icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

tomiholjubavi
12. apr 2014

@mima4 mne to pripomina basistov u muzov, aj u zien...a hlavne s vekom ..ked vidis takeho 50tnika s potetovanou rukou pomyslis si, ze isto sedel v base a hned mas k nemu daky odstup...ale v tomto sa musime prisposobit vacsine, pretoze si sama pocula, ze kerkovani muzi davaju pocit bezpecia, tak pekne zachovajme rozvahu a vsetkych tetovat..sup sup 😀

mima4
12. apr 2014

@tomiholjubavi čo je to kerkovanie?

sissmiss
12. apr 2014

@mima4 mame rozny vkus ale ja som len zartovala, dokonca som bola az ironicka. Moj tiez nosi len kosele, nastastie nezehlime ani jeden. Mne je taaaak jedno ako kto vyzera, co ma oblecene, kde ma alebo nema tetovanie, ci ma zena velky zadok, ci brucho, ci ramena. Kazdy sme nejaky. Beriem ludi aj s ich chybami a casto sa mi stalo ze som podcenila cloveka na zaklade vyzoru a dostala som facku, mila prijemna ludska bytost schovana za potetovanu tvar, prilis davame dolezitost takym veciam ako je vonkajsia krasa, a milion drobnosti, ktore su otazkou skor osobneho vkusu nez naozaj prejavu osobnosti cloveka. Ak vidim tucnu tetu davat si hamburger, pozmyslim si ze mozno schudla svojich prvych 5kg a dava si odmenu. Alebo si pomyslim ze skoda ze nema pevnu volu, ma pekne crty tvare, je vysoka, mohla by byt zdravsia bez nadvahy. Ale to len v krajom pripade pocitim lutost, radsej nic, nestaram sa, nie je moja vec.Ty si minule pisala o slovenskom vztahu nezdravom k nehnutelnostiam. Ja za tym vidim skor spatost so zemou. Neviem ci je to typicky slovenske ale mne tu vadi ze ludia su strasne obmedzeni co sa tyka slobody prejavu. Stale sa pozeraju na druhych a sudia, alebo hodnotia, vyjadruju sa, ja myslim ze nieco take ako vyzor, vkus, prejav, je vysada slobodneho cloveka. Nezasahuje do prav druhych, je prizemne vyzor komentovat

mima4
12. apr 2014

@sissmiss
plne s tebou suhlasim, ze vyzor nemusi hovorit o cloveku, ja som len napisala co mne je sympaticke, pravdaze vacsina mojich priateliek sa tak neoblieka a maju neiktore aj kratke vlasy.... taketo veci vobec nezohladnujem vo vztahoch 🙂
Myslim si, ze je OK napisat, co sa mi paci, co nie, a to neznamena sudenie toho cloveka. To je ako keby si povedala, ze tie saty su cool a tieto by si si nedala z dovodu toho a toho a teraz by to bral niekto ako "sudenie" 😉
a co sa tyka tych nehnutelnosti - to podla mna nie je spatost so zemou, ale s majetkami..je to laska k majetkom..ktore nam brania byt slobodnymi ludmi, slobodne sa pohybovat a dokazeme pre ne zit aj oddelene len aby sme v nich zili... ale to je len moj nazor.

sense
12. apr 2014

@sissmiss az na tie vlasy u partnera sme podla teba idealny par.... 😀 😀 😀

tomiholjubavi
12. apr 2014

@sissmiss myslim, ze vsetky sme tu zartovali 🙂 mna hrozne pobavilo ako niektori s takou vaznostou zakladaju na svojich predstavach...pritom to neobmedzuje nikoho ineho okrem nich samych 🙂 horsie je ked zacnu prezentovat svoje nazory na verejnosti ako jedine spravne...slabsi jedinec by tomu lahko uveril...potom tu mame mladez, ktora sa nestara o nic ine len o vzhlad...moja 10 rocna sesternica si odmietla dat šišku, aby nebola tučna...10 ročna 😕 tak ja neviem kde to sme...my to aspon podavame na zart a vytvarame tu idealneho chlapa..sme styri a nevieme sa dohodnut..tak by som ozaj chcela vediet, kolko jedincov diktuje celemu svetu co ma byt pekne a co sa nam ma hnusit...

zuzkaanicka
12. apr 2014

@tomiholjubavi som si myslela, ze len u mna to asociovalo nacizmus 😝

Inak, mna este napadlo, ze ked utla zena a vysoky svalnaty muz maju dceru a ta nebude utla (bude po tatkovi), co potom 😕 😅 ... alebo naopak syn bude po mame 😕

adeala
12. apr 2014

@babychriss viem, že už si to tu odpustila, ale aj tak sa skúsim vyjadriť, možno si to prečítaš 😉
ako bývalý pro-športovec mám veľa kamarátov a známych v týchto kruhoch. Oni vyzerajú tak, ako opisuješ, ale rozhodne ani 20% z nich nemá také ženy, aké opisuješ. Väčšina z nich si našla ženy, ktoré majú navyše rozhodne viac, než 3kg, väčšina z nich má váhu cez 70. Sú to charizmatické, večne usmiate, krásne ženy A HLAVNE sú úplne iné ako tie, čo neustále stretávajú, keď sa venujú svojmu športu. Jednoducho už ich nepriťahujú tie útle krásky, pretože ich denne vidia prepotené vo fitku/telocvični 😉

