V návale emócií som sotila do priateľa a ušla
Mali sme nedorozumenie a on sa správal arogantne a ignoroval ma. Akúkoľvek moju snahu o rozumnú komunikáciu prešiel mlčaním, zapol si hokej a ignoroval ma. Potom mi naznačil, že mám odísť z jeho bytu. Pri odchode som sa neovláda a sotila som doňho tak, že spadol a zastavil ho až kvetináč s umelou kvietkou. Zľakla som sa a ušla som. Je mi to ľúto, ale tu ľadovu ľahostajnosť a poníženie som nezvládla. Blokol si ma na fb aj telefóne. 😪😪😪
@kiki68 hovado? Ty vieš z čoho vznikol ten konflikt? Čiže keď sa pohádas so svojím mužom a nebudeš mať náladu rozpitvavat problém, tak bude v pohode ak ta soti? To je úroveň fakt..
@jana_eyre_2 nie nadarmo sa modemu koniku nadava do slepičinca, ved par dám tu, by muža upalili na hranici, len zato, ze je muž. Dúfam, že tieto dámy nevychovavaju synov.
@777januska777 vobec, ale ked niekto nevie komunikovat a ignoruje, tak si proste koleduje. Normalne jej rupli nervy a on by mal tiez poznat hranice tej partnerky. Ze sa da ist ignoraciou len po urcity bod a potom treba dat nejaky signal, ze co vobec dalej. Ona sa pokusala komunikovat. Naozaj doma muza mlatit nepotrebujem, ani on mna. Ale viem, ze takyto level ignoracie je pre partnera velka zataz. Asi aj on vedel, ze maju problem vo vztahu.
Ak by sa po tomto incidente chcel vratit k autorke, s polutovanim by mu bolo od clenov klubu muzov oznamene, ze mu bude odobrate clenstvo.
Babovka nie je ten kto spadne, ale ten kto nema ani stipku sebaucty a vrati sa k takejto hysterke.
ze ta len blokol je super, trestne stihanie za ublizenie na zdravi by az tak super nebolo. Nasilim sa problemy neriesia.
Nechapem preco tu robite z toho muza babovku ked spadol. Ano asi to necakal, tak stratil rovnováhu. Alebo,možno autorka ma napr 80 kíl a on 75. Nikde nie je napisane ze muz musi byt tazsi od ženy. Nechaj ho nech vychladne, mozno sa ozve. Aj keď nemyslim ze po tomto ta bude zasypavat neznostami a kvetmi
@kiki68 no ja si skôr myslím, ze tu záťaž ona robila na neho, on ju poslal preč a ona nešla, ďalej sa chcela hádať. Ono nie každý človek ma chuť všetko diskutovať hneď, každá povaha reaguje inak. A on chcel mať klud a keby sa ukludnila aj partnerka (ona kľudná nebola na 100%), tak by to mohli prebrať. Ale ona kvôli svojej sebeckosti a kvôli tomu, ze nebrala ohľad na partnera, ale len na seba do neho strčila a zachovala sa ako hystericka harpia. Vlastne on mal šťastie, že to urobila, aspoň sa s ňou rozišiel, kým nemali deti.
@ravenman moj muz sa ma pri mne vyborne. Ale pozna hranice a slusnost komunikacie vo vztahu. Cize ked mame problem, tak sa netvari, ze ide pozerat hokej. Rovnako ja sa netvarim ako majster sveta na neho a nelakujem si nechty pol dna, ked viem, ze musime nieco vykomunikovat. Neviem aky ma vyznam dohnat partnera do vyhrotenej situacie, ja sa tomu vyhybam. Lebo vztah je o kompromise a nie ignoracii partnera. Ja by som vnimala taku ignoraciu ako velke ponizenie.
@ravenman ved to, len treba odhadnut hranice toho partnera. Staci mu odpovedat, ze teraz nie, o par hodin sa porozpravame. Potom nech ide robit co chce a ten druhy da ukludni a ma jasny signal. My to takto riesime uz 5 rokov a zatial sme vsetko vyriesili. Pre mna je to, ze mi niekto povie : pockaj, teraz nemam naladu, kapacitu to riesit, vecer to budeme riesit prejavom ucty. A to uz si ten druhy rozmysli, co povie a ci bude jacat.
@kiki68 lenže nie každý to má takto. Môj muž vie, že musí chvíľu počkať (teda, vždy dobiedza a ja vravím, nech ma nechá tak) pretože pri ozaj veľkých krízach hrozilo, že ak by sme hneď komunikovali, tak sa zbalim a odídem a podám žiadosť o rozvod. A ak toto niekedy urobím, nebude to len taká scéna z telenovely a už to dotiahnem pre svoju vlastnú hrdosť.
Keď má človek povahu, že musí vychladnúť alebo počkať, kým sa myšlienky utrasu, nemôže hneď komunikovať. Nie každý sa dokáže naladiť hneď do racionálnej roviny. A mám na to právo. Tak to vnímam ja.
Ti co o nom pisu ako o babovke, co sa nechala necakane sotit, cakali co? Ze vstane a zlomi jej celust? Pravy chlap asi ma zenu pravidelne prefliaskat, aby ju presvedcil, ze je stale vhodny ako ochranca rodiny.
