icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

werka_t
11. apr 2014

@stormie asi neuveris, ale bol pre mna absolutne nepritazlivy, co sa tyka fyzickej stranky. roky sme boli len kamarati a keby ma pozval na rande, asi by som sa zasmiala

lyzzy
11. apr 2014

@tomiholjubavi ....tomu ver 😀

lyzzy
11. apr 2014

@tomiholjubavi ....tomu sa hovori ze niekto sa vie narodit 😀

tomiholjubavi
11. apr 2014

@eliz188 to vzdycky hovorila jedna kamaratka druhej (vsetky sme byvali v internate na izbe) - nesed hlavne doma!!!! tam za tebou žiaden princ na bielom koni nepríde. sa mi teraz vynorili prijemne spomienky 🙂

sissmiss
11. apr 2014

@tomiholjubavi to nie je fotene na stavebnej fakulte? Myslim tvoja fotka

tomiholjubavi
11. apr 2014
sissmiss
11. apr 2014

@tomiholjubavi sorry, ta kamenna stena s tymi sprejovymi napismi sa mi zdala povedoma

tomiholjubavi
11. apr 2014

@sissmiss jaaaaj nie, to bolo fotene v dubnici oproti lidla, tam je taky blok obchodov a restauracii

sissmiss
11. apr 2014

@tomiholjubavi 😀 sranda...

eliz188
12. apr 2014

@tomiholjubavi ano ale je to tak veeelmi dlho som sama sedela len doma. ked som konecne v 23 rokoch vystrčila nos doma nastalo peklo boli to samé výčitky a doma nič nepomožes a len sa flákaš atd atd. ale bola som šťasná lebo som si našla priatelou ktorý ma mali radi a aj stale majú takú aká som. a konečne som sa naozaj zabávala stanovačky chaty výlety všetko to čo som mala robiť ked som mala nácť ale koli mojim komplexom z váhy som nerobila keby som stým začala skor možno by som nebola tak dlho sama....ale tak zas moj muž a syn mi to teraz všetko vynáhrádzajú a oboch ich velmi milujem 🙂

sissmiss
12. apr 2014

Inak perfektna tema, taka by som povedala az profilovacia 😀 skoda ze ta utla jemna zienka uz nechce pisat 😀

Dufam ze zo svojich deti vychovam peknych velkych muzov a pekne utle zeny, aby patrili k top vychytenym partnerom 😵 😀
nemozeeeeeem 😀

zuzkaanicka
12. apr 2014

@sissmiss 😀 😀 😀

zuzkaanicka
12. apr 2014

@sissmiss len mne teraz (ako matke) nie je uplne jasne, ako smerovat tu vychovu 😀

sissmiss
12. apr 2014

@zuzkaanicka no tie ktore patria k tym par percentam by nam mali dat rady 😀 vcera som videla v detskom kutiku ako asi na to, chlapec rifle za tri stovky, nagelovany, narazil dverami do mojho muza naschval a ziadne prepac alebo prosim ta a vyrazil nasho ledva chodiaceho z domceka pritom sa tam skoro nezmestil... utla odfarbena mamina ovesana zlatom s vyrazom a postojom ktory evokoval ze svetlo zo ziarovky povazuje za slnko, alebo aspon uv trubice, a podla potetovaneho partnera svalnateho v teplakovej suprave patrili k tym top partnerom...takze tadialto zrejme

zuzkaanicka
12. apr 2014

@sissmiss ahaaaa ... len v takom pripade som doteraz isla trosku inym smerom 😅 ... ak to nahle zmenim, tak deti budu popletene 😅

tomiholjubavi
12. apr 2014

@sissmiss
@zuzkaanicka
mne ani nevadi, ze jemna zienka ma vyhradeny svoj ideal (vratane vysky a velkosti nohy 😀 ) ako musia vsetci vyzerat...ale verejne prezentovat predstavu, ze len tento jej ideal je to najlepsie co si moze vyberat a ostatne sme odpad vydaty za odpad...to by bolo moc uz aj na darwina... 😀

sissmiss
12. apr 2014

@zuzkaanicka ale budu pekne; utle ako zeny maju byt, a svalnati a velki ako muzi maju byt 😵

