Vyhodila som syna z domu, lebo sa len povaľoval a nepracoval
Baby, som zlá matka keď som vyhodila syna z domu? Má 24 rokov, chodil na VS, ale nezvládol ju...ostal doma, a po pol roku mu pomohol môj brat nájsť prácu...v kancelárii na zahraničnom obchode...v práci s ním boli spokojný, ale on stále mlel že chce ísť do BA, takže keď prepúšťali, tak mu nepredĺžili zmluvu... už je to rok...odvtedy nič nerobí, celé dni leží za compom, a s prepáčením žere....pribral 20kg.. jasne som mu povedala , že ak nebude prispievať na domácnosť a pracovať tak musí odísť... včera som ho definitívne vyhodila...peniaze mu došli a on stále nič nerobí...som zúfalá....na jednej strane je to moje dieťa, ale na druhej strane, už je dospelý a musí si zariadiť život...
z toho co pises nie som osobne presvedcena ze to bol pre teba dobry krok
ak chlapec zazil zlyhania do toho este vycitky od matky neurobil skusku stale zere chcel ist do Ba bez podpory
no pre neho je dobre ze odisiel ale myslim ze ty si neurobila dobre rodic ma dieta podporit ci pri zlyhani na skuske ci ak chcel ist do Ba a nie len vycitata a ponizovat
neni to uplne ten flakac zarobil usetril nepije nefajci negambluje
@lucka_ke ale takto to je cely rok nie len posledne dni. Myslim ze mal dost casu sa spamatat
Ja by som to nedokázala
Ahoj, podľa mňa nie si zla matka ale vyhodiť syna z domu tiež není dobre riešenie si zober ze si jeho najbližšia osoba a vyhodila si ho z domu ved ani pes sa z domu nevyhadzuje a nie to ešte dieťa... Trebalo dat iné podmienky, vypnúť WiFi napr. Nevarit, neprat,..... Atď.
@hettinka lahko sa.hovori ked clovek nie je v tej situacii
Uvidíš o nejaký cas. Daj tomu čas a zamestnaj myseľ iným. Radim ako matka malých detí, tak možno preskoč, ale podľa mňa si mu urobila službu
Klobuk dole 👍 fakt klobuk dole za odvahu. Mozno prave tymto si mu zachtanila zivot, v tom zmysle ze si snad uvedomi preco si tak urobila. Dufam ze za par rokov ti bude dakovat. Lebo toto ma maloktora mama odvahu urobit..no a potom tu mame 100 diskusii o neporiadnych dospelych detoch co visia na matke do 40tky.
@kvetinka75 treba riešiť skôr, ako sa do takej situácie človek dostane. A nie rok synacika vykrmovat pri PC a čakať, že sa zmení sám, bez odbornej pomoci. Keď k psychologovi on nechcel ist, mohla ist sama sa poradiť čo robiť, aj ako ho tam dostať.
Obdivujem ta,ze si to dokazala.ja by som nedokazala dieta vyhodit,ale verim,ze ina moznost nebola. Neboj sa,poradi si. Len ma napadlo,nemohol mat depresie,ked len sedel za pc a jedol?
@asia83 aka si len mudra. Mozes vychovavat kolko chces,pride v zivote zlom a decko sa otoci uplne. Poznam x pripadov,kedy su deti rovnako vychovavane a predsa jedno ostane ciernou ovcou.
@hettinka ja som nikde nepisala ze neprispieval...daval kazdy mesiac 200€, ci robil, ci nerobil...
vzhľadom k tomu aká je teraz doba si nemyslím, že je najvhodnejší čas vyhodiť z domu človeka so psychickými problémami.
ja si myslim ze chalan ma depresiu, co vsak moze potvrdit len odbornik. ja by som mu dala skor podmienku na byvanie nie pracu ale navstevu psychiatra a navstevu terapii. Myslim si to hlavne preto, ze sa nahle zmenil po zatazujucej udalosti. Kebyze vala sunky od malicka, to je ine, ale toto vyzera ze ma problem. Ak sa ti s nim podari skontaktovat, skus mu nejako zabezpecit pomoc (a nie len lieky lebo samotne nepomozu, ale aj tu terapiu).
ach neurobila si dobre cim viac pises tym som o tom viac presvedcena
no nic hadam este dostanes sancu to napravit
Si skvela matka :* tlieskam ti, maloktora toto zvladne, nechat dieta nech sa vzchopi. Uvidis, za nejaky cas budes nanho velmi pysna
Ak pribral tak veľa mohlo by to znamenať aj že berie nejaké psychiatrické lieky a Ty o Tom nemusíš ani vedieť.
