icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

tomiholjubavi
11. apr 2014

a to som zabudla napisat, ze uz ma nad 40 rokov 🙂

tomiholjubavi
11. apr 2014

a posledna krasna baculka odomna 🙂 Cristina Scarlat..velmi uspesna balkanska spevacka. tiez pojde na euroviziu tento rok 🙂 Vidis Misa, neni dovod na paniku...hlavu hore a ten pravy pride urcite 🙂

adrioska
11. apr 2014

@koala7 ako funguje ta aplikacia? neviem sa s tym popasovat....aj ja by som rada vedela, co sa mi hodi...dakujem

nenullienka
11. apr 2014

@misa189 Ahoj mám tetu a aj kamarátku ktoré sú bacuľky a samé so sebou sú spokojné. Teta vždy hovorí nie je broblém mať kilá navyše ale vedieť ich nosiť. Nie každý musí byť chudučký. A mám také skúsenosti, že obézny ľudia majú perfektnú povahu. Kamarátka proste to je živel. Pri nej sa len smejeme ona asi nikdy nebola nahnevaná. Neboj určite aj ty nájdeš toho správneho alebo on si nájde teba 😉

eliz188
11. apr 2014

ahooj tak z vlasnej skúsenosti ti môžem povedať že aj ano ale nikdy to nieje na prvom mieste. Môj muž keď sme sa zoznámili bol na chudučké prsaté s dlhými čiernymi vlasmi to bol jeho typ za ktorým sa obzrel. dnes má brunetku ked sme sa zoznámili mala som 136 kíl cez tehotenstvo som nabrala cez dvadsat kíl navrch ktoré teraz zhadzujem ale nie preto že by som sa svojmu mužovi nepáčila miluje ma a ja milujem jeho . je to preto aby som bola aj nadalej zdravá a dožila sa vnúčat- je nevyhnutné aby som schudla. nikto ma do toho nenuti. Mne sa páčil od samého začiatku stali sme sa kamarátmi až takými dobrými že ostatný s partie si nás začali doberať či to spolu neskúsime že by sme sa k sebe hodili atd 🙂 no a tak sme si povedali že sa skúšku nič nedáme. sme teraz spolu štyri roky máme jeden a pol ročného syna ktorého sme velmi obaja chceli. keby si sa sním sptretla opýtala by si sa ho prečo nakoniec začal chodiť s dievčatom ktoré nebola je tip povedal by ti že mu jednoducho bolo so mnou dobre .
takže moja rada znie že ak si chces niekoho nájsť zabudni na komplexi choĎ von stretávaj sa s ludmi a nesed hlavne doma!!!! tam za tebou žiaden princ na bielom koni nepríde. a druhá rada nikdy sa neboj urobiť prvý krok troška emancipácie neuškodí keby som prvý krok neurobila ja do dnes som hádam sama. a tretia rada nebud zakomplexovaná to chlapi včeobecne nemusia.... ak máš nejaké otázky ešte kludne napíš🙂 ahoj. Eliška.

eeffka
11. apr 2014

@tomiholjubavi fuuuha neverila by som ze ta tucna tetka je ta kocka z fotosopovej fotky c1 :o

bastika
11. apr 2014

@misa189 co tak schudnúť ? Pokial sa takto citis dobre tak ok ale ked ti to vadi tak do toho 😀

akrim1311
11. apr 2014

ako ktorí.Niektorí si potrpia na určité typy dievčat -postava,vlasy...iní si dievča vyberajú podľa povahy.Jasné,že pri zoznámení každý pozerá na obal, náplň lepšia 😀

tomiholjubavi
11. apr 2014

@eeffka ta fotosopova fotka je obal z jej albumu. A tucna tetka je velmi uspesna, bohata a oblubena spevacka 🙂 z tvojich komentarov mam pocit, ze si silno zakladas na vizualnej stranke cloveka... 😉

eeffka
11. apr 2014

@tomiholjubavi povedzme ze mam rada vzhladne veci... A sama musis uznat ze fotka c 1 je nadherna krasavica pri ktorej nikto kila neriesi,pricom ta 2ka je taka tetka odvedla. Bezohladu na peniaze a uspech.

