icon

Veľký vekový rozdiel s partnerom - má to budúcnosť?

17. feb 2020

Ahojte, mám 19 rokov a randim s 32 ročným, celkom si rozumieme, veľa sa smejeme keď sme spolu. Stretávame sa sa už cca dva mesiace, prva pusa bola až včera, čize nie je taký že by ma chcel len do postele.
On by chcel už rodinu aj deti proste takze fakt vyspelý chlap
No a moja otázka myslite že bude mat takýto vzťah význam do buducna pre takýto vekový rozdiel? Žijete tak niektorá??
Podľa mna keď sa dvaja majú fakt majú radi tak na veku nezáleží ?
Ďakujem

mala_katie
18. feb 2020

Mám presne rovnaký vekový rozdiel s mužom.. a milujem ho od mojich 19.. aj keď sme spolu začali až neskôr... Nemenila by som.. záleží len na vás..

eliska13
18. feb 2020

Ťažko povedať môžeš byť ty vyzretá v 19 a on nevyzrety v 32r.Su ženy, ktoré hneď vedia, že chcú byť mladé maminy.Je to všetko veľká náhoda.Ja som zo vzťahu s o 10 r starším chlapom cuvla.Len snáď to nie je tvoja prvá veľká láska.Cas ukáže kam Vás to zavedie nikto nemá kristalovu guľu.kazdy si rozumie po 2 m vzťahu😂

spajky
18. feb 2020

Manzel je starsi o 13,5r popravde vzdy som inklinovala k zrelsim muzom ja som si nevedela v 19 predstavit vztah s rovesnikom zas 🙂 manzelia sme skoro 11.r mame tri krasne deti nemenila by som 🙂

miskak33
Autor odpoveď zmazal
romi2
18. feb 2020

Nemá....a viac nekomentujem

vivusika
18. feb 2020

Každá rada drahá... Ja mam chlapa o 10 rokov staršieho, sme spolu 20 rokov a keby som mala terajšie skúsenosti už by som to neurobila. Ja mam 50 a on 60 a je to už,, starý chlap,,... fyzicky normál , každý starne, ale jeho názory a celkový pristup ku vsetkemu je des.

janulap
18. feb 2020

Ked som mala 19 dala som sa dokopy s teraz uz manzelom,ktory mal 31...tento rok v maji oslavime 17 rokov manzelstva a tri dcery❤ ak ak si rozumiete...toto ani neries 🙂

acrobaleno
18. feb 2020

Ja napríklad vidím rozdiel, keď je 13 ročný vekový rozdiel medzi tebou a tvojím a medzi nejakou 30tkou a 40tnikom. To je úplne iná generácia. Ak teda má ten chlap primeranú mentálnu úroveň svojmu veku. Mne takíto chlapi, čo si nabalia tínedžerky, prídu smiešni. Ako keby si nevedli nájsť seberovnú.

matapo
18. feb 2020

...pravdaze ma, 13 rokov nie je tak vela ak je to v pomere starsi muz mladsia zena. To fungovalo vzdy. Ten rozdiel sa o nejaky cas na dlhsi cas znizi, ked budete obaja uz v zrelom veku, potom sa ten vekovy rozdiel opat zvyrazni na starobu. Rozpadaju sa vztahy kde nie je vekovy rozdiel velky, rozpadaju sa vztahy kde je vekovy rozdiel velky a aj na opak. Takze o vekovom rozdiely to nieje, je to individualne. Druha vec vsak je ci si ty uz pripravena zakladat rodinu a riesit toto, predsa len si vo veku kedy by si mala riesit este skolu a potom rozbeh v praci.

obleckonika
18. feb 2020

Prečo by to nemohlo fungovať?Ja som mala 18 keď sme sa spoznali s mojím priateľom a on mal vtedy 29rokov je medzi nami 11rokov ,všetci boli proti nášmu vzťahu že je kumne starý že ma chce len využiť blbosť sme spolu už 10rokov a klape nám to ľúbime sa máme spolu 6mesačnú malú dcérku ona je naším všetkým a teraz sme tá najšťastnejšia rodina.😊😍.Tak že nepočúvaj ostatných riad sa svojim srdcom všetko sa dá len treba veriť.Ale teraz si ešte veľmi mladučká na deti ešte máte čas 😊 Veľa šťastia ☺️☺️😉😊

jana_eyre_2
18. feb 2020

Nezáleží na veku čo máte v občianskom, ale na mentálnom veku, ktorý má každý iný.. nedá sa preto povedať čo.buducnost má a čo nie.. a to by sa nedalo povedať po 2m vzťahu ani keby si sa pýtala na 22r chalana..

jana_pelegrin
18. feb 2020

mne pripadá čudné, že si žiadaš o radu prave tu, ked urcite vies, ze nazory sa budu roznit a v podstate ti to nic neda. Nikto ta nepozna a nikto ti nevie poradit co by bolo pre teba najvhodnejsie. Odpoved ci mate zostat spolu si musis dat sama.

leknolina
18. feb 2020

Ked som mala 18 zamilovala som za do muza ktory mal o podststne viac ako ja... teraz mam 28 zijeme spolu mame spolu dieta.. nezalezi na veku ani na tom co povedia druhi... pokial je tebe s nim dobre neries to.. dôležité je vsak rozhodnut sa co dalej a pochopiť co chces ty a co chce on.. pokial je to rovnaké mate na com stavat....