mima4
12. apr 2014

@zuzkaanicka

a hlavne aby chlap vedel tu zenu "zabezpecit" 😉

sissmiss
12. apr 2014

@mima4 ak by saty boli zive a citiace, tak je to presne ten priklad. A napisat ze mne sa pani toto a toto je jedna vec aj o citiacich satatch ci osobach. No napisat ze zeny by mali mat dlhe vlasy...to uz nie je nazor u mna( mne sa paci, nepaci), to je narok smerom k nim(ony by mali a nemali). Je vela zien co nemaju ziadne vlasy. Je vela zien co maju nekvalitne vlasy a nemozu ich mat dlhe. Napisat tu deve ktora je obezna ze je odpad, nie je nazor, ale sudenie ci urazka. A pisat o 5kg nad idealnu hmotnost ze je este unosne....inak je to tazka obezita...ach jaj

sissmiss
12. apr 2014

@sense no tak s tymi vlasmi by ste mali nieco spravit 😝 😀

mima4
12. apr 2014

@sissmiss
Myslim si, ze ludia ktori ma poznaju vedia si to prelozit do reci "paci sa mi" 🙂
A ano, paci sa mi, ked zena ma dlhe vlasy 🙂

sense
12. apr 2014

@sissmiss no ale to by sme uz boli moooc dokonali 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
12. apr 2014

@mima4 tak mna v tejto diskusii najviac zaskocilo spojenie top vychyteni chlapi 😕 ... to akoze ti ostatni su nejaka druha, tretia trieda, zvysok sveta, ci odpad? ... a vobec, to sa niekto zameriava pri vybere na nejaku top skupinu, ci co? 😝 😕 ... cele je to take zvlastne uvazovanie ... velmi povrchne 😖

tomiholjubavi
12. apr 2014

@sissmiss presne presne...to nie je nazor..ale urazanie a povyšovanie seba, alebo aspon svojich idealov nad ostatnych...to je trapne a obmedzene... ☹ ale co sa stane, ked taka osoba nedajboze priberie...bude menit svoj pohlad na svet, alebo sa zosype do depresii? O.o

inak ked ste hovorili o tych koselach, dovolila by som si nesuhlasit :D chlapi by mali podla mna nosit teplakovky, nech su riadni mačovia...košela je taka biznismenska, nema tie spravne grady, nesmrdi posilovnou...takze zaviest povinne teplakovky..ale samozrejme znackove, minimalne adidas a vyssie, nech sa vidi, ze su pri prachoch a k tomu na krk poriadne hrubu zlatu retaz 😀 kto na to nema, deportovat 😀

zuzkaanicka
12. apr 2014

@mima4 vidis, ja mam cely zivot dlhe vlasy a pacia sa mi kratke ... pred rokom som isla uplne na kratko a uz mam zase dlhe, lebo tie kratke mi liezli na nervy 😅 ... zrazu som zistila, ze v Brne stale fuka vietor 😅 ... tak som sa zase konzervativne vratila k dlhym 😉

mima4
12. apr 2014

@zuzkaanicka
mne napr. pride celkovo divne uvazovat pri vybere partnera nad jeho vyzorom. Proste bud si padneme do oka alebo nie... Výzor je pominutelny, a to je fakt... Vidim sama ako sa nim ludia neraz az choro zaoberaju, minaju neskutocne peniaze na "dokonalost" a to s jednym cielom...chcu sa pacit, byt prijati,.. a zjeme v dobe, kedy sa tieto veci dost posudzuju.
Na druhej strane podla mojho nazoru je chore aj odsuvat svoj vyzor na x-tu kolaj. Robia to hlavne napr. mamicky, aj tu na konovi, ktore to, ze su vypapkane na prasiatka, zanedbavaju sa (uprednostnia telenovely pred cvicenim napr.) povazuju za nejake "meradlo" svojho materstva... je to rovnaky extrem ako prehnane staranie sa o svoj vyzor.

zuzkaanicka
12. apr 2014

@mima4 mne sa napr. zda, ze na Slovensku sa tym zovnajskom zaoberau viac ako napr. kusok na zapad ... ale mozno sa mi to len zda 😖

tomiholjubavi
12. apr 2014

@zuzkaanicka aj na mna to tak zaposobilo...vychyteni chlapi, ktori si mozu vyberat 😕 😨 takze ak nemame doma teplakoveho otetovaneho gadža co pol dna travi zdvihanim činiek, tak patrime do kategorie, ktora nebola vybrata a zostali sme tym ostatnym podludom..

