icon

Vzťah po nevere

dollynkaa
24. apr 2016

Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..

jajami
25. apr 2016

@vyzivne suhlasim. Ak spravi raz,po case spravi aj druhy,treti ale nemusi to byt pravidlo. Len tiez mam taku skusenost a uz sme tyzden rozvedeni 🙂 clovek by prisiel o nervy a sebauctu.

andrea_galova
25. apr 2016

@dollynkaa no tak to 5a bude sprevádzať cely život. Ja som si tiez ysleka že to prekonať hlavne keď som videla že sa zmenil. Otehotnela som. Malý má dva roky. No stále mávam nočné mory, pravidelne to mám pred očami. ☹ skúšala som už všetko. Nedá sa na to zabudnut

emilia25
25. apr 2016

@dollynkaa
@pimpulka
@natalym no to máte pravdu veru s tymi uprstovscksmi.
A s tym pivom a barom tiez.no nadobudnúť opet dôveru je veľmi ťažké.clovek si to ani predstaviť nevie kým to sám nezszije.

lubkavargova1
25. apr 2016

Takze zienky, aby ste boli v obraze aky su chlapy:
Dnes mi pisal jeden chlap na pokeci. Ze ako sa mama take bla-bla-bla. Nakoniec po prvotych frazach z neho vylezie ako sa on citi zle, ze je chorlavucky a smutnucky. Tak sa pytam, ze ta com??? No lebo je mesiac rozideny so svojou cajou. Aaaale strasne mu chyba. Tak sa pytam polopato, ze preco sa rozisli? No, preto sa rozisli lebo chodi na pokec si pisat s inymi zienkami a sem-tam sa aj stretol. Ale on nechcel podvadzat, len to proste prislo lebo vsak je chlap a to robia chlapy...ja som sa len dobre zabavala nanom...a ze vraj vsetci chlapy tuzia aj po zmene, nie len to, ze pridu domov a cumiet na priatelku hoc aka je sexi...no a ze ci ma este sancu ked sa jej ospravedlni...tak som mu narovinu napisala, ze ked je blba, tak nie...on, ze ona neni blba! Tak som mu zablahozelala vsetko dobre a poslala dovi-dopo-dopi..lebo ak este teraz vyplakava a pise inym zenam na nete a pokracuje..tak sa vobec nepoucil...a len potvrdil to klasicke pravidlo: kto podvedie raz, podvedie aj X krat. Nemusi vediet domaca panicka kde-kedy-ako...ale podvedie 🙂 🙂

dollynkaa
autor
25. apr 2016

@lubkavargova1 no zivy dokaz co su chlapi zac 😆

dollynkaa
autor
25. apr 2016

@andrea_galova jaj aha tak este tak dlho a stale nato myslis ze. Boze to je hrozne mba by zaujimalo ci aj chlapi by to takto mali nasi keby to urobime my

andrea_galova
25. apr 2016

@dollynkaa nieee môj priznal že kebyže je to opačne tak by mi neodpustil akurát by sa mi pomstil a spravil to iste

dollynkaa
autor
25. apr 2016

@andrea_galova ano aj moj mi povedal ze neveru by mi neodpustil. No toto som vzdy aj ja hovorila..bohvie keby sa to stalo...

vyzivne
25. apr 2016

@jajami Mozno inemu partnerovi to uz nespravi,ale to,ze to spravil tebe,k tomu ho nieco hnalo. A pozenie ho to zas,ja ani nepoznam vztah,kde by sa to nezopakovalo.

