icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

jadodka
11. apr 2014

@tomiholjubavi
@digysa tlieskaaaaam, kocky, takto sa to ma!!!!!!! 🙂

digysa
11. apr 2014

@babychriss Ale neviem, co mi vlastne dokazujes......... Lebo ja tvrdim, ze KAZDY CHLAP SI VYBERA podla postavy a celkoveho vzhladu. Ja tvrdim, ze ten prvy dojem- ten sex-appeal, to vystupovanie zeny je prve, co muz uvidi.........Ziadny muz nehlada v bare zenu podla toho, ake ma IQ.

Ty tvrdis, ze KAZDY muz tuzi po stihlej zene. Ja tvrdim, ze je to volovina. Kazdy muz ma iny ideal.

Nie kazdy muz musi mat stihlu zenu. Uz som ti vysvetlila, ze krasa je realtivny pojem.
To, co sa paci tvojmu muzovi (kde sme sa dozvedeli, ze su to vyslovene iba stihle postavy) , tak to sa nemusi pacit druhym muzom.

Napr. mam kamosa, ktory je tenista, vysportovany, na bruchu "six-pack " a bavili sme sa a vravi, ze ho odpudzuju zeny, ktore maju svaly na rukach a na bruchu........ No co ti na to poviem? Nema rad vypracovane zenske....ma rad normale tela.
Mame druheho znameho, ktory je hotovy zo zien-muzatiek, jemu sa pacia iba zeny, ktore maju same svaly.

zuzanockamt
11. apr 2014

osobne si myslim, ze kazdy muz si radsej vyberie stihlejsiu zenu - zase nie vychrtlinu, ale ani nadvahu

babychriss
11. apr 2014

Vobec. Ja len tvrdim ze cca 90% muzov si sadne v bare k stihlej ako k tucnej ( !!! Pozor ktore by vyzerali v tvari uplne identicky!!!! ) Sorry na rovinu povedane. A vôbec sa tu nebavim o vypracovanych zenach 😉
Nehajme to, každý ma nejaky vkus, a typ ktorý ho bude priťahovať.

sense
11. apr 2014

moj chlap bol vzdy vysadeny na stihle tmavovlase modelky a potom spoznal mna blondinu + takmer 80kg ( i ked sebakriticky mozem povedat ze od tucnej mam daleko) a prisiel na to ze so zenou sa da aj normalne porozpravat a nemusi sa hanbit za to ked otvori usta v spolocnosti a neslinta v restauracii nad jeho steakom kym sa prehrna v zeleninovom salate a vybera listy kde nie je dressing....

takze moj nazor je ze si nevyberaju podla postavy ale podla vyzarovanie, a je jedno ci je clovek chudy al. baculaty pokial je vnutorne spokojny sam so sebou tak to z neho aj vyzaruje....

tomiholjubavi
11. apr 2014

@babychriss a este toto - 80 kil je poriadna nadvaha iba ked ma zena 150 cm...kila vobec nie su dolezite...kazda zena ma iny typ postavy, rozdiel je 80 kil svalov a 80 kil tukov, kazda ma inu stavbu kosti ..atd...dolezite su centimetre obvodu, aby sa dalo hovorit o stihlej zene, nie kila...vysoka zena moze mat 80 kil a aj tvoj ortodoxne stihlofilny manzel by nad nou zahvizdal...

blackcat8885
11. apr 2014

Každý sa najprv pozrie na vzhľad,či muž alebo žena ved to čo má človek v hlave nevidno to sa zistí až pri komunikácii.určite sa chlapom,teda väčšine páčia štíhle ženy ale tak sú aj takí,ktorým sa páčia moletky a tak to má byť,ved potom by každá moletka bola nezadaná.Veľa mužov,aspoň podľa toho čo vidím v mojom okolí si o sebe myslí,akí sú úžasní a ženu upozorňujú aj na tú najmenšiu chybičku krásy.

tomiholjubavi
11. apr 2014

napr - viac nez 80 kilova malena ernman .. podla koho z dam ma poriadnu nadvahu? 😀

mima4
11. apr 2014

ja som sa o tomto bavila s viacerymi muzmi - ved poznate, kamaradske pokecy 😉

A vacsina z nich mi povedala, ze ano, chlap zaslinta po cice-mice, aj si skor sadne k nej v bare... ale pre vyber celozivotnej partnerky uz tak neuvazuju, proste zohladnuju ine veci. Pricom zdoraznujem, je rozdiel ked zena ma nadvahu, par kil navysse, zadok a ine ked ma obezitu.

