Upodozrievam švagra, že je homosexuál
ahojte je to velmi citliva tema a viem ze nemala by som pisat o inych ale ... som anonymna takze nevie nikto okom pisem
takze... sestra ma cudne manzelstvo ... on je taky chladny .. akoze splni jej co si poziada ale nie je typicky chlap nema rad muzske prace nikdy by sa nepobil vsetko berie strasne rozumne hovori ze nikdy by ozenu nebojoval ze ak nechce nech necha tak taky cudny mi pride.. a sestra sa mi zdoverila ze pri sexe sa urobi mozno len 20% aj to trva vecnost ... mesiac nemaju sex a on potom sa ledva urobi , nevera 120% to nie je! ja ho fakt upodozrievam z homosexuality kt. nechce priznat a chce zit normalny zivot snazi sa maju dve deti..
poznate take daco?
@sonicika nic si nerob z tych prihluplych bab, ktore maju potrebu si rypnut, kde sa da. O nic nejde, chcela si len nazor. Kolko ludi, tolko nazorov, zial aj prihluple tetusky, co vedia len obvinovat a nadavat na inych sa tu musia vyskytovat. Ak ma sestra problem a poziada ta aspon o vypocutie, na to je rodina. Tiez by som to neriesila na tvojom mieste sposobom nieco podnikat, ale vypocut, podporit sestru, ked je smutna ci nestastna, to je uplne normalne. A ked uz aj to, ze ta trapi smutok tvojej vlastnej sestry, je dovodom na utoky tu na teba, jednoducho sa nad to povznes...su to len cudzie hlupe zenske, ktore nepoznas. Tie ta trapit nemusia.
@sonicika no, dobre...tvoj švagor si istý čas myslel, že je inak orientovaný, no rozhodol sa a vzal si tvoju sestru... no, kebyže mám také info ...(a dozviem sa ich až po svadbe) ...a jeho správanie sa zmení v momente, keď máme deti a prípadne aj to "splodenie detí" bolo také ... nemastné-neslané....(a teda nie je ortodoxne nábožensky založený, že sex len v prípade plodenia potomkov) ... aj ja by som asi mala určité pochybnosti ... tak, ale v tomto prípade ISTOTU o jeho "orientácii" tvoja segra asi nikdy nebude mať, keď sa PRIAMO nespýta...😉 ... a prečo sa nespýta?...bojí sa, žeby sa potom musela rozviesť? alebo, žeby to musela nejako riešiť?...takže sa radšej takto "zožiera" a ešte aj teba do toho navlečie .... a .... možno pre nič....možno je to fakt len o zdravotných problémoch, alebo sa zaľúbil - nemusí byť hneď neverný, únave, alebo ho segra nepriťahuje fyzicky ... ale, to len hádam... alebo ...
ale, kočky ti tu už dosť o tom popísali ...
PS: aj keď toto je fakt ťažká téma ... a naozaj chápem tvoje a segrine obavy, že čo bude robiť, ak by sa potvrdilo, že je naozaj gay... a ako sa máš vlastne zachovať v tom prípade ty... prepáč a neber to prosím ťa v zlom..., ale už dávno som sa tak nepobavila - niektoré príspevky ...to sa skrátka nedá nezasmiať...
@sonicika aj tak si myslím, že by si TY do toho absolútne nemala pchať nos. Môžeš byť oporou sestre, jej manželovi, ich deťom. Na nich je vysporiadať sa s touto situáciou... Podľa mňa len manžel Tvojej sestry môže "vedieť" - cítiť, uvedomovať si, svoju sexuálnu orientáciu...a obidvaja so sestrou sa následne "dohodnú", čo ďalej. Segra by sa s ním mala rozprávať o svojich pocitoch a svojom vnímaní... Ale nik im návod na život nedá a Teba naozaj do toho nič nie je. Segra má problém so sexom a švagor so sexuálnou orientáciou. Pre Teba tam miesto nie je...