koala7
11. apr 2014

@eeffka to je uplne vec nazoru, tu v Holandsku by si za nou aj na druhej fotke nohy polamali. Je miz le ked zapnem slovensku telku kde su vsetky moderatorky na jedno kopyto: podvizivene umele blondiiny s prehnanym makeupom a umelymi kozami. Na to sa pozeraju slovenske teenagerky a snazia sa tomu podobat a slovenski chlapci si podla toho vytvaraju idoly. Tu v holandsku hlasia spravy a pocasie aj vsetko ostatne roznorode zeny, male velke chude plnsie s kratmyki aj dlhymi vlasmi aj tmavsou pletou, dokonca aj zahalene v burke, a vzdy stylovo odlisne oblecene, nie vsetky ako playmate. Je to ovela prirodzenejsie a skutpcnejsie. Vsetky su pekne upravene a nevyzeraju ako cez kopirak

tomiholjubavi
11. apr 2014

@koala7 presne tak, aj tu v chorvatsku mas v telke uplne roznorode moderatorky - buclate, aj obezne, ale aj kocky stihle, sportovkyne...tiez su vsetky pekne namalovane, oblecene a vyzeraju skvele 🙂 ale slovensko bolo vzdycky min. 30 az 50 rokov za svetovym vyvinom...takze si musime este pockat, kym to dojde aj k nam :D

@eeffka proste saty ma dobre strihu, skvele jej padli. tu ich ma na zivom vystupeni:

https://www.youtube.com/watch?v=b28niWxgWuI

a tu je oficialne video, kde ich ma tiez

https://www.youtube.com/watch?v=eE6Sayu7JyM

🙂 kazdy ma rad vzhladne veci 😉 ale clovek neni vec 🙂

quixina
11. apr 2014

@misa189 schudni, popracuj na sebe a nemusíš riešiť takéto otázky

digysa
11. apr 2014

@tomiholjubavi Ale dnesny internet uz je tiez na urovni, ze svoj vzhlad nemozes nijako zatajit. Ved predsa sa nestretnem s clovekom, ktoreho som nevidela na fotke, alebo som sa s nim nerozpravala cez kameru..... ak to dotycny/a mysli vazne, tak nemoze predsa klamat....nikdy sa predsa ku vztahu nedopracuje.

A mam kamratky (fesandy), ktore su velmi zaneprazdnene a radsej si hladaju parnerov cez online zoznamovacie agentury, ako keby mali ist do baru...... a nie je to nic na urovni "pokecu" 😅 😅

zuzana76
11. apr 2014

@tomiholjubavi mne sa ta spevacka tiez vôbec nepaci, ok spievat moze dobre - inak silnejsie zeny maju vacsinou dobry hlas, aj su sympatickejsie, aj zabavnejsie, suvisi to s nejakymi hormónmi, alebo nieco take, nevyznam sa v biologii velmi, chudi ludia su nervnejsi vo vseobecnosti, to beriem, ze sympatie tam mozu byt, ale pekna podla mna nie je. Resp. je to subjektivne- mne sa nepaci

tomiholjubavi
11. apr 2014

@digysa ja neviem, ja som na pokeci nebola od puberty 😀 nemyslela som uplne zatajit..ale poznam dve baby, ktore sa zoznamili so svojimi muzmi cez pokec. obidve su baculky. najskor si pisali tyzden, dva a ked to bolo uz vaznejsie, tak vtedy poslali fotky...obe su s tymi chlapmi uz v manzelstve, jedna uz ma 6 rocneho chlapceka...nemyslela som, ze 50 rocny dedo sa hra na 18tnika...

digysa
11. apr 2014

@tomiholjubavi No ano....ved to je to.....ze na internete sa najskor spoznava ta "druha stranka" cloveka- jeho vnutro..........a vonkajsi vzhlad je druhorady....... Ale aj tak vsetko do seba musi zapadnut...

Pokec som dala iba ako priklad. Myslela som tym, ze ak sa niekto zoznami cez internet, tak to neznamena, ze sa musi znizovat k pokecu, kde je 90% imbecilov. Su aj ine, profesionalne stranky na vazne a seriozne zoznamovanie. 🙂

eeffka
11. apr 2014

@tomiholjubavi fuuha pozrela som videa a korigujem svoj nazor ta zena vo fotosope vobec nie je ona, ved jej ubrali minimalne 20kg alebo pridali pol metra,moze byt spevcacka aka chce ale toto je uz za hranicou dobreho vkusu a myslim ze aj hoooodne za hranicou zdravej uz aj nadvahy 😢