mima4
12. apr 2014

@zuzkaanicka len zapad je minimalne 50 rokov pred slovenkom, hlavne v mysleni... Ja osobne mam poroblemy so slovenskou mentalitou, mne sa zda proste zadubena...a aj ked tu citam niektore zeny..mam pocit, ze preniesli sme sa do 50tych rokov 20 storocia alebo aj nizsie 😀
Neustale sudenie, posudzovanie...a uplne nepodstatnych veci...

sissmiss
12. apr 2014

Asi by som mala debatu opustit, nie som v tej spravnej top skupine, lebo s mojim manzelom sme si najskor pisali a ja som nevedela ako vyzera 😅 Nie cez pokec ci nejaka zoznamka, podali sme si ruky na jednej akcii a on ma potom oslovil cez net....tisice a tisice riadkov a stale ziadne stretnutie...ked som s nim po par tyzdnoch intenzivneho pisania sla na kavu, ani len pusa nebola a predsa sme z toho stretnutia sli zamilovani uz uplne a zacali planovat spolocnu buducnost.

zuzkaanicka
12. apr 2014

@sissmiss len tu pekne zostan 😅

zuzkaanicka
12. apr 2014

Mna celkom mrzi, ze do tejto debaty neprispel zatial ziaden muz ... pritom par ich tu na MK je ... to by mohlo byt celkom zaujimave ... darmo sa tu aj pohadame, co si chlapi vsimaju a preco si aku zenu vyberu, ked sme "len" zeny a do ich hlav nevidime 😉 ... my sa tu mozeme bavit skor o tom, co si vsimame na chlapoch a aki sa nam pacia (mne ten moj 😅 ).

sissmiss
12. apr 2014

@zuzkaanicka uz pride muz a zobudil sa mi maly, musim, chte nechte 😅

zuzkaanicka
12. apr 2014

@sissmiss ved ja tiez uz koncim, ale sedelo sa mi aspon chvilu dobre 😅 ... a vonku bude lepsie 😉

zuzkaanicka
12. apr 2014

@mima4 ja som mala na mysli celkom blizky zapad-napr. CR ... uz tam sa mi to zda byt ine a teda viac mi to tu (CR) vyhovuje 😉

tomiholjubavi
12. apr 2014

my sme sa s muzikom spoznali na facebooku 😀 nabalil ma na auto 😀 ale ake - fiat punto najstarsi model 😀 ja som mala take iste len zelene, muzik mal cervene...lajkla som mu puntika a on si ma pridal k priatelom 🙂 zapacil sa mi z prveho pohladu. ma krasne velke hlboke modre oci ako z byzantinskej fresky. Naozaj presne taky neobycajny nadherny tvar 🙂 ale bola som ešte vydata za *pana dokonaleho dietologa najdolezitejsieho* tak sme si len pisali sem tam ...o počasi, o slovensku, o chorvatsku, o svetovych problemoch a novinkach, napr povolit ci zakazat gej parady...proste take hovadiny, nic romanticke, ani koketne...ja som verny typ, ked mam vztah nenamotavam inde...(aj ked moje prve manzelstvo ozaj stalo za prd)...
asi dva tyzdne po rozvode som mala narodeniny, mužik mi napisal pekny vinš a že ako sa mam...a ja, že tak..koncom roka som podala o rozvod a nedavno som sa aj rozviedla...
a on mi na to napisal toto: v septembri zomrela moja mama. vždy som jej hovoril ako velmi sa mi pačiš, ale že si vydata. ona bola už chora a povedala, že ked raz umre, zariadi ta pre mna. aj keby si ma teraz odbila verim, že raz budeme spolu, lebo Boh mi zobral svetlo a dufam, že v tebe mi da druhe ... a ja som sa tak zalubila, že už by sa ma nezbavil, aj keby rovno chcel 😀 aj doteraz mi povie, že je presvedčeny o tom, že som jeho dar z neba 🙂 a teraz nech mi niekto povie, že svaly su doležite...nemenila by som svojho mužika ani za najtopvychytanejsieho mača vesmiru.

mima4
12. apr 2014

@zuzkaanicka
tak to teda s tebou suhlasim. Mam kamosku z CR a doteraz je sokovana z toho, ako na slovensku jeden clovek riesi druheho..
priklad: ina kamoska chce mat len jedno dieta, teda uz ho ma a nechce dalsie, tak neustale ju ludia podpichuju, ze mala potrebuje surodenca, ze ze ako to..ze ci chce ju nechat jedinacikom. A kamoska - česka na to, ze v CR keby takto niekto hovoril, tak ho zdzubu pod ciernu zem, ze co sa miesa do rozhodnuti druheho cloveka..
CR je v tomto smere podstatne dalejj, slovaci su neslobodni narod a preto tu slobodu ani nevedia davat inym 🙂

bajka22
12. apr 2014

@tomiholjubavi wooooow, normálne po mne prebehli zimomriavky, ako krásne napísané a ešte krajšie prežité 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fra
12. apr 2014

@bajka22 veru, píše úplne užasne, všimla som si to už v teme o svokrovi 😝 že ak niekedy @tomiholjubavi bude písať humoristickú alebo aj inú knihu, veľmi rada si ju prečítam 😵