Vzťah s rozvedeným mužom
Ahojte, je tu niekto, kto žije s rozvedenými mužom, ktorý ma dieťa z predchádzajúceho vzťahu, alebo poznáte niekoho takého? Ja totižto mám takého partnera, s ktorým rozmýšľame nad svadbou, no neviem, či naozaj chcem život s takýmto mužom. Syn je zverený do jeho starostlivosti. Prosím, podeľte sa o svoje skúsenosti
Ako dlho ste spolu? Planujete svadbu v 22 rokoch bez toho,aby ste byvali spolu? Bus si naivna,alebo odvazna.
Ako sa hovorí, na rozvod treba dvoch (a obvykle to nie sú žena a svokra 😉 ), takže netreba mať príliš ružové okuliare.
V tvojom veku nie si nútená "brať, čo príde", tak by som skôr odporúčal nájsť si nejakého chalana v podobnom veku, s ktorým môžete budovať svoj život (vrátane bývania, spoločenského postavenia a detičiek od mala) plne spoločne. To úvodné "pretĺkanie sa" po lacných garzónkach a spanie na matracoch pri zariaďovaní bytu a nutnosť navzájom sa podporovať robí veľa.
Je niekedy lákavé byť s mužom, ktorý už trebárs byt/dom a spoločenské postavenie má, ale dobrotu to nerobí. On to bude skoro vždy cítiť tak, že je pri ňom žena, ktorá prišla k hotovému a ako prišla, tak môže aj odísť.
Tak ak by vam to fungovalo bez toho aby si chcela vlastne dieta preco nie. No nikdy by som nesla do vztahu s tym, ze budem casom partnera prehovarat na nieco, s cim uz na zaciatku nesuhlasil
Si príliš mladá aby si si zavesila na krku rozvedeneho muža a cudzie dieťa (máš celý život pred sebou).
Navyše, partner musí byť od teba dosť starší keď sa už stihol svadbu, rozvod a 8 ročné dieťa (aj keď vek je iba číslo, môže a nemusí pôsobiť problémy).
Ale, ak chc s tomu dať šancu, najprv skúste to spoločne bývanie.
@tomyhardy no hej lenže ja mám 22 rokov a som slobodná a bezdetná 😀
@lentilka640 ahoj, ako nakoniec dopadol tvoj vzťah? Som totiž v podobnej situácii 😀
@modrykonik33 Ja zijem s rozvedenym muzom, ktory ma 2 dcery. Jedna je uz dospela a druha bude mat tento rok 17 rokov. Tiez rozmyslame nad svadbou.
Si mlada,mas plno casu na vazny vztah a zakladanie rodiny alebo byt macocha.Hladala by som si seberovneho partnera..
Fuuuu si mladučká.... porozmýšľaj....nie je všetko zlato čo sa pár mesiacov blišti....
@lentilka640 Chudák chlapec.... Mama ho nechce a budúca macocha nevie, či ho dokáže prijať za svojho.

@lentilka640 tak ak máš už teraz take myšlienky a pochybnosti,neostavaj s ním vo vzťahu