Vzťah - nevzťah s mladším
Ahojte, veľa čítam vaše dobré názory, na niektorých sa dosť bavím iné ma doslova prekvapia aké riešenia sa ponúkajú, keď diskutuje viac šikovných žienok a je Vás tu neúrekom. Ide o to, že som sa zaplietla s mladším mužom...ehm..skôr s chlapcom...ja budem mať tridsať rokov a mladý má len sedemnásť...áno ja viem, viem...choré. Ale fakt si rozumieme. Neplánovala som to ani nič, zoznámili sme sa náhodou. Je na svoj vek vyspelší ako iní chlapci v jeho veku... Bože, sama sa z toho neviem spamätať, viem, že to nie je ok, ale akosi si ho neviem odoprieť. Čo vy na to, mám byť sebec a chvíľu si ho užívať? (je mi jasné, že budúcnosť to nemá) Alebo sa mám odstrihnúť a nekradnúť mu jeho čas?
uff, ďakujem za všetky príspevky, áno je vyspelejší na svoj vek, aj fyzicky aj mentálne a áno, chápem aj tie, čo si myslíte, že je to choré, v podstate to viem. Tiež by som zúrila keby je to môj syn, nie som padnutá na hlavu ani nemám ružové okuliare. 🙂 To je presne to, že hovorím, že sa to celé vo mne bije. Opakujem, že obaja sme si vedomí, že to nie je na vzťah ani do budúcnosti ani nič podobné. Ale je nám spolu dobre, nie len že si užívame bohapusté radovánky, že hurá mám zajačika tak neviem čo so sebou, ako to tu niektorí asi vidia - ale dopĺňame sa, rovnaké nápady, rovnaké myšlienky a tak...
Niekto tu použil výraz - nekaz mládež - to je trochu silné. práveže som mu v pár veciach pomohla, prestal sa flákať s pochybnou bandou mladých huličov, do ktorej aj tak nezapadol, kedže s nimi húliť nechcel, začal chodiť domov načas ako mal, lebo mu normálne poviem, utekaj domov, aby si nemal prúser a tak. Veľa vecí som mu vysvetlila a berie to odo mňa inak ako od rodičov.
otcova sestra keď sa zoznámila už s jej terajším manželom on mal 19 ona 29....sú manželmi už 7r...majú syna spločneho a ona má syna z predchádzajúceho vzťahu.Všetko im klape jak má a rozdiel medzi jej synom a manželom je 9r,takže sú skôr jak kamarati.zo začiatku jej rodičia(moji starký) boli proti ale tak časom ich to prešlo 🙂
@katieg85 No vystihla si pointu. Ono urcite by po case zacal hladat nieco mladsie a jeho starsia partnerka by ostala sama a nestastna... Taketo vztahy vacsinou dobre nekoncia...
@mojee Mozno zo zaciatku, ked u vas bude este nejaka ta sexualna vasen, tak to bude medzi vami dobre. Ked sexualna vasen opadne, tak sa budes hanbit sama za seba, ze ako si mohla spat s deckom...
Mam kamaratku, ktora ma len o 3 roky mladsieho, ale kazdy den zije v strese, ci sa jej nahodou neobjavila nejaka vraska...kazdy den hlada na internete "zarucene recepty" ako vyzerat mladsie a ako si udrziat mladost "naveky"... Ked ide po ulici, tak si tajne obzera mladsie dievcata a ziarli, lebo aj ona by chcela tak vyzerat a napodobnuje ucesy, chovanie, oblecenie, make up mladych bab len preto, aby nahodou nevyzerala na svoj vek. V tomto strese a ziarlivosti na mlade dievcata zije kazdy den a to len preto, lebo sa boji, aby ju jej mladsi partner nenechal pre mladsiu babu.... ja som rada, ze mam o par rokov starsieho partnera, pri ktorom si mozem dovolit vyzerat na svoj vek a byt sama sebou. Pri nom som a stale budem ta mlada ja, co u zien by malo byt prirodzene...
