Vzťah po nevere - som sním v ,, šťastnom manželstve"
Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých, kde sa vyskytla už nevera a stále sú spolu ako keby sa nechumelilo a ženám to pravdu povediac už ani nevadí...
Na nikoho nechcem a nebudem útočiť,len chcem vedieť PREČO:
1. keď vás on raz podviedol, tak prečo mu opäť veríte na 100%? že už to neurobí?
2. vážne nevera vás posunula vpred? zlepšilo to vaše manželstvo? je to dobrá skúsenosť?
3. vážne je ,,silná, múdra, milujúca" žena, keď ju odpustí pre dobro detí? naozaj toto je ten typ kompromisu, ktorý treba robiť?
4.nezanechala vo vás nejakú ranu daná nevera? bolesť, krivdu,hnev ?
5. neoplatí pravidlo Keď ľúbim = tak nepodvediem
6. keď sa opäť sním milujete neprebehne vám hlavou, že toto isté robil aj s ňou?nezhnusí sa vám?
7. nemajú byť základnými piliermi vzťahu Vernosť, Láska, Dôvera, Úcta? lebo osobne si myslím, že keď Ma podvedie, tak ma nemiloval, nemôžem mu predsa dôverovať a hlavne ma tým ponížil, takže ani o úcte voči mne nemôže byť reč.
Mamičky ktoré zažili neveru, prosím vyjadrite sa v ktorých bodoch sa mýlim, prípadne v ktorých mám pravdu,Ďakujem vám.
Boze a zase si tu s tymito blbostami? Vcera ti temu zrusili, uz sa sem zase pchas s tymi tvojimi teoriami . Ty si fakt neni normalna
@katkazocele neveru som sice nezazila, takze nemam poriadne cim prispiet. Ale, vcera Ti jednu taku temu zmazali, lebo sa nevies vpratat do koze a nechapes, ze toto si musi kazdy vysporiadat sam so sebou a nevsimla som si vcera, ze by sa tu bola nasla zienka, ktora by o Tvoju pomoc stala. Takze ano, verime Ti, chapeme Ta, ale STACILO.😉
@katkazocele niekolko krat som odpovedala v inej diskusii a stojim si za tym.
a obrat sa aj na muzov - podvadzaju aj zeny pritom nevera zeny byva casto spojena uz aj s citmi, laskou, atd ... co muzi, co odpustia a chcu dalej pokracovat vo vztahu?
a nevera sa neodpuste iba pre dobro deti ... ujasni si dovody zalozenia diskusie.
@lenkakravcova myslím, že som stručne sformulovala otázky, ide mi nájsť logiku v chovaní žien ktorým niekto tak veľmi ublížil, a oni naivne odpustili napr. pre ,, dobro detí"
@17juraj17 keď je žena skvelá mama a aj manželka a on aj tak z voľnej chvíle ju podvedie?
@andy241 mňa nepodvádza, len vidím v okolí veľa tolerovanej nevery, tak sa pýtam tu prečo ju tak ľahko tolerujete :(
@katkazocele a si si ista, ze Ta nepodvadza?
@wikisara Presne takto vidím aj ja, Ďakujem za názor, ani nevieš ako rada konečne čítam že to má rovnako, ja by som nezniesla od neho asi ani bozk :(
@ziwa1 Mňa nepodviedol, šťastných 6 rokov už 🙂 ale pekný pokus o vyprovokovanie hádky, ale nevyšiel ti 🙂
@katkazocele a kolke zeny podvadzaju a su manzelkami a matkami....
A to ci ta pidvadza al nie nemas istotu nikdy jedine ak ste spolu 24h a aj to len doma zavreti...
@veronika0122 počkať ale keď už na 100% neveria neznamená to automaticky že ho už ten vzťah je veľmi poznačený?
@katkazocele K otazke .. keď je žena skvelá mama a aj manželka a on aj tak z voľnej chvíle ju podvedie? Teraz sa idu rozvadzat kamarati. On ju na rukach nosi vzorne sa stara o rodinu a deti. Je dobry spolahlivy naozaj chlap na pohladanie. Maju novy byt auto dve male deti, ziadne pozicky.... No a ona ? Roky ho podvadza k kde kym (niektory fakt hrozne kreatury) az to teraz prasklo. Tak si odpovedz sama. Hej asi niekto podvadza lebo uz nevie co od dobroty.
@saslavka73 smiem vedieť prečo si rokmi zmenila názor? vďaka.
Nečítala som všetky diskusie, pridám len svoj názor.
