Vzťah po nevere - som sním v ,, šťastnom manželstve"
Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých, kde sa vyskytla už nevera a stále sú spolu ako keby sa nechumelilo a ženám to pravdu povediac už ani nevadí...
Na nikoho nechcem a nebudem útočiť,len chcem vedieť PREČO:
1. keď vás on raz podviedol, tak prečo mu opäť veríte na 100%? že už to neurobí?
2. vážne nevera vás posunula vpred? zlepšilo to vaše manželstvo? je to dobrá skúsenosť?
3. vážne je ,,silná, múdra, milujúca" žena, keď ju odpustí pre dobro detí? naozaj toto je ten typ kompromisu, ktorý treba robiť?
4.nezanechala vo vás nejakú ranu daná nevera? bolesť, krivdu,hnev ?
5. neoplatí pravidlo Keď ľúbim = tak nepodvediem
6. keď sa opäť sním milujete neprebehne vám hlavou, že toto isté robil aj s ňou?nezhnusí sa vám?
7. nemajú byť základnými piliermi vzťahu Vernosť, Láska, Dôvera, Úcta? lebo osobne si myslím, že keď Ma podvedie, tak ma nemiloval, nemôžem mu predsa dôverovať a hlavne ma tým ponížil, takže ani o úcte voči mne nemôže byť reč.
Mamičky ktoré zažili neveru, prosím vyjadrite sa v ktorých bodoch sa mýlim, prípadne v ktorých mám pravdu,Ďakujem vám.
@romiada ...nieee...ziadna taká podla desatoro..ved Tebe radila najst si ineho...😁...a to uz s kostolnym poriadkom tiez nie je😉
@katkazocele Vsetky nie, jedine ty mi pripadas narusena. Ale nie pre tvoj nazor samozrejme.
@katkazocele tak ako to je? Už to zo seba konečne vytlač,že ťa podviedol a preto chceš to všetko vedieť namiesto zatĺkania a omáčok.Keby si to povedala hneď,tie tvoje diskusie mohli nabrať úplne iný smer.K čomu to je dobré?
Tvoje slová:
....mne na tom nezáleží, práveže ma zaujímajú tie odlišné ako mám ja 🙂 len chcem nejaké logické podloženie tvrdenia, na to, že ostávam s ním aj keď ma podviedol.
....asi vzniklo nedorozumenie, ja mám skvelý vzťah, ja som nezažila manželovu neveru 🙂 ja som len dala do placu túto tému, lebo ma to zaujíma ako to vidia tie dané podvedené ženy.
Ak chceš klamať,musíš mať dobrú pamäť.
@katkazocele ja nikomu nic zle nezelam, no tebe prajem, aby ta ten tvoj verny manzel, o ktorom ani nevies, co teraz robi, raz podviedol a potom sa sem vrat, a debatuj o tom. Tvoje dristy su len teoria jednej naivky, ktora si mysli, ze jej sa nic take nestane a keby aj, ona bude hrda a vsetko zvladne. Po 30 rokoch v 55ke zacne novy zivot. Inak naozaj stastne manzelstvo mate, ked ani nie ste spolu vecer v jednej miestnosti
@romiada ....Ja si myslím...ze to nie je realna postavicka...niektoré reakcie su pomerne k veci...reaguje prespekulovane...a niektoré su zas ..ako zo zleho hororu..o choromyselnom decku..(ako furt place nad cudzou neverou..a ako vie zaroven vrtko utocit)...neskutocne slizké..ci ake..
Katkazocele sa snaží "len" vykoreniť to zlo a pomôcť všetkým ženám ...nepochopili Ste to z jej prvej vety ? "Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých," 💃🙈 ako som mohla byť doteraz taka slepa 🙈
@anabella111 bud troll, alebo uchyl, alebo niekto, kto vysadil lieky a nevie, co so sebou🙄
@anabella111 ano poznam take zle horory: Osudová príťažlivosť alebo Misery nechce zomrieť
@katkazocele pozri, ta pani 50nicka, co vie o nevere svojho manzela - preco by sa mala trapit? muz ju za tie roky neopustil, ziju spolu, miluje ju. pre niekoho je vyraz "milujem ta" spojeny so srdcom, nei so sexom, panko ma potreby, pani mu ich nenaplna, ale toleruje, ze si ich naplni inde. neudrzuje paralelny vztah, nezatazuje rodinu, nikomu o tom nevyblakuje, ... aj ja poznam par (nie kamarati, iba znami), co maju otvoreny vztah, su spolu, vychovavaju dieta, ale ona je od neho o X rokov mladsia, on uz nemoze/nestiha, tak ona ma dovolene - a cuduj sa svete, klape im to tak. co ich mam ist vykricat do obecneho rozhlasu, ze su chori?
@katkazocele vieš čo si o tebe myslím ja? Už pri čítaní tvojej včerajšej diskusie som sa za hlavu chytala, a dnes... Panebože... Podľa mňa si jeden frustrovaný, pod vedený chlap a nevieš čo zo sebou, tak sa potrebuješ vyburit na tvojom egu a hľadáš ľudí, ktorí tiež za neveru upaluju... Ja nechápem adminov, mazu fakt ľudí, ktorí boli len úprimní, avšak takých, aky/á si ty, tu v pohode nechajú..... Nič nerobíš, len rypes a bijes za za tvoju pravdu do pŕs..
Baby to je strašne, tuto pani mi úplne zmenila život, po 4 rokoch po nevere môjho starého som sa ho rozhodla opustiť, nechcem totiž aby si o mne neznámy anonymný profil myslel, že žijem v pretvárke 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ďakujem @katkazocele otvorila si mi oči 😂😂😂😂😂 a ostatne baby taktiež, priznajte si to, ROZBIME SPOLOČNE RODINY 😂😂😂😂😂
@nadazdi este by si to mohla vylepsit, poslat stareho ocelovej Katke😉 Ked to sposobila, nech sa potom o tych odkopnutych chlapov stara, ja myslim, ze ona bude spokojna a my tiez, lebo nebude mat cas na MK😉
Co myslite ze robi Katka ked sa odmlcala? Lašuje manzelovi mobil a nevie najst tie vymazane smsky a hovory a potom pride s vyhlasenim ze ma istotu a vsetky nas tu zmetie pod ciernu zem? 😂😂😂😂
Po dnešku založím novú stranu NIE SME RODINA a pôjdem do parlamentu :D keď je na Slovensku toľko podvedenych a toľko podvodníkov, tak neviem či neprevalcujem aj smer-sd😂😂😂
@romiada ja sa obavam, ze ona nema ziadne kluce, len peknu tapacirovanu miestnost zamknutu zvonka🤐

@katarinka289 ona ani mne na nič neodpovedala. aj napriek tomu že po tých všetkých urážkach a pranierovaní mojej osoby som jej slušne odpovedala.
A začínam mať pocit, že na druhej strane je osoba bigotne veriaca, podľa mňa si prvý krát vypočula to Zlo zvané "Odpustenie nevery" niekde v kostole madzi babkami typu Babovřesky a kde je lepšie sa na to opýtať schovaná pod nickom ako na MK, keďže nemá kamarátky s ktorými by to riešila?
A vždy keď čítam jej príspevky, predstavujem si kňazov a všelijakých cirkevných hodnostárov zo stredoveku, ktorí zbadali žene na pravej strane zadku podozrivú šošovičku a ukázali prstom na "to ZLO" a vyhlásili ju za čarodejnicu, ktorú treba upáliť lebo určite smilnila, počarovala všetkým mužom okolo a kvôli nej nebude úroda.