Minule som pozerala Dr. House a tam bol pacient muž, ktorý bol vo vnutri AJ AJ - mal aj mužské aj ženské pohl. orgány. Ešte by som nad týmto pouvažovala 😎 Ale nie, teraz vážne, súhlasím s názorom väčšiny. Musia si to predovšetkým oni vydiskutovať - tvoja sestra a jej muž. Ty môžeš mať podľa indícií nejakú predstavu, robiť nejaké závery, ale hlavní sú oni dvaja. Ak je sestra nešťastná, nech sa ho pýta dovtedy, kým ho nezlomí...ak ho ľúbi, nech sa snaží pochopiť jeho problémy. Ty môžeš byť akurát tak setrinou butľavou vŕbou, ale tá odvaha zistiť, čo je vo veci, je len a len na nej
@sonicika otazkou je preco si to sam o sebe myslel... Mal funkcny problem, pokial ide o sexualitu alebo do neho niekto hustil tie dedinske mudra ako ma spravny chlap vyzerat a ako sa ma spravat? Pretoze pochybovat o sebe mohol aj v dosledku nevhodnych poznamok okolia. A ak aj mal pochybnosti opodstatnene, z nejakeho dovodu, ktory pozna len on, tak to si musia prebrat partneri spolu. Tvoja sestra a jej muz. Z toho co si tu totiz uviedla nic nepoukazuje na abnormalne spravanie. Preto aj tie reakcie.
@sonicika toto je presne typ temy,kde som zatial naratala asi 8 najvacsich vypisovaciek,teda zeny ktore tu sedia cely den a nemaju co robit ,len cakaju na vhodnu obet a to si teraz ty 😀 ..žial nevybrala si si dobry cas na zalozenie temy,prave vsetky tie ,,mudre,, sa do teba pustili..tie mena uz viem naspamat,prispevky od nich ani nemusim citat a viem co od nich ocakavat 🙂 ..nerob si hlavu,dnes sa vešia aj za jednoduché otázky,obzvlášť na takýchto forach,kde sa nieco opytas a nedostanes odpoved..tu sa len zbytočne viac vystresuješ..hladala by som pomoc a radu niekde inde..vela uspechov 😉
V prvom rade je to sestrina vec.a neda mi-ktovie z coho ta on UPODOZRIEVA?co ak si mysli,ze si lesba?🙂peknu noc plnu konspirat.uvah...a co ak je aj putin gay?co budeme robit?🙂
Podla mna podozrieva sestru,teba,vasu mamu,ale este o tom neviete🙂je profik.
do tohto sa nemas co starat,co ak jeho trapi uplne nieco ine a nepotrebuje o tom s nikym komunikovat,ked s nim ona vie zit a netrapi ju to,tak ich vec...ak ide o nekonzumovanu homosexualitu,tak mozno je lepsie do toho nerypat. Bud on raz spravi coming out a ukaze sa co je a nie je,alebo to nespravi nikdy a budu mat taketo pre nich ok manzelstvo. Deti maju,tak nejako ich spravit museli...a osobne si ani neviem predstavit ako by som sa niekoho spytala ci je gay.... 😉 hlavne keby mi povie,ze je nieco uplne ine s cim som ani neratala...
@mariuskaa ked to sestru naozaj trapi,tak sa s chlapom na rovinu pobavit o tomto...tam inej cesty nie je...
Este je jedna moznost a to ej tak,ze chlap je viac menej asexual, teda tieto milostne veci nejak nemusi, musi sa prekonat aby do toho vobec isiel kvoli plodeniu deti...a niektori maju este strasne nizke libido,ako ej to apr percent muzov,ale aj taketo nieco moze byt...nakoniec to mozno skonci u sexuologa,kde taketo veci patria.
Mam kamaratov,co chodia k sexuologovi a nielen kvoli predpisaniu viagry,ale takymto vaznym veciam a casto riesia problemy cele roky...nie vsetci chlapi funguju ako hodinky...