Pohadali sa, on nemal chut pokracovat v hadke a mlcal. Ona hadku nepokladala za ukoncenu, vytocilo ju to, v hneve ho sotila. On spadol, vyhodil ju, rozisli sa. Zazvonil zvonec a rozpravka skoncila.
Clovek robi v zivote rozne somariny, niekedy afekt zatieni rozum a moze sa stat nieco zle aj tragicke. Nebola by prvy ani posledny clovek, ktory veci nedomyslel. Ale aj to su lekcie do zivota, a velmi vyzivne. Kto z nas je bez viny, nech hadze kamenom....
Autorka ma priucku na cely zivot, ze z blbosti a pomstychtivosti by sa mohlo staj aj nestastie, ktore by mohlo inemu nadmieru ublizit a jej pripadne zavarit... takze si to asi zapamata a pochopi, ze emocie je rozumne ovladat. No co uz teraz, mozno sa chlapovi ospravedlnit za sotenie, vysvetlit, co ta k tomu viedlo (mozes napisat list alebo mail), zazelat vela stastia a pobrat sa svojimi cestami, ked je to definitivnum...
@liljana nemohol jej urobit nic, lebo ona hned vedela, ze toto uz prehnala a zutekala odtial.
Ona hned vedela, ze urobila riadnu hlupost.
Aktualne je vsak uz jej pribeh o silnej zene, co ukazala chlapovi “zac je toho loket”.
Takto vznikaju legendy 😁😁😁
Keby som mala ja zakazdym udriet svojho muza za to ze je zduty a nechce komunikovat tak by som uz davno sedela v base za tyranie. Och dievca, zamysli sa nad sebou, keby si zistila ze ta podvadza tak co ho pichnes nozikom?
@ckatka Presne, tiež si neviem predstaviť že by som chlapa dokázala tak sotiť, že by spadol (možno keby bola žena majsterka bojových umení alebo chlap na mol ozraty) 😁 Aj keď skúšať to nejdem zrovna 🤔 . Buď je to fakt padavka alebo to zahral. A už vôbec by nebolo v poriadku, chcieť byť s chlapom, ktorý v žene vzbudi taketo veci.
Už sa NEVRACAJ k nemu. Ale sotit chlapa dokáže iba zlá žena. Ten chlap môže byť rád, ze sa ťa zbavil dufam ,ze navždy. Neuznavam zlé ženy čo bijú chlapa.
1.to ze to neustal, ved on nie je skala. Asi to necakal. Zachoval sa kludne. Radsej teraz ukoncit. A nepaci sa mi ze zeny chcu aby nas muži brali seberovne my ich kludne mame tĺcť a vrieskat a oni nam len kvety nosit?
@lindusss2016 Nebudem sa tu obhajovať.
Nemusím pracovať na ničom.Mám harmonický vzťah kde sa ku mne nikto nechová ako k majetku a k handre, neudrie ma, nenadáva mi, neponižuje ma.
Manipulátor ťa len tak nenechá odísť aj keď to ukončíš ty.
@lindusss2016 Nie som žena ktorá zdrhne zo vzťahu, ale chcela som aby pochopil, že ja som mu nikdy nijak neublížila a nemá právo rozprávať to čo rozprával len preto, že žiarli na všetkých ešte aj na ženy.Aby konečne pochopil, že nie som jeho majetok ani dieťa a nemá právo mi určovať pravidlá.Si zase nemysli, že on chúďatko na mňa ruku nezdvihol (nehovorím, že ma mlátil, ale nevedel odhadnúť svoju silu) alebo ma nenechal len tak v bolestiach a smial sa, že simulujem.Začal ma oslovovať ,,vraj zo srandy,, PI... krava.Ja som mu facku dala preto aby pochopil, že sa mu viem postaviť, že odídem ak budem chcieť.
Potom sa mu už nepáčilo, že mám svoj názor a nepočúvam tak ma nechal.Ja som chcela komunikovať.Zachrániť to, nech dospeje.Vytváral problém tam kde nebol.
@lindusss2016 A súhlasím, že fyzický útok nie je správny ani z jednej strany.Sotil ma a ponížil ako prvý.Ja nedokážem odísť len s úsmevom.Tu facku si zaslúžil.
Ukľudnite sa všetci. Už sa ozval a hanbil sa, že spadol, vraj si to zajtra vyskúšame, či spadne aj keď nato bude pripravený. Ale má rešpekt a volá ma Xena. Majte sa
@kiki68 Presne tak... ono je to velmi jednoduche povedat: "prepac, teraz sa o tom nechcem rozpravat, potrebujem byt sam". Ved je to jedna jednoducha veta, nic komlikovane alebo narocne na myslenie.
Ale ak ma miesto toho niekto ignoruje a tvari sa ze pozera TV je to robene s jedinym zamerom... ublizit.
Hlavne ze si sa uz ukludnila ty🤦No hej,teraz si zrazu hrdinka🤔Chudak chlapec,ty sa mu zjavne za to ospravedlnit nemienis.Tak ti aspon dvihol sebavedomie.....Xena,no tak pokracuj aj dalej takto,uz vies ze on ti to odpusti a ma respekt🤦A ty sa nehanbis?👀

@bobricek1979 chlap by sa nemal pchať žene do zadku