Castokrat som pocula take, ze krasne stihle zeny " a la modelka" sa cuduju, ako si mohol ten ci onen pekny chlap nabalit zenu, ktora vobec krasou nevynika, aj ma aj kila navysse, kym ony su kralovne krasy a mody 😀 ... ano, pre muzov, ktori nie su povrchni, nie je natolko podstatna krasa a kila zeny

digysa
11. apr 2014

@babychriss Ak by bola stihla zena pekna v tvari a tucnejsia zena pekna v tvari, tak mas pravdu. To je jasne.

Ale ak by bola stihla zena skareda v tvari a tucnejsia zena pekna v tvari, tak tam tie percenta urcite nebudu sediet. PReto pisem o CELKOVOM VZHLADE a ty stale pises iba o jednej veci (stihla postava).
Clovek co ma iba stihlu postavu neexistuje.....musis davat do rovnice cloveka celeho. Postava+tvar= vzhlad.

babychriss
11. apr 2014

@tomiholjubavi toto sa mi nepaci, styl muzatka svalnata, silna..
Zena ma byt stihla, utla, jemna, zenska, nie hromada svalov, ale ani hromada tuku :-P
Mnohi chlapi maju silnejsie zeny ale aj z nich 80% sa dalo s nimi do kopy ked boli stihlejsie 😉
Ako pises jadodka, ona sa s partnermi dala do kopy stihla, teraz ma nadvahu, ale muz ju uz lubi a berie taku aka je to je ine. Tipujem ze aj ten Pierce, sa dal do kopy so zenou ked este bola v trosku inom stave 😉
Hej hovorom, teda pisem to na rovinu, ale ked ideme na to uplne obycajne bezne..
Chlap v bare, ide na lov.. pri bare sedia dve zeny, dvojicky, v tvari obe rovnake. Jedna 20kg nadvaha, a druha stihla, /nenusi byt ziadna fitneska nic/ ku ktorej si sadne/??? 90% tipujem k tej stihlej, ak nie aj viac.

lyzzy
11. apr 2014

@babychriss ....a ty patris do ktorej ,,kategorie"?

zuzanockamt
11. apr 2014

@tomiholjubavi mne sa tiez takato hora svalov nepaci ... ani muzi nevyhladavaju taketo typy

tomiholjubavi
11. apr 2014

@zuzanockamt suhlas, ani mne sa nepaci...to bola len demonstracia na tvrdenie, ze ked ma zena 80 kil ma strasnu nadvahu 😀 chcela som upozornit, ze kila nehraju ulohu...ale centimetre

zuzkaanicka
11. apr 2014

No, kolko ludi, tolko chuti ... kazdemu sa paci nieco ine ... ale ak zena nie je vnutorne so sebou spokojna, tak nikdy nebude vyzarovat to, co zena spokojna, sebavedoma ... pritom to moze byt aj modelka 😉
@babychriss A mna by zaujimalo, co su to ti vychyteni chlapi? 😕

lyzzy
11. apr 2014

@tomiholjubavi ....som si spomenula na jednu spoluziacku zo strednej.Vysoka,stihla baba.Mensie prsia a utle boky.....ale vzdy na zaciatku roka ked sa vazilo tak bola jednou z ,,najtucnejsich".....ze vraj mala strasne tazke kosti.

eeffka
11. apr 2014

@babychriss mam podobny nazor na zeny, tiez si myslim ze zena ma byt utlejsia ,mne sa nepacia ani stihle velke zeny... Take babizne a jedno co neznasam su laby topanky 🙂

mima4
11. apr 2014

@eeffka
ale vysku a velkost nohy predsa clovek nemoze ovplyvnit!!

