icon

Veľký vekový rozdiel s partnerom - má to budúcnosť?

17. feb 2020

Ahojte, mám 19 rokov a randim s 32 ročným, celkom si rozumieme, veľa sa smejeme keď sme spolu. Stretávame sa sa už cca dva mesiace, prva pusa bola až včera, čize nie je taký že by ma chcel len do postele.
On by chcel už rodinu aj deti proste takze fakt vyspelý chlap
No a moja otázka myslite že bude mat takýto vzťah význam do buducna pre takýto vekový rozdiel? Žijete tak niektorá??
Podľa mna keď sa dvaja majú fakt majú radi tak na veku nezáleží ?
Ďakujem

maciatkolulu
18. feb 2020

@jazlyn fakt obYdvaja😂😂😂😂😂😂

panelacikova
18. feb 2020

Ja mám muža o 13 rokov staršieho a nič lepšie si neviem predstaviť. Ale ako tu už písala druhý komentár iná užívateľka, tiež sme sa dali dokopy o dosť neskôr, nie keď som mala 19. Nemôžem ťa súdiť ani nič podobné, ale v tomto veku mám taký dojem, že to nemá veľmi budúcnosť. Záleží veľmi na vás oboch a musíte sa zhodnúť na dôležitých veciach. A veľký pozor na zamilovanosť a lásku. Sú to dve absolútne odlišné veci...

panelacikova
18. feb 2020

Prebehla som diskusiu. Je mi smiešne z tých, ktoré uvádzajú, že o pár desiatok rokov to bude "starý chlap".... Ako keby ony mladli 😀 😀

zulumilo
18. feb 2020

Ty budeš v najlepších rokoch 35 a on bude mať skoro päťdesiat. 🙈 Je iné mat taky vekový rozdiel keď sa stretnete kedy ty máš 30 a on 42, každý ste si odzili svoje. Ale takto- ty si ledva zmaturoval a on už má aj skoro 10brokov po vysokej. Ste upne inde. Možno tu vyhovuje že máte hneď byť, auto, príjem a podobne. Ale to ta bude "baviť" tak dva roky kým ta to neomrzi.

zulumilo
18. feb 2020

@panelacikova presne tak. Je iné stretnúť sa s takým vek rozdielom okolo tridsiatky než v 19tich.

shilla23
18. feb 2020

My mame s partnerom 10rocny rozdiel a sme spolu uz peknych par rokov.. lenze my sme sa dali dokopy ked som mala 24 takze uz som bola "vybujacena" a on tiez..
U teba by som sa zamyslela nad dvomi vecmi ci si schopna sa uz usadit a mat nieco vazne (naozaj vazne lebo deti su uz iny level tam nepozeras len na prvych 10rokov) .
Druha ci si zmierena s tym ze fungovat v takomto vztahu je aj o dost kompromisoch.. vezmi si daleku buducnost ..
Viem o com pisem moji stary rodicia mali medzi sebou 12rocny rozdiel a boli spolu 55rokov (nie vzdy to bolo lahke ale to asi v kazdom vztahu pridu rozne krizi)ale zacali ked mala babka 18rokov takze da sa to.. a moji rodicia mali 10rocny rozdiel a tiez to nebolo najlepsie ale tiez su spolu uz 28rokov.. ja som si tiez v tvojom veku uz hladala starsich ale este som sa na rodinu necitila .. takze vyskusaj ale urcite si deti rob az ked budes vediet ze je ten pravy a budete spolu zit nejaky cas.