Ty si poznáš syna či bol drzý, či chcel riešiť iba nevedel ako a potreboval posunúť.Niektore typy sú také, že potrebujú viac podpory asi sa cítil stratený, že nevie kde začať.ale zase píšeš, že si mu chcela pomoct....Mas aj muža či si žila s nimi sama?mne kamarát povedal, že neodišiel do Ba pracovať kvôli mame, lebo žili sami a bolo mu jej luto.Bud ho to zlomí úplne, alebo sa pozviecha
@loginexistuje ty tu pises k vycitkach ze neurobil skolu a pod...nikto mu to nikdy nevykrikoval, ani ze neskoncil skolu, ani ze doma "zere" a pod... x dat sme sa zhovarali o tom , ze zivot ide dalej a je trebz sa s tym vysporiadat a prisposobit sa situacii...neda sa pomkct cloveku ktiry nechce...an ked snaha bola...aj som bola za psychologom, aj psychiatrom...opisala som situaciu, ald nikto ho nemoze nutit ak on nechce...neviem uz ako inak som ho mala prinutit aby zacal zodpovedne riesit svoj zivot...obe svoje deti milujem, ci uz velkeho, alebo maleho s autizmom...ale aj ja som len clovek a nedokazem zit zivot za vsetkych a muz robit kazdy den 16 hodin aby nas uživil
@eliska13 mam muza...
@1andrea111 nie neberie...ale nema ziaden pohyb a stale sa napchava sladkosťami, az som ich musela prestat kupovat...kludne v noci zjedol aj celu bonbonieru a balik keksov a vypil flasu coly
@dkethe dakujem, dufam
Dobre si urobila. Láska sa niekedy prejavuje aj na prvý pohľad neláskavá. Máš odvahu ktorá mnohym matkám chyba. A vieš že opicia láska nie je pre syna dobrá
Poradil Ti ten psychológ aby si ho vyhodila z domu?
aký má vzťah s tvojim mužom? tvoj syn mal aspoň našetrené v dobe kedy ľudia prichádzajú o prácu a zadlžujú sa. aj si spomínala že má pekný vzťah k svojmu autistickému bratovi. znamená to, že si na všetko nebola sama, lebo predpokladám ti aj pomohol s ním, či sa mýlim? keď tvoj muž ťahá 16tky. Komu viac vadil, tebe, alebo tvojmu mužovi... že len "žere". aby sa ti chlapec nehompáľal niekde na strome nakoniec. máte dojem, že na každom rohu čaká práca? teraz, keď sa vo veľkom prepúšťa a krachujú podniky? Kto ho teraz zobere? Kde?
@1andrea111 podla nej ked som opisala vsetko co sa stalo a ako sa chova, tak nejde o ziadnu psychicku poruchu.. ale zd by s nim musela hovorit...on sa aj vedel tesit, s bratom ked sa hral, ked prisla jeho naj kamoska a pod.. len sa mu nechcelo nic robit...ale ze vobec nic...
mne sa nechce nič robiť, keď mám depresiu. a predpokladám, že asi nevieš pomenovať čo mu chodí po rozume, čo ho trápi atď. to, že ty si myslíš že ide o školu....... ani psychológ by nedokázal urobiť závery z tvojho rozprávania o chlapcovi
@zuzanapjat praca sa tazko hlada, ale on aj mal moznost ist do prace a nechcel...stále mal vyhovorku preco ....mohol dva krat nastupit do roboty a nechcel, ze on si nájde v BA. . Len to ze ani nehladal....

Správne 👍👍 super ze si nasla odvahu to urobit.. Pomoze to vsetkym a najma jemu