icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

tomiholjubavi
12. apr 2014

@fra aj moj muzik pise dobre...on sice bez humoru, ale vie pisat take krasne a romanticke vyznania, ze ja by som toho nikdy nebola schopna...ked ma ziadal o ruku, tak som plakala od dojatia...bolo velmi tazke zachovat dekorum a romanticku atmosferu, ked som sopel tahala az z brady 😀
@bajka22 mozno utle zeny by povedali na mojho mužika, ze ma nadvahu, alebo je rovno obezny, ale to len preto, lebo najvačši sval, ktory ma a ktory vyžaruje z celej jeho pritomnosti je dobre a laskave srdce. som hrozne rada, že ho mam. je krasny, nielen duševne, ale aj fyzicky. <3
@fra kazdy hovori, ze moj drahy je cely po mame, lebo keby bol po starom tak amen tma 😀

lyzzy
12. apr 2014

@tomiholjubavi ,,,jeeej mine.To je pekne 😀 ...az mi na chvilu moje ladove srdiecko poskocilo 😀 ...prajem vam to

adeala
12. apr 2014

@zuzkaanicka s tým západom máš pravdu, žijem v ČR (Praha) a tu fakt nikto nerieši - napr. taký Stokke som videla asi 3x za celú dobu, tak som vôbec nechápala, prečo sa každý rozhorčuje, že je všade 😀 väčšinou tu stretávam poľské, české, hojdacie kočíky pre všetky deti majú jeden 🙂 ale napr. kamoška ukrajinka hovorí, že u nich žena bez opätkov a make-upu ani smeti nevynesie, takže ešte väčší extrém, než u nás 😅

tomiholjubavi
12. apr 2014

@lyzzy dakujem 🙂
@adeala ked som chodila do presova do skoly, tak tam bolo kopu ukrajiniek z uzgorodu a ozaj nechodili ani po internatnych chodbach neupravene. Pretoze - zenich ta moze cakat na kazdom rohu a ked ta uvidi skaredu, moze ta minut 😀 silna logika 😀 ale zase ten make-up aj oblecenie to je moc na slovensky vkus - zvyraznene uplne vsetko. na tricku volanky, na riflach flitre, na čizmach vybijane zeliezka, ked tiene tak aspon tri farby... ale zase tam je iny vkus, ine kriteria pre estetiku. cim vychodnejsie, tym maju ludia radi prečačkanejsie veci...nemci maju strohší vkus jednoduchsi od čechov, česi zase od nas, my od ukrajincov, ukrajinci od rusov...

adeala
12. apr 2014

@tomiholjubavi tá moja kamoška má parádny vkus zase 😀 fakt úprimne závidím, krásna ženská 😀
a inak - úprimne češi nemajú vkus žiaden 😅 vieš ako sa hovorí, že čiernou nič nepokazíš? Tak v Prahe sa aj nemožné stáva realitou.. 😅

tomiholjubavi
12. apr 2014

@adeala praha je velke mesto..cim vacsie mesto, tym menej predsudkov a tym viac uletov 😀 napr aj v zagrebe sa pohybuju take typy, ze ti rozum zostava stat 😀 ale vzdy si poviem, ze nebud sedliak z maleho mesta, necum a tvar sa, ze to tak ma byt 🙂 tu sa ucim tolerancii, ale predsa len som produkt svojej spolocnosti a ked vidim nieco moc extremne, tak sa cudujem 😀

misa189
autor
12. apr 2014

no ci boze mam chut sa prepadnut pod tu najciernejsiz em test BMI 35.8 ja sa uz ani vonku neukazem

zuzkaanicka
12. apr 2014

@adeala ano, v byvalom ZSSR zena bez opatkov je vidlacka 😅 ... takto mi to vysvetlovala jedna studentka 😅

zuzkaanicka
12. apr 2014

@misa189 prosim Ta, neblazni 😉 ... ak Ti vadia kila navyse, tak zacni cvicit ... ak sa takto citis dobre, tak neries 😉 ... vsetko je v hlave 😉

misa189
autor
12. apr 2014

@zuzkaanicka ale sak to je vela ako cvicim robim rano 50 brusokov este pred tym kym sa naranajkujem ale nepomaha to mam taky pocit. hmmm zacinam mat len depky s toho

zuzkaanicka
12. apr 2014

@misa189 no, ale 50 brusakov nie je prave dost ... ja ma o 20 rokov viac ako Ty a rano urobim 100 a vecer dalsich 100 ... navyse, brusaky nestacia, skus napr. aerobic, tam sa skor donutis cvicit 😉 ... priklady tiahnu 😉

majka99999
12. apr 2014

@misa189 dievca, rob so sebou nieco, to BMI mas dost vysoke. ak mas normalnu vysku, to sa blizis k 100 kg... 😒

zuzkaanicka
12. apr 2014

@majka99999 ono, BMI nemusi byt smerodatne ... je rozdiel 60kg tuku a 60kg svalov 😉

