Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?
😖
@babychriss
to je super, ze ta bavi moda, obliekanie, licenie, snazis sa mat peknu postavu - to su pozitivne veci.
ALE!!!!
toto netvori vztah, na tom nestoji vztah... hovoris to o reprezentativnej krasavici vedla drsnaca ale co ked dostanes nejaku koznu chorobu, ktora bude viditelna alebo hocico, co narusi tvoju krasu a ty to nebudes moct ovplyvnit? Co urobi ten chlap, to velke zviera, ktore ma super biznis a potrebuje ist na party ci na veceru s princeznou za ktorou budu ini slintat??
Neviem ci chapes, ale krasa, vyzor a aj tvar tela su veci pominutelne.
@babychriss na tom nie je zle nic...zle je, ze sa snazis zakladatelke temy nahovorit, ze len 10 percent chlapov by si ju vybralo, ak by malo navyber aj nieco ine a ze ten zvysok by ju bral len ako cenu utechy, lebo je v podstate odpad - to co zostane... s tym osobne som nestotoznena...
@tomiholjubavi 😀 nieco podobne som chcela napisat 😉
teraz sa vo mne zobudila zvedavost ale co takto hodit sem foto @babychriss ako vyzera dokonaly parik utle ziena plus namakany inteligenty svalovec....mozes kludne aj z rodinneho albumu....
@mima4 Ak ta ten chlap miluje, vezme ta na party aj s tou "chorobou" herpesom, nadchou, aj ked priberes 5kilo,atd chapes? 😉
@sense namakany inteligentny svalovec 😀 😀 😀 hrozne sa smejem formulacii tvojej poslednej vety 😀 pekne povedane
@tomiholjubavi .....no v blave je ich hooooodne.Videla som vela presne takych ako ich babychriss opisuje.Ani mne sa taky muzi nepacia.Ale vies preco???
Pretoze 99,99 percent z nich su totalni tupci.Proste vyzor este dajme tomu ale ked otvoria usta tak konecna.
@babychriss
áno, ak ta miluje... 😉 ale pre ludi, pre ktorych je výzor enormne dolezity tu častokrát tá laska končí... a ja som vyššie nepísala o niečom, z čoho sa zotaviš za par dní, ci do mesiaca, ale niečo čo moze ti narušiť tvoju predstavu krásy a jeho odradiť mať ťa za partnerku za ktorú sa nehanbí
@mima4 ale zakladam aj na inom.. toto je tema vaha, vyzor chapes?!
Laska, porozumenie, cisto rozhovory do rana, piatkove vinko posedenia ked deti spia doma, ze sa ten chlap venuje rodine, zabezpeci ju, idu na vylety, vyzna lasku, nezabudne na sviatky, prekvapi kedykolvek, nepije, nefajci, neni tyran...
Ak to " zviera" ako takych muzov vseobecne nazyvas, ma aj charakter, a svoju rodinu a zenu miluje, tak sa tak aj sprava 😉
A ked je chora neodide na party sam, ale bude s nou a uvari jej caj...
@lyzzy ja som mala aj jedneho takeho zaujemcu...este ked som bola maturantka... kerky, svaly, vyholena hlava, drahe auto...isla som s nim dva krat na pivo, lebo ma kamosky nahovorili...ale nic, ani pusu som mu nedala, lebo ked otvoril hubu, klenot na klenote...bud tema telocvicna, auto, sex...alebo take sprostosti, az som sa to hanbila pocuvat...viac som s nim nesla aj ked ma vyvolaval...posunula som ho kamoske a ona cela stastna sa s nim presusala po meste v aute, dostavala drahe sperky a vobec jej nevadilo, ze ten chlap je jak lastura - pekny na pohlad ale uplne prazdna schranka 😀
@tomiholjubavi mozno si len nedokazala ocenit jeho kvality 😀 😀 😀
@tomiholjubavi no az teraz som si vsimla ako to vyznelo, ale proste to tak slo samo....krasa je pominutelna a dost relativny pojem, pre kazdeho je pekne nieco ine...mala som kamarata takeho namakaneho chlapa 100kg cistych svalov, 6 dni z tyzdna travil vo fitku, v kupelni travil viac casu ako ja, nevraviac o tom ze vzdy musel byt obleceny tak aby dostatocne bolo jeho svaly vidiet ale hlava vymleta....a jedine o com sa s nim dalo ako tak povypravat bolo kolko kg a kolko serii dvihne....na kt. casti tela by mal este pomakat, a aky vyzivovy doplnok je vhodny na budeovanie svalstva, .a podobne temy....a mam aj taku podobnu kamosku samy sval vysusena, ale ako pomocnik pri stahovani a noseni nabytku bola vyborny pomocnik....
