icon

Všetko som stratila a neviem ako ďalej

adika19
24. sep 2015

Ahojte.mozno tu bola podobna tema,ale v podstate sa chcem len niekomu vyrozpravat,resp. dat zo seba vsetko von a mozno pocut nestranne nazory a rady..dostala som sa na bod 0..od detstva mam problemy s uzkostami a depresiami.rodicia ma urazali,casto bili,v nicom mi nepodali pomocnu ruku.zilo sa u nas len cez peniaze.decka v skole ma sikanovali kvoli vahe a nikto to nikdy neriesil.chodila som domodrinovana a otec tomu casto pridal..kazdy den sa vo mne ozyvaju jeho slova,ze som tucny sprosty debil.jedine vychodisko bolo aj tak jedlo a to sa stalo mojim prekliatim...rozhodla som sa schudnut az to prerastlo do anorexie,potom bulimie a skoncilo zachvatovym prejedanim.zo vsetkeho som sa dostala sama a pozostaky mam doteraz,mam 24r..som uzavrta,tazko k sebe pustam ludi ale nasla som aj ja moju lasku,ktora ma nedavno opustila.bol to clovek s ktorym som planovala zmenit svet.boli sme spolu 5 rokov a zrazu je koniec..nemame ziadne zavazky....nikto nevie ako tymto vsetkym trpim,nemam sa komu vyzalovat.kamaratky,ktore som mala su rozlezene po svete,u rodicov oporu nenajdem.byvam doma,otec ma zdrav problemy,tak sa mu snazim aj cez to vsetko pomoct.a taktiez som bez prace.skoncila som VS a odvtedy sa mi nedari najst dobru pracu v odbore..ten rozchod vo mne zabil poslednu stipku nadeje,nespim,nejem,nikam nechodim,len mi je do placu.citim sa strasne.,.ako sa odrazit od nuly???dakujem za kazdu reakciu

Strana
z2
janinah
25. sep 2015

si mladá,slobodná,máš vzdelanie...švihaj do sveta,inak skončíš ako zatrpknutá stará dievka čo doopatruje rodičov a ujde jej vlak

malabiba
25. sep 2015

@adika19 bol 0 je vždy lepšie ako byť úplne na dne....ak si absolvovala VŠ, mala 5 rokov vzťah, pomáhaš napriek všetkému rodičom, je to oveľa viac ako dokáže množstvo z tvojich rovesníkov...ako človek máš úžasnú cenu a celý život pred sebou....návšteva psychológia Ti určite pomôže...váž si samu seba, si originál...nemusíš ísť hneď do zahraničia, aj keď to je tiež celkom dobrý nápad...ak si nevieš nájsť prácu - skús brigádu, alebo niečo aj mimo odbor, alebo nejaké dobrovoľníctvo - síce nezarobíš, ale rozšíriš si obzor, zoznámiš sa s novými ľumi a ktovie možno stretneš aj niekoho zaujímavého...bolo by škoda, keby sa taký skvelý človek ako Ty uzatváral doma....veľa šťastia 😉

Strana
z2