Vydrží vzťah môjho muža s jeho o 9 ročnou milenkou, keď máme 2 deti?
Je ako vymeneny....ani deti ho netrapia ☹
moze, ale aj nemusi. aj tam to casom vyprcha..a mozno ani nie zo strany tvojho muza. lebo karma je svina.
sustred sa skor na prakticku stranku problemu, pomoze ti to zachovat si zdravy rozum. a nebud voci nemu prilis ohladuplna, ani on zjavne nebol 😖
tak to nevie nikto, môžu sa rozísť po pár mesiacoch, keď prvotné poblúznenie opadne a môžu spolu žiť šťastne roky. Vek nie je rozhodujúci, bohužiaľ, ani to, že máte dve malé deti nie...
hmm pokial si nespravi dieta aj s nou tak asi nie. len ak mu to teda chces tolerovat a zostat s nim mu musis dat dovod aby chcel byt radsej s tebou ako s milenkou, pripadne novou milenkou, ked ho to pobluznenie prejde
Tazko povedat....pri chlapoch, a celkovo ak má chlap milenku, resp. zena milenca nikdy nevieš, ako dlho to bude trvat...ale podľa mna je to sebec, ked neberie ohľad ani len na tie deti, myslí len na seba, svoje dobre...asi najlepšie bude sa na neho vykašľat, taký chlap si nazaslúzi zľutovania...
no kukám do tej sklenenej gule, ale furt nič nevidím 😒
mozes len dufat, ze nie ak ho stale lubis..... alebo dufat, ze ano ak vidis ze je to somar s ktorym to nikdy nemalo zmysel
co so starsou,mladsou milenkou,nechapem co si chcela vyriesit:VZTAH MOJHO MUZA Z JEHO O 9 ROCNOU MILENKOU
Ked muzovi prepne, tak nepomoze nic....Bud s nou ostane, alebo vytriezve s pride s prosikom....
to je vo hviezdach. ak si sadli, tak to moze byt na cely zivot. mozes sa aj pokrajat.
teoreticky by ti vedela dat odpoved vestica.
otazka ale je, co vlastne presne chces riesit.
po spravnosti by si mala riesit, ci chces s nim ostat alebo odist od neho. a podla toho sa zariadit.
ako plzak napisal: dosla k nemu zena s prosbou, aby jej nieco predpisal na ukludnenie. lebo jej muz ma milenku a ona vie, ze ho to prejde, len musi ten cas preckat bez toho, aby vyvadzala alebo ho zabila 🙂
takze ona presne vedela, co chcela a podla toho konala.
urob si aj ty jasno.
To nevie nik ale co ma zaujima: ty ho chces spat?ja by som takeho chlapa posla kade lahsie...lebo to urobi aj neskor!!!
Samozrejme zeby som ho poslala do riti, deti to neskor poxopia a teba to casom tiez preboli, radsej ziaden muz ako takyto...
Ak nevydrzi jeho novy vztah, co sa zmeni? Pride domov a co? Budete sa zase lubit do konca zivota a tvarit sa, ze sa nic nestalo? A dokedy chces cakat - mesiac, rok, rok a pol? Odpovedz si a sama prides na odpoved. Ak sa vrati, to nebude znamenat, ze sa vsetko vrati do starych kolaji 😖 nikdy uz nebude tak, ako predtym... vsetko bude uplne ine - mozno horsie, mozno lepsie (ak on bude chciet a ty sa dokazes cez to preniest)...
možno vydrží a možno nie a nájde si inú krásavicu..
Ak partner raz sklame, nicim to uz nenapravi.. Narusena dovera, podozrenie, strach, ze to urobi znovu... Nasleduju vycitky, pocit zlyhania, strach, sklamanie... Ten vztah uz nikdy nebude taky, ako predtym... Mozno v mizivom percente sa vztah posunul dalej a k lepsiemu (partneri zmenili pohlad na vztah), no vo vacsine pripadov je to zaciatok konca to sa uz neda napravit... Ja som sa zmenila na besniacu ziarlivu priseru, co som nikdy nebola ja.. To podla mna nema vyznam bojovat o takeho chlapa a cakat nanho...
