Vzťah so starším mužom - Ja 23, on 38
Ahojte. Pred pár mesiacmi som stretla muža ktorý je odomňa starší ja mám 23 on 38 nie je to ani Slovak ale už niekoľko rokov tu žije a pracuje. Poviem pravdu zo začiatku to bolo všetko len taká zábava pre oboch ak viete čo myslím. Občas sme sa stretli užili si a išli si každý po svojom ale teraz v poslednej dobe mi stále viac hovorí že chce somnou vzťah a žiť ako normálny pár chce aby som sa k nemu presťahovala neskôr. Myslíte že mám ísť do toho a skúsiť to? Rozumieme si všetko je fajn ale nie je podľa vás ten vekový rozdiel vo vzťahu problém? V intímnych veciach nám to funguje viac než dobre ale čo vzťah? Nemám s niečím takým skúsenosti vôbec. Ďakujem 😊😊
Nie, máš si dávať pozor, lebo z tvojich príspevkov je jasné, že si trošku naivná. Nič v zlom
@nikyball pozor si dávam to sa nemusíš báť 🙂
Ale mne nič neprekáža. Mne je to jedno. Nebolo by to ani tak v poriadku. Veď uvidíš sama . Ja len vidím ako fungujú takéto vzťahy okolo mňa. Či už zo staršími Slovákmi alebo seberovnymi cudzincami.
Chcem ti len povedať, že nebud naivná a slepá.a ak to naozaj bude tak ako opisujes, budem len rada. Keby si si bola istá vzťahom tak sa nepýtas tu, cudzích žien, ale tvoja vztahovacnost neznesie čítať tieto negatíva.
Nečítam všetko,ale za mňa toto: vek nie je až taký hrozný, môj chlap má zajtra 38 a žiadny vyžitý starý chlap nie je 🤣 druhá vec-vekový rozdiel: brat má 36,jeho frajerka 23, majú dom, ktorý si spolu prerábajú, plánujú rodinu,brat vždy pôsobil mladšie a jeho kočka je zase mentálne staršia ako ja v 34😃
ALE! Píšeš, že váš "vzťah" začal "užívaním si", čo ak správne chápem je, že ste si spolu zatrtkali a šli každý svojou cestou.a toto je zle.takto by som nezacinala,jedine ak by som to chcela stále udržať v leveli kamarátstvo s výhodami.nie vzťah
Nie, si mladunka, nájdi si mladšieho muža...
ved ja ti vo vztahu s nim nebranim, kazdy z nas sa rozhoduje sam za seba. ale to, co si povedala o zaciatku vasho vztahu, ze ste do toho obaja isli nezavazne, vobec nevylucuje to, co som povedala ja. ze taktikou je ist do "vztahu" s mladou zenou nezavazne, pretoze inak by do toho mozno nesla vobec.
myslim, ze diskusia sa v mnohom zvazuje k tomu, ze zacinas obranovat pred zenami vas buduci vztah.
z toho je dost ocividne, ze by si teda chcela do toho s nim ist. tak si to nenechaj znechutit a kasli na vsetko v tejto diskusii a zabudni na nu. lebo si uz aj tak rozhodnuta a je to vidiet. ostatne je na vas dvoch.
@janetinka27 áno zo začiatku to bolo len o Tom jednom a asi ani jeden z nás nečakal že sa stane toto 🙂 ale stalo tak to skúsime spolu a uvidíme... buď to vydrží alebo nie to nevie nikto 🙂
@breznica obaja sme to vtedy tak chceli 🙂 a vyhovovalo nám to ale postupne do toho prišli viac citov
@autorka: Mna by na tvojom mieste ani tak netrapil vek ako skor to, ze sa s nim "istym sposobom" uz niekolko mesiacov stretavas a stale nevies co je, kto je.
A teraz uvazujes o vztahu, ktory ti akoze on navrhol, ale zase stale nevies kto je, co je...pred tym ako sa rozhodnes do toho vztahu ist, je dobre sa stretnut s rodinou.
Ono vies, uz ani to Svajciarsko nie je to co byvalo...
@number19 zaočkujeme sa a vyrazíme do Švajcu 😄😄 určite sa chcem spoznať s jeho rodinou aj on s mojou 🙂
Autorka, ja som s muzom o 18 rokov starsim a este aj cudzinec, z Azie. Som spokojna, nemenila by som. Musis si ho poriadne preklepnut. Vidim ze tvoj je zo Svajciarska, nemyslim si ze je tam nejaky rozdiel v mentalite so slovakom. A ak ano, tak minimalny. Zisti mu ide iba o zabavku, alebo to mysli vazne. Ma trvalu rezidenciu? Nech ti ukaze dokaz. Prestan s nim spavat a to ti ukaze najrychlejsie, na com si. Ci to mysli vazne. Ci si ta vobec chce vziat a mat s tebou rodinu.
