icon

Z manželom sa hádame a bije ma. Mám zotrvať vo vzťahu?

kucerkaaa
5. mar 2011

S partnerom mame spolu rocneho chlapca, od porodu to ale medzi nami dost skripe a aj ked sme uz konecne za dobre, dlho nam to nevydrzi a nie raz ma pri hadke aj udrel a to aj do hlavy, stehna atd. je pravda ze som ho ku tomu aj dost vyprovokovala a potom som sa branila a vraciala som mu to ako len islo..je mi to ale strasne luto kvoli nasmu synovy, nechcem aby videl taketo veci a som s toho dost nestastna, len neviem ci sa mam este vo vztahu snazit, alebo utekat kym nieje neskoro.

nercia
Odpoveď bola odstránená
lenkacanigova
27. jan 2013

@kucerkaaa Prosim Ta vysvetli mi, alebo nam vsetkym co sme tu, co to je nevinna facka????? Facka?? Mozno tomu nerozumiem, ale nic ako nevinna facka neexistuje! Je to uder na Tvoju tvar, a to mi nevinne nepripada.

vancouver
27. jan 2013

@kykka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sosovica
27. jan 2013

Určite by som nezotrvala v takomto vztahu neber ohlad na dieta....ach bože on nema pravo ta udrieť aj ked len troška.....ma sa k tebe spravať uctivo a slušne ale určite nie udrieť....Ja som nezotrvala vo vztahu a aj ked mame ročnu dcerku......najviac deti trpia a aj ked to nevidiš ale trapi sa viac ako ty lebo to s teba citi.....ja som opustila chlapa lebo ma okradol dva krat potom raz mojho brata a nezotrvala som lebo to robim hlavne kvoli malej kedže nechcem aby mala otca ktory mi ubližuje nie fyzicky ale psychicky......držim palce...

katka1981
27. jan 2013

Preco, ked chlap udrie zenu, vzdy ho ta zena obhajuje a povie, ze ho k tomu vyprovokovala? Len sem-tam povie niektora, ze ju udrel z nicoho nic. Mna tolko ludi uz vyprovokovalo, ze som ich mala v ten moment chut zabit. No ovladla som sa. A to nie som ziadny kludas. Kto udrie raz, udrie zas a to iste plati aj s klamanim. Hadky su bezne, hoci by byt nemali, ale ked je clovek vbycerpany, najma ked sa narodi dieta, nie su peniaze, dieta nespi, stale place, rodicia nevyspati, nervozni, na seba aj zavrcia, ale bit, to by sa ozaj nemali.

mataklinec
28. jan 2013

@kucerkaaa velmi dobre ta chápem, ja riešim niečo podobné, avšak mne to už trvá 16 rokov....a doteraz som viac neštastná ako štastná..... ☹ držím palce nech máš vačšiu silu ako ja.

zuzinabila
29. jan 2013

neviem,z precitanych reakcii mi vychadza,ze dnes sa rozidu dvaja velmi lahko.v okoli mam viacero parov,ktore aj po fyzickom nasili sa dali dokopy a ziju spolu , a zda sa,ze cim dalej,tym lepsie.museli ale prejst velky kus cesty a prace na sebe.dnes sa riesi kriza takto-otehotenela neplanovane,ide na potrat;kriza vo vztahu ,odide.jednoducho,co sa mi pripletie do cesty,toho za zbavim namiesto toho,aby som to riesil.tym v ziadnom pripade neobranujem nasilnickych psychopatov a pod.myslim to vseobecne,kazdy problem ma svoje riesenie.lenze my ludia si cato vyberieme to posledne-namiesto riesenia problemu sa ho nejako zbavit.

mamavera
2. feb 2013

@mataklinec prečo potom zakladáš stále dookola témy, či máš v manželstve zotrvať? Sama vieš odpoveď. Čítala som o vašom vzťahu v rôznych témach. Keby si od toho lenivca a tyrana odišla pred desiatimi rokmi bolo by už neskoro. Každý si je sám zodpovedný za to, akým spôsobom žije, ale deti bohužiaľ musia žiť život, ktorý im pripravia ich rodičia. napadlo ťa, že tvoje dcéry budú raz brať to, že ich partner môže otĺkať ako normálne? NIE je to normálne, je to choré.

didi44
6. mar 2013

@kucerkaaa ...no mila pubertiacka s ovy....nazov temy sa nezhoduje s nazvom prispevku...lebo ak si manzelka..tak ten s kym zijes je manzel a nie partner...jedine ak by si sa hadala a bila s partnerom preto, ze nechces spavat s manzelom... 😀

tajna82
8. mar 2013

moj casto vravieva, ze pole nehnojene a neorane prinesie slabu urodu...a ja nchapem, co tym mysli...

patrisia2010
12. mar 2013

ahoj..moja rada opusti ho kym je este syncek maly....vravim s vlastnej skusenosti ked ta udrel ras urobi to zas a zas a zas...drzim palce

kikaba44
15. mar 2013

"Všimol som si, že tvoj otec má opuchnuté líce. To od zubov?
- Nie, od modlitby.
- Ale netáraj...
- Netáram. Včera sme sa spolu celá rodina modlili Otčenáš a keď sme prišli po "zbav nás všetkého zlého", otec sa pozrel na mamu a ona si to všimla."