A keď nevydrží tak čo to zmení na fakte že je to kok.t?
Moze, nemusi...z blizkeho okolia poznam 2 pripady, kedy sa muzi vratili...jedna mala 2 deti, druha 3 deti...otazka je, ci ho chces naspat
hlavne váš vzťah nevydržal, keď si našiel inú, to je jediné podstatné v tomto prípade... všetko ostatné, či je mladšia, staršia alebo to trvá 9 rokov alebo o čom je vlastne názov témy, je úplne bezpredmetné...
Milenka ma 9 rokov?
... Vieš čo buď rada, že odišiel ... ak je chlap schopný opustiť rodinu, manželku a deti je to zbabelec, ktorý myslí len na seba ... Buď rada, že si sa ho zbavila ... nech si užije s mladou, neboj keď prejde obdobie ,, pobláznenia ,, a nastane tvrdá realita a mladá mu bude musieť prať trenky, variť a starať sa o dve cudzie decká pochopí ... ty sa venuj sebe, deťom, zájdi ku kaderníkovi, na kozmetiku, venuj sa svojim koníčkom a teš sa, že si sa zbavila debila 🙂
a ty uz devat rokov tolerujes ze ma milenku? ved on sa ma sveta zit, ked sa mu doma nepaci tak ide k nej a opacne. ved by bol sprosty vzdat sa jedneho len aby mal to druhe. ked ty si pekne ticho.
bud ho chces ako je - a nechas mu milenku. alebo povies alebo ja alebo ona. a on si bude musiet vybrat. to ze mate spolu deti nie je zaruka ze s tebou ostane.
skor sa pytaj, co sa medzi vam pobabralo, ze si hladal inu...to, ze ma inu ta trapit nemusi, lebo ak ti zahol, tak asi nechce byt s tebou a tam ti zmena milenky nepomoze...hovorte a rieste svoje problemy, nie to, co je medzi nimi
No ja by som si teda tiez nasla milenca a postupne na neho zabudala. Takeho blba co ma dve deti a manzelku a podvadza takych zozenies za noc za kybel
Ja sa s takym akurat rozvadzam...a ver tomu, ze aj keby mu to naaaaahodou nevydrzalo, on uz iny nebude.
to uz nie je nevera, ale bigamia 🙂
Inak, velmi rada by som sa dozvedela viac. Pises, ze milenku ma 9 rokov a pritom ma dve male deti. Takze ako to bolo? On podvadzal Teba s nou, ci ju s Tebou? Ako to, ze si to celych 9 rokov nevedela?
A ci ju konecne teraz po 9 rokoch opusti? No co Ti na to povedat. Kazdy vztah zacina a konci, moze sa aj jeho, ale nebola by som prekvapena, ak by si nasiel novy.
a prečo by nemal vydržať?...veď pri nej nemá starosti, mladá milenka má iné nároky ako manželka a dve malé deti ... želám ti pevné nervy ...
nikto ti nepovie ci vydrzi alebo nie, ja osobne by som takeho chlapa spat nechcela ani kvoli detom, ani keby ho lubim. Preco? jednoducho preto ze mozno by som opustila ale zabudnut by som nezabudla a uz by som mu nemohla nikdy verit ze to neurobi opat....
možno si sa dosť sústredila na deti a na muža zabúdala. Treba ho zapojiť do starostlivosti o deti, o domácnosť, aby nemal čas na hlúposti. A ako vieš, že má milenku? Rozprávali ste sa o tom? Hlavne sa tým netráp, ak sa chce rozviesť, tak pýtaj výživné. Niektoré ženy nedovolia mužovi, aby si vytvoril vzťah k dieťaťu a potom to takto dopadne.
....keby aj nevydrzal, uz by som ho nechcela!
Je to vo hviezdach.

Laska, zalubenie, alebo kurevska povaha nema vekove ohranicenie