@sonicika vobec som necitala ani jeden prispevok, hned reagujem na teba.
mne usmev na tvari vycarila tvoja veta v uvodnom prispevku...nikdy by sa nepobil..preto nemoze byt asi chlap. ocarujuce. mile.
a nenapadlo ta, ze mozno je typ jemneho, inteligentneho chlapa,ktory ma tolko rozumu, ze prave ten pouziva namiesto bitky. mne sa taky typ paci viac. uvazovat rozumom,nie nasilim a agresivitou.
a to, ze po sexualnej stranke to nie je ono..no a co, mozno ma zdravotne problemy v tejto oblasti , navstivil urologa, sexuologa? alebo ma nizsie libido. nie kazdy chlap musi byt kanec.
ale upodozrievat ho z opacnej orientacie...no neviem. ale vsak moze byt aj to. kolko parov skoncilo rozvodom len preto,ze vysla na povrch opacna sex. orientacia partnera. mnohi si myslia, ze ked sa ozenia, vydaju mozno sa to zmeni a dokazu zit s partnerom opac. pohlavia, snazia sa to potlacit .....a v partnerstve zistia, ze napriek vsetkemu nedokazu takto zit.
akurat u nas teraz jeden manzelsky par sa takto rozviedol. on bol homosexual /nikto o tom ani len netusil/ a nedokazal uz takto zit so zenou. takze sa ku vsetkemu priznal. rozviedli sa a on je tak stastny. vidavam ho ako sa prechadza s partnerom - chlapom a konecne zije tak, ako vzdy tuzil. no a co. ja mu to nezazlievam. on za to nemoze. horsie to ale bolo s jeho manzelkou sa s touto situaciou vysporiadat, zmierit. 😔
@mariuskaa toto som prehliadla,tak to si myslim potom,ze je jasny, akurat co s tym...ze preco isiel do hetero vztahu? Keby je aspon bisexual a nejak sa dohodnu tak to chapem,ale toto je uz teraz pekne komplikovane. No asi by som to v jeho pripade riesila so sexuologom,aby si on sam vyjasnil co ho pritahuje. Ako mam kamoska gaya,co sa mu zeny ako tam dole nejak uplne nehnusia,ale do postele by so zenou asi nesiel,jedine ak kvoli splodeniu potomka...
@kiki68 moze byt bisexual.....su aj taki medzi muzmi....len viac uch to taha k chlapom...
keby je bisexual,tak ho bavi aj to, aj to...to viem dobre o com hovorim. Ale toto ja mam u seba od 14 rokov cca. velmi vyjasnene co s kym kde... podla mna si len nevie sam pred sebou priznat ze je gay, pripadne mu chyba ta skusenost. Mojho kamosa boyfriend zil v UK na vidieku a teda skusal sa zase par rokov spravat ako heterosexual a chodit a spavat s babmi..jasne,ze to neslo..teda s velkym sebazaprenim...ale hadam sa nebude clovek do niecoho nutit...naposledy ked sme mali rozhovorna temu,ci sa im to hnusi u zien tam dole, tak vsetci zhodne odpovedali ano okrem jedneho kusu, co sa mu to nehnusi,ale nic by s tym radsej nemal 😉
Ludia maju vediet co su zac a prijat to zariadit sa podla toho a nekomplikovat potom druhym zivoty...
Vcera som kdesi citala,ze nejakeho homosexuala vraj osvietilo, boh ho vyliecil spolocne s nejakymi fanatikmi a on sa ozenil s nejakou mladou naivnou pipkou...tak to som si hned klepala na celo,ze ako toto o par rokov dopadne,ked dojde na tu taste in men...tak ked niekoho uz priroda stvori tak ako stvori,tak tazko to prekabatit na trvalo...
