Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?
😖
@tomiholjubavi a podla mna aj ta narodnost v tom bude, naozaj tym horkokrvnejsim sa viac pacia zeny - krv a mlieko, turkom, latino, spanielom atd....
@tomiholjubavi Tak ale to podľa mňa nie je tučná žena, určite by som ju tak neoznačila.
Má pekné štíhle ruky, lýtka, pás, ani stehná nemá nejako tučné.
Taká postava sa určite páči veeeeľa mužom, ale podľa mňa je v tejto diskusii reč o iných postavách 😉
@zuzana76 ty si nejaka prilis narocna na seba 😀 ved ta zenska zaraba strasne prachy len tym ako vyzera...lebo sak v hlave toho moc nema...miliony chlapov si ju predstavuju pri rucnych pracach 😀
@misa189 ver tomu ze poznam chlapov ktrym sa pacia prave tie baculky, ale mohla by si si doplnit do satnika teda nejaku tu suknu,vyssie opatky...nehovorim samozrejme o 10 cm...staci 3-4 cm, alebo tie plne opatky. Muzom sa paci ak sa zena vie pekne obliect, vyzdvihnut svoje prednosti. Nehovorim ze mas byt tip-top, ale jemne namalovana,ucesane vlasy. Nemusis chodi kazdy tyzden ku kadernicke, staci mat doma zehlicku na vlasy,kulmu a za 10 minut dokonale vlasy. Mne osobne staci ked si dam vlhe vlasy do gumicky vecer a rano rozpustim. Dorobim kulmou a hotovo. Ale samozrejme zalezi od typov vlasov. Netreba sa hned podcenovat,treba vyzdvihnut svoje sebavedomie,byt usmiata a ukazat vsetky okolo seba ze si stym vyrovnana. Ja sama mam 2 deti, samozrejme som zacala cvicit a zdravsie jest. Neviem ako je to stebou.....zalezi natom aj aky mas traviaci system, ale treba skusit. Netreba sa hambit. Treba zacat chodit cvicit, aj ked sa hambis do fitka,skus zo zaciatku doma robit brusaky a tak....nechcem abysi to zobrala vzlom....ja ti chcem iba dobre
@wena juuj sak ja som nepovedala, ze je tucna 😀 len ze taky typ sa paci mojmu muzikovi, ze na taku vzdy cumi 😀 on si nejako nepotrpi na tucne zeny, ale stihle sa mu nepacia tiez ...ked sa otoci na ulici, tak vzdy len za takouto 🙂 jaaaj ten moj neposlusnik 😀
@zuzana76 chorvati su slovansky narod, ziadni latinos ani turci ... oni su len fajnovejsi, lebo maju vacsinou domy pri plazach a celoeuropsky vyber 🙂
napr. ja som v spanielsku vzdy bola za velmi chudu - a latino to ani nevravim, sa ma stale pytali ci nic nejem, 165 cm a 48-50 kg, teraz som trosku pribrala na 53 -54 kg
@tomiholjubavi ale su horkokrvnejsi, ja som pisala horkokrvní - to su aj chorvati podla mna, vsetky tieto primorske narody
@zuzana76 je to tak..ja ked som prisla do hr, pribrala som tu 26 kil 😕 😕 a kazdy mi hovoril ako som opeknela, ze som prisla taka sucha a životom vycucnuta 😀 😀 ale nastastie, vacsina tych kileckov je uz prec...tak zase sa ma pytaju, ci som neochorela, lebo som nejaka neduživa 😀 😀
damy baculky, komu sa nechce chudnut, sup k nam 🙂
@babychriss to je za ten vtip. Perfektny 😀 😀 😀
Ako ja ale stale tvrdim, ze si mylite pojem VZHLAD a POSTAVA. Lebo mat stihlu postavu neznamena "pekny-sexi" VZHLAD.
