icon

Vulgárne nadávky od priateľa

vevi615
7. feb 2016

Ahojte. S priatelom som 3roky ja mam 24 on 27 a nedavno sme si zacali robit plany do buducna ibaze neviem ako ide byt s nami dalej kedze priatel mi zacal vulgarne nadavat a to pre uplne hluposti. Nedavno sa so mnou pohadal len kvoli tomu ze v dreze bol neumyty jeden tanier a este mi zacal aj vulgarne nadavat ze som leniva k...a a potom ze som spina. Dost sa ma to dotklo a na to som mu povedala ze ako nieco take moze povedat. A on ze zo srandy a nemam to brat vazne. Tak sami uznate ze toto sa nedalo nebrat vazne. Podobne nadavky vravel aj predtym lenze nikdy ich neadresoval mne ale vravel si ich sam pre seba. Jeho nadavky na moju osobu trvaju cca mesiac a naozaj neviem ako sa pocas hadky s nim mam bavit kedze vzdy ked sa ohradim je vytoceny este viac a aj viac nadava. K tomu mi potom povie ze mam byt ticho a nereagovat na neho ked je vytoceny ale snad sa nenecham urazat. Raz mi uz aj pohrozil rozchodom no o hodinu ked sa ukludnil sa mi aj ospravedlnil a tiez povedal ze to nemam brat vazne. Poradte ako by ste sa zachovali vy. Ked si odmyslim tie nadavky pocas hadky tak na druhej strane vie byt aj mily, pozorny, zodpovedny, a starostlivy. Dakujem za kazdu dobru radu.

sardinka335
7. feb 2016

Kde na tie karikatury chlapov chodite? Teby by uz ani veku nemal omluvať....dnes ti vynada koli 1 tanieru do kkurev a zajtra čo? ti vylepí? A ty si to nemáš všímať? Tak mu povedz nech on si nevšíma ten špinavý tanier v drese. Fakt baby nemate hrdost, často vas tí chlapi dostali velmi rýchlo a velmi ,,lacno,, na par sladkých slov, potom šup do postele s nim...a uz je ,,vztah,, no vo vysledku sa velmi snazit nemuseli lebo mnohé zeny su zial ,,hladné po láske,, a emocionálne doránané či uz z rodiny alebo z predošlých vztahov alebo aj oboje. Niektoré hlupe ešte aj otehotneju a potom az začnu rozmýšlať ze s kym to vlastne ziju. Dnes uz dalšia tema kde je chlap bullo 😖

kakatulik
7. feb 2016

...uz zajtra by som mala zbalene kufre a nepomohli by ani slzy a ani ospravedlnenia.Si uvedom ako sa citis,ked sa takto sprava.....o par mesiacov to bude sto krat horsie...ber nohy na plecia kym je cas.

somavi
7. feb 2016

A čo s ním ešte robíš preboha? Utekaaaaj!

juhseverzapad
8. feb 2016

Nepoteším ťa, ale s vlastnej skúsenosti viem,že ak chlap takto náhle zmení správanie, tak je v tom iná žena. Prečo je taký? Nevie čo zo sebou. Jednu ľúbi a k druhej ho to ťahá.

qidko
8. feb 2016

@vevi615 Moja zlata pozderaj vsetky sily zbal si veci a chod.Bud rada ze vo vztahu nieje babo vtedy by to bolo este horsid.Mas 24r.zivot pred sebou tak sa vzchop a urob nieco pre svoje stastie.Zivot si mas uzivat a nie prezivat po boku naladoveho cloveka niekde Ta caka zivotna laska tak sa zober najdi ju a zi si pokojnym zivotom.Alebo cakas kym tu napises Manzel ma tyra nezvladam to - no cakam jeho dieta co stym?

jurko77
8. feb 2016

Som vydata 9-rokov a toto som od svojho muza este nepocula,utekaj co najskor kym steba nespravy len handru s ktorou moze pozametat vsetky kuty.

alaguema
8. feb 2016

@vevi615 ja nechápem, čo si ženy nechajú a nezabudnú pripísať - ale keď mi práve nenadáva (ak ho nechám na pokoji pri PC hrať hry celé dni), alebo ma práve nemláti do krvi, tak je úplne super, rozumieme si, je milý a máme veľa spoločného. Nadáva ti do špinavých kuriev a teba sa to "dosť dotkne"? No mňa by sa to dotklo sakramentsky veľmi. To je typ muža, ktorý neskôr nebude mať zábrany ťa aj udrieť. Ak chceš žiť s hulvátskym tyranom, tak s ním ostaň.

