icon

Vytiahol na vás chlap počas hádky nôž?

16. mar 2021

Stalo sa vám,že na vás chlap pri hádke vytiahol nôž?

Strana
z2
martina1201
16. mar 2021

Nestalo. Čo poradiť, ak nemáš svedkov je to tvrdenie proti tvrdeniu. Stretávanie máte súdom stanovené alebo len na vašej dohode? Najlepšie zájsť s malou k psychológovi detskému vysvetliť situáciu a nech on zistí čo si dieťa z toho pamätá. Ak z toho má traumu alebo si to pamätá treba riešiť zákaz stretávania. Predsa nechceš riskovať aby niečo urobil tebe pred malou alebo malej keď ho naštve bez teba.

autor
16. mar 2021

@martina1201 stretavanie je iba na nasej dohode.

sunshine_18
16. mar 2021
elizabet173
16. mar 2021

stretávanie by som riešila súdne a túto skutočnosť tam uviedla, tu už prestávajú žarty

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
16. mar 2021

v tom prípade sa bude stretať len vonku na prechádzke. Ty nie si povinná chodiť k nemu, určite by som už k nemu nikdy nešla a riešila to súdne.

martina1201
16. mar 2021

A kedy sa tento incident stal? Ja osobne keby sa mi to stalo tak idem k detskému psychológovi a ak by povedal že dieťa si to pamätá a má z toho stres by som išla na sociálku aj s papierom od psychológa a vysvetlila čo sa stalo a radila sa s nimi ako ďalej do sudu, kam by som určite podala návrh na zákaz stretávania sa s dieťaťom na základe tejto situácii.
Ak by si to dieťa nepamaralo, aj tak by som sa išla poradiť na sociálku ako postupovať.

autor
16. mar 2021

@martina1201 vcera sa to udialo

elizabet173
16. mar 2021

keď sa to stalo včera, išla by som na políciu, aby si mala záznam a dohodla si termín s detským psychológom. Jemu by som poslala SMS, ktorú by som si uložila, že nakoľko včera na teba pri hádke vytiahol nôž, už k nemu neprídeš a stretávanie sa s dieťaťom budete riešiť súdne. To, čo ti odpíše, by som si tiež uložila. Prípadne mu to pošli mailom. Ako často si k nemu s dcérkou chodila?

jana_eyre_2
16. mar 2021

Nie, nikdy som nebola s mužom ktorý by bol akýmkoľvek spôsobom agresívny a dúfam že to.nikdy nezazijem..

diewcatqoo
16. mar 2021

Boze, zeny... to kde na takych chujov chodite.
Ze je to "len" otec dietata... ty asi tiez nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku...

alexk12
16. mar 2021

@dskjhfdlkdjhl tak asi na dcéru nevytiahne nôž a bolo to pri hadke

stanulienkat
16. mar 2021

Dalsia, co starostlivo vyberala otca svojmu dietatu.

akbara77
16. mar 2021

Iba otec????to.kde si hľadala takého kkt?

jakoma
16. mar 2021

noz nie, moj vytahuje argumenty 🙄

autor
16. mar 2021

@elizabet173 2 krat do tyzdna

dskjhfdlkdjhl
16. mar 2021

@alexk12 toto ju ma ukludnit????

kittykat22
16. mar 2021

Keby sa to opakovalo tak povedz, ze zavolas policiu a povies, ze ta partner ohrozuje nozom a mas strach o svoj zivot. To co si napisala je velmi vazne, a hlavne nebezpecne. Neviem ake mate vztahy, ale urcite by si sa mala zamysliet nad tym co sa stalo, a uvedomit si, ze by si sa mala s nim porozpravat. Povedat mu, ze jeho spravanie je neakceptovatelne, a nabuduce zavolas policiu.

simca06022011
16. mar 2021

Ako vysvetli mi jednu vec, mas taketo tupca chlapa - byvaleho, nechlapa-len otca dietata ... ok. Preco k nemu dobrovolen chodis ty s dietatom 2x do tyzdna? je na to nejaky rozumny dovod? Ze on by nikdy neprisiel ku vam a k rodicom? No ako super! Pekne by som mu napisala, ze navsetv je koniec, necakala by som, ci sa to bude opakovat, ak chce dieta vidiet, pride ku vam, kde budes este v niekoho spolocnosti. Nepride, jeho problem.

A k otazke, nie moj chlap nikdy na mna noz nevytiahol, keby to urobil v tej sekunde volam policiu. A otazne je, preco a ako ho to vobec napadlo? Ako to prebiehalo? Ja si to na navsteve s deitatom, ked on sa ma venovat malej a ja som iba ako dozor nejaky, neviem ani predstavit. Cize tam to asi nebude len tak, ze je "iba" otcom malej. Travis s nim 2 navstevy tyzdenne.. to sa mi zda dost.

pimpa12
16. mar 2021

Už to že ste sa pred malou hádali pre ňu muselo byť hrozné, nie to že ešte je ten idiot vytiahne nôž. Ak ti čo i len trochu záleží na zdraví a psychickej pohode tvojej dcéry tak už tam nepôjdeš. Nikdy. A obratom na políciu a podať na súd žiadosť o úpravu styku s maloletým dieťaťom. Myslím tým že budeš žiadať aby sa s ňou nestretával. Je mi hrozné ľúto tej maličkej och...

diewcatqoo
16. mar 2021

@simca06022011 ja mam skor pocit, ze mozno jej rodicia vidia, aky je imbecil a nedovolia mu prekrocit ich prah...

simca06022011
16. mar 2021

@diewcatqoo to nikde nepise, ona pise ze on by tam nikdy neprisiel. Myslim, ze aj jej rodicia by ho radsej strpeli ako riesili vyhrazanie sa dcere... a nebodaj nieco horsie.

deti95060810
16. mar 2021

nie... a to bol môj ex poriadny blb ale až tak neklesol...😉

sidicek
16. mar 2021

A prečo chceš, aby malo tvoje dieťa vzťah s takýmto debilom? Co tým chceš dosiahnuť?

evaachesa
16. mar 2021

Prepáč ale čo je toto za blbá otázka? Normálny človek nôž na nikoho nevytiahne. Ak tvoj muž áno, tak volaj políciu a nepýtaj sa hlúposti 🤦

sari24
16. mar 2021

Pomôže informácia ak ti teraz 50 žien povie že na ňu muž nevytiahol nôž? Nerozumiem otázke ako to má riešiť problém :/
Ale inak nie nevytiahol. Ak by vytiahol tak by ma nebolo a podala by som trestné oznámenie hneď na druhý deň.

andreatytler
17. mar 2021

Autorka... toto neries tu na fore. Chod na policiu a s dcerou (a aj so sebou) k psychologovi. Podaj navrh na zmenu stretavania. Nedovol aby sa mohla takato situacia znovu opakovat.... nikdy.

sim_mi
17. mar 2021

Zas taka otazka, ako by slo o nieco normalne a ty sa len chces uistit, ze v poho, nevycnievas z radu 🤷‍♀️🤷‍♀️ to ti hadam ani nemohlo napadnut, ze ti sem niekto napise, ze ano, vytiahol, sme spolu dodnes...ved toto je konecna, rovno by som sla na policiu a cau. Neviem, co ocakavas od diskusie, musis predsa vediet, ze to normalne nie je

Strana
z2