@sonicika si myslím že ťa do toho ....zametaj si okolo svojho prahu a nestaraj sa do iných možno aj teba niekto rozoberá len o tom nevieš... 😝
@sonicika no kazdopadne si to musi ujasnit chlapik sam...mozno je mu to aj jasne ale uvedomuje si nasledky ake by priniesol coming out u dospeleho zenateho muza...na cas by prisiel o vsetko...o rodicov, o zenu, o dieta... v ociach vsetkych by bol stelesnenim zla, vinili by ho ze znicil svojmu dietatu zivot (trpelo by v skole lebo jeho otec je gay), v pripade sudu o starostlivost by mal tak 80 % sancu ze chyti sudcu ktory keby pocuje ze gay sa chce starat o svoje dieta (NEHORAZNOST HOMOSEXUALI NESMU MAT DETI) tak by mu povolil mozno hodinu za mesiac v pritomnosti matky, rodicia by sa s nim nejaky ten rocik nebavili a potom niekolko rokov by si neodpustili trpke poznamky pri najvhodnejsich prilezitostiach...jasne toto by sa v priebehu par rokov utriaslo, mozno by sa to utriaslo aj relativne skoro
Takze ono sa sice lahko povie ze kazdy by mal zit tak ako sa citi a chce ale v realite to niekedy nejde..alebo to nejde hned....
Ako to vnima tvoja sestra? Lebo sa to tyka hlavne jej zivota..ci ho chce prezit s kamaratom alebo partnerom
Zenatych homosexualov je plno. Ved aj oni chcu mat deti, alebo aspon zakamuflovat skutocny stav veci. Najma v mensich mestach a na dedinach to vacsina z nich nema chut pretriasat verejne. Na jednej strane je to snaha utajit svoju homosexualitu a na druhej strane je fakt, ze aj oni casto tuzia po rodine a potomkoch.
niečo podobné sa mi práve deje. bol to asi druhý najväčší šok môjho života - prvý bol ten, keď som zistila, že ma moj priateľ po piatich rokoch šesť posledných mesiacov nášho vzťahu podvádzal a mal paralelný vzťah so svojou "kamoškou" a vôbec to ani jednému neprekážalo. Keď som to zistila, pobalila som si veci a vypadla som do zahraničia, našla som si prácu, prenajala bytík, fungovala som tam asi štyri mesiace, keď som spoznala JEHO. Absolútny balzam na moju dušu aj moje telo, milovala som ho/milujem ho, on tvrdil/tvrdí to isté. V živote, ale V ŽIVOTE by ma pri ňom nenapadlo to, čo som sa dozvedela už vtedy, keď sme boli vo vzťahu a boli sme v tom už po uši. Vtedy som sa pričinením jedného jeho "známeho" dozvedela, že môj priateľ "to má rád" aj s mužmi. respektíve mal, s tým jedným známym, ktorý podľa všetkého nevedel prekúsať, že sa zamiloval do ženy. Mierne som sa z toho zrútila v štýle "toto snáď nie je ani pravda, to je zlý sen" čo som fakt zo začiatku tak vnímala. O to ťažšie som si to vedela predstaviť, že môj priateľ bol predtým ženatý a z manželstva má jedného syna. Navonok pôsobí mužnejšie ako niektorí tí úžasní mačovia ... proste, úplný šok, plakala som, nevedela som si to dostať do hlavy, do mysle, úplne sa mi to protivilo. On sa mi priznal, že áno, bol som ženatý, mal som veľa žien, ale mal som aj mužov ... plakal, že mi to nepovedal preto, lebo sa bál, že s ním nebudem nič chcieť mať spoločné už potom ... ja som zúrila, kričala, on pokojne, so slzami v očiach opakoval že ma miluje, že nikdy so ženou ešte necítil to, čo so mnou, ani citovo, ani fyzicky. Ukončila som vzťah s ním - vydržala som byť bez neho ani nie mesiac. Ten človek mi je tak blízky, že som nedokázala zostať pri svojom rozhodnutí. Veľa sme sa o tom rozprávali a tak nejako som to prijala, že to patrí k nemu - mala som s tým čo robiť, ale keď mi niektoré veci vysvetlil, prijala som to ako súčasť jeho a zmierila som sa s tým. neviem, čo bude do budúcna, neviem, či ma neskôr vymení za nejakého muža, ale usilujem sa to vôbec v sebe neriešiť a vychutnávať si to, čo momentálne mám. so svojím synom má krásny vzťah, s bývalou manželkou korektný, možno to vyznie nenormálne, ale vôbec by som sa nebránila mať s ním dieťa a on sa vyjadril rovnako. možno ma za to niektoré odsúdite, neviem. viem len to že sa milujeme a dôverujem mu viac, než svojmu čisto heterosexuálnemu bývalému