segga
8. feb 2016

@vevi615 No, len sa ho pekne drz...ved vie byt aj mily, pozorny, zodpovedny a starostlivy, nie? Co tam po par nadavkach..ocividne Ti to nevadi, inak by si od neho uz davno odisla. Ja som toho nazoru, ze chlap sa k zene sprava len tak, ako mu ona dovoli..Ty mu ocividne dovolis vela...tak pekne pri nom zostan, cakaj na prvu facku, psychicky teror..nezabudni si ho zobrat, pocat aspon dve deti a "zobudit" sa o desat rokov, ked bude z teba psychicka troska, financne zavisla na despotickom manzelovi.... A samozrejme treba pravidelne vypisovat na modreho konika, lebo hoci nepocuvnes rady mudrych zien a neodides od neho kym je cas, aspon sa Ti ulavi, ked sa vypises.... 🙄

mala_hobitka
8. feb 2016

@vevi615 Ked nevynesie kos alebo neodnesie nieco do drezu alebo necha spinave pradlo len tak niekde tak mu povedz ze je lenivy ako vos a riadny bordelar (expresivne ako sa odvazis) a potom mu povedz ze si to myslela zo srandy. Podla mna zrazu bude mat dvojity meter - ze on ti moze nadavat ale ty jemu nie.

Ako prepac ale mne keby priatel povedal take slova za neumyty riad tak na neho zrevem ci je normalny a ked mu to tak vadi nech si ho umyje sam, nie som sluzka. Raz cloveku ujdu slova co nemysli vazne .....ked je nahnevany a v strese....hoci by nemal vobec ale raz....no dobre raz(u nas sa ani raz nestalo ).....ale druhy krat by bol posledny .....dalsiu sancu mi nadavat by som chlapovi nedala...to by bol rozchod bez diskusii

nikulka1
8. feb 2016

Takto by mi vynadal jediny raz a hotovo

dominikav123
8. feb 2016

pohrozil rozchodom 😀 prosim povedz ze si len vymyslas a tato tema je fake, lebo neverim ze existuju zeny, co im muzi nadavaju do k*riev a este im "hrozia" rozchodom... ci odides, az ked ti jednu vylepi ?

sue
8. feb 2016

Čo máš robiť?
Buchnúť šampanské od radosti, že sa takto správa a ty si slobodná a bezdetná 😊 máš totiž len jednu starosť, ako čo najrýchlejšie zbaliť svoje veci a NAVŽDY odísť !!!!

alicka850
8. feb 2016

Uz vcera bolo neskoro....

sama83
8. feb 2016

Ked to sama nedokazes od neho odist, tak to povedz vasim ako sa k tebe sprava a kazdy normalni rodic ti ho zakaze, a jeho posle do prdele. Chces toto mat doma a takto vychovavat deti? Alebo cakas na prvy vyprask od neho a potom si povies ze dost.
Moja mila zbal si veci, a chod od neho co najdalej. Ale dnes, nie zajtra alebo po tom.....

sasa1310
8. feb 2016

@vevi615 toto sú tie signály, za ktoré si mnohé po rokoch trieskajú hlavu o stenu,že si ich nevšimli.
Nikdy by som si nevzala človeka, s ktorým vzťah by som musela riešiť na webe kvôli tomu, že sú v ňom problémy. A to problémy ešte budú aj mu nedáš pozdrav "maj sa pekne" a nenecháš ho, ale s ním ostaneš. Potom budeš patriť medzi tie, ktoré si spackali život s primitivom

jankha
8. feb 2016

nadávky od priateľa....Je to priateľ???

katuliena82
8. feb 2016

Nevazi si ta. Mozno je rad, ze si s nim. Je rad, ze ho ty milujes a ze spolu spavate. Ale toto nie je laska. Dvaja ludia, ktori spolu ziju si vazia jeden druheho. Hadky su ok, ale s uctou a respektom. Utekaj, kym mozes. A ver, ze to, co je teraz zle bude po uzavreti manzelstva/narodeni deti este ovela ovela horsie. Nechystaj svojim buducim detom a sebe hroznu buducnost.

veronicka88
8. feb 2016

Radsej tisic rozchodov ako jeden rozvod,speiva sa v jednej znamej pesnicke...bude to len horsie..v tvojom veku som mala uz maleho a manzel by mi za nas 9 rocny vztah predtym nikdy nepovedal ani len ze son truba nie to este k...a...takyti chlap ma zenu za handru a donkonca zivota mu budes len sluzkou...radsej teraz ako vlacit sa po sudoch s detmi...pobal sa a odid bez rozhovoru...aby ti nedajboze neublizil...popripade maj niekoho nablizku ked to dojde k zlemu...drz sa..

tanyja
8. feb 2016

@vevi615 neukáž mu, že si slabá, zneužíva to vo svoj prospech a potom začne na teba nadávať. Podľa všetkého má nejaký problém so sebou (neviem z akej rodiny pochádza), a ventiluje sa na tebe. Si mladučká, život máš pred sebou. Takže ak sa máš rada, prehodnoť priority a ukonči "vzťah" , ktorý podľa mňa vzťahom aj tak nie je, keďže si podriadená a robíš len to, čo chce on. Už sa ťa niekedy spýtal, že čo chceš ty? Ak nie, tak spýtaj sa sama seba, úprimne si odpovedz a konaj. S rozumom, city nabok. Drží palce .

