icon

Vzťah s rozvedeným mužom

lentilka640
5. okt 2020

Ahojte, je tu niekto, kto žije s rozvedenými mužom, ktorý ma dieťa z predchádzajúceho vzťahu, alebo poznáte niekoho takého? Ja totižto mám takého partnera, s ktorým rozmýšľame nad svadbou, no neviem, či naozaj chcem život s takýmto mužom. Syn je zverený do jeho starostlivosti. Prosím, podeľte sa o svoje skúsenosti

somktosom84
6. okt 2020

@lentilka640 tak ak máš už teraz take myšlienky a pochybnosti,neostavaj s ním vo vzťahu

stanulienkat
6. okt 2020

Ako dlho ste spolu? Planujete svadbu v 22 rokoch bez toho,aby ste byvali spolu? Bus si naivna,alebo odvazna.

monika606
23. dec 2020

@tosomja ahoj a žila by si s ním ak by spoločné dieťa už asi nechcel?

tosomja
Autor odpoveď zmazal
monika606
6. jan 2021

@tosomja ahoj. Môžem sa spýtať koľko rokov mali deti, keď ste mali spoločné dieťa?

kristina0909
Autor odpoveď zmazal
tosomja
Autor odpoveď zmazal
monika606
6. jan 2021

@tosomja a vy ste mali koľko vtedy? Chcel ešte spoločné dieťa?

tosomja
Autor odpoveď zmazal
hefo
7. jan 2021

Ako sa hovorí, na rozvod treba dvoch (a obvykle to nie sú žena a svokra 😉 ), takže netreba mať príliš ružové okuliare.

V tvojom veku nie si nútená "brať, čo príde", tak by som skôr odporúčal nájsť si nejakého chalana v podobnom veku, s ktorým môžete budovať svoj život (vrátane bývania, spoločenského postavenia a detičiek od mala) plne spoločne. To úvodné "pretĺkanie sa" po lacných garzónkach a spanie na matracoch pri zariaďovaní bytu a nutnosť navzájom sa podporovať robí veľa.

Je niekedy lákavé byť s mužom, ktorý už trebárs byt/dom a spoločenské postavenie má, ale dobrotu to nerobí. On to bude skoro vždy cítiť tak, že je pri ňom žena, ktorá prišla k hotovému a ako prišla, tak môže aj odísť.

flientica
7. jan 2021

Tak ak by vam to fungovalo bez toho aby si chcela vlastne dieta preco nie. No nikdy by som nesla do vztahu s tym, ze budem casom partnera prehovarat na nieco, s cim uz na zaciatku nesuhlasil

monika606
7. jan 2021

@tosomja to je jasné, len či sa nebál že 4 deti, či to zvládnete finančne, časovo....🤔🤦

tosomja
Autor odpoveď zmazal
monika606
7. jan 2021

@tosomja a ty by si s ním zostala ak by sa obával 🤔 mať spoločné dieťa ? (Lebo už máte tri..)

tosomja
Autor odpoveď zmazal
monika606
8. jan 2021

@tosomja chápem ale je iné keď muž nemôže mať deti a keď povie že aj keď ty chces ale ja už nechcem, a ktorú kôpku povinnosti si vyberieš lebo ja mám deti, necítila by si sa že ťa chce hlavne využiť aby mal on menej povinnosti?? 🤔

tosomja
Autor odpoveď zmazal
22abigail22
8. jan 2021

Si príliš mladá aby si si zavesila na krku rozvedeneho muža a cudzie dieťa (máš celý život pred sebou).
Navyše, partner musí byť od teba dosť starší keď sa už stihol svadbu, rozvod a 8 ročné dieťa (aj keď vek je iba číslo, môže a nemusí pôsobiť problémy).

Ale, ak chc s tomu dať šancu, najprv skúste to spoločne bývanie.

monika606
8. jan 2021

@tosomja ja už v Tom vzťahu som, skoro 3 roky, v prvom rade obvinil on mňa , či ho chcem len na to, aby som sa vydala a mala ďalšie dieťa..

tosomja
Autor odpoveď zmazal
monika606
8. jan 2021

@tosomja on nedôveruje a obviňuje lebo sa sklamal a myslí si že bývalá ho klamala a využila, myslíš že časom sa to zmení a začne dôverovať?

tosomja
Autor odpoveď zmazal
tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
tosomja
Autor odpoveď zmazal
lentilka640
autor
9. jan 2021

@tomyhardy no hej lenže ja mám 22 rokov a som slobodná a bezdetná 😀

modrykonik33
31. jan 2022

@lentilka640 ahoj, ako nakoniec dopadol tvoj vzťah? Som totiž v podobnej situácii 😀

ladycat2021
31. jan 2022

@modrykonik33 Ja zijem s rozvedenym muzom, ktory ma 2 dcery. Jedna je uz dospela a druha bude mat tento rok 17 rokov. Tiez rozmyslame nad svadbou.

iv007
31. jan 2022

Si mlada,mas plno casu na vazny vztah a zakladanie rodiny alebo byt macocha.Hladala by som si seberovneho partnera..

adka176
31. jan 2022

Fuuuu si mladučká.... porozmýšľaj....nie je všetko zlato čo sa pár mesiacov blišti....

ysseba
31. jan 2022

@lentilka640 Chudák chlapec.... Mama ho nechce a budúca macocha nevie, či ho dokáže prijať za svojho.