@lily32 ak sa má vzťak rozpadnúť pre tretiu osobu,je podľamňa úplne jedno,akého pohlavia je. Pokiaľ žiješ s bisexuálom,čo evidentne žiješ,tak sa to môže stať,ale pravdepodobnosť nevery je taká istá ako u heteropárov. Nevien prečo by si sa mala hanbiť a už vôbec nie o tom niekomu rozprávať. Bývalí sexuálni partneri sú najintímnejšia vec a nikomu do toho nič nie je.
@sue viem, moja prvá reakcia bola asi neadekvátna, ale bol to pre mňa šok ... predtým som nikdy takéto nič neriešila a ani som k tomu nemala nijaký postoj, žiadne skúsenosti, zrazilo ma to na kolená. potrebovala som vychladnúť a prijať to v sebe a hlavne sa s ním o tom rozprávať a on mi na moje otázky odpovedal bez problémov a najlepšie ako vedel a trpezlivo. spätne som si to uvedomovala že on sa mi to aj snažil povedať ale odradili ho moje reakcie niektoré teraz už si to dávam dokopy... preto mi to nepovedal pretože sa bál že budem reagovať presne takto a bude nasledovať rozchod ... teraz som šťastná že sme to dali opäť dokopy a ano, neriešim čo bude a s kým bude ... už s tým dokážem existovať, nehovorím, že úplne bez problémov, ale príliš ho milujem na to, aby som zahodila tento vzťah. ano, s bisexuálom.
Tak moj muz ma mna-zase opacne bisexualku. A da sa s tym existovat. Ono je to tak,ze ked je tam ten silny cit-laska,tak je to vzdy silnejsie nez nejake sexualne pudy. Akurat by k tebe mal byt otvoreny a ked nahodou,ze sa posmykne s muzom,tak mat vyjasnene vopred,ze ako to budes brat Ty aj on. A nemusis zahodit vztah, uvidis ako sa to bude dalej vyvijat. Ja som s muzom 6 rokov a je to ok. Nepodvadzam ho ani s muzmi,ani so zenami,ani nemam tu potrebu. Sak nehovorim,ze sa na ulici nepozriem na peknu zensku s velkym vystrihom,ale nejdem s nou nic riesit. Som vo vztahu, som spokojna, partnera milujem a nie je nic lepsie nez zaspavat a zobudzat sa vedla neho. Tiez som si myslela,ze ma nebude skrz tu orientaciu chciet,ale riskla som to a hned od zaciatku som mu to asi druhy den povedala,ze moj zlaty takto sa maju veci a bud ano alebo nie..nema cenu tieto veci utajovat,lebo potom to boli este viac jednu aj druhu stranu. Som rada,ze to mate vonku, ujasnene a nech si hovori kto chce co chce,aj ludia s touto orientaciou mozu zit pekny partnersky zivot. Tak drzim palce! 😉
@kiki68 ďakujem... veľmi som rada, že sme to prekonali a sme spolu, jednoducho láska bola a je silnejšia. možno by som to inak brala, keby mi to povedal hneď na začiatku, možno by to bolo horšie alebo lepšie no neviem to posúdiť ... iné je to keď ide o ženu a iné keď o muža, aspoň v mojom ponímaní, ale už som to prijala a veľmi k tomu pomohlo že sme sa o tom rozprávali, keď som sa ja ukludnila a uvedomila som si, že nechcem byť bez neho. Sľúbil mi, že mi nebude klamať, ak by sa niečo také malo prihodiť. my sme boli spolu takmer pol roka, potom sme boli od seba skoro mesiac a teraz už bude od rozchodu pomaly 5 mesiacov a funguje to. ešte je to krátka doba ale nemenila by som, nevymenila by som ho za nikoho a za nič.
