icon

Vzťah po nevere - som sním v ,, šťastnom manželstve"

katkazocele
10. sep 2018

Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých, kde sa vyskytla už nevera a stále sú spolu ako keby sa nechumelilo a ženám to pravdu povediac už ani nevadí...

Na nikoho nechcem a nebudem útočiť,len chcem vedieť PREČO:

1. keď vás on raz podviedol, tak prečo mu opäť veríte na 100%? že už to neurobí?
2. vážne nevera vás posunula vpred? zlepšilo to vaše manželstvo? je to dobrá skúsenosť?
3. vážne je ,,silná, múdra, milujúca" žena, keď ju odpustí pre dobro detí? naozaj toto je ten typ kompromisu, ktorý treba robiť?
4.nezanechala vo vás nejakú ranu daná nevera? bolesť, krivdu,hnev ?
5. neoplatí pravidlo Keď ľúbim = tak nepodvediem
6. keď sa opäť sním milujete neprebehne vám hlavou, že toto isté robil aj s ňou?nezhnusí sa vám?
7. nemajú byť základnými piliermi vzťahu Vernosť, Láska, Dôvera, Úcta? lebo osobne si myslím, že keď Ma podvedie, tak ma nemiloval, nemôžem mu predsa dôverovať a hlavne ma tým ponížil, takže ani o úcte voči mne nemôže byť reč.

Mamičky ktoré zažili neveru, prosím vyjadrite sa v ktorých bodoch sa mýlim, prípadne v ktorých mám pravdu,Ďakujem vám.

katkazocele
autor
11. sep 2018

@anickadusicka13 ale ja verím na 100%, a to je krásne na úprimnej láske trdlo 🙂

katkazocele
autor
11. sep 2018

@andy241 sme spolu dlho podľa mňa, taký dobrý herec by nebol nikto 🙂

podkovickaa
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
autor
11. sep 2018

@lubimmisku toto tu ale nepíšem...

podkovickaa
Autor odpoveď zmazal
katarinka289
11. sep 2018

@katkazocele 6 rokov? To ste este mladomanzelia 😀 .Mate spolocny dom, ktory ste spolu stavali podla vasich predstav? Mate deti? Ako slobodna som tiez vzdy hovorila, ze by som to nikdy neodpustila... A viacmenej to tvrdim aj dnes. Mam svoju hrdost. Nastastie ani po 12 rokoch manzelstva toto nemusim riesit. No odist z vlastneho domu a zacinat odznova... S dvoma detmi...neodpustila by som, len by sme uz spolu boli ako spolubyvajuci

andy241
11. sep 2018

@katkazocele Ale stale je to len o tom ze si to myslis..nie ste spolu cele dni od rana do vecera ze nie? Inaaak co robi teraz? Kym ty vypisujes na mk?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@katarinka289 a toto je to Zlo, ktoré nastáva po nevere, že by si sním žila bez lásky kvôli domu v tomto prípade, a práve z takého príbehu by som bola smutná keby sa stal mne :(

podkovickaa
11. sep 2018

@katkazocele
Inak ty si psych.chora zena.Teba musi nieco velmi zozierat.Uz nejdem vyryvat.Mna je ta vlastne uprimne velmi luto.🤔

katkazocele
autor
11. sep 2018

@andy241 asi pozerá ten futbal našich :D

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2018
andy241
11. sep 2018

@katkazocele asi? Ako to ze to nevies? Nie ste v jednej miestnosti? Co ak si pise s niekym?

andy241
11. sep 2018

@katkazocele jaaaaj chapem 🙂 vy spolu nezijete...juuuuj no ktovie co robi..naozaj

anickadusicka13
11. sep 2018

Jaj, su aj horsie veci ako nevera, ja by som bola rada,keby ze som mala riesit nieco ako neveru 😃

katkazocele
autor
11. sep 2018

@andy241 ale hej žijeme 🙂 on nie je tvoj manžel 🙂

katarinka289
11. sep 2018

@katkazocele neodpovedala si mi na otazky.Kazda situacia si vyzaduje ine riesenie. Napis o 10 rokov.Kam by si isla s 2detmi? Nikoho z blizkych by som urcite nezatazovala. Keby sa chcel sam odstahovat prosim. No ja stale hovorim, ze mna z nasho domu nikto nedostane. A kedze byvat niekde musime, tak ano... Ako pisrs... Smutna rozpravka. No takisto myslim na moje deti. Mame susedov, kde zena odisla od muza a dvoch deti. 6rocna dcera sa ma casto pyta, preco s nimi mamicka nebyva

katkazocele
autor
11. sep 2018

@katarinka289 takže vlastne keby sa rozvediem a vyhodím neverného manžela z domu, tak by som bola ja tá zlá ktorá zničila naše manželstvo a deťom otca ? :O a šla by som na byt alebo k rodičom, kedže by som bola zarabajúca žena po 10 rokoch 🙂

andy241
11. sep 2018

@katkazocele tak potom ako vies ze si s niekym nepise ked ani nevies co robi?

anabella111
11. sep 2018

@andy241 .....lebo je charakter....😀

katkazocele
autor
11. sep 2018

@andy241 ty si paranoická žena počuj :D

andy241
11. sep 2018

@katkazocele takze vlastne nevies ci si s niekym nepise

0martina0
Odpoveď bola odstránená
lenka1993
11. sep 2018

@andy241 mala som v plane len ti ho citat, ale ty sa mi velmi pacis 😁

katarinka289
11. sep 2018

@katkazocele aj ja zarabam, no po 12 rokoch veru nemam 80tisic na byt. To co pises je nerealne... Teraz robis silnu, no je to len teoria. Ja tiez neviem, ako by som sa zachovala, keby sa to stalo, no uvazujem realisticky... Nepoutekam spat k mamicke. Ty musis v prvom rade dozriet a potom mozes debatovat o takychto tazkych temach... A opat si mi neodpovedala na otazky. Kde byvate a kolko mate deti?

katkazocele
autor
11. sep 2018

@0martina0 prečo sa nemôžem pýtať ako sa ženy vysporiadali s neverou, veď tu bývajú takéto témy.

katarinka289
11. sep 2018

@katkazocele a nie nemozem ho vyhodit z domu, kedze nemam 100tisic €, aby som mu vyplatila polovicu... A ja by som tak isto neodisla z mojho standardu

katkazocele
autor
11. sep 2018

@katarinka289 toto nebudem verejne písať tu, a možno keby sa poznáme až, lebo ostatné ženy sú tu podlé a robili by srandu a urážali ma 🙂 veď preto že je to ťažká téma tak veľa ĺudí klopý zrak a bojí sa o nej hovoriť a to je chyba nemyslíš? dobre takže štandard je na štastným partnerským životom, vďaka za info.

mircalla
11. sep 2018

@katkazocele Akoze precitala som len par utrzkov tohto chaosu, ale hm.....Asi by som sa bala s tebou ostat v jednej miestnosti. Neviem, ci si uplne psychicky v poriadku, skor ani nie.

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2018

@mircalla ved preto je aj jej partner v inej miestnosti😉

katkazocele
autor
11. sep 2018

@mircalla veru, ľudia ktorí nestrpia neveru ako zopár mamičiek v diskusií nado mnou a somnou súhlasia, tak sme všetky psychicky narušené ženy len vy ste matky roka trpiteľky naše obetavé 🙂