atinag
15. mar 2013

@kikaba44 😀

marianna8483
23. apr 2013

Tak urcite nie! Aj ked to je urcite tazke,ked su tam deti.... No poviem ti len tolko,ze bitka uz nikdy neskonci!!!! Aj ja to mam doma. Udat ho nemozem,ma vela znamosti na policii a zase by ma lem zbil,keby si take nieco dovolim. Ja tu mam ruky zviazane... :((( A na nich riadne modri z nedele

atinag
23. apr 2013

@trish31 ja tiez neviem,kam tento konik speje... 😀 😉

breznan26
3. máj 2013

Dobry vecer.
Mne sa dnes pri hadke podarilo udret moju zenu.
Strasne ma to mrzi mam pocit ze sa mi zrutil moj svet.Ona sa musi citit tiez hrozne.
Hadali sme sa uz velakrat a nikdy sa nic take nestalo.Toleroval som rozne urazky,ponizovanie z jej strany a nikdy som sa neuchylil k nasiliu.Tentokrat sme sa pohadali koly detom.Chlapcovy som dal za ulohu sa naucit ucivo z biologie .Po niekolkonasobnych upozorneniach som ho nacapal ako pozera televizor.Odvraval mi,tak ma nahneval ze som mu jednu capol.Zena si ho zastala a chcela ma odtiahnut a vtedy ani neviem ako som dal jedno zaucho aj jej.
Svoju zenu lubim najviac na celom svete a teraz ja neviem co idem robit ako sa mam na nu pozret.
Viem ze dnes uz neni v mode dat obcas vychovnu facku detom.Ked im ju uz clovek da je to vsak uz zo zufalstva.

bojovnicka11
3. máj 2013

@breznan26 bez za ňou, syp si popol na hlavu a ospravedlňuje sa .....

stankadl
3. máj 2013

@breznan26 ...moda, nemoda....ak to inak nejde...facka, pohlavok, či po zadku musí byť...máme hyperaktívneho syna, ktorý sa veľmi, naozaj veľmi ťažko vychováva...a ak má niekto námietky, že nesmie byť výchové zaucho, či facka....rada ho pozvem k nám...a nech mi teda ukáže, aké je to jednoduché, keď už všetko, naozaj všetko zlyháva...
****a manželka???...urobila veľkú chybu..podrazila tvoju autoritu...u nás by toto malo dosť zlé následky teraz myslím vo výchove syna- my musíme ťahať za jeden koniec
****a že možno aj nechtiac dostala aj ona?!?!?...fúha...neseď tu, nepíš tu- choď za ňou a porozprávajte sa o tom...ona je uboľavená a ty tiež...ona je smutná, že dostala facku, hoci aj nechtiac a teba to veľmi mrzí....tieto veci treba čím skôr napraviť, nečakať...samo sa to nenapraví...zober ju do náručia a rozprávajte sa o tom a o svojich pocitoch...nič iné sa ti poradiť nedá

stankadl
3. máj 2013

@kucerkaaa zatiaľ si na tom dobre...uvedomuješ si to...tak konaj...odíď...podľa mňa sa to nezmení...nájdi si novú lásku, nový život...viem o čom hovorím...u môjho brata opačný prípad---a dohnalo ho to až k tomu, že si zo zufalstva siahol na život...našťasie, ho syn zachránil včas...láska je vtedy ak sa usmievaš a si šťastná a nie že tu niečo také napíšeš...to nemá s láskou nič spoločné a ani so šťastím...

mirkave
3. máj 2013

Nechapem a nepochopim zeny,ktore sa nechaju mlatit.akoze sorry,ale zda sa ti to normalne? Neodsudzujem ta,ale zotrvavas v takom vztahu a na druhej strane pises,ze nechces aby to syn videl.riesenie je len jedno.bud sa zbav debila chlapa a syn to nebude vidiet,alebo daj syna prec,nechaj sa mlatit dalej-syn to nebude vidiet.co vyrastie z tvojho syna,ked vidi,ze chlap bije zenu? Ak to dopustis,tak z neho vyrastie hovado mlatiace zeny.bohuzial.nevyhovaraj sa na syna.maj trochu hrdosti a posli kretena do prdele.neni normalne,ze dopustis,aby ta otlkal.a ze ho ty vyprovokujes? Velmi slaba osobnost,ked sa necha vyprovokovat a ze to znasa.a ty si tiez trosku mimo,ked aj napriek tomu,ze vies,co ta caka,veselo provokujes. Vies,ze ta zmlati a provokujes?v prvom rade si ujasni,ze co vlastne chces.s tymto debilom nebudes stastna. Nikto nema pravo bit druheho.toboz muz zenu.teraz bije teba,neskor bude bit deti......parada ze? Zacni rozmyslat zena