@lily32 Ono v kazdom vztahu by sa veci mali riesit na rovinu,neklamat..lebo loz ma kratke nohy a boli viac nez pravda. Vidis,odkedy ste si to vyjasnili hned je cistejsi vzduch 😉 to je to podstatne. A nejake ine to nie je, nevera,ak je to take to klamstvo za chrbtom a neschvalene partnerom ( ze by ste sa dohodli nejak) bude stale len nevera u oboch pohlavi. Da sa polemizovat,ci sa da ziarlit ako zena na muza, ked je to vlastne ine a ako zena mu nevies to iste dat,ako to rovnake pohlavie. Ale cit by mal byt silnejsi a moze cloveka naplnit spokojnostou. Drzim palce do buducnosti 😉 Dufam,ze to bude klapat 😉
@kiki68 je mi to jasné, že ja ako žena som niečo uplne iné a určite by som mu nevedela dať to, čo muž ... ale aj on mi to vysvetľoval tak, že keď je raz vo vzťahu v ktorom je spokojný, tak ho nepriťahuje to druhé, že to je presne ako v hetero-vzťahoch, že u neho je to o citoch a pri mne mu nič nechýba pretože je po všetkých stránkach spokojný. tak nejak mi to povysvetľoval celé, ja som mu tiež povedala, že neveru netolerujem a ani u neho nebudem a je jedno s akým pohlavím. kus mi robí problém sa s tým zžiť ale časom si na to zvykám, že to proste patrí k nemu. viem, že by som nechcela o neho prísť, neveru zo strany bývalého mám za sebou a to bol čisto hetero-vzťah a ako to dopadlo ... na začiatku som síce reagovala ako som reagovala ale teraz verím, že by to mohlo fungovať. a že dokedy, tak to sa zrejme nevie ani pri "normalnych" pároch. mňa to tiež v živote nenapadlo, ako skončí môj predchádzajúci dlhoročný vzťah. takže to tak aj beriem ... že najdôležitejšia je láska. u nás je zatiaľ z oboch strán veľká.
@sonicika
1., Ludia maju akusi tendenciu starat sa a zaujimat sa o inych, ved ked uz nemam starosti, preco by som si ich nevyrobila...vsak...?
2., Ani ja nemam rada domace prace /nie som lesba/ a uz vobec nie domacich kutilov 😀
3., Byt tvojim svagrom, pozrela by som sa ti na jazycek. Pod lupou.
4., Ak je to aj v skutocnosti tak a tvoje podozrenie sa potvrdi, co je na tom...? Ved aj priroda sa moze pomylit a aj svagor je len sucastou prirody...homosexualita je dokonca dedicna alebo ziskana a s tym hold nic nenarobis
5., Pisem v odsekoch, aby to bolo prehladnejsie, o vtipkovanie sa nesnazim, myslim to smrtelne vazne !
vsak, @macamac ...

@prasiatko30
Pozri, to je jej vec. Je dospela, zodpovedna sama za seba. Mozno ju dokonca o to sestra, kamoska, pribuzna poziadala a mozno je to ona sama, mozno ju to zaujima len virtualne atd... Je na kazdom samom, ci jej venuje svoj cas. Ak by mna tema nezaujala, tak neradim. Nebudem riesit, ci je to pravda, nepravda, naco to vypisuje...