@mojee asi si budes musiet prebrat vsetky pre a proti, a zamysliet sa trosku do buducnosti, mozno, ci chces dalsie deti, ako by sa on k tomu postavil ... Predsa je to len chlapec, ktory si teraz uziva, ale ako bude reagovat, ked bude treba riesit nieco dolezite ... Nezdupka? Ostane? Podrzi Ta v problemoch?
@kykka mozno je v tom podvedome pisatelkyna tuzba postarat sa, je tam kus oidipa, snaha si nieco dokzata.... neviem
ale je to mile, kazdy sme iny, aspon vidiet ze sme ludia slobodne rozmyslajuci 🙂 a P.S. jason statham sa paci aj mne 🙂
@raszuz bola by s velmi prekvapena 🙂))
dakujem za doveru a aspon vidis ake to je ked sa ludia nepoznaju a maju nazor 🙂 snazia sa poradit a keby sa poznali zistili by, aki su vsetci ini 🙂)
A hlavne, mojich pár vzťahov čo som absolvovala boli vždy starší muži. Manžel bol dokonca o 8 rokov starší. A vždy som hovorila, že mladého nieee, že jedno dieťa už mám, keď sme sa len tak niekedy s babami bavili...no holt, ako sa to hovorí o tom zapovedanom chlebe... 😒
@diskutujuci
@kykka
Viaceri tu mame rovnaky vkus asi 😀
@diskutujuci presne tak, kazdy je iny, niecim vynimocny, zaujimavy, co clovek to nazor 🙂
@mojee Ved jasne, skus to. Ale ujasni mu hned na zaciatku, ze vas vztah nikam nepovedie, aby sa mlady na teba nenamotal, lebo v tomto veku su mladi velmi citlivy. Moze sa stat, ze si popri tebe najde dievca v jeho veku a teba necha a ani nepociti vas rozchod. Ale moze sa stat, ze ty si najdes starsieho a budes chciet nechat ty mladeho, tak to uz potom bude pre teba tazko takto ublizit "dietatu"... Tie vztahy, co tu pisu baby, ze vychadzaju su maximalne s vekovym rozdielom tak 3 az 5 rokov, kde to uz boli dospeli chlapi. U vas je to 12? A chlapec este v pubertalnom vyvine, takze to je uplne o inom. A vies aki su ludia, mozu na teba zacat ukazovat prstom, ze pedofilka atd... Sice tebe to moze byt jedno, ale ked mladeho nechas, tak sa ti moze pomstit, moze ta tak poohovarat po meste, ze nikdy uz z domu vonku nevyjdes... Pubertaci sa vedia tvarit ako dopeli, ked treba, ale su to stale este len deti, nikdy nevies, co z nich vyjde...Pisem ti len svoj nazor, lebo z mojho pohladu, sa toto skonci pre vas zle, tak preco ti nenapisat, co si myslim? na to si sem pisala, aby ludia vyjadrili svoj nazor, tak toto je moj...
@mojee No je rozdiel 5r. mladší a 12r. Posuň si to celé o 10r. do budúcnosti. Ty 39 on 27. Hmmm? Ak vám je teraz dobre, užite si jeden druhého ale neriešte rodičov, okolie... Berte to ako rozptýlenie v tomto ťažkom živote. Čas ukáže... Ty možno v práci stretneš zrelého muža ktorý ti bude imponovať, on sa môže zalúbiť do bláznivej puberťáčky ktorá nebude mať záväzok a bude s ním chodiť na stanovačky, festivaly....
Len si potom nerobte pri rozchode výčitky. Zostane to už len ako milá spomienka
@mojee ja to neodsudzujem, ved pokiaľ si rozumiete, zjavne je on s tebou veľmi spokojní, asi mu aj sčasti nahrádzaš rodičov, ked sa doteraz flákal s kamarátmi a asi rodičia na neho nemali veľa času. A nikdy nevieš, či ten vzťah má perspektívu, niektorí vekovo primeraní sa rozvádzajú po 2 rokoch, možno spolu vydržíte 20 rokov. Ja by som to synovi asi nezakazovala, lebo niektoré mladé dievčatá v dnešnej dobe sú tak rozmaznané, že sa ešte dlho nehodia pre partnerský život. To okolo bude mať vždy pripomienky - nájdeš si staršieho, tak ideš po jeho peniazoch, nájdeš si rozvedeného, tak si mu rozbila rodinu atď. Ved ked to chce aj on, ked prišiel za tebou, tak mu je asi lepšie s tebou ako bez teba. No má chlapec pozerať nahé baby v časopisoch, na internete alebo sa milovať so spolužiačkou, ktorú by hned oplodnil a obaja by to robili len zo zvedavosti, tak nech radšej máte pekný vzťah s láskou.