@ummimaryam áno on tu pracuje žije má tú dom to viem na 100% pozná ho pár ľudí z môjho okolia 🙂 a je nám spolu naozaj dobre viem že to somnou myslí vážne podľa jeho správania ale určite teraz nepôjdem bezhlavo do toho
Zostáva mi rozum stáť na tými komentármi o tom, že keď je to cudzinec, tak je to určite zlý človek. Lebo už len Slováci sú výhra. :D
Vekový rozdiel podľa mňa nie je žiadna tragédia, len sa skús zamyslieť na tým, že o 10 rokov ty budeš mať 33 a on 48...to nie je bohviečo.
A mi bliká kontrolka pri fakte, že ste spolu najskôr začali spávať a teraz ste sa zrazu jeden na druhého namotali. Vieš, tak ako táto náklonnosť medzi vami prišla, tak môže aj rýchlo odísť. Tak na to pozor, lebo teraz viac úraduje chémia a ružové okuliare, než realita. Či k sebe naozaj pasujete zistíš až keď toto odoznie. Ak ti to za to stojí, tak do toho, aj z takej skúsenosti sa môžeš niečo naučiť.
No jaka telenovela. Chrumkavy zabezpeceny rozvedeny svajciarsky postarší manažér si nájde mladú trtkosku a nakoniec sa do nej aj zabachne a chce s nou žiť. Prestať so svojou namahavou prácou, usadiť sa a užívat si tazko nahanobene statky na krasnej slovenskej hrudi, ehm hrude.
Mladá chrumkavá slečna si zbali na občasný sex o 15 rokov staršieho blablabla manažéra, ktorý sa do nej nakoniec zabuchne a sľubuje jej rozprávkový život. Tak sa mladá slečna aspon príde pochváliť na koňa, ake životné šťastie ju postretlo. Nuž, poprajme jej všetko dobré, veľa šťastia, lásky, peňazí, sexuálneho zdravia a posielame srdiečko...
@petulda333 tak ja tam mam tiez rodinu
@momoqui tak mozno zalezi aj kde. Neviem. Co vravela muzova sesternica, tak tam jej muz kuchar zaraba dost cca 2500-3000. Moj svagor robi v hoteli kuchara, dost drahy hotel a zarobi 1200e tu na Vinnom
Je to tvoj život ty sa rozhodni a neviem prečo ta ma zaujímať názor iných 🤷♀️
@petulda333 nehovorim o kucharoch. Aj ked 2-3 tisic na taliansko na normalby zivot je velmi nizky zarobok
Ktovie, koľko má okrem teba dvadsatrojok... Sexuálne stretka, no to už je len úroveň. Iste chce takú za manželku, čo nemá problém sa s hocikým vychrapat.
ani ja alkohol nepijem ale tato tema je presne taka ktora sa neda bez toho preberat. take "pivne" nezmyselne reci
ja stale nerozumiem preco mas stale potrebu kazdej odpisovat a branit svoje skvele rozhodnutie. vsak si si uz odpovedala ma same pluska tak nieje co riesit. cokolvek ti tu napisu ine ako len ano super ber ho hned zamietas a hladas vsetky mozne ospravedlnenia pred sebou samou ze tvoje rozhodnutie je lepsie ako ich skusenost.
nam vsetkym to tu moze byt uplne ze jedno aj keby ta do haremu zavliekol.
a ked si odmyslime inu kulturu a narodnost, iny vek tak aj keby ste sa narodili v jeden den v jednej porodnici nik ti neda odpoved ci do toho mas ist alebo nie ani ci vam to vyjde a ci je to pre teba dobre.
a nevies to ani ty. len to mozes casom zistit a spatne zhodnotit svoje rozhodnutie. to je vsetko.
@stary_ujco novy diel pretty woman 😀
@momoqui tak ja som pisala konkretne o kucharoch
Ďakujem za komentáre ktoré mi naozaj veľa dali 😄 skúsim to a keď sa to náhodou nepodarí tak čo jeden ďalší vzťah ktorý nevyšiel 😄
Mňa strašne baví, ako tu sebavedomé 30tničky + -, kt. majú dokonalý život, skvelé manželstvo, krásne deti komentujú, že by v živote nešli do niečoho takého lebo "ich kamošky" im plačú na ramene 😀 neviem, ako sa tomu správne hovorí, žeby závisť? 😉
Jasné, že do toho choď, neskôr by si si to vyčítala

@janetinka27 my sme to zo začiatku tak brali obaja ani jeden z nás netúžil po vzťahu on kvôli práci a ja som to neriešil vtedy ale postupne do toho prišli city a viem že aj z jeho strany začal sa správať ku mne inak a viem že to už nie je len o Tom jednom ako niekedy