icon

V návale emócií som sotila do priateľa a ušla

4. apr 2021

Mali sme nedorozumenie a on sa správal arogantne a ignoroval ma. Akúkoľvek moju snahu o rozumnú komunikáciu prešiel mlčaním, zapol si hokej a ignoroval ma. Potom mi naznačil, že mám odísť z jeho bytu. Pri odchode som sa neovláda a sotila som doňho tak, že spadol a zastavil ho až kvetináč s umelou kvietkou. Zľakla som sa a ušla som. Je mi to ľúto, ale tu ľadovu ľahostajnosť a poníženie som nezvládla. Blokol si ma na fb aj telefóne. 😪😪😪

miadi
6. apr 2021

@77daniela77 presne. Uz ich vidim ako si to nacvicuju Romeo a Xena ako ho strci stym ze mu povie ok Ideme na to 1..2..3 on uz kvetinu umelinu upratal na bok pripraveny skrčene kolena v najhorsom sa prilepi na stenu., urobia si z toho srandu aby to bagatelizovali.. a na buduce ked mu nieco urobi zas to bude len jeho vina ze ju “vytočil.” Lebo nechcel komunikovat vtedy ked ona. Vo vztahu su urcite hranice a ked sa prekrocia -fyzicke nasilie,a podobne.. tak je velka sanca ze sa budu opakovat a brat ako norma. Ale co uz to su ich 💩 💩

lindusss2016
6. apr 2021

Boze a po tomto by som sa hanbila este viac 🤦‍♀️ Konflikty su bezne, snad kazdy par sa aspon obcas pochyti, ze ta ignoroval, nie je pekne, ale ospravedlnil sa. No ty si zareagovala ako totalna hysterka a nic? Ziadne prepac, hanbim sa za svoje konanie? Este si idete skusat, ci to druhykrat ustoji? 😳 ja zasnem, ale asi ste este velmi mladi, to by vsetko vysvetlovalo. No poviem ti novinku teda - na hadku su vzdy potrebni dvaja! To znamena, ze ak to chcete urovnat, aj na ospravedlnenie je nutne, aby si to uvedomili obe strany. Toto je velmi detinske jednanie a sutaz ega, kto z koho, takto vztahy nefunguju, ale ak myslis, tak v poriadku, prides na to casom

kiki68
6. apr 2021

No prosim , tak bude vediet, ze Xenu netreba drazdit 😂

ravenman
6. apr 2021

@kiki68 drazdit treba nieco ine 😅

karolinakr
6. apr 2021

@kiki68 neťahaj tigra za fúzy 🐯
To je ale dobry mamlas, ked si necha kopačku medzi nohy, vyhodi ju a povie - tak zajtra to možme vyskúšať znova

ravenman
6. apr 2021

@karolinakr keby ťa muž sotil ako by si reagovala?

kiki68
6. apr 2021

@karolinakr let’s play master and servant 😂 budu sa hrat na Xenu, je tam toho 😀

karolinakr
6. apr 2021

@ravenman určite by som ho nevitala s otvorenym naručim
Lebo ked on ju z bytu vyhodil, tazko sa bude dnes tváriť, že sa nič nestalo. Tato story mi nesedí...

karolinakr
6. apr 2021

@ravenman 😂

karolinakr
6. apr 2021

@kiki68 😂

simca06022011
6. apr 2021

Boze tu sa zase dramatizuje. No tak si do neho sotila a odniesla si to kvetinka. katastrofa. Chlap babovka, divim sa ze vobec vstal z toho gauca, co sa chcel "rozlucit" 🙂 . Viac by som s nim neprehovorila nikdy a nech si kuka hokej. Vztahu koniec (ono to ani nema vyznam, budete si to vytahovat stale alebo sa to stane folklor). Bez vycitiek. A ze to bolo cez? Nuz kamoska hodila v taketo situacii o zem ten televizor :D ver uz nikdy ju neignoroval. Druha smarila po chlapovi pohar s kavou, a este mu aj vynadala potom, nech to do dalsieho dna vymaluje (kedze samozrejem schytala to aj stena). Nuz nie kazda bude robit na chlapa psie oci a prosikat, niektore si to aj rucne strucne vybavia s nimi.