veronicka88
8. feb 2016

A dievcata maju pravdu...mame za sebou megakrizu...a taketo spravanie je znakom ze je tu niekto iny...platonicky alebo "naozajstny"... Nezakryvaj si oci...

pribinak
8. feb 2016

@sasa1310 presne!!!!!!!

kvetka589
8. feb 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

len raz by mi nadal. By som ho zbalila a nech ide 🙂

kubankakubanka
8. feb 2016

Vlastne máš veliké šťastie,,,že sa teraz ukazuje ako kretén,, kým nemáte rodinu

vevi615
autor
8. feb 2016

pochadza z rozvedenej rodiny ako ja ale zvysok Zivota prezil s jeho mamou ktora je fakt dobra. robi vychovavetelku v skole. neviem po svojej mame urcite neni. dokonca ani jeho oco neni taky. zaraba normalne i ked si ide Sem tam vypit do krcmy ale to je raz za mesiac. priatel nepije ale fajci. a nikdy ani pit nebude kedze jeho choroba mu to nedovoli. ked sme sa dali dokopy predtym ziadnu babu nemal az kym nespoznal mna. predtym som rozmyslala ci aj toto nemoze byt ten fakt ze nemal okrem mna nemal ziadnu babu a preto sa tak sprava. potvrdila mi to aj jeho Mama ze do 27 rokov nemal ziadnu babu okrem mna. 😖

katuliena82
8. feb 2016

@vevi615 toto s tym nic nema. Asi si chcela citat, ze "nieeee, on ta miluje. To nic nie je". Tvoj priatel je hruby chrapun. Amen

petuska125
8. feb 2016

@vevi615 to ze sa vsade omiela komunikacia vo vztahu nie je len tak, bez toho to nejde, v zivote bude este kopec situacii stresujucejsich, ktore budete musiet riesit spolocnymi silami a spolocnymi rozhovormi a teda tu by som si nebola ista, ze tento muz chce vas vztah a miluje ta. Vztah musia budovat dvaja a nielen jeden. Tak ako kocky uz pisali, ak ta miluje, nadavka alebo hanlive slovo mu ani nema prist na rozum. V ziadnom pripade by som to netolerovala, viem, ze to je tazke odist, ale uvedom si, ci toto chces po cely zivot, aby ti niekto nadaval, ponizoval ta a vyhrazal sa? To, ze sa potom ospravedlni to nie je riesenie a o chvilu ti to povie znovu. Dalsia vec nase vlastnosti sa vekom len vyhrocuju ci uz negativne alebo pozitivne, tak mysli na to, k lepsiemu sa to spravidla nemeni. Zavana to manipulatorom, ktory ta potrebuje dostat tam, kde chce a kde mu vyhovuje, aspon podla toho co pises, a ked nevyhovies vyhrazka rozchod? To bude robit cely zivot? Ak sa mu nieco nebude pacit zase ultimatum? Otazka este je preco to zacal robit teraz posledny mesiac, ale uz len to, ze sa to stalo by som brala ako varovny signal a s takym clovekom by som nechcela byt. Rozhodnutie bude vzdy na tebe a nebude mozno jednoduche konat, idealne mat pri sebe cloveka, ktory bude s tebou a ta podrzi, ak sa bojis. Ale zvladnes to. Sloboda je velmi vzacna a vo vztahu ju mas mat aj ked ste dvaja.

sardinka335
8. feb 2016

@vevi615 a jeho mama čo povedala na to, ze ti vulgarne nadava? vie o tom? Ludia pochadzaju z roznych typov rodín, prostredia, ale to ich neospravedlnuje aby sa spravali ako ,,hovada,, len to vysvetluje ,čo asi k tomu prispelo. Dospelý človek snad uz aj sam vie vyhodnotiť svoje spravanie zvlášť, ak vidi, ze to ako sa sprava zranuje a ublizuje tomu druhemu.

stolvertka
8. feb 2016

Chod od neho prec.
hned!!!..mozes cakat, ze casom sa to bude len zhorsovat.
Asi si je tebou moc isty, tak si zacina dovolovat..myslim, ze neubehne vela casu a prileti aj facka..

vevi615
autor
8. feb 2016

Jeho mama vie ze nadava a na to len povie ze sa treba s nim naucit komunikovat a ked vidim ze je nastvany nereagovat na neho. To je cele.

timea7
8. feb 2016

@vevi615 načo riešiš jeho mamu, jej názor ťa nemusí vôbec zaujímať, priateľ, ktorý by mi vulgárne nadával, by okamžite prestal byť mojím priateľom, Na to neexistuje žiadne ospravedlnenie.