Vzťah - nevzťah s mladším
Ahojte, veľa čítam vaše dobré názory, na niektorých sa dosť bavím iné ma doslova prekvapia aké riešenia sa ponúkajú, keď diskutuje viac šikovných žienok a je Vás tu neúrekom. Ide o to, že som sa zaplietla s mladším mužom...ehm..skôr s chlapcom...ja budem mať tridsať rokov a mladý má len sedemnásť...áno ja viem, viem...choré. Ale fakt si rozumieme. Neplánovala som to ani nič, zoznámili sme sa náhodou. Je na svoj vek vyspelší ako iní chlapci v jeho veku... Bože, sama sa z toho neviem spamätať, viem, že to nie je ok, ale akosi si ho neviem odoprieť. Čo vy na to, mám byť sebec a chvíľu si ho užívať? (je mi jasné, že budúcnosť to nemá) Alebo sa mám odstrihnúť a nekradnúť mu jeho čas?
@mamutka ibaze my sa tu nebavime o 26 rocnom dospelom a zrelom chlapovi, ale o 17 rocnom dietati... A ja som ani nevedela, kto si, a ze mas mladsieho manzela... Ale ked sa uz o tom bavime, moj manzel je o 9 rokov starsi a kazdy mu tipuje o 9 rokov menej, takisto mne... Obaja nevyzerame na svoj vek...
Uzi si to 😉 ved mlady to nerobi nasilu,ani pod hrozbou. Dufam,ze ma tu neukamenuju :-P
@mojee no nemám právo súdiť nikoho, každý môžme byť v rôznej situácii ale z tvojho písania mi to príde že tie pocity sú u teba čisté a fakt nevieš ako na to. Tak ja by som na tvojom mieste asi zachovala tak ,že to treba skončiť teraz kým je to ešte na začiatku, ten mladý to určite prežije, bude rád že má takú skúsenosť so ženskou ale ver mi predýcha to skoro, a ty no ty keď už máš aj dieťa tak to postupom času tiež predýchaš, nájdeš si niekoho iného, nehovorím poznám pár kďe tiež žena je o 18rokov staršia, ale predsa ten chlap už má okolo 30 a nie 17 podľa mňa tam je ten rozdiel , že to je ešte v podstate dieťa, ale keď ste si súdený tak sa o pár rokov nájdete znovu ale zatiaľ by som to neriešila 🙂 držím palce nech to tvoje rozhodnutie už bude hocijaké
@mojee Citis vo svojom vnutri, ze robis nieco nespravne ...viem, že to nie je ok, ale akosi si ho neviem odoprieť... Teraz ti tu pisu cudzi ludia, ze je to ok a ty si z toho stasna. Ale oni do teba nevidia, ani do toho vasho vztahu. Vsak si tu napisala len par riadkov. Co keby si sa riadila svojim svedomim? Ak ti ono hovori, ze to nie je spravne, tak ho pocuvaj. Vies si ho odopriet, ale nechce sa ti, to je cele. Je ti takto prijemne. Mne keby dali kilo cokolady, mala by som chut ju zjest celu. Vedela by som si ju odopriet? Vedela. Chcelo by sa mi odopierat si? Nechcelo. Bolo by to pre moje zdravie dobre? NEBOLO
@purplelife aj keď je tvoja reakcia negatívna, v zásade sa mi páči...
Pedoshe-bear 😀 Aký vzťah? Je to choré. Ani sex nemôže byť dobrý, veď je to iba ucho. Je to úchylka inak.
