Vnímate lajkovanie fotiek ako neveru?
Vnímate lajkovanie fotiek ako neveru, alebo je to pre vás ok? Cudzím ženám - váš muž.
je jedno, či my žiarlime na to lajkovanie. Ja nežiarlim, môj asi ani nelajkuje, ale hlavne keby som som sa ho opýtala, načo má fb alebo prečo dal like na fotku alebo kto je tá alebo oná, tak mi normálne odpovie. nezahmlieva, lebo nemá prečo. ak tvoj zahmlieva, tak buď niečo rieši alebo ťa dráždi, lebo riadiš firmu, si sebestačná (nepotrebuješ ho), asi naňho nemáš ani čas.... tak púta pozornosť. hm?
Toto vôbec nesledujem a nezaujíma ma to. S princípu je naozaj smiešne na toto žiarliť....
Na druhu stranu, treba dat na svoju intuíciu a ak ide nejaké prehnane prílišné lajkovanie, sledovanie, srdiečkovanie každého príspevku jednej osoby tak by mi to vadilo a bolo podozrive.
Osobne by mi viac prekážala nevera tohto typu - že je platonicky zamilovaný inde
Tak ked ma viacej účtov, tak by som spozornela. Este ked tam ma vela bab. Podla mna to zavana niecim zlým.😃
No viac by ma trápilo, že má účet na instagrame, o ktorom neviem ako lajkovanie fotiek. A to zahmlievanie by mi asi vŕtalo hlavou.
Nevadilo by mi že lajkuje, ale že má tajný účet a pri "načapaní" reagoval ako reagoval. Takže niečo zrejme nie je v poriadku.
Nie, lajky by mi nevadili, ale iné účty o ktorých si nevedela by vadilo. A ešte miesto vysvetlenia zahmlieva?
Je to také paradoxné, že ťa tu urážajú ženy, ktoré vo svojom živote nedosiahli ani z polovice čo ty, sú 100% závislé od svojho manžela. Z tvojho vyjadrovania súdim, že si žena, ktorá vie čo chce a ide si za tým, nie je na nikoho pomoc odkázaná a už máš vo svojom živote stanové priority a ciele. Klobúk dole pred tebou.
K téme: v skratke. Veľa lajkovania pekným slečien znamená že môže prísť časom nevinná prvá správa, a potom ďalšia a ďalšia a potom ,, súkromné foto" a potom tajné stretko. Prílišná voľnosť a tolerovanie takéhoto správania vo vzťahu je na škodu.
No ten nechanebny chlipnik ako si to môže dovoliť veď po sobáši hneď zrak strácajú manželia.
Jasne že nieeee 😂😂😂😂
Nie
Ahojte zienky, no tiež by som sa chcela pripojiť do diskusie a mám otázku ktorá ma ťaží na srdci a hlavne v žalúdku. Skúste mi povedať názor na to či existuje online nelojalnost, keď chce so mnou partner budúcnosť o ktorej hovorí, lubi ma a naozaj mi to dokazuje aj podporou oporou v ťažkých chvíľach zdravotným a viac krát mi povedal ze ma lubi viac než cokolkvek na svete a dokonca viac než svoj život , môže ma tak naozaj ľúbiť a pritom online sledovať sexy dievčatá modelky alebo influencerky s miliónom sledujúcich na tiktoku a uložiť si pár x video kde sexi tancujú alebo sa nejakým štýlom prezentujú či odhaľujú…? profil ponechaný z cias keď bol slobodný a ma ten ísty účet stále avšak on svoje fotky nikde nemá na žiadnej sociálnej sieti. sme spolu 7 mesiacov a našla som z pred dvoch mesiaov uloženú erotickú fotku zadku v spodnom prádle a dole bol web onlyfans mal to tam dva krát po sebe uloženú tu istú fotku s tým že vraj mu to poslal kamarát do chatu a uložilo sa to…. s tým že mi viac krát hovoril predtym než sa to stalo ze only fans platformu nikdy nemal ani si za to neplatil. A sleduje cez 480 účtov na tiktoku neviem ake účty to presne sú pretože to ma súkromne ze to nejde pozrieť sledujucim už od kedy sme ešte neboli vo vzťahu…. veľmi ma to ranilo a podľa mňa je to choré a pubertacke nevyzreté mať toto zapotreby keď ja ho o sexy fotky neukracujem zakial on mne ani raz jeho podobnú fotku neposlal( za to nemám potrebu vyhľadávať foto vymakaných modelov a ukladať si ) ďalej v mobile som nestihla lebo mi to zobral z ruky keď zistil čo som uvidela, bol dosť opitý a telefón mi dal ze nech si pošlem naše spoločne fotky ktoré sme sa fotili ( bola som dosť prekvapená ze mi telefón len tak dal ) no myslím ze keby idem ďalej niečo tam nájdem , nakoľko mi hovoril ze toto nemá za potreby už dávno tak ma to zasiahlo ze som sa snim rozišla a túto neviem ci by pomohla pauza a či sa ju oplatí dávať. + som našla Z apríla ( mesiac a pól vo vzťahu ) ze lajkol na ig fotky dvom babám s ktorými sa v minulosti riešil alebo niečo mal síce to neboli odvážne fotky úplne obyčajne ale vyvoláva to nedôveru veľkú ….Čo si myslite?

Mozno keby si to takto upresnila v uvode, tak by sa nespustila taka diskusia. V takom pripade ako si uviedla, by to sj mne vrtalo v hlave. Nieje dobod, aby mal kdekolvek otvorenych viac uctov. Z nejakeho dovodu to tak ma. Mna by to dalo do pozoru a este spolu s tym vyhovaranim,...hm...bola by som ostrazita. Tym, ze veľa pracujes, asi ma on viacej volnosti a sa ,,nudi,,. Skus si ho viacej doma vsimat, ci je vkuse na telefone, ci skryva telefon, do kolkej surfuje na nete a tak....pripadne (krajna a moznost) skus sa mu dostat do telefonu🙈...viem....no doveruj, ale preveruj.😉