sissmiss
12. apr 2014

@tomiholjubavi mne sa tiez pacia rozne zeny a rozni muzi, no dobre, nie potetovani svalnati, ale napr.na obrazku ocenim ze dokaze tolko casu venovat vzhladu a je to esteticke, ale obdivujem to asi ako specificky smer vo vytvarnom umeni, napr.ako obdivujem l.vojkuvku, ale len techniku, nepaci sa mi to ako celok, ani by som to nechcela na stene, ale obdivujem to ako sa s tym dokaze prplat a obdivujem napad. A pekne zeny su medzi drobnymi, velkymi, vysokymi...kazdy ma svoj vkus. Mat len to jedno svoje, utla, velkost nohy 36 a 50kg to je skor uz fetis nez vkus. Nikomu neberiem ani ten fetis, ale hrat sa na clena speci rasy 😅....

tomiholjubavi
12. apr 2014

@sissmiss ale vhodna velkost nohy nebola vypracovana ani nacistickymi zakonmi 😀 tak sme sa dostali este o trochu dopredu 😀

mima4
12. apr 2014

inak, mne co sa nepaci na zenach, a co je ohyzdne aj podla vacsiny muzov, je tetovanie....
Proste je to pre mna nieco rusive, vulgarne, neraz sa zena oblecie do krasnych siat..ale to tetovanie na jej tele je ako taka "huba", ktora tam parazituje...

POdobne sa mi nepacia kratke vlasy na zenach a myslim si, ze zeny by mali nosit sukne 🙂

sissmiss
12. apr 2014

@mima4 😀 esteeeeee

Podla mna by muzi mali mat 1.9m max par cm hore dole. Myslim si ze zeny by mali mat okolo 1.7m tiez max par cm hore dole. A myslim si ze zeny by mali mat pekne ruky, prsty, tie ktore maju hrube a kratke zastrelit. A muzi by podla mna mali nosit kosele, vsetci. Su predsa muzi. A vlasy by mali mat vlnite, kratsie, ale nie uplne nakratko. A samozrejme muzi by mali byt snedi

sissmiss
12. apr 2014

@tomiholjubavi nacizmus suviks. Ved modrookych blondakov je mrte, toto je specialnejsia sorta 😎

mima4
12. apr 2014

@sissmiss
no vidis, kazda mame tie svoje predstavy 😉

tomiholjubavi
12. apr 2014

@sissmiss
@mima4 napr. severokorejski muzi maju vystarane, vsetci sa musia strihat podla kima a tym padom vsetci vyzeraju dokonalo 😀 utla zienka na hrad! ta nam ukaze ako ma vyzerat pekny narod 😀

pridam aj ja svoje poziadavky: podla mna muzi by mali mat modre, alebo v najhorsom pripade modrozelene oci, take ma moj muz, tak nech ich maju vsetci...zena by nemala nikdy nosit tenisky, lebo to je muzska zalezitost, vzdy len stekle a nechala by som povinne zaviest francuzsku manikuru...ved kto sa ma preboha divat na tie ohlodane pazury 😀

quixina
12. apr 2014

už sa tu spomínali ohryzené nechty?
najväčší hnus
ženská môže byť vymódená, vymaľovaná a neviem ešte aká, ale ak má ohlodané nechty, je mi z nej mdlo

mima4
12. apr 2014

@quixina
pre mna rovnaky hnus su gelove nechty... 😀 hnusne pazuriska.. pre mna totalny gyč 😉

@sissmiss no moj manzel nosi takmer iba kosele 😉 ... ale pravdaze zehli si ich sam 🙂

tomiholjubavi
12. apr 2014

inak damy, dufam ze si uvedomujete potrebu zaviest normativu na tetovania..lebo niektore su vobec neni esteticke...kedze sme sa uz zhodli v tom, ze chlap musi mat kerky, trebalo by sa dohodnut aj na nejakych schvalenych vzoroch...ja navrhujem nieco mužne, napr. draky, vlky, pripadne abstraktne vzory, ale s ostrymi uhlami, nech su to riadne živočichy 😀

quixina
12. apr 2014

@mima4 geláče sú extra kategória... 😀 to je fakt 😀

tomiholjubavi
12. apr 2014

@quixina
@mima4 hlavne tie spicate ježibabaky 😀

mima4
12. apr 2014

@tomiholjubavi
u muzoch mi zase tetovanie propomina "basistov"... 😉
chapem, ze je to teraz v moooode, ale mne osobne je to velice nesympaticke a u zien totalne vulgarne... fakt ako kozna choroba...