a radsej byt vysoka ako 150 cm pivo... na vysokej aj oblecenie krajsie vyznie, ako na malej zene

mima4
11. apr 2014

@lyzzy
ale vaha nehovori o postave, tuk je vzdy lahsi!!
Mozes mat 75 kg zenu "tukovu", ktora nosi 46 cislo a vysportovanu, ktora nosi 40tku

zuzkaanicka
11. apr 2014

@mima4 ale ani ta 150-cm-ova zena to nemohla ovplyvnit, nie? 😅

tomiholjubavi
11. apr 2014

@babychriss myslim si, ze mas pohlad na svet velmi ovplyvneny nazormi tvojho manzela ... velmi... dufam, ze nikdy nepriberies, lebo by to mohlo otriast zakladmi vasho manzelstva.. 😨 moj prvy muz bol taky isty...
neskutocne si zakladal na stihlom vzhlade...3 roky som sa nenajedla, lebo len stihla zena je krasna, ostatne su odpad...vyzerala som ako na fotke a to mam na sebe dve tricka a podtym tielko...ale nic ine som nepocula len aka som tucna a ake je neatraktivne vidiet vyžratu kravu...a to mi bolo vidiet rebra aj stavce na chrbtici...mam aj lepsie fotky, ale v starom pc...vacsinu som vymazala aj s panom dokonalym...
podla mojho nazoru, prilisna zameranost a preferencia tvojho manzela ti zanechala stopy na psychike a uvazovani...v den ked som podala o rozvod som bola najstastnejsia zena na svete...a o dva mesiace som si rovno zo sudu isla kupit kebab 😀
clovek, ktory zaklada iba na postave - nech je uz jeho ideal hocijaky - podla mna nie je uplne v poriadku a nemoze sa podla neho hodnotit vacsina...muzi chcu zenu peknu, ale pre kazdeho je pekne nieco ine...a zdaleka neni tych muzov, ktori miluju stihle zeny take vysoke percento ako ty uvadzas.

eeffka
11. apr 2014

@mima4 ja viem z nohy si neurezes 🙂 ale aj tak,srdcu a riti nerozkazes 🙂 a 150 je malo,pre mna je idealna zena vela ja 🙂🙂🙂🙂🙂 168,nohy 36,vahu o 5 menej nez mam 🙂

lyzzy
11. apr 2014

@mima4 ...vsak ja sa tu nejdem hadat.Ja som len napisala moju spomienku na taku zenu.Nikdy v zivote som nikoho nesudila podla vahy takze vobec neviem co k tomuto povedat.Pre mna je tato tema uplne od veci.
Ja som sa len chcela spytat tej co vychvaluje stihle zeny ze kam by sa zaradila ona.

mima4
11. apr 2014

@tomiholjubavi
@zuzkaanicka
@eeffka
@lyzzy
@digysa

aka zena je krasna? taka ktora je spokojna sama so sebou, je vyrovnana a neriesi hovadiny (tymto pravdaze neospravedlnujem obezinu z prezierania 😉

http://diva.aktuality.sk/video/40918/video-kto-... - velmi pekne vyjadrene muzom... su muzi, ktori sa na svet teda na zeny pozeraju aj inak, ako na nieco co ich reprezentuje a sadne do ich "vybavy"

mima4
11. apr 2014

@zuzkaanicka mas pravdu 😉

lyzzy
11. apr 2014

@mima4 ...suhlasim a tymto davam ja bodku tejto teme.

mima4
11. apr 2014

@eeffka

pozri neviem kde v cine ci kde kvoli zelatelnemu idealu zien deformovali napr. nozicky dievcatkam...http://magazin.atlas.sk/print.xml?get[article]=813011

zuzkaanicka
11. apr 2014

A tu si tiez mozete nieco precitat 😉
http://diva.aktuality.sk/clanok/23477/muzi-o-ze...

babychriss
Odpoveď bola odstránená
babychriss
11. apr 2014

Nie som ovplyvnena. Len sa proste rada staram o seba a nehladujem ver mi 😉
Ja nechapem mlade baby co sa ledva vlečú.
Proste aj ked som matka rada sa o seba staram, chcem sa pacit najma samej sebe ale aj muzovi a okoliu.
Baví ma móda, obliekanie, líčenie. Tym ze sa zena vydá, porodí, nemusí z nej hneď byť puťka, pribrata, ostrihana na krátko :-P
Co je na tom zlé 😉