Myslím si že každý si musí vyjasniť v sebe a aj so svojim partnerom čo sú základy ich manželstva, čo je pre nich dôležité, čo robí obe strany šťastnými a spokojnými vo vzťahu.
Čo pre koho znamená vernosť.. čo považujeme za zradu.
Sú veci ktoré by som asi nedokázala odpustiť.
Napr.keby manžel vedome ubližoval mne alebo deťom.
Či svoj penis zasunie už výlučne len do mojej vagíny rozhodne nepovažujem za alfou a omegou nášho spoločného šťastia.
@tinaa64 presne o tomto hovorí, že na toto žena ktorá milovala, tak nedokáže proste zabudnúť a na druhý deň mu uvariť ešte večeru :(
@bodka13 všetko chápem, len tá druhá vec, odpustím mu že ma podviedol, preto lebo ho ja po tej prevalenej nevere lubim?
@arkelia toto trošku vyznelo ako keby nič nespravil a bola by to moja chyba teoreticky že sa on rozhodol že byť neverný...
@anabella111 kto chce pochopí kto nie nie. Máš super príspevky - múdre a s nadhľadom. To je tak ľahké tvrdiť nieco, čo človek nezažil a je len teoretik. Tych ja by som.....a ja sa stavím že každá jedna čo tu napíše že nikdy v živote by neodpustila by ešte aj na kolenách klacala aby ostal.....
@carrot_apple toto je príbeh ako z hororu bože :(
@17juraj17 takže trošku bez servítky: daj mu keď si zažiada inak má právo ťa poviesť?
@lisbetka Toto ten najlepší komentár aký mi kto napísal, presne ty si žena s veľkám Ž 🙂 ostatné strašne, ale strašne začalo neveru zľahčovať, som rade že sme ešte také ako ty a ja.
@bodka13 toto ale ani nepíšem,tak nedávaj mi do úst takéto ultimáte, a vidíš , je tu žena s totožným názorom ako ja ,a už ju napadáš.
@katkazocele presne tak ... aj napriek pocitu, že by si ho najradšej zabila,to je milovať a nenávidieť súčasne - človek sa upokojí, premýšľa, hodnotí minulosť a myslí dopredu. Niektoré šancu dajú no sú určené jasné podmienky( ktoré keď sa porušia už ďalšia šanca nebude),ale prešľap viac používať proti nevernikovi a vykrikovať ho pri každej hádke je neprípustné,vtedy nemá šancu vo vzťahu ostávať , zničilo by to oboch partnerov a niektoré to proste seknu a vzťah bez debaty ukončia... Niektoré veci netreba chápať, stačí ich prijať
@anabella111 že jednoduchý človek a málo inteligentný, presne tento typ neodpúšťa nevery, čo sa tu ešte nedozvieme 🙂
@lmml Vďaka za ďalší pozitívny názor, už náš je tu konečne viac, čo má takýto názor na neveru.

@katkazocele pozri sa na to z ineho uhla. Bol on tvoj prvy a jediny? Mala si pred manzelom ine vztahy, kt sucastou bol aj sex? Nie je velky rozdiel pred polygamiou postupnou (najdkor jeden, potom druhy) a mat naraz viacere (zenu, milenku). Nehovorim, ze je to to iste, ale ze to daleko od seba nema. Obrucka nie je carovny prsten, ani slova "sme spolu". I keby mozno msli byt. Ale ak niekto je ochotny byt verny manzelke/ manzelovi po cely zivot a pockat so sexom az po svadbe,tak je nizsia pravdepodobnost nevery potom. Nehovorim, ze neexistuje taky par, ale ze ich je malo. Lenze pri tejto teme to vacsine nevonia. A potom clovek zne, co sial. Ak mi "nevadi" ze mal niekoho ineho predomnou, tak preco nemozem odpustit, ze sa "posmykol" i neskor? Lebo som sa to dozvedela? Lebo to slabo tajil? Ked uz su deti, tak nemozem, nemala by som pozerat len n seba a svoje stastie/ pychu,/ hrdost, ale aj na ne. Najma ak sa chce partner zlepsit, lutuje, tak si podla mna zasluzi druhu sancu. Nie je to lahke, ale trosku to je fer. Ak vyzdujem vernost, musim byt verna, ale cely zivot. Moj nazor. Tipujem, ze budu mnohe ine, ale nejdem reagovat. Kto chce pochopit, pochopi, ktp nechce, nepomoze dalsia diskusia. Pekny den