tomiholjubavi
11. apr 2014

@digysa je to pravda...strasne vela uchylakov je na pokeci, este si to pamatam...clovek ani nesmel mat profil fotku, lebo hned dostal 30 perverznych sprav 🙄 a aj bez fotky chodili vsakovake ponuky az nad tym ostava rozum stat...a ked clovek chodi len tak po vonku, v zivote by nepovedal, ze tolko cudakov je medzi nami 😀

tomiholjubavi
11. apr 2014

@zuzana76 nedala som ju sem ako priklad toho, ze umieram od krasy..ale ze aj moletka moze byt oblubena. ona je vydata, ma deti a nemala by problem si najst chlapa...na to som chcela zakladatelke poukazat

wena
11. apr 2014

Viem, že to asi žiadna nebude chcieť počuť, ale ja osobne si myslím, že väčšina áno. Určite nie všetci, to netvrdím, ale väčšina áno, hlavne takí, ktorí si môžu dovoliť "vyberať" a nemusia "brať čo ostane".

Veľa žien (aj mužov) tvrdí, že nie, ale opak je pravdou. Jasné, že pre dlhodobý vzťah sú prvoradé hodnoty a vzájomné porozumenie, ale postava (výzor) je to, čo zaujme a čo si každý všimne ako prvé.
Ja som štíhla a viem, že tomu môjmu sa páčia štíhle ženy, dokonca je tučnú ženu všimne skôr ako ja a sám ma na ňu upozorní ako vyzerá a aké to je nepekné. A takých mužov je veľmi veľa, len to nedávajú najavo.

tomiholjubavi
11. apr 2014

@wena napr mojmu sa nepacia stihle zeny...byvame v lete na pagu, kde na zrce chodia najvyberanejsie kusky z celeho sveta. na štihlu sa ešte v zivote nepozrel... ale co zarucene neprehliadne je kozata ritnata baba s uzkym pasom - typu kim kardashian 😀 to ma bulvy meter od tvare a slinu az po zem 😀 😀 a myslim si, ze prave takychto chlapov je najviac 😀
ludia su pritahovani postavou a zaujme na prvy pohlad, ale nie je to jedine, ani najdolezitejsie kriterium...podla mna

zuzana76
11. apr 2014

@tomiholjubavi ale to je tak individualne, môjmu sa zase pacia stihle, a aj mne sa pacia stihli chlapi, nie vychudnuti, ani nie svalnati, taky normalny stred

digysa
11. apr 2014

@wena Myslim, ze vacsina to tu priznala....a realita ina tiez nie je.

fra
11. apr 2014

@tomiholjubavi "to ma bulvy meter od tvare a slinu az po zem " 😀 😀 😀 som si to predstavila v reále, až mi zabehlo, v tom momente ked obdivuje takú kočku teda musí byť fešák 😀 😀 😀

wena
11. apr 2014

@tomiholjubavi
Ono jasné, že väčšina mužov povie, že sa im páčia ženy, ktoré majú krivky a vyzerajú žensky a nechcú nejaké vychrtliny. Akurát že v preklade to znamená podľa mňa, že sa im páčia väčšie prsia, guľatý zadok a štíhly pás. A to môže mať aj štíhla žena (aj bacuľatá samozrejme).

Ja osobne som ale v živote nestretla muža, ktorému by sa páčili tučné stehná, lýtka a ruky a pneumatika na bruchu (a to všetko väčšinou tučné ženy majú). 🙂

zuzana76
11. apr 2014

@fra aj ja som si ho predstavovala 😀

zuzana76
11. apr 2014

podla mna pekna zenska, tiez to nie je vychrtlinka, ale uplne normalny stred, mozno aj nejakých 5-7 kg navyse ma, ale to neposobi rusivo

tomiholjubavi
11. apr 2014

@wena ja som si napr ista, ze ked moj muzik pozera na z balkona na zapad slnka, tak na plazi sa vyskytuje nieco taketoho typu: 😀 nastastie, takych bab je strasne malo...lebo chude baby nemaju vacsinou cici-rici a baculky zas nemaju stihly pas 🙂 ja neviem, mozno slovakom sa pacia vychudnute dievcata, ale minimalne na balkane su ozaj v kurze typy ako na fotke...tie su najziadanejsie a baby tak chcu vyzerat...

zuzana76
11. apr 2014

@tomiholjubavi na mna posobi nevyvazene, mohutne telo a mala hlava, ale nie je skareda, urcite krajsia ako ta spevacka, ale pravdu povediac ani takto by som nechcela vyzerat