icon

Vymenila som zámky pred svokrou

21. feb 2022

So svokrou sme si vymenili byt a dom. Ja s manzelom sme mali trojizbovy byt. Svokra byvala v dome, kde vlastnila 1/2. 1/4 vlastnil manzel a 1/4 manzelova sestra. Manzelova sestra chcela vyplatit. Svokra tam byvala sama a niekolko rokov na ten dom nadavala, ze sa o to musi starat sama, ze najradej by bola v byte. My sme jej darovali nas byt, ona nam polovicu domu a este sme vyplatili manzelovu sestru z 1/4. Byt a dom je vzdialeny asi 12 km, takze je to blizko. Problem je, ze ako sa narodil maly (3m), svokra tu furt chodi. Manzel chodi na tyzdnovky do zahranicia. Svokra ma kluce, otvori si, zobudi maleho, zacne ho natriasat ako ropucha. Potom chodi a komentuje ako sme to cele prerobily. 3x do tyzdna ju musim posielat o 20:00 na posledny autobus. Naposledy ho ani nestihla, lebo za obuvala asi pol hodiny. Minuly tyzden sa dovalila z nejakymi detskymi vecami asi z roku 1985, ze to ide vyprat a maly to ma akoze nosit No ja mam dost. Nasrala som sa a nechala vymenit vsetky zamky. Pokial sa zajtra dotrepe tak ju nepustim. Furt neustale upozornovat, ze jej ide posledny autobus, to je uz o nervy. Chova sa tu ako doma. Pride, vyberie maso z chladicky a ze ide varit. 3x ju musim upozornit, nech si sadne, ze jej spravim kavu a nech ticho sedi. To robi asi od decembra ako sa narodil maly. Predtym dosla tak raz sa 2 tyzdne. Teraz je tu aj 4x tyzdenne. Co mam s nou robit?

Strana
z5
stanulienkat
24. feb 2022

Všetky čakáme ako dopadla táto storry.😃 Podľa mňa je autorka už mŕtva😁🤣

kassandra25
24. feb 2022

To je naozaj strasne, ked je niekto takyto neinteligentny a vtesnajuci sa. Ja som to mala velmi podobne, ale zamky som si nemohla dovolit dat vymenit, zabil by ma muz. Takze to, co si spravila, je neskutocne a v pripade nudze v manzelstve sa mozes obratit na urad prace a rodiny, tam by kolizna poucila tvojich pribuznych, ze kluce od domu nesluzia na buzeraciu.

cacianka
24. feb 2022

@kassandra25 čo si mala na raňajky ?

mima1
24. feb 2022

Autorka tak co ako svokra? Suchala oci ked jej neslo odomknut? To by som si asi aj video urobila tajne 😂😂

karolinakr
24. feb 2022

@mima1 😄

fleur1111
24. feb 2022

Ja mám taký pocit, že svokra spravila zo seba chúďatko a zámky zmenili na pôvodné 😁

puklica13
24. feb 2022

K tej naviazanosti svokry na dom..ja som zažila podobne keď sme kúpili starší domček od mm takej vzdialenejšej rodiny...tiež starší manz.par...začali sme asi po mesiaci prerábať, a po nejakých par dňoch keď som tam prišla, tak teta na pozemku, a jaj toto prečo takto,toto ste nemali..jej vravím,reku teta,som to kúpila a chcem to mat podľa seba, tiež vám nechodím do kuchyne prečo máte tak ako mate...par dni na to mi vola stavbyvedúci, že je tu nejaká pani a strašne sa rozčuľuje že prečo je zburana priečka v kuchyni a prečo sa vaňa a VC misa vyhodila, nech to okamžite vrátia späť,ze to je škoda.. no katastrofa..som tam prišla a fakt dôrazne poprosila nech sa láskavo stará o svoj majetok,nie o ten náš.. nepomohlo , ešte par mesiacov som počúvala vyplakavanie, raz dokonca napísala list, akoze od právnika, že sa máme zdržať konania a vrátiť dom do pôvodného stavu, pretože ona chce odstúpiť od zmluvy...no cele zle, mne jej aj bolo ľúto, v tom dome žila asi 15rokov, ale tak aby som počúvala že som jej zničila život svojim egoizmom.. tak to dik

svettii
24. feb 2022

Mňa by zaujímalo to, čo na to tvoj manžel. Konzultovala si s ním toto všetko čo sa okolo teba a svokry deje? To jej akože nevedel niejako dohovoriť, aby trocha zabrzdila?

katus226
24. feb 2022

@stanulienkat alebo v base za pokus o vrazdu, ak svokra pri pokuse odomknut zalomila kluc 😁 ja by som asi bola 🤷

zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
24. feb 2022

Ja už čakám na autorku, nech sa dozviem ako to dopadlo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
cacianka
1. dec 2022

Škoda že sme sa nedozvedeli o následkoch...

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5