petra3312
25. apr 2016

@dollynkaa poznam par, ktory to zlepil aj po manzelovej nevere, preslo od vtedy uz osem rokov. Kedze su to blizki ludia, mam to z prvej ruky, mam moznost sledovat, ako ziju aj sa k sebe spravaju. Prvy rok bol tazky, bola som aj svedkom hadok, v ktorych to zena vyhadzovala muzovi na oci. Potom sa to nejak utriasalo. Ako to citi ta zena teraz, Ti nemozem napisat, lebo sa uz k tomu nevraciame, ale naozaj navonok vyzera vsetko v poriadku. Ona bola rozhodnuta na zaciatku od muza odist, ale mali male dieta, tak tomu dala este sancu. Ja som si tiez pred rokmi myslela, ze by som urcite neveru nikdy neodpustila, ale to som mala 20 a mala ten luxus odist a tresknut za sebou dverami. Teraz ako vydata s dietatom, naozaj neviem, ako by som sa zachovala. Nie je to o tom, ze by som si seba menej vazila, odrazu mala mensie naroky, ci sa bala, ze uz ostanem sama. Ale uz nerozhodujem len za seba, clovek musi brat do uvahy toho viac, od samotnej lasky, cez deti, az po tie materialne veci. Dufam, ze to nikdy nebudem musiet riesit. Ak ho stale lubis, neobracia sa Ti zaludok uz len pri pomysleni nanho, vidis na nom, ze lutuje, mas aspon aky- taky pocit, ze aspon v buducnosti by sa to mohlo obratit na lepsie, chces tomu dat sancu kvoli dietatu, tak by som asi skusila poradnu.

lubkavargova1
26. apr 2016

No ja ked som sa spytala mojho po nevere ci by sa mu to pacilo urobit to iste...tak ze nie...ono je to tak, neverna zenska bude vzdy stetka a kurrwa, ako rozbit drzku tomu co mu siahol na zensku.

zzzuska
27. apr 2016

@andrea_galova pocuj, a skusila si psychologicku? alebo spolu s muzom parovu terapiu?

andrea_galova
27. apr 2016

@zzzuska nie, v našom malom meste také niečo nepoznáme....a psychologičku som neskúšala ...

cecilia68
27. apr 2016

@lubkavargova1 to možno preto, že ak suka nedá...pes nevezme 😀

dollynkaa
autor
27. apr 2016

Zeny ale ja som inak asi aj trochu vadna lebo skoro stale nato myslim ale ked ide o sex tak vobec nemam ziadny problem a uplne si ho uzivam 😐vtedy nato nemyslim. No je toto normalne 😂

panidia
28. apr 2016

@dollynkaa Z tvojich písmenok cítim,že ho už nelubiš.Podla mna budeš na to mysliet stále,a tak rozmýšlam či by nebolo lepšie to skončit teraz,kým je dcérka ešte malá,ako sa celý život trápit a nakoniec to aj tak nedopadne dobre.Ale možno sa mýlim,ty sa donho znova zamiluješ a budete žit štastne až do smrti 🙂 ...

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@panidia toto ja sama neviem ci ho lubim. Mam ho samozrejme velmi rada je pre mna fyzicky velmi pritazlivy asi az moc ale laska..neviem. a zas ked som bola bez neho bolo mi hrozne najhorsie.

katulikle
28. apr 2016

@dollynkaa drzkam palce nech sa v nom nesklames,aj ja som dostala od manzela ranu pod pas a to sme mali 6 tyzdnove dieta ked som na to dosla,urobil to kym som bola tehotna,doveru uz neziska,sice sme este spolu ale stale to je nestravitelna vec,neodpustim mu ten podraz a je len otazkou casu kedy sa to rosype...lebo osobne ai myslim,ze vztah bez dovery uz nikdy nebude fungovat na 100%

kopirkala
Odpoveď bola odstránená
dollynkaa
autor
28. apr 2016

@katulikle no ved toto ze bez dovery clovek trapi len sam seba tymi pochybnostami a hlavne stravit tu neveru je tiez pre mna vcelku nepredstavitelne lebo fuj hnusne.

charity
28. apr 2016

@dollynkaa Pred par dnami si pisala, ze ho lubis. Teraz ze je to len chtíč. Kde je pravda?

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@charity lubim ako lubim. Niekedy sama neviem rozoznat ci to je laska alebo chtic. A nechytaj ma za slovicka.

susu29
28. apr 2016

@dollynkaa asi najlepsia rada je, nechaj tomu cas, nechat to vychladnut, rozdychaj to, skus mysliet na ine veci.. ono sa casom uvidi, ci to dokazes prehryznut alebo nie a hlavne uvidis, ci sa "drahy" naozaj poucil alebo spadne do tych starych kolaji.
Z vlastnej skusenosti, da sa s tym zit, da sa odpustit, obcas na to aj vobec nemysliet ☹ ale uplne nezabudnes, len sa tak tvaris kvoli sebe, partnerovi, detom, rodine,...