Mozem vam sem hodit 100 obrazkov stihlich zien, ktore nie su pekne......... Tu skutocne nejde o stihlost ale o CELKOVY VZHLAD- Tvar,postava,vkusnost oblecenia, make-up, vlasy..........
Ak ma niekto vymakanu postavu a fuzy nad hornou perou a zarastene obocie nad nosom........akoze pardon 😝
ze stihlich........wow...prepacte, oprava malo byt *stihlych 😅
No mna si moj prvy partner vybral ako stihlu lan 43kg, moj manzel si ma vybral ako 55kg, teraz mam este o 8kg viac a az teraz mi povedal ze som neskutocne krasna a sexi pre neho 😉, aj prsia, aj zadok aj makkucke brusko 😉
@babychriss no ja mam kamosky maju nadvahu, ale chlapy sa po nich tocia, zmurknu, volaju na kavicku, je o o sarme, plne tvare nemaju vrasky a ked sa nastajluju daleko predbehnu aj anorekticky 🙂, apropo medzi muzmi koluju veta...lepsie plavat vo vlnach ako sa trieskat o utes 😉, alebo...s kostou sa hra len pes 🙂
@babychriss Nepises dobre, lebo TUCNA nerovna sa nadvaha.
Ty pises o obeznych zenach a my v podstate vsetky piseme o tej 80kilovej zene (o zene s nadvahou) ako to tu aj @daj spomina
Ja teda neviem, ale moj muz si potrpi viac na tvar/vlasy, ako na postavu. A pytala som sa ho preco...odpvoedal, ze s postavou sa vzdy da cosi urobit a nemusi to byt drasticke. Tvar je tvar a menit ju znamena zmenit celeho cloveka. Predsa len kazda plasticka operacia zmeni vyzor a o dost.
Nevyberaju. V zivote som poznala viac "kosatiek" (bez urazky, mala som totiz taku kamosku a ta sama seba tak volala) ktore mali milujucich mazelov, uplne spokojnych, od tych zien omnoho chudsi boli.
A potom kopec tenkych zien s telami modeliek, ktore si nevedeli najist partnera a stastie.
Tvrdim jedno: muz si vzdy vybera zenu na zaklade vnutorneho vyzarovania.
Ok, inak. Ukázte mi jedného fakt ze atraktivneho, dobre vyzerajuceho muža, co sa o seba stara, cvici, ktoreho by chcela ktorákoľvek žena, s partnerkou bacuľkou. Resp.nejakeho pekneho herca, spevaka, alebo ineho znameho muza.
@jadodka otočia možno, ale akí muži? Urcite nie tí top vychytaní 😉
@babychriss ja by som to povedala asi takto:
ludia si vyberaju partnerov podla ich najvyssich priorit...chlap namakany, ktory travi hodiny v posilovni, da si extra zalezat na vyzore a je pre neho najdolezitejsi fyzicky vzlad, potrebuje k sebe taku istu zenu, aby sa nehanbil, ze nie je dost reprezentativna. (A moze mat aj 5 VS, IQ 180, vtip, sarm, povab a bla bla..- ako ty pises)
clovek vzdelany, sčitany s intelektualnymi potrebami by zase nechcel partnera tupeho, bez prehladu, bez vzdelania, lebo by si s nim nemal co povedat... a moze byt namakany kolko chces
clovek bohaty a lakomy, alebo nejaka zlatokopka, by nechcela chlapa chudobneho aj keby vyzeral ako najvacsi sexsymbol, lebo nevyhovuje jeho/jej kriteriam pohodlneho zabezpecneho zivota...
clovek nezavislak, liberal...by nechcel konzervativneho, lebo ten by ho zvazoval a konzervativca by nezavislak rozculoval...a mohol by mat tiez aj prachy, aj vzdelanie... a tak dalej
vzhlad, nielen postava, ale celkovy vzhlad je tiez z kriterii pri vybere...pretoze nemozeme byt s niekym kto nas vyslovene odpudzuje, aj keby nam povahovo presne sadol...ale odchylku vzhladu od vysneneho idealu vieme ovela skor odpustit ako odchylku od zakladneho principu nasich osobnosti a predstav o zivote. To tvoje heslo - najlepši, čo si mozu vyberat si vyberaju najlepsich, odpad ostava pre odpad...to mi pride nehnevaj sa, ale ...primitivne... kazdy chce pre seba to najlepsie, ale kazdy ma ine kriteria pre najlepsie...ty podla komentarov spadas do prveho typu ludi...