akinom0077
18. feb 2020

Mas to velky vekovi rozdiel. Casom moze byt problem

akinom0077
18. feb 2020

@zulumilo / pravda

mishellka111
18. feb 2020

Zalezi len od Vas... My spolu fungujeme uz 11rokov tiez od mojich 19-tich. Vekovy rozdiel medzi nami je 14rokov a vyhovuje nam to...🙏

mirien22
18. feb 2020

Uprimne, nebude to asi fungovať, lebo obaja ste v inej životnej situácii. Mala som vzťah ako 16-ročná s 29-ročným, takže presne tak, ako máš ty. Ja som bola mladá baba na strednej, čo sa chcela zabávať a spoznávať svet. On sa chcel usadiť a zalozit si rodinu, presne ako píšeš. Možno to vyzerá super, ale časom by si prišla na to, že to nie je úplne ok. Ak teda netuzis prísť o mladosť a stat sa teraz manželkou a matkou 🤷‍♀️ S manželom máme teraz vekový rozdiel 5 rokov a to mi vyhovuje, ale každý je iný 😊

sonialaura
18. feb 2020

Nema aj ked mas teraz ruzove okuliare o par rokov skoncis na sude s rozvodovym papierom v ruke

slimstar
18. feb 2020

To nikto nevie, čo sa stane. Môžete predsa spolu aj cestovať a časom keď sa spoznáte mať aj deti. Nemusis ísť štýlom, škola do 26 az 30 , kariéra a kdesi po 40 mať deti. Ono vo vzťahu treba robiť kompromis, aby to bol taký stred. Hlad aj na seba, nie sa len prispôsobovať. Deti sú veľký záväzok, treba zvážiť, keď ich budeš mať, zmenis nazory okolo toho o 360 stupňov. Držím palce ;)

jese1
18. feb 2020

Ja mám s manželom 21 ročný rozdiel a za 5 rokov vzťahu, z toho 3 roky manželstva som nenašla nič, čo by mohlo byť problémom skrz veku. Je tým najlepším manželom a tatinkom.A čo bude o pár rokov? To nevie nik... ale čo viem určite je, že ho budem ľúbiť, pretože láska je rozhodnutie. Držím palce, aby si sa rozhodla správne ❤

dodka6
18. feb 2020

Načo riešiš, rozmýšľaš...si mladučká, tebe o nič nejde. A ak to aj jemu vyhovuje....určite ráta s tým že ho možno raz kvôli veku necháš a je na tebe zistiť, či to tak bude...možno je ten pravý, možno nie.. Vek je naozaj len číslo. Ty jeho omladíš, on teba tiež posunie inde....to je na vzťahu to krásne. Že sa navzájom dopĺňate a učíte...

maminka1311
18. feb 2020

Ja mám 26 rokov a muž má 42 žijeme spolu už 6 rokov a máme dve deti. Rozumieme si úplne perfektne a milujeme sa rovnako ako pred 6 rokmi. Vek je len číslo. Ak si rozumiete prečo nie?

lenka_00
18. feb 2020

Baby ja nečítam všetky komentáre. Napríklad ja mam dve deti a priateľa, spoločné deti neplánujeme. Ja mam 30 a on o 7 viac, ale kľudne aj keby mal o 15 rokov viac nevadí mi to. Takže myslím ze vek nie je dôležitý.

dilino
18. feb 2020

vek je len čislo nieje to dôležite ak si dvaja rozumejú ja mám bratranca ten bude mať teraz 33 rokov a jeho žena 53 rokov rozumeju si sú spolu už veľmi dlho 10 rokov lenže v tvojom pripade ty máš len 19 rokov všetko pred sebou nič si ešte poriadne nezažila a on už chce deti a rodinu jeho priority sú úplne iné ako tvoje a navyše to je len 2 mesiace takže krátko uvidiš čo bude dalej čas ukaže ale uživaj si pokiaľ môžeš na deti máš ešte čas najprv škola najdôležitejšie zo všetkého a potom deti uvidiš ako sa to dalej pohne ale ako pišu tu ženy ktore tu zažili pokiaľ ty budeš ešte mlada on bude už chlap v rokoch.

iva812
18. feb 2020

Poznáte sa iba dva mesiace a tešíte sa jeden druhému ? Tak si to užívajte. Po dvoch mesiacoch znamosti a jednej puse ale hovoriť o svadbe je čudné, najmä z jeho strany, Ten vekovy rozdiel to je individualna zalezitost, ale do buducnosti moze prinasat rozne uskalia, ktore by si pri vekovo primeranom partnerovi teraz ani v buducnosti nemala.

modrykoniicek
18. feb 2020

Ženy..udivuje ma ako si myslíte, že každý chlap nad 50 len kuká futbal pije pivo a nič nerobí 🤭😂.
Ja sa teda pohybujem v spoločnosti športovcov a tam aj 70 ročný dedo vyzerá a vládze viac ako 40tnik a ten sa teda do hrobu ešte nechystá.

