Vydrží vzťah môjho muža s jeho o 9 ročnou milenkou, keď máme 2 deti?
Je ako vymeneny....ani deti ho netrapia ☹
myslím,že myslela o 9 rokou mladšou milenkou. A keď mu dokážeš odpustiť, prečo nie? nechápem, v dnešnom svete sa dejú x500 hrozných vecí a je len na konkrétnom človeku, ako sa zachová. Rady Ti nepomôžu, skúsenosti iných tiež nie, lebo nemusí to byť ten istý prípad. Ver tomu, že príde naspäť a otvoria sa mu oči.
Ako pise stiewe. Podla mna myslela o 9r. mladsiu milenku. Co na tom zalezi ci o 9r. mladsia, starsia? Neries ju kolko ma atd... Nie som za to, ze milenka je najhorsia. Mozno ona ani o vas nevie ze existujete. Mozno ak vie, tak jasne ze vie len vsetko negativne aka si zla manzelka atd atd... inac by ju nenamotal 😉 v prvom rade hladaj chybu v manzelovi a potom ries milenku. Keby nechcel, nepojde. Ona je najskor slobodna. Ale tvoj manzel je tu so zavazkami. Tak ze pozor.
Ak chces zachranit rodinu, porozpravajte sa. Chodte do manzel. poradne. Mozno je to len chvilkovi osial z jeho strany, mozno medzi vami upadla komunikacia a nejako to hladal pri bej no a z butlavej vrbky takto to dopadlo. Ale osobne si myslim, ze ak odpustis raz, moze sa to opakovat. Je to na tebe. Porozpravajte sa ako si to preddtavuje a hlavne sa nenechaj ponizovat pred okolim ked to praskne. Maj svoju hrdost a hlavne sa neponiz tym, ze budes robit jej hystericke sceny. Im budes len na smiech a dievca mozno ani nepochopi co prezivas pretoze ona ma ruzove okuliarky.
moj si nasiel o 11 rokov mladsiu, mne nechal nase dve deti 9,5 a 5 a bez velkeho zaujmu /raz za dva tyzdne od soboty do nedele/ si buduju novy vztah, novu domacnost a cim skor chce mat novu rodinu… vraj som ho 17 rokov tyrala a teraz nasiel lasku svojho zivota, splynutie dusi a som mu navysila naklady tym, ze chcem od neho vyzivne 😕 mala by som naozaj chciet aby sa vratil???? preboha, co by bolo dalej, hladal by dalsiu?
Ja osobne si myslim, ze ked vo vztahu vznikne nevera nieco nieje v poriadku musel mať dôvod prečo išiel za inou väčšinou je to preto lebo muži hľadajú čo doma nemajú...... a to že sa nezaujima o deti je smutne....ak nahodou prejaví zaujem určite by tomu potom nemala braniť pre deti by to bolo len a len horšie
Ano, každý má dôvod. Niekomu ako dôvod treba že žena mu fakt robí peklo na zemi a niekomu a dôvod stačí to, že si chce ZATRTKAŤ s inou a pokial možno mladšou 😀 ZOBUĎ SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak mal byt nazov temy "Vydrží vzťah môjho muža s jeho 9 ročnou milenkou ...", tak sa nemusis bat, nevydrzi. Dievca dospeje a dostane rozum.
😀 fakt dobre formulovane...
Musis byt tolerantna, raz za cas im navarit, nakupit....a potom im to dlho vydrzi 😀 😀
velmi zle formulovana otazka

Mas pocit, ze ich vekovy rozdiel a to, ze vy dvaja mate spolu dve deti su nejake predpoklady toho, ze mu to stroskota? Ani spolocne deti nie su zaruka toho, ze s clovekom stravis zvysok zivota. Ak to vo vasom vztahu skripalo a mali ste nezhody, mohli by ste mat aj tucet deti a jeho nova partnerka by mohla mat aj 18 rokov a bolo by to jedno.
Hrdost by ma nepustila znova si takeho chlapa pustit do postele a spolocnej domacnosti.