bluevelvet918
28. apr 2016

Nemusí byť pravidlom "stane sa raz, stane sa aj druhý..". Tu ide skôr o tú dôveru a problémy, ktoré sa vytvoria najmä v našich hlavách po niečom takomto. Keď sa pohádate, hneď mu vykričíš práve to, čo sa stalo. My ženy máme tendenciu vyťahovať staré problémy do hádok a nevera je na to ako stvorená. Vždy, keď niekam pôjde, okamžite budeš myslieť na to, čo robí, či nie je s nejakou inou a podobne. Je to záležitosť na celý život. Nehovoriac o tom, že stačí aby vzal telefón do ruky a už má človek v hlave myšlienky o tom, s kým asi komunikuje. Obdivujem kočky, ktoré sa cez neveru dokázali preniesť. Zabudli, odpustili a partnera nepodozrievajú. Ja by som niečo také nedokázala. Stačil jediný bozk bývalého partnera s inou. A to sme nemali ani deti, alebo sme neboli ani manželia. Ja by som to partnerovi, ktorého úprimne milujem, nikdy neurobila. Nehovoriac o tom, ak je medzi vami zväzok ako manželstvo a máte malé dieťa. Možno nechceš rozbiť rodinu a tak mu odpustíš. Ale prečo on nemyslel na rozbitie rodiny, keď bol s inou ? Niekto by si pomyslel, že mám len rozprávkové predstavy o vzťahoch, ale mám pri sebe muža o ktorom som si myslela, že ani neexistuje. Nemôžem byť šťastnejšia. Ak by som sa uspokojila s tým, čo som mala, tak by som len trpela. Je len na tebe ako chceš žiť svoj život. Držím palce.

noeminka
28. apr 2016

@dollynkaa ja som tiez tvrdila, ze nevera sa neodpusta a do vztahu nepatri. Bola som 100% ista vtedy este s mojim priatelom, ze by to on urcite nespravil. Lenze, stalo sa to, cca. pred 4 rokmi. Ja som to asi po pol roku zistila, a on tvrdil, ze sa nic nestalo, bola to jedna noc a pre mna trauma! No zostali sme spolu, on sa zmenil, a teraz som za neho stastne vydata a cakam nase babatko! bolo to najlepsie rozhodnutie v mojom zivote. sme ludia, spravime chyby a vies co, aj tato negativna skusenost nas posunula dalej. Clovek sa vzdy uci a priznam sa, bola to aj moja chyba... Nehovorim, ze na to som uz davno zabudla, lebo je to este velmi citliva tema, ale spolu sme to prekonali a som stastna a zamilovana a to uz od roku 2006 a do toho isteho muza, do mojho manzela!!! radim ti, daj este jednu snacu avsak musis sa prekonat troska a sama uvidis, ci to ma este zmysel. Je to ciitliva tema a tazko sa radi, hlavne ked niektore este neveru nezazili, a to nikomu veru neprajem, lebo to boli preplakane noci, hadky atd. Stalo to za to! Drz sa a casom sa to ukaze! 😉

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@susu29 ano presne clovek sa tvari kvoli malej partnerovy rodine atd.. a pritom po tichu trpi

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@bluevelvet918 presne ako si to napisala uplne. Moja mama mi nato povedala ze hadam nechcem zobrat takej malej dcere otca. A ja bato tiez ved on sa zobral sam myslim keby mu tak velmi zalezalo na tom nespravil by to. No ja neviem ale ajo vravis len chyti mobil napriklad a uz som na prasky. A pri prvom vypitom pohariku mu uz nakladam

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@noeminka jej tak supeer nech vam to vydrzi . Len tvoj muz ak to bola jedna noc no moj nazor stane sa..alkohol atd. Ale ten moj to bola minimalne mesacna zalezitost. Alee bodaj by sa z toho poucil ale boli to velmi ze tak dlho ma klamal zmenil aj spravanie bol hnusny odmerany vtedy toto mu nezabudnem

lubkavargova1
28. apr 2016

@dollynkaa no drzim palce, aby si to ustala..ale na tvojom mieste sice ostanem s chlapom ale zacala by som si chystat plan B. Setrit pomalicky peniazky a zit zivot kde by videl, ze zase on neni sz taky alfa samec 🙂

cecilia68
28. apr 2016

@dollynkaa Obrovská chyba ☹ Čím viac mu to budeš vyhadzovať na oči, tým hlbšie do toho bude znova padať a spraví to zas ☹