zuzkaanicka
12. apr 2014

@misa189 inak, ak potrebujes motivaciu, tak su tu aj chudnuce temy a aj take, kde sa baby fotia postupne, ako chudnu a teda pred niektorymi naozaj klobuk dolu 😉 ... tak si mozes precitat, popozerat fotecky a mozno sa k niecomu vybicujes 😉 ... celkovo na chudnutie su tie aerobne pohyby najlepsie 😉

majka99999
12. apr 2014

@zuzkaanicka myslim, ze dievca, ktore ma 170 cm a vazi 100 kg, tak to urcite nema svaly. 😒

misa189
autor
12. apr 2014

@majka99999 no mam vysku cca necedlich 170 a vahu no teras som sa na nu postavila a mam trosku viac nez si napisala. ja mam dost tak po tomto zisteni nevijdem ani na dvor a kde to este niekde vonku booooooooze jaka ja som hnusna normaln e sa sama sebe hnusim od dnes

zuzkaanicka
12. apr 2014

@majka99999 preco by nemohlo mat svaly? ... lebo si to Ty myslis? ... ved aj vcera tu bola fotka myslim 80kg stramandy 😉

misa189
autor
12. apr 2014

aspon viem ze teras je v tom vsetgkom probleme len moja vaha

mafin152
12. apr 2014

@misa189 ja som mala BMI 36 ked som spoznala svojho priatela.. 173 cm a 107 kíl.. teraz mám o 40 kíl menej, ale 50 brusakov, nenechaj sa vysmiat, uprav stravu a zacni cvicit.. alebo pre zaciatok uprav stravu iba a zacni cvicit, ked trochu schudnes

mafin152
12. apr 2014

@misa189 ale nikdy som si o sebe nemyslela, ze som hnusna, vzdy som sa mala rada a usmievala som sa na svet 🙂

misa189
autor
12. apr 2014

@zuzkaanicka a v zivote som aerobic nberobila a ani nema o tom sajnu ako sa to robi

adrioska
12. apr 2014

@tomiholjubavi strasne rada citam tvoje prispevky, prosim ta , neodid z tejto stranky... 😉 😀 to s tym zoznamenim...wau... 🙂

majka99999
12. apr 2014

@zuzkaanicka 80 kg sa este da, samozrejme, nejake svaly ma tiez, ale tych dalsich 20 kg navyse... Fyzicky to nie je mozne, aby svaly na 170 cm zene vazili 100 kg. Bud ma vypracovane telo, a teda nema vela tuku, to by mohla vazit aj tych 80 kg. 100 kg je dost.

@misa189 neboj, su aj horsie. ber to pozitivne, ty sa mozes zmenit, si mlada, chce to len upravu stravy a cvicenie. najdi si nejaky kolektiv, tam budes viacej motivovana, neber to tak, ze tie baby super vyzeraju a ja nie, ony vladzu a ja nie. vsetko chce cas. ja teraz chudnut nemozem, cakam babo, ale potom planujem na sebe pracovat, na rodicovskej som pribrala 10 kg, to musi vsetko dole.

tomiholjubavi
12. apr 2014

@misa189 joooj nic si z indexu nerob...mne vyslo skoro 30 😀 to je hranica obezity....a rozhodne nemam pocit, ze som obezna 😀 pozri si moju poslednu fotku v albume z pred tyzdna. uz styri mesiace cvicim a stisnutim rite by som mohla orechy pučit 😀 ale podla bmi som obezitka 😀 je to velmi nepresne takto sa merat na internete..keby ti bmi vystavil nejaky odbornik s tym ze ti vezme aj ine udaje okrem vysky a vahy, to by bolo relevantne, ale takto je to len na zabavu... problem nie je vo vahe...problem je v komplexoch...musis bud nabrat sebavedomia, alebo schudnut...tretia moznost neni...

majka99999
12. apr 2014

@misa189 nechcem tu byt za mudru, ale ludia s nadvahou produkuju menej hormonu stastia a teda castejsie podliehaju depkam (netvrdim, ze vsetky modelky su stastne). potom aj vyzaruju nestastie, malo sebavedomia. ked sa budes ty citit lepsie, tak aj ludia v tvojom okoli budu k tebe inac pristupovat. 🙂

majka99999
12. apr 2014

@tomiholjubavi si kocka, blahozelam. 🙂

misa189
autor
12. apr 2014

no ci boze mam co robit chcem aspon tych 70kg to bude moja vyhra. ale ja nemam take sebavedomie ja sa do niecoho pustim a hned sa na to vykaslem lebo si sama sebe pripadam smiesne. ☹

lyzzy
12. apr 2014

@tomiholjubavi ...inak sa dost podobas na Ellie Gouding 😀 ...spevacku

mafin152
12. apr 2014

@misa189 ked sa k tomu stavias takto, tak aj zostanes tucna.. co uz, zmier sa s tym

zuzkaanicka
12. apr 2014

@majka99999 no, ale ja poznam dost stihlych, ktore ten hormon stastia snad nikdy ani nemali-toto fakt s vahou nema vela ...