@mojee omg omg, 17nastrocny chlapec a 30rocna skusena zena s dietatom? To sa aj o dacom rozpravate? Neexistuje, to si len ty nieco navravas o jeho vyspelosti, ale je to decko, neverim, ze mate sancu na plnohodnotny vztah. Sex ok, ale vztah? Jedine co moze byt, ze si zaostala ty, ako prepac za nazor, fakt ma to mrzi, ja uznavam akykolvek vekovy rozdiel, ale sedemnastrocne decko je proste decko a sex s nim je podla mna fuj, nech sa tvari akokolvek vyspelo. A samozrejme jemu to dviha ego a uci sa na starej, ale tak dokelu mysli trochu aj na seba
@mojee ja by som neriesila co je ,uzivajte si to ,ja som presvedcena ,ze ten cas pride a vy obaja pridete na to ,ze to nefunguje,alebo funguje ,ja si myslim,ze casom obaja pochopite ,ze to nejde,chalan ma pred sebou zivot,ktory ty mas za sebou,diskoteky,chaty,zabavu,nie je pripraveny viazat sa ,uzi si to ,lebo euforia prejde a aj 17 tka bude fuc
ja mam 18 rocneho syna,vsetci vravia aky je zrely a rozumny a dospely,ale len ja vidim ake je to este dieta
@mojee ten prispevok ani nepatril tebe ale @diskutujucemu
@mojee JA ti to poviem takto: predstav si, ze tvoja dcera ma sedemnast a zacne spavat s tridsat rocnym chlapom. Kedze zijeme v demokracii a nesmie byt diskriminacia, tak by to malo byt uplne rovnake ako to co robis ty. Takze- tvoja skoro dospela dcerka sa zacne stykat (doslovne) s dospelym starym (voci nej) chlapom. On je rad pre sex a v podstate aj tvoja dcera. Teraz si odpovedz sama, ci si myslis, ze je to ok- ak by mal nejaky stary chlap, ktory to s nou nemysli vazne kazit jej mlady zivot. Ja som za naozajstnu lasku, nie za sexualne hratky ale ak ti nebude vadit, ked na teba bude zazerat raz mlada standa jeho zena a ukazovat so smiechom aka si ty starenka, tak asi je to normalne ale iba pre teba.
@slniecko2 prepac,ale myslim,ze to velmi prezivas. 17.r baba a 30r.chalan nie je nic zvratene.Nema predsa 60 !! A mimochodom "keď má niekto viac ako 15 rokov, môže mať v zásade pohlavný styk s osobou staršou ako 18 rokov bez trestnoprávnej zodpovednosti tohto dospelého. Trestné je iba vykonanie súlože s osobou mladšou ako 15 rokov."
@v_alika12 Neviem neviem, ja som presvedcena, ze sa to da postihovat- minimalne tak ze ta mozu rodicia dietata zazalovat za mravne kazenie dietata. Ale to je pravda, nie je to az take- ved chalan je skoro dospely. Moc to neprezivam, ja to chapem ako normalna matka, ktora si mysli, ze kadejaka pubertalna tridsiatnicka nema co kazit chlapcovi zivot. Pretoze zivot so zmyslom nie je o nezavaznom sexe atd, ale o uceni sa o zodpovednosti, moralke atd. A tiez by som sa bala, ze moj syn chyti kade co- ja viem ze to znie mozno ako pritiahnute za vlasy, ale dnesny svet je taky. No jednoducho ja len dufam, ze moji dvaja synovia nikdy nestretnu v 17-tich taku zensku akou je zakladatelka temy. To by som jej musela skocit potom do usmevu 😠
ja deti nemam,tak je mozne,ze sa na to budem pozerat inak v buducnosti. a co sa tyka postihu za ohrozovanie mravnej výchovy mládeže,tak sa to tresta iba v pripade ak by bola osoba pod 18 r.do tohto cinu nutena nasilym alebo by to vykonaval ako zdroj prijmu (prostitucia). No a v tomto pripade je to zrejme vsetko na dobrovolnej baze @slniecko2
pokial ide len o sex, vekovy rozdiel medzi mojim poslednym a terajsim partnerom je 16r. , priatel ma 21, sex mal prvy krat so mnou a teda ja si pochvalujem v tejto oblasti, doteraz som si myslela ze zomriem ako zena ktorej nebol dopriaty ograzmus a teraz ich uz ani nepocitam, co sa tyka kvality vztahu, neakych spolocnych nazorov a tak tam je to uz horsie, ale ja si ho vychovám 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja zakladatelku teda nesudim, treba si uzivat kazdy okamih
a zas nerobte z toho 17r neaku obet lebo tou moze byt nakoniec ona sama , čo zostane zo zlomeným srdcom
inak moja prvy sex ja 16, on 27 a nikomu sa to nezdalo divne, len ked je to naopak uz to je skandál

@mojee Aby mi vaše "stretávanie" sa bolo zrozumiteľnejšie, musela by som poznať aj pozadie toho chalana, ktorý ešte potrebuje zákonného zástupcu, ale podľa toho čo ty píšeš, tak si citovo flustrovaná z predošlého vzťahu a teraz ťa teší spoločnosť chalana, ktorý v tebe skôr vidí ten mamičkovský typ a neustále sa a teba vešia a mojká.
Mám takého chlapca a myslím si, že 17 ročný nie je sexuálne skúsený /nie každý/, a žena v tvojom veku myslím si , že je a nie je skutočne umenie namotať si mladého chalana a presviedčať sa o tom, že si Obaja rozumiete??!! Alebo sa spolu len smejete?
Hovorí sa, že puberta prichádza aj v druhej vlne.