@mojee nerieš a užívaj si prítomnosť... neviem ako veľmi si do toho zatiahla dcéru, či vie, že je to pre teba niečo viac ako kamarát, na toto by som si dala pozor, aby prípadný koniec tohto romániku neoplakala najviac ona a nevidela v tebe nejakú túto, čo len využíva mladých chlapcov... a kto vie, možno nakoniec z toho bude aj normálny vzťah - neboli by ste prvý ani posledný pár s takýmto vekovým "zložením"😉
a nemaj výčitky, že "kradneš" jeho čas, snáď ho nemáš doma pripútaného k radiátoru a môže slobodne odísť aj on (z bytu aj zo vzťahu) 😉
@mojee mila mojeee
budem stat vzdy na tvojej strane 🙂)
jeeej, ďakujem
@jahodka8
@sissy27
@diskutujuci za milé slová, som rada, že sa viete pozrieť na to z oboch strán aj s plusmi aj s mínusmi. 🙂 a ďakujem aj tebe
@kykka tiež realita, ktorú musím brať do úvahy.
Budem sa brániť tomu, aby sa to posunulo niekam inam, v rámci zachovania zdravého rozumu pre mňa ale hlavne pre neho. Sama som zvedavá akým spôsobom to vyriešime. Ale zatiaľ je pre mňa dôležité to, že nám je obom jasné, na čom sme a ani jeden to nikam inam netlačí.
@mojee jej a pis nam/ mne ako sa dari 🙂)))
@diskutujuci budeš prvý informovaný... 😀
@mojee jej dakujem za doveru 🙂) skoda ze nemam 17, rad by som bojoval o teba s tvojou tajnou laskou 🙂))))
Waaau...drzim palce. len dufam, ze chlapec to neberie ako ulet. 🙂
@diskutujuci páčia sa mi tvoje silno ironické príspevky... 😀 😉
@mysicka36 ďakujem, dám časom vedieť ako sme to ustáli
@eliska31 mno...ono to je vlastne celé taký jeden veľký úlet. 😀
@mojee uhhha teraz som sa zlakol 🙂) ja mam rad ludi, ironiu v tom malokedy najst, kde si nasla? 🙂))
nechcel som urazit, mozno napisat viac vtipne ako ironicky a dakuejm 🙂
@mojee mne to pride velmi fajn mat "polovicku" s ktorou si rozumies a milujete sa uz nech je v akomkolvek veku. Pozri na kona, najdes tu plno plno smutnych pribehov, tak sa tes z lasky a vztahu tak ako je teraz. Mozno za pat rokov si potukas na celo, ze omg co som to vyvadzala ale isto to bude osviezujuca spomienka .)
Pravdepodobne nebude otec tvojich dalsich deti, tak by som ani neriesila co na to okolie. Rodicom by som nespominala nic.
btw moj partner je o devat rokov mladsi a cim je starsi, tym rozdiely, ktore som pocitovala v jeho nazoroch a postojoch miznu.
Ja vam fandim.
@jalucija jeeej, ale aký úsmev si mi vyčarila na tvári... Ďakujem. Presne takto to vnímam keď mám normálnu v pohode náladu...🙂
@diskutujuci nie nie...neurazil si, naozaj sa mi tvoje príspevky páčia, ja nie som človek ktorý by si všetko vzťahoval na seba. 🙂 aj tvoj druh humoru mi vyhovuje, takže pohoda.

@katieg85 klobuk dole pred takymi rodicmi, lebo vela rodicov, by sa zrejme s uplnou radostou staralo do zivota a volby svojich deti