icon

Vzťah po nevere - som sním v ,, šťastnom manželstve"

katkazocele
10. sep 2018

Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých, kde sa vyskytla už nevera a stále sú spolu ako keby sa nechumelilo a ženám to pravdu povediac už ani nevadí...

Na nikoho nechcem a nebudem útočiť,len chcem vedieť PREČO:

1. keď vás on raz podviedol, tak prečo mu opäť veríte na 100%? že už to neurobí?
2. vážne nevera vás posunula vpred? zlepšilo to vaše manželstvo? je to dobrá skúsenosť?
3. vážne je ,,silná, múdra, milujúca" žena, keď ju odpustí pre dobro detí? naozaj toto je ten typ kompromisu, ktorý treba robiť?
4.nezanechala vo vás nejakú ranu daná nevera? bolesť, krivdu,hnev ?
5. neoplatí pravidlo Keď ľúbim = tak nepodvediem
6. keď sa opäť sním milujete neprebehne vám hlavou, že toto isté robil aj s ňou?nezhnusí sa vám?
7. nemajú byť základnými piliermi vzťahu Vernosť, Láska, Dôvera, Úcta? lebo osobne si myslím, že keď Ma podvedie, tak ma nemiloval, nemôžem mu predsa dôverovať a hlavne ma tým ponížil, takže ani o úcte voči mne nemôže byť reč.

Mamičky ktoré zažili neveru, prosím vyjadrite sa v ktorých bodoch sa mýlim, prípadne v ktorých mám pravdu,Ďakujem vám.

bodka13
11. sep 2018

@katkazocele neviem na ktorý môj komentár reaguješ o 15:45

katkazocele
autor
11. sep 2018

@sasesoe dobre, tak kvôli deťom zostaneme spolu, i keď by som každý večer preplakala že ma podviedol, ale deti by mali aspoň ,,kompletnú rodinu" :(

katkazocele
autor
11. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl ja nechcem niekomu pomáhať, len hľadám odpovede 🙂 a už sú tu v diskusiu názory aké mám ja , takže nie som nenormálna ak požadujem vernosť vo vzťahu.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@ukulela samozrejem aj muži ktorý zostali s nevernou môžu prispieť

katkazocele
autor
11. sep 2018

@sense zvyčajne je to ale muž bohužiaľ...

matazirafa
11. sep 2018

@katkazocele a prečo ti tak záleží aby mal niekto rovnaký názor ako máš ty? Robí ti to dobre?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@17juraj17 tak teraz mi je do plaču, taký dobrý manžel si to nezaslúžil, a aj povedala dôvod?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@zenaajmama Či svoj penis zasunie už výlučne len do mojej vagíny rozhodne nepovažujem za alfou a omegou nášho spoločného šťastia.. v preklade, či ma podvedie alebo nie, to nie dôvod na rozchod? správne chápem, sex s inou ženou by nebol dostačujúci dôvod na rozchod u teba?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@kahlan1 sú aj také ženy ktoré neverníka prosia aby ostal a večeru už má na stole a to ešte z úsmevom, vlastne žena by sa mala po nevere aj ospravedlniť že ju odhalila, to by bola dokonalá manželka 🙂

bodka13
11. sep 2018

@katkazocele vieš,ono vždy budú názory zhodné s tvojim a názory odlišné od toho tvojho.... čo s tým?

Nikto ti nenaznačil, že si nemorálna ak požaduješ vernosť vo vzťahu....

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2018

@katkazocele aj vcera sme tam mali viacere takyto nazor na neveru ako Ty, u mna sa do dnesneho dna nijako nezmenil. Ale stale nechapem, o co Ti vlastne ide? Tie co taky nazor maju, s tymi si spokojna a tie, co maju iny nazor, tie ho kvoli Tebe nezmenia, aj ked zalozis este milion diskusii na tuto temu. Jedine, co teda beriem, je fakt, ze dnes posobis o stupen kultivovanejsie ako vcera, ale este sme len na tretej strane😉
Samozrejme, nie som proti debate na tuto temu, mohlo by to byt zaujimave, ale len vtedy, ked nechas dychat aj tie, co Tvoj nazor nezdielaju.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@lenkakravcova z toho ide mráz po chrbte sa deliť o manžela ešte s inými ženami :O

katkazocele
autor
11. sep 2018

@matazirafa mne na tom nezáleží, práveže ma zaujímajú tie odlišné ako mám ja 🙂 len chcem nejaké logické podloženie tvrdenia, na to, že ostávam s ním aj keď ma podviedol.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@bodka13 takže súhlasíš, že ak mám svoj ideál: byť verná, milujúca manželka a matka aj milenka samozrejme🙂 tak je to v poriadku? lebo keď píšem aké mám požiadavky na manželstvo tak dostávam skoro vynadané, ako si dovoľujem požadovať takú malichernú vec Vernosť od svojho manžela 🙂

