troma hladnými krkmi, on si to odbaví trápnym výživným, ktoré nepokryje ani zďaleka výdavky na rodinu. Vyhľadaj psychologickú pomoc. Nie preto, že si blázon, ale preto, že potrebuješ ostať silná pre všetky svoje deti. Stala sa ti veľmi zlá vec, úplna špinavosť, ale nemôžeš si dovoliť zrútiť sa. Pre mňa je neuveriteľné, že chlap si môže úplne beztrestne a bez následkov urobiť takúto vec a ty máš živiť, šatiť a vychovávať deti, kým on si začína nový život s príjmom zníženým len o výživné, ale čím viac nad tým budeš premýšľať, tým skôr sa utopíš v sebaľútosti,. Buď si istá, že jemu svitne, čo urobil. Ale nie teraz, keď je omámený ústretovou vagínou. Čokoľvek teraz urobíš, bude on vnímať tak, že na neho tlačíš a chceš mu zničiť jeho šťastie. Sústreď sa len na seba a na deti. Jeho vypusti z hlavy, ako sa najviac dá a vybavuj výživné, prípadne chráň spoločné peniaze a podobné praktické veci.
Myslím že si reagovala správne....som na Teba ako ženu hrdá, že to zvládaš....otázka je s kým si to žila....ten človek je nehodný pomenovania človek...je to hovado a z takých mi je zle...horšie je že takých chlapov je na svete asi 90%....sebecké, úbohé hovada bez chrbtovej kosti, ktoré si nevidia dalej od nosa...v jeho prípade by som sa nedokázala pozrieť ani ráno do zrkadla....taký človek by mi nestál ani za pozdrav
Ty vyskusaj jeho kludne reakcie ...povedz mu ze prve alebo druhe dieta nie je jeho,uvidime ako bude v pohode reagovat
Presli 4 roky. bolo by realne sa dozvedieť ako ste dopadli ?
To pomozu len topancky na platforme a dupnut po guliach debilovi.

dokazat mu to nedokazes aj keby velmi chces. Chlap si ani nevie predstavit ako sa zena citi v tehotenstve a nieto este ked ju odpusti muz na ktoreho sa spoliehala.. Kasli na nho, caka ta nieco lepsie.