ako pises, rovny rovneho si hlada a tak je to aj spravne : naco by bol docentke kulturista, za ktorym baby saleju, ale okrem cvicenia a par dalsich tem je nevyuzitelny v komunikacii..ako by takeho doviedla do svojej spolocnosti? ved by tam bol jak chudacek a vsetci by hovorili - ze kokooos ta si ho nasla len na sex...a opacna situacia..ako by on priviedol intelektualku, zenu s rozhladom ale priemernej postavy medzi svojich...tiez by ho vsetci vysmiali, ze ci nema na lepsie...
a tiez vtip na zaver: stazuje sa stary chlap svojmu kamaratovi - svoju zenu som si bral lebo mala velike prsia a dlhe stehna...teraz ma dlhe prsia a velike stehna 😀
@digysa 😕 a 80kg neni poriadna nadváha?
Jasne tvar a vlasy napr su dolezite. Ale kazda si vie nehat narast krasne dlhe vlasy, upravit ich, pekne sa nalicit, vytrhat to zarastene obocie, alebo depilovat chlpky /co mimochodom spominas/ pekne sa obliect, zensky, sexi, dat na seba doplnky, dat porcelanovee zuby, / ak ma orli nos upravit, ak ma male pery zvacsit / atd...
Ale ta tucna / a ak to ma najma dedicne ci v genoch/ cely zivot by trpela dietami a obmedzovala sa v jedeni, ci nutila sa k sportu.
Sama pises ze TM, naznacil ze nieco sa s tou postavou da spravit, takze aj on by uvital zmenu chudbutie keby mal tucnu...
@babychriss prepac ale nesuhlasim, napr.nas sused, manzelku ma dobre,cez 90kg, on sportovec, ucitel na skole telocvikar, svihak jak hrom, a ked uz teda zoberiem uz len seba, tiez mam nadvahu, a baby frcia za mojim muzom, stihli, tmavy, vysoky, vzdy sportovoelegantne nahodeny, vyvonany, nastajlovany....🙂, vsetko je o sarme, nie o postave 😉 a tip top vychytany su napr.Kollar a spol, nie bezny sarmantny chlapi, ktrori naju ine priority a nie postavy Veresova, Krainova, aj ked su dokonale krasne,....ti normalny chlapy hladaju partnerku s ktorou si budu rozumiet, ktora nebude zut pupavu ked on bude jest rezen
@tomiholjubavi vyborny prispevok!!!
@babychriss ...nech sa paci...Pierce brosnan so zenou...staci ako priklad? ci chces este?
@babychriss Nech sa paci.........
@tomiholjubavi v podstate súhlasím.. každý máme iné priority..
Ja napr.pozerám aj na inteligenciu, rozhladenost, vseobecny prehlad, znalost o zivote, komunikativnost, spolocenskosť, mat dobre znamosti, tak povediac niekde sa pohybovat, zabezpecit rodinu, davat lasku, atd... ale aj na to aby chlap vyzeral, muzny, velky, staral sa o seba, vonal, cvicil, nejake svaly, styl, pekne oblecenie, atd atd vsetko co k tomu patrí.
A on to očakava od zeny tiez.
@jadodka ale zase typy ako kollar co vyhladavaju typy ako volopichova 😀 ..kolko su s takymi babami...sak maju kazdych par mesiacov inu

@fra
@zuzana76 sak viete, ten typicky chlapsky pohlad, ked sa tvari, ze sa nediva, ale aj z kilometra je vidno, ze cumi :D