Nie je chlap ako chlap.Nemôžete ľudí zrovnávať podľa veku.

Ja poznám ľudí nad 60 čo na svoj vek nevyzerajú a chodia na diskotéky a preteky.

Takže tak.Asi sa pohybujete v zlej spoločnosti znudených ľudí čo boli nudní vždy a tak aj vyzerajú.

matulka018
19. feb 2020

Ja mam s mojim manželom vekový rozdiel 12 rokov. Ja som mala 18 on 30 keď sme spolu začali randit, chodit.Tahame spolu 14ty rok, mame 2 krasne zdravé deticky a nikdy by som nemenila. Myslím si, že majú takéto vzťahy šancu, nikdy by som si ja nehľadala seberovneho. Ale sto ľudí, sto názorov.

galioska
19. feb 2020

Mne to príde stále pedofilne, ale jasné že také vzťahy fungujú a existujú, ale vekový rozdiel neoj..s

diplomka2020
Odpoveď bola odstránená
larafabrizzi
19. feb 2020

Je to úplne v pohode,dcéra má 20 a partner, aj predchádzajúci 40, vôbec sa jej nečudujem, má pri sebe zrelého, vyblazneneho a ukludneneho muža,ktorý vie čo chce a je aj použiteľný pre život, čiže vie aj niečo v domácnosti, na aute a pod.porobit.Ja to mám podobne.Neviem si napríklad predstaviť, že by som bola z mladším muzom, hlavne o 10 a viac rokov, skrátka, každá to cítime inak.Pokial nie je taký muž zadaný a netahas ho k sebe od inej, je to úplne v pohode, láska si nevyberá, keď sa lubite a rozumiete si- neriešte. 🙂 Tiež som v partnerstve so starším, aj keď len 12 rokov, roky veľmi šťastná.Vsetko dobré prajem.

larafabrizzi
Autor odpoveď zmazal
galioska
Autor odpoveď zmazal
3petka
19. feb 2020

Ja mám muža o 8 rokov staršieho, spoznali sme sa keď som mala 18. A rozumieme si maximálne vo všetkom, taktiež by som nemenila. Ale na závery je ešte skoro ste spolu krátko, musíte sa spoznať, možno spolu aj bývať a následne uvidíš...

sangeomatik
19. feb 2020

Nečítala som predošlé príspevky. Môže aj nemusí mať budúcnosť. Podľa mňa to nezávisí od veku. Po dvoch mesiacoch nemá ešte zmysel o tom uvažovať, pretože sa nepoznáte na toľko. Ak zistíte, že sa ozaj ľúbite, tak to zmysel má. Len to netreba uponáhľať. A keď budete už spolu priprav sa na skorú svadbu a tiež, že budeš skoro mamou 🙂

madiniatko89
19. feb 2020

Medzi mnou a mojim muzom je vekovy rozdiel 11 rokov. On je starsi o 11. a milujem ho rovnako ako v prvy den ked som ho stretla, mame spolu syna.. to zalezi len na tebe co chces do buducna a na co sa citis, ak vam je spolu dobre, neries vek. poznam velmi vela parov kde je muz starsi o viac ako 10 rokov a funguju spolu roky uz 😀

luckahu
19. feb 2020

Medzi nami bol 12 ročný rozdiel, rodila som v 19tich .. Všetko bolo OK, veľa ma naučil. Zodpovedný otec, spoľahlivý milujúci partner, ale nič nieje ružové. Teraz má malá 4 roky, a on po šiestich rokoch si našiel novú, jeho rovesníčku.

retatka
19. feb 2020

@modrykoniicek Aj ja takých poznám,až je to smiešne tie bary a diskotéky,,starý -mlady chcel byt v 60-tke 🤦‍♀️😆