zabka1987
18. feb 2020

Ťažko povedať podľa mňa, to ukáže až budúcnosť.ja som s mužom od 16ky, on mal 23 a sme spolu už 17rokov šťastne a spokojne ale niekedy si poviem, že ten rozdiel vekový už sem tam vidím a to nemáme až taky vekový rozdiel teda

pipi89
18. feb 2020

To vsetko ukaze az cas..bud sa spolu zohrate a bude to super ale zistis casom ze ti to nevyhovuje...rodinu by som este urcite neriesila ale ak vam je spolu dobre preco do toho neist 😉

simka14
18. feb 2020

Ja mám manžela o 11 rokov staršieho, začali sme chodiť spolu keď som mala 15, on 26, teraz mám ja 25, sme 5 rokov manželia, máme 3-rocnu dcéru. Perspektívu to má, ale záleží, čo chces ty, ak sa nechceš za 2-3 roky vydávať a zakladať rodinu, ale chces si ešte užívať, tak to skončí radšej teraz, bude to pre oboch jednoduchšie

prevenar
18. feb 2020

@samik1988 "Každý bič plieska na konci"

dzina007
18. feb 2020

Moj muz je odo mna starsi o 12 rokov... sme spolu uz 10 rokov... mame dve deti a vedieme spokojny zivot... takze perspektivu to ma ak mate dobry vztah a vidite plany do buducna rovnako...

halit13
18. feb 2020

Nie a sa ti poriadne čudujem

halit13
18. feb 2020

A je to uplne ine, či je to takýto rozdiel keď máš 35 alebo 19

yoxinka
18. feb 2020

Kamoška sa vydala za chlapa staršieho o 10rokov. Odvtedy som o nej v podstate nepočula. Nebola to len nejaká známa, bola mi svedkom na svadbe. Strašne sa zmenila pod jeho vplyvom a to bola staršia ako ty. Ale toto závisí aj od povahy, myslím si.

janinah
18. feb 2020

13rokov rozdiel je veľa a čím budete starší,tým viac sa to bude prejavovať,tým nevravím,že sa nebudete ľúbim.....t 50,on 63 teda dôchodkový vek,bude ťa stáť dosť námahy ho kdesi na dovolenku vytiahnuť z jeho ulitky...ak bude pracovať ešte,tak bude tak unavený,že gauč bude jeho verným spoločníkom...ty 60,on 73...ešte horšie....pomaly "do hrobu" no dovtedy môžete prežiť kopu ozaj dobrých rokov,mať skvelú rodinku....nebolo by lepšie ty 50 a on trebárs 52? alebo ty 60,on 62 a ísť skoro súčasne do dôchodku a užívať si ho naplno?....to je len na tebe,tvoj život nik z nás nežije....a ešte jedno napíšem....zakladať si v 19tich 20tich rodinu je mega skoro v dešnej dobe z viacerých dôvodov....užívaj si ešte ,...plienky,príkrmy,soplíky nič ti neujde....

teleskop
18. feb 2020

vek vobec neries!!!!rozvdaza sa polovica ludi na slovensku a skoro vsetci su si vekovo rovni!!!!!

basska_b
18. feb 2020

Dobre baby radia. Dôležité je, ako si ty na tom, či si pripravená na rodinu a deti a či ti to tak vyhovuje. Či nebudeš potom plakať, že si chcela ešte cestovať, užívať si, študovať. Aj mladý muž by vlastne s tebou stratil ďalšie roky, kedy by si sa nevedela rozhodnúť, či chceš rodinu a deti a nakoniec to na tomto môže padnúť.
Ja mam o dosť staršieho manžela, s ktorým sme sa ale dali dokopy, keď som mala 25, po vysokej škole, zarábala si na seba, bývala samostatne, bola dosť nacestovana. Mna osobne potešilo, že on je pripravený na deti a rodinu a aj sa o nás postará, kým budem doma s malými.

angela85
18. feb 2020

Ja mám muža o 9 rokov staršieho,sme spolu 12 rokov ,máme dve deti a dom a vôbec sa nezabúdal vo veku nastrocnych. Spoznali sme sa keď on mal 32 a ja 24

ketty251
18. feb 2020

Medzi mnou a mojím mužom je 15r.rozdiel. Sme spolu už 11r. Máme spolu dve krásne deti. A rozumieme si neskutočne. Som spokojná a nikdy sme neriešili vek.

nikusa008
18. feb 2020

Ano. Ja mam o 12r starsieho muza. Sme spolu 9rokov a mame 2 deti. Zacala som snim randit pred 18kou.

danieli
18. feb 2020

Mam 34, manzel 43, sme spolu 14 rokov, za mna vo veku prekazku nevidim😁

breznica
18. feb 2020

Takto: všetci čo tu píšu majú pravdu. Zo života: môj brat v 32 rokoch začal randiť s 19tkou. Rodinná pohroma! Po pár mesiacoch začali spolu bývať,po roku kúpili dom a teraz ho prerábajú. Svadbu a deti plánujú,ale o pár rokov. Dievča odkedy zmaturovalo pracuje, kamošky a diskotéky ju nezaujímajú.je dospelejšia ako ja v 33 a s deväťročnym dieťaťom 😁 takže veľmi záleží na tom, čo máš v hlave a čo chceš dosiahnuť.ja som v 19 behala s chalanmi po dedine ako ich parťák, kdeže vzťah a zakladať rodinu.ale zase mám spolužiačky, ktoré na také veci nemyslia ani teraz. Každý sme iný

denka81
18. feb 2020

U nás je vekový rozdiel 9 rokov a spolu sme 17 rokov. Prvé dieťa sme mali po 7 rokoch. My si rozumieme.
Si ešte mladá, s rodinkou ešte určite počkaj, po 2 mesiacoch je ešte skoro hovoriť