777januska777
6. apr 2021

@simca06022011 našťastie nie všetky ženy sú také labilne, ze si pozornosť musia vydobijat násilím a ničenim veci.

simca06022011
6. apr 2021

@777januska777 nastastie nie su, ale nie je to ani nic zvlastne ;) ja tiez doma taniere nehadzem, ale chapem, ze proste taketo povahy su, prote temperamentne, dramaticke, juzanske :D (?) a ak ju on narp vyhodil z domu a potom sa chcel neviem co (tak to asi nie pri tom sedeni na gauci, ked mala prilezitost ho odsotit ) tak dostal iba to o co si koledoval, ja by som mu do naruce tiez neskocila. Tu sa to pomaly berie ako trestny cin. Horsie je, ze ak su dvaja co vobec nemaju voci sebe uctu, tak toto sa bude stupnovat.

jana_eyre_2
6. apr 2021

@simca06022011 ja som cholericka povaha (som pokrvna srbka z otcovej strany) a muž vie aká som.. ale nikdy som sa k násiliu neuchylila, trieskala som vecami asi v puberte a odvtedy sa snažím ovládať.. a paradoxne práve ignorovanie JE to najdôležitejšie čo na mňa zaberá.. pretože ak by sa môj muž snažil somnou hádať ak mám nervy tak ma len viac vygraduje.. budeme spolu 17rokov a vždy keď dostanem nezmyselne nervy (sebakriticky priznávam, že som zapálka a viem sa samonasrat) tak vie že ignorácia je to najľahšie čo môže robiť, ja vypenim, ukludnim sa a porozprávame sa normálne.. viem čo je to chuť do niečoho udrieť, ale tak ako tu chuť neprejavujem pri deťoch, tak sa ovládam aj keď sa jedná o muža a radšej odchadzam.. ak by sa jednalo o opačnú situáciu, že muž sotil ženu, tak by sa na to ľudia pozerali úplne inak a muža by nikto neospravedlnoval juzanskou povahou..

Naozaj nerozumiem ako sa môže porovnávať ignorovanie s fyzickým zhodením na zem a dávať sa na rovnaku rovinu provokovania..

777januska777
6. apr 2021

@simca06022011 podobne to ma aj chlap, ved niektorí majú veľa testosteronu, tak predsa nevadí, keď zene struhnú jednu. Ved ta žena si zato môže sama. Ci ako?

simca06022011
6. apr 2021

@jana_eyre_2 Nevieme co ignoroval, ci ona penila a vyvadzala, alebo naozja nieco chcela od neho.. nik nevie🙂 To je podla mna nieco ine, ak sa niekto vytoci, lebo druhy ho ignoruje, alebo teba manzel ignoruje, lebo mas "vyvadzaciu povahu" a on aj ty to viete... Ignoracia nikdy k nicomu nevedie v normlanych vztahoch. Ja si to viem predstavit tak, pride ku nej, ona peni odchazda, a odstrci ho od seba a kedze je to chlap z makoveho kvetu, tak "odleti" meter ku chudatku kvetinke. No bohuzial. Nic extra nasilneho tam nevidim. Ma sa venovat. On na nu reagoval, poslal ju domov a sadol si k telke. Nevidim, ze by ho zbila, jednu mu strelila, alebo ho kopla do guli. Vidim, zenu co nasrata od seba odstricla chlapa co ju ignoroval a zrazu zdvihol rit a isiel k nej.. ostatne tu su iba dohady :D

simca06022011
6. apr 2021

@777januska777 detto co pisem vyssie.. ja nevidim ze niekto niekohu "jednu struhol", bezne hocikto hocikoho odstrci, ak mu pride do jeho "priestoru" a osoba si ho tam nezela, proste je to automaticka reakcia ak je clovek nasrati na niekoho. Malokto ale odleti a do niecoho narazi. Kolko zien moze povedat ze ich chlap odstrci od seba, hocikedy, ked nieco robia alebo naopak. Cim je clovek vytocenejsi, tym viac. Je ale smiesne, ze to tu niektore prehanaju a riesia pomaly tresny cin :D

jana_eyre_2
6. apr 2021

@simca06022011 vies, aj my sme spolu nejako začínali a museli sa zladiť, za tie roky sme sa hádali pre všeličo a za sebou máme všelijaké zážitky, takže argument co vie môj muž a nevie sa nedá zobrat.. a predsa si myslím že sotenie sa s ignorovaním nedá porovnávať akoby to bolo previnenie na rovnakej úrovni, dokonca niektoré ignorovanie považujete za horšie ako sotenie.. to ma celkom šokuje ak mám byť úprimná..