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2018

@katkazocele A naco potrebujes logicke zdovodnenie? Ako Ti to v Tvojom dalsom zivote pomoze? A co Ty povazujes za logicke zdovodnenie? Lebo ak sa vratim k tej vcerajsej diskusii, tak klasicka logika by u Teba nemala sancu, ani keby si to dostala nakreslene.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl všimni si diskusiu, žiadne nadávky ani osočovanie 🙂 len robím prieskum koľko je takých ktoré majú názor že tú legendárnu vernosť požadujeme, lebo o tom je pravá láska, a potom a na tie ktoré na nej priveľmi vo vzťahu si nezakladajú, ale z toho mi logicky bohužiaľ vyplíva že si nezakladajú na úprimnej láske , dôvere a úcte manželov: lebo nevera všetko toto popiera. súhlasíš?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl keď mi tie logické dôvody niekto normálne a bez urážiek napíše tak myslím že ich pochopím 🙂

matazirafa
11. sep 2018

@katkazocele a prečo, píšeš knihu alebo čo ťa je do toho?

bodka13
11. sep 2018

@katkazocele reakcia na tvoj komentár o 16:04 ... ešte raz a naposledy nikdy v žiadnej diskusii na akúkoľvek tému nebudú rovnaké názory ... takže poprosím ,aby si nebola vzťahovačná ak sa niekto vyjadrí inak,logika pri odpúšťani nevery podľa mňa chýba - tam je to o emóciách

A poprosím aby si mi konkrétne napisala,na ktorý môj príspevok si reagovala takto(príloha)

zenaajmama
11. sep 2018

@katkazocele ako som písala.. každý ináč chápe slovo vernosť.Fungujeme na troška iných hodnotách ako väčšina manželstiev.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@matazirafa skôr mám oči a vidím to na okolí 🙂

katkazocele
autor
11. sep 2018

@zenaajmama vďaka za odpoveď, už teraz viem ktorá bije a aj chápem tvoj názor na nemanželský sex :(

katkazocele
autor
11. sep 2018

@bodka13 tá reackia asi bol omyl, asi som niektorej inej mamičke chcela toho napísať, mám tu toho strašne veľa na odpísanie, prosím cháp ma :D

matazirafa
11. sep 2018

@katkazocele to nie je odpoveď na moju otázku, ale dobre. Každopádne zrejme hľadáš dôvod preto lebo tvoj chlap chodí na prietrtky, inak by ti to bolo úplne jedno. Ak sa pýtaš len tak zo zvedavosti, tak si vypočuj názory poďakuj a chod ďalej a neomielaj vkuse len ten svoj, lebo to ze sa zhodneš možno s dvoma troma podobnými ženami neznamená ze je tvoj názor jediný správny.

zenaajmama
11. sep 2018

@katkazocele som rada že chápeš 🙂

katkazocele
autor
11. sep 2018

@matazirafa je to zvedavosť len, vážne, môj mi je verný 🙂 mi sme si toto hneď na začiatku vyjasnili a bol rád že mám aj ja taký názor 🙂

bobricek1979
11. sep 2018

@katkazocele tak je to debil utekaj preč

matazirafa
11. sep 2018

@katkazocele jasne. Keď myslíš.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@zenaajmama ak smiem vedieť, ako konkrétne ste si to dohodli, myslím to, že nevera sex s inou osobou keď s vyskytne vo vašom manželstve tak nebudete robiť z toho haló, ako vyzerala diskusia prípadne kto tento volný štýl ako prvý navrhol, lebo keby mne môj manžel povie skrátene nevadí ak sa podvedieme, budeme aj tak spolu a spoločne žiť ako rodina, tak mu asi dám facku ako si toto dovoľuje navrhnúť takúto intímnu voľnosť v manželstve, lebo to znie mne skôr ako volné chodenie, budem rada za odpoveď ako prebiehal ten rozhovor kde si toto dohodli.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@matazirafa to že teba ak sa stalo že ti nebol verný, to neznamená že mi verný ľudia neexistujú 🙂