@tomiholjubavi ...no a presne takych stretavam aj ja.Ako nemam s nimi blizsi kontakt ale pracujem s ludmi a jednoducho sa im nevyhnem.A hlavne v BA.Nikdy som ani ja nepochopila co je na takychto muzoch sexi.BRRR.Tak ale proti gustu...
@lyzzy ber to tak, ze pre kazdu opicu ma pan Boh truhlicu ... aj taky hrubokrky najde tu pravu, alebo aspon lavu 😀
Idem ja od vas zienky.
Nech sa nikto na mna nehneva 😉 toto je len moj nazor.. kazdy ma svoj vkus a to co ho pritahuje.
Tu na Mk su vacsinou take ine mamickovske typy, chapem 😉
Kazdy nech je tak ako je spokojny a statsny. Ja som 😵 v dlhorocnom vztahu a manzelstve, mame lasku, a bavi nas starat sa o seba, a? 😉 to je k tomu plbohodnotnemu vztahu len taka ceresnicka 😵
Toto bola tema o kilach vyzore tak som sa trosku vykecala. Samozrejme ze dolezite veci vo vztahu su iné.
Idem ja k mojmu, ktory mi nalieva vínko.
Ja prajem kazdej jednej takého muza ako mam, kt.vas bude lubit, starat sa o vas aj o deti, vezme vas na vylety, dovolenku, stravi s vami cas, aj ked ste doma v teplakoch,nenamalovana, pribrata po vianociach, s herpesom na ustach, ci soplom z chripky 😉
Pekny vecer
@babychriss presne takych aj mame 😉 a ešte aj vyhovuju nasim vizualnym kriteriam...teda aspon ten moj mne 🙂 dobru chut k vinku
@zuzkaanicka ...vsak ja im to doprajem.Ja som stedra 😀 ....ja uz toho svojho laveho mam takze....pohodicka 😀
@babychriss ....ano,ano....mame doma jeden kus takeho cloveka 😀
@babychriss pekny vecer pri vinku 😉 ... ja mam tiez jeden exemplar, ktory mi max. vyhovuje a myslim, ze splna hodne narocne kriteria 😉 ... nemenila by som 😉
zial ja ho este doma nemam ( inak by som sa venovala prijemnejsej cinnosti ako vysedavaniu na mk, lebo niekto musi aj pracovat... 😉 ale coskoro sa aj ten moj exemplar dokonaleho muza vrati domov....
@sense akurat som chcela poprosit o foto @babychriss, ze aby som teda vedela posudit co je in a out 🙂, lebo ja mam len tych 150cm...do ktorych sa tu obuvalo, a 36 nohu a nemam vobec nudzu o muzsku spolocnost 😉...tot priroda mi zobrala na vyske a dala viac na sarme...asi 🙂
muži si vyberajú také partnerky, ktoré im zabezpečia zdravé potomstvo🙂 😉
@jadodka no, ved dobreho vela nebyva 😀
@zuzkaanicka tak nejak 😉
baby inak este ma napadla jedna sexy baculka starsieho data 😀 stiflerova mama 😀
@jadodka @zuzkaanicka @sense @lyzzy
@tomiholjubavi ...alebo Oprah 😀 ...kraaasna zena
@tomiholjubavi ...neviem kto je ta zenska na vrchnej fotke ale je nadherna 😀
@lyzzy to je christina hendricks ..herecka...inak ma ich prirodzene 🙂 taka postava je podla mna ako vyhra v genetickej loterii...len zavidiet 🙂

ja som teda este nevidela vyholeneho, sto kilov svaloviny vaziaceho chlapa s kerkami, ktory by bol noblesny gentleman a intelektual 😀 mna napr taki muzi vyslovene odpudzuju...mam z nich taky mafiozo pocit, teda presny opak bezpecnosti 😀