jana_eyre_2
6. apr 2021

@simca06022011 a ešte by som dodala, nemám pocit že s mojím mužom mám nejaký nenormálny vzťah ako si napísala.. skôr by som povedala, že normálne nie je zhadzovat partnera..

miadi
6. apr 2021

Btw nech to sotenie bolo akekolvek ci “nahodicka” ci nie .. Po tom ten koment - Dufam ze som ho ponižila o nejakej lutosti nesvedci. Placuce emoji dala len preto ze ju blokol a bala sa.., no uz je Xena na koni .. Keby to bol chlap tak by sa ospravedlnil a slubil ze to nikdy neurobi. A holka si z toho bude robit srandu ., ked mu nabuduce nahodou vypadne zub koli ignoracii tak to bude mat chlapec krasny štrbavy usmev ale Hlavne ze sa maju radi a on ak sa naucil lekciu tak nebude “ provokovat.”

autor
6. apr 2021

@77daniela77 ani nie, zaslúžil si, dúfam, že už si bude dávať bacha na aroganciu

karolinakr
6. apr 2021

Ja len nechapem jednemu- povedal že, zbal sa a vypadni tak pre mna to je akože koniec, ked ma niekto k odchodu vyzyva.Hej ty ho kopneš,lebo ta ponižil, on ťa zablokuje všade, lebo ťa ma plne zuby a na druhy deň dojdeš s prosikom, ako bolo napisane v 2.prispevku, už sa spolu smeju a možno aj sex boll
Tak ked ju 2x bude vyhadzovať, nemusi sa nikam balit, len sa hlasno zasmiať a pochrapkávat ďalej....🛌🛀

autor
6. apr 2021

@simca06022011 a tak to občas aj najlepšie funguje, občas chlapovi treba ukázať odkiaľ pokiaľ

jana_eyre_2
6. apr 2021

@anonym ukázať hranice sa dajú aj bez toho aby si ho musela zhadzovať na zem.. nazval tá xenou a už sa tak aj cítiš..

miadi
6. apr 2021

@jana_eyre_2 Moj muz je geneticky talian škorpion dlho dlho klud ale ked vybuchne tak to stoj za to. Ja som burlivy slovansky typ ale nikdy by som ho nesotila nepouzila nasilie ani on. Keby ma raz tak sotil ze by som padla bol by koniec hoci mame deti . Neznasam takuto fyzicku agresivitu a nemam rada ani ked sa Ja nahnevam a vybuchnem verbalne. Lebo viem ze by som mohla reagovat lepsie.

miadi
6. apr 2021

Anonym s tvojim postojom k veci mas rovnake hlasky ako chlapi co su nasilni na svoje ženy. Domace nasilie je zlo rovnake ked prichadza od zeny . Nie je to Sranda len preto ze “ slabsie” pohlavie sa ventiluje na “ silnejsom.” Skus si predstavit ci by bolo ok Keby ti po tom co si ho sotila jednu struhol .Aby ti ukazal odkial pokial.

jana_eyre_2
6. apr 2021

@miadi áno ani ja nemám rada túto svoju vybuchujucu povahovu črtu.. ale nejako sa mi nedarí ju vymazať..

0kristina0
6. apr 2021

Ked ti raz da napapulu potom sa zbadas

jenny224
6. apr 2021

Len keď ti raz on ukáže, kde sú jeho hranice. Ručne stručne 😉 aj ženy sú často protivné a arogantné. Ako by to vyzeralo, keby si s takou každý muž potom vyjasnoval hranice fyzicky, lebo veď "provokovala" 🤦‍♀️

jaskolka
6. apr 2021

Autorka, s takým postojom vás vzťah nevydrží dlho...A ani žiadny vzťah, lebo ak budeš "ako Xena" hocijaký problém riešiť sacanim, aby si dala najavo, aká, si silná a máš prevahu tak bud normálny chlap to neznesie a v kašle sa na teba, alebo ak budeš mat podobny typ, tak tá proste sfacka ako žito a potom hádam pochopís, že fyzické útoky sú tabu pri normálnom vzťahu