breznan26
4. máj 2013

zena mi asi neodpusti.
velakrat som odpustil ja jej aj ked ma vyhodila prec z domu ja sa vsak asi odpustenia nedockam.
Strasne ma to trapi,ako mam odist ked mame deti aj ked su nevlastne?
Som naozaj vol ze som sa neovladol.Sme spolu 8 rokov a teraz to skonci mojou vinou.
Za tych 8 rokov som sa snazil byt jej oporou a vo vsetkom som jej pomahal.
Pisal som tu hlavne preto ,lebo si myslim ze neni ani problematika bitia zien jednoznacna.Vstahy vedia byt burlive a zeny dokazu byt zakerne vykrikuje sa vsetko.Co je hoprsie facka alebo dobre mierena veta?
Tym sa neospravedlnujem ja som na seba dost prisny.Zniesom by som radsej 30 faciek od cviceneho boxera ako jednu co som dal ja cloveku ktoreho lubim.

slimstar
4. máj 2013

len primitiv udrie zenu! jeho primitivna vyhovorka je ze si to vyprovokovala! ked bude ozraty spat, treba ho poriadne s valcekom vybuchat. ten chlap je odpad, ja by som s nim nebola ani minutu! ak sa nevie k tebe spravat na urovni, tak nepatri do tvojho zivota. Pretoze vo vztahu musi byt porozumenie, laska a musite si navzajom pomahat a vazit si toho druheho!

monikajaco
4. máj 2013

@breznan26 vsetko ma 2 strany .. aj ja som dost podpichovacna a fakt som niekedy rada ze moj muz sa vie tak ovladat pretoze si uvedomujem ze niekedy by som si asi aj ja zasluzila taku ze nech sa spametam .... takze ti verim ze sa stala nehoda ... mozno by sa mala aj manzelka troska spametat .. nic nieje len o muzoch co biju zeny a o chuderach ktore to znasaju .. nic nieje len biele a cierne ... samozrejem ze tym nenaznacujem ze schvalujem nasilie preboha ..to pre take co sa zacnu navazat ze som asi chora ked tak pisem ...

breznan26
5. máj 2013

Pred 8 rokmi ,ked mi zena nadala bol som stoho hotovy.Po 8 rokoch zenske ustipacne reci berem z rezervou.Viem uz ze su to zenske zbrane a mozno uz o par hodin si na to nepametaju.Aj ked to obcas zaboli.Zena mi nakoniec prepacila.Budem musiet davat fakt pozor aby sa to uz nestalo.Je to hrozne trapne.A to som zacal chodit na box aby som nakladol vsetkym co by chceli ublizit mojej rodine a nakoniec udrem zenu sam.

slimstar
6. máj 2013

@breznan26 ano zeny vedia aj kusat, ale nezasluzia si nasilne zaobchadzanie! treba sa viac ucit a zdokonalit vo vyjadrovani a v rozhlade. ak si premyslis co chces povedat a aj ta hadka bude na urovni, kde na konci bude riesenie, tak neviem preco by sa to malo riesit inak. treba sa ucit a zdokonalovat v roznych oblastiach aby sme napredovali, nasilie je krok dozadu! Najviac to zanecha na psychike dietata a zeny!! deti ta budu nenavidiet, hlavne dcerky! ☹
@monikajaco nesuhlasim!

slimstar
6. máj 2013

@monikajaco ty si nasilie nikdy nezazila, alebo si chlap! ked tvrdis take dristy! predstav si ze ako decko vidis ako otec bije mamu a ide jej rozbit flasu o hlavu! vies si predstavit tu nespravodlivost, nenavist voci otcovi a bezmocnost? nevies lebo ty nemas paru o com to je! tak tu neobhajuj primitivnych nasilnikov, ktory nicia zivoty!

zuzkanik
6. máj 2013

@kucerkaaa No vo vzťahu sa dá zniesť všeličo, ale keby mňa môj manžel udrel, aj keby to bola "nevinná facka", okamžite... OKAMŽITE!!! sa balím a odchádzam. A žiadne ospravedlnenia by ma nedonútili vrátiť sa späť. Ak totiž raz niekto udrie, nie je to poslednýkrát. Radím vám, zbaľte syna a utekajte od tohto násilníka čo najďalej, kým ste toho schopná. Ak to nechcete spraviť pre seba, urobte to aspoň pre syna, aby z neho nevyrástol ďalší bitkár.

sviezost
6. máj 2013

Ja by som odysla nech si najde niakeho ineho fackovacieho panaka .

brmbo
6. máj 2013

@kucerkaaa už by má nebolo.zbalila by som seba a het.dieťa to nevníma v takomto obdobi,ked bude syn starší tak ta bude priateľ huckat proti tebe,čím skôr odides tým lepšie,začiatky budeš mať horšie ale časom budeš šťastná uvidíš?to chceš aby ta celý život mlátil?určite si si takto nepredstavovala svoj život!môj muž mi nikdy nestrelil a to som ho tak vytočila že iný by mi zavesil!on ta má úplne vieš kde.....určite odíď a nedajú sa